Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Kære Dagbog: Som du ved har jeg i et halvt års tid leget med en fyr på Internettet. Og med min meget rejsende mands fulde accept. Vi har aldrig mødt hinanden, men udvekslet hede tanker, drømme og fantasi-er. Legen udviklede sig til at jeg skulle stille op til at blive straffet. En straf hvor jeg fik en opgave at udføre til punkt og prikke. Jeg gav mit samtykke i en mail hvor jeg skrev.

Så lad mig i stedet fortælle dig (fordi jeg tror det hidser dig op!!) at Camilla og jeg tog på klub. Denne gang gik det helt anderledes og vi var først hjemme hos mig lidt over 4 om morgenen. Jeg var godt øm da vi vågnede op ad formiddagen og ungerne skulle hentes! Vi havde aftalt at jeg skulle være "in charge" i forhold til Camilla og det fik hun en del ud af, inden jeg "mistede kon-trollen" fordi jeg simpelthen blev så liderlig, at jeg bare skulle ha' pik. Da var Camilla allerede no-get foran mig efter jeg havde stillet hende til rådighed for et par fyre mens hun stod i gabestok. Det har jeg også selv prøvet engang og det var vildt fedt. Det var en kolossal magt at have, sådan at kunne vinke et par stykker hen og lade dem benytte hende. Det skal siges, at hun er en hamrende flot pige med en utrolig udstråling og ..underligt nok ... (og dog!) ... ingen kæreste.

Knus og kram

Din (næsten) Tina - som nu går i seng og.....

Min cyberelsker og imaginære legekammerat blev noget tændt af denne fortælling og det var her-efter at jeg ydmygt skrev tilbage, at jeg ville overlade mig selv i hans vold. Han skulle sende mig ud på en opgave som jeg skulle udføre.

Kære Søren
Nu får du chancen. Nu træder Søren-besatte, altopofrende, hengivne og frihedsafskrivende Tina i karakter og afventer utålmodigt dine instrukser. Tålmodigt vil jeg vente. Nøgen under den koksgrå kappe, hvis grove stof holder mine brystvorter hårde og spændte. Hætten vil jeg have over hovedet og øjnene vil være rettet mod gulvet. Hænderne samlet bag min ryg. Befal mig. Diriger mig, beordr mig, instruer mig og jeg føjer dig. Dit mindste vink til punkt og prikke. DU har kontrollen - jeg er din fjernbetjente slave. Din marionet, din luder, din din ordrerparerende udsending. Den der følger din befaling og tilfredsstiller dine direktiver. Og som efterfølgende tilstår handlinger og modtager den straf du idømmer mig.

Mit mod er i din vold, mit jeg i din kontrol.
Dit ord skal lede mig ind i dit mørke
hvor din befaling hersker.
Hvor du er kunstner og jeg er den kunst du former.
og hvor jeg ydmygt vil ære dig.

Underdanigst
Tina

Jeg modtog derefter følgende tilbage:

Anklagede Tina Tusindepik

Du anklages for:
1. At have fordrejet hovedet på en uskyldig surfer på Internettet. For at have forvoldt ham ufatte-lige smerter gennem flere timer p.g.a. en overfyldt sædblære. At have undladt at hjælpe ham, skønt hans hustru var bortrejst.
2. At have tilskyndet din veninde Camilla til utugt, og for i en klub, at have ladet flere mænd mis-bruge hende i alles påsyn.
3. At have haft samleje, med op til flere mænd på én gang.
4. At finde behag i analsex.
5. Generel promiskuøs optræden.
6. At finde behag i at optræde uden underbenklæder.
7. At stille sig til offentlig beskuelse, i lidet flatterende situationer på diverse web-sider.
Rådet: Penis Nigris, bestående at 12 brave, retskafne og selvretfærdige mænd, dømmer dig derfor til lovens anden strengeste straf.
Anklagede skal inden næste fuldmåne gennemføre følgende, som skrevet og ud i mindste detalje, samt aflægge rapport:
Opsøge et offentligt sted, af en vis standard. Det være sig udskænkningssted, forlystelsespark eller fx diskotek. Være iført normal påklædning. Hvis anklagede vælger at bære kjole, skal anklagede inderst bære sort eller hvidt blondeundertøj, trusser med thaiudskæring samt selvsiddende nylon-strømper. Hvis anklagede vælger lange benklæder kan de selvsiddende nylonstrømper undlades. Anklagede skal bære diskret make-up.
Anklagede skal lade sig forføre at 2 mænd (skriver to) på én gang. Der skal være en aldersforskel til anklagede på mindst 10 år (skriver ti år). Anklagede skal simulere, at anklagedes ægtefælle har været anklagede utro, men anklagede ønsker ikke hævn, er blot ked af det, og bliver forført. Ankla-gede skal virke naiv, men ikke dum over forførerne. Anklagede skal simulere højere alkoholpro-mille end aktuelt.
Når anklagede er alene med sine forførere, skal anklagede lade forførerne afklæde anklagede. For-førerne bestemmer hvor meget tøj anklagede skal have på under den seksuelle akt. Anklagede skal yde tilpas modstand, dog ikke så meget at den seksuelle akt, ikke kan gennemføres. Anklagede skal gøre det klart for forførerne, at anklagede aldrig har været sammen med to mænd, på én gang. An-klagede må kun sparsomt yde hjælp til afklædning af forførerne.
Begge forførerne skal ejakulere i anklagedes vagina. Forførerne skal benytte kondom, for ikke at blive besudlet af anklagedes urene legeme og sjæl. Forførerne kan diskret tilskyndes at yde ankla-gede oralsex. Hvis forførerne kræver det, skal anklagede yde forførerne oralsex. Ejakulatet skal dog, som før beskrevet, afstås i anklagedes vagina. Anklagede bør tilskynde begge forførerne have samleje med anklagede i missionærstilling og hundestilling. Hvis forførerne ønsker andre stillinger, skal anklagede stille sig til rådighed.
Så snart at den seksuelle akt er overstået, skal anklagede overmandes af dårlig samvittighed og straks forlade stedet. Hvis samlejet finder sted på anklagedes bopæl, skal anklagede bede forførerne om at forlade stedet.
Anklagede skal derefter straks nedskrive sine oplevelser. Hvilket tøj anklagede var iført. Hvor og hvordan anklagede mødte forførerne. Tid ,sted samtaler før, under og efter. Hvor lang tid den sek-suelle akt varede. Hvor mange gange forførerne ejakulerede. Om anklagede fik orgasme. Hvor me-get tøj anklagede bar under akten. Hvilke følelser og tanker anklagede gjorde sig mens anklagede sonede sin straf.
Hvis anklagede ikke gør som beskrevet, skal anklagede idømmes Penis Nigris’s strengeste straf.
Anklagede fradømmes retten til sex i al evighed her og hinsides. Desuden skal anklagede, i al fremtid her og hinsides, kaldes for Jytte.
Retten har talt.
Afsagte dom er inappellabel.
Dommen vedtaget med stemmerne 11 for og 1 imod.
Må den barmhjertige og nådige Gud være med hende, nu og i al fremtid.

Penis Nigris

Efter at have accepteret den udmålte straf gik jeg en tur ud i friheden, mens jeg reflekterede over straffen. En straf der består i at jeg skal straffe mig selv. og hvor fuldbyrdelsen skal begrundes i en usand fortælling om at være blevet bedraget og ked af dét. Samtidig skal jeg agere småberuset hvad jeg er. Jeg svarede:

Høje ret

Jeg, Tina Tusindpik, vedtager den af retten idømte inappellable straf, idet jeg, i henhold til de af anklagemyndigheden anførte anklagepunkter, erkender mig skyldig. Jeg takker retten for straffen og anerkender samtidig min meddelelsespligt f.s.v. angår rapportering om fuldbyrdelse af strafud-målingen.

Det er min agt at sikre fuldbyrdelse i perioden fra den 1. maj 2003 kl. 16 og den 2. maj 2003 kl. 04.

Det er mig bekendt at min forbrydelses karakter er af en art der hjemler den idømte straf, og jeg takker således også retten for, at have undladt at idømme den i præmisserne nævnte strengere straf. Rettens tillid skal blive honoreret.


København den 1. maj 2003

Tina Tusindpik

Straffen vækker min lyst, men jeg er bekymret for om min ageren og rapporteren vil falde tilbage på mig selv. Man må ikke lyve; det er jeg nu dømt til. Man skal vende den anden kind til uret; jeg er dømt til at hævne det skete, men ikke begrædte. Man må ikke bedrive hor; jeg er dømt til netop dét.

Ret og straf skal gives i tilgængelig lov. Loven er mig ukendt, rettens tribunal er mig utilgængeligt, kun én af de 12 dommere er mig flygtig bekendt. Hvordan vil retten tale når jeg rapporterer hvor-dan dens dom er fuldbyrdet, og jeg i virkeligheden blot er blevet endnu mere uren og besudlet? Hvad vil være rettens reaktion hvis jeg afviger fra dommen? Det er givet i præmisserne, men hvor-dan skelnes mellem aktiv vægren mod soning, og forhold forskyldt af anden eller trediemand? (I bogstaveligste forstand!)

Jeg sidder også med den opgave at sikre at der bliver tale om straf og ikke det modsatte. Det skyl-der jeg retten. Jeg må gå ud fra at den modstand jeg skal yde skal medvirke til det formål, men min store bekymring er om jeg kan tøjle mig selv og gøre den ægte, eller om jeg også på det punkt begår endnu en strafbar handling. På den anden side er den straf jeg er idømt ikke for noget at regne imod ”den strengeste straf”. Så måske kan det ligefrem give mening at begå ”småforbrydel-ser”. Disse overvejelser har jeg, men nu må jeg handle.

I dag hvor det ene af mine søde børn jo er på lejrskole og den anden overnatter hos sin bedste veninde, er dagen hvor jeg vil følge rettens pålæg og tage min straf.
- - -
Jeg har været i bad. Jeg har kælet for mig selv og været tæt på orgasmen, men turde ikke. Bange for mere straf. Bange for at tribunalets ukendte regler ville finde det forkert. Klokken er snart 19 og jeg er klædt på til at gennemgå min dom; leve den ud. Nybarberet mis med en lille studset hårtot lige over indgangen. Den som jeg har anlagt gennem de seneste 3 uger. Sorte Wolford trusser med G-streng og de selvsiddende strømper. Et kondom i hvert strømpeskaft. Sort kvartskåls-bh der lader mine brystvorter røre det sorte transparente stof som min top er gjort af. I højre brystvorte en lille ultra tynd ring, den venstre udekoreret. Sort, lang luftig nederdel. Rød jakke som jeg har sat så kavalergangen ikke lader tvivl om min nedringethed. Sorte spidse sko med en halvhøj hæl. Di-skret make-up som dømt. I jakkens inderlomme min mobiltelefon og flere kondomer. Har bekendt mig til Camilla. Hun sagde jeg var vanvittig - og at hun ville med! Sagde nej. Tager afsted nu. Klok-ken er 5 minutter i 7 den 1. maj 2003.
---

Kære dagbog

2. maj 2003

Vågnede ved 10-tiden og lå og så op i loftet. Smilede til mig selv og blev varm af at tænke dagen i går igennem. Optakten og rollespillet var godt. Tænkte på min hurtige succes, men også på det problem der er opstået.
Telefonen ringede mens jeg var i bad. Så på nummerviseren at det var Camillas mobil. Ringede tilbage, først til mobilen som var slukket, så til hende på arbejde, men hun sad i møde. Ville be-kende mig til Tina, men hun er i Polen med firmaet. Skrev det her og går vist i stå nu. Jeg skal til-bage i min rolle, tilbage til den høje ret. Hvad mon den egentlig vil sige til at jeg er trådt ud af rollen. Tør jeg bekende det og sende hele dagbogsbladet eller skal jeg blot sende den rapport der fremgik af dommens præmisser. Jeg er sulten og trænger til en god kop kaffe. Jeg må ud og ha’ frisk luft som i går, så kommer det nok til mig.
---

Høje ret,

Jeg – Tina Tusindpik – eller retteligen 1002-pik skal herved anmode retten om at godtage denne rapport som dokumentation for at den af retten idømte straf er udstået på behørig vis.

Indledningsvis vil jeg nævne, at de formulerede præmisser i dommen var af en specifikationsgrad der vanskeliggjorde en fuldstændig minutiøs gennemførelse af den idømte straf. Den efterfølgende tekst redegør for hvorledes den udmålte straf blev eksekveret og jeg skal som nævnt anmode ret-ten om, at billige de forhold der adskiller sig fra domspræmisserne. Samtidig skal jeg anmode ret-ten om at godtage rapportens nutidsform og dens struktur, fordelt på en delrapport af 1. maj og denne afsluttende rapport af 2. maj.

Jeg smækker døren bag mig ca. kl. 19.10. Jeg tager S-toget til Nørreport. Mit mål er givet og jeg skal nu selv navigere til det. Ser mig om i vognen. I rygekupeen sidder et par herrer der kunne væ-re mine ofre, men jeg dropper dem for at undgå røgen. Gift med en fanatisk sportsmand har jeg lært at afsky tobaksrøg. Sætter mig i stedet alene i den modsatte ende af vognen. På næste stati-on kommer et par og nogle unge fyre ind. Opgaven er at finde nogen med minimum 10 års al-dersforskel og det slår mig at jeg hele tiden har tænkt ældre end mig. Men hvorfor ikke yngre for en gangs skyld? Syvogtyve vil netop gå an. Slår det hen, men smiler for mig selv over at manøvremu-ligheden trods alt ikke er helt så snæver.

Nogle håndværkere står på. Tydeligvis er deres arbejdsdag slut for flere timer siden, men først nu går det hjemad efter besøg på den lokale beverding. Vælger værtshuse fra men håndværkere til. Disse er dog for bralrende, så jeg negligerer dem da de sætter sig ned på sædet skråt overfor mig. Den ene ser godt ud, men er for dum at høre på. Jeg holder dem ud til Nørreport og modig som jeg er, giver jeg dem fingeren da dørene lukker og toget kører. Når lige at opfange deres vrede, så er toget kørt! Fedt, 1-0 til mig på en tvivlsom finte.

Jeg er på Nørreport! Jeg tror jeg ved hvad jeg vil. Min historie er nogenlunde formet og jeg går ned ad Købmagergade mens jeg skiftevis fantaserer over mit projekt som dømt og min egen ophidsel-se over ikke at vide hvad, hvordan, hvornår og ikke mindst hvem. Faktisk heller ikke ”om”, for hvem siger det overhovedet vil lykkes? Nødbremsen hedder at gå ind i en pornobutik med kabiner og lade den stakkels forrådte Tina tage kontakt med en af kunderne. Jeg kan høre mig selv sige ”er du også blevet bedraget af din kone?” Men det er nødløsningen. I første omgang vil jeg dreje op mod Rådhuspladsen ad Strøget. Min jakke glider for hvert skridt op og ned over mine brystvorter og sender signaler ned i mit skød om, at min påklædning er ganske udfordrende og vist ikke så dagligdags. Kommer til at tænke på dommen som indeholdt klausuler om ”almindeligt tøj” eller noget i den retning. Ups, måske træder jeg ved siden af. Føler en snert af ophidselse ved tanken og samtidig skam over evt. at have gjort mig skyldig i noget nyt. Men til gengæld er jeg helt ærlig! Indtil videre, for det er jo ikke ligefrem min opgave at gå ud og fortælle sandheden.

Prøv at hør her, hvis I to er 27 eller yngre, eller 47 eller ældre, sku’ vi så ikke finde et sted hvor I kunne kneppe mig! I skal bruge kondomer, dem har jeg her, og I skal begge komme oppe i mig. Vi skal både teste missionærstillingen og I skal ta’ mig når jeg ligger på alle fire. Er I med? Let’s go!

Det vil nok ikke være den helt korrekte approach!

Det er lidt køligt i det her outfit! Jeg går over Nytorv/Gammel Torv og skeler over mod byretten. Sender den en kærlig tanke - dér har jeg haft mange gode timer, men ingen - absolut ingen - sex. Nærmest det modsatte! Miljøet er ikke tørt og støvet som mange måske opfatter, men det handler bare ikke om hverken flirt eller sex eller noget der på nogen måde nærmer sig. Det handler om ret og uret, straf og frihed og jeg er enig. Det skal ikke handle om andet. Puha… tog mig selv i at falde ud af rollen, men det faktum at jeg går over for rødt og samtidig mærker mine brystvorter og de mange rare blikke, får mig tilbage igen. Nu er det altså snart for koldt. Jeg må ind et eller andet sted. Mit mål ligger på Rådhuspladsen.

Da jeg når Rådhuspladsen drejer jeg til venstre ned ad Vester Voldgade. Går ind på Palace Hotel og ind i baren. Her plejer at være meget hyggeligt, men i aften er her ikke en sjæl. Måske er jeg for tidlig på den. Opdager at jeg er sulten. Det skal altså ikke være her! Jeg går igen, over Rådhus-pladsen, gennem Rådhusarkaden, forbi Tivolis hovedindgang og ned ad Bernstorfsgade. Skrår over mod Hovedbanen, men går ind på Plaza Hotel, som nu hedder noget andet. Jeg nikker sødt til fyren i receptionen og lægger mærke til hans blik. Det er ikke hæftet på mine øjne; det er den udskæring jakken danner sammen med bh’en der har fanget ham. Tager mig selv i at vurdere om han er over eller under 27, men går så videre ind på Library Bar. Den bedste, mest mondæne, stemningsfyldte og hyggeligste bar i København. Jeg bliver stående ved indgangen og ser mig om i det engelskprægede bibliotek med de mange store reoler, de gamle engelske møbler og den af-slappede atmosfære.

Der er ikke mange gæster lige nu, vel 10-12 stykker. Nogle få enlige med deres drinks, to par ved samme bord, hvor kvinderne ser ud som om de ikke siger hinanden en kæft og i et hjørne to mænd, den ene en yngre pæn fyr i en lille sofa, den anden en lidt overvægtig, men nydelig mand som jeg vurderer til først i halvtresserne, i en stor tung lænestol. Begge er de pænt og afslappet klædt som om de netop har fået fri.

Jeg bliver nøgtern, jeg har en opgave. Jeg går hen forbi dem og først lige før jeg passerer deres bord, rejser den unge af dem hovedet og ser på mig. Jeg ser ham lige i øjnene og nikke så et lille ”god aften” til dem begge. Igen mærker jeg deres øjne ikke kun ser mit ansigt, men i højere grad vurdere min påklædning.

Jeg sætter mig i hjørnet et øjeblik, så kommer tjeneren. Helt professionelt synes han slet ikke at bemærke mig som andet end endnu en gæst. Ikke som en man pr. automatik klæder af med øjne-ne. Han modtager min bestilling af en whiskey on the rocks og kommer med den kort efter. Sam-talen ved nabobordet har vist skiftet karakter. De to mænd, som jeg bedømmer til midt i tyverne og sidst i fyrrene sidder nu lænede ind over det lille runde bord og skiftes til at småfnise. Karl-Ejner, 4 år tænker jeg og anlægger et lille småberuset smil som rammer dem netop da den ene af dem ser over på mig. Her er mine ofre, bestemmer jeg mig for! Jeg tager whiskyen, slynger den lidt rundt i glasset, ser over på dem og fanger kortvarigt begges vigende blik, før jeg hælder hele molevitten ned i ét hug.

Respekt, siger den ene, den anden noget i retning af at ”du må da vist være tørstig”. Jeg ser over på dem og siger, ”næh, det handler vist mere om at fortrænge” . Vinker til tjeneren med det tomme glas og bliver bragt en mere. Og en regning - nu bliver han sgu nervøs!

Nummer to går samme vej. Jeg har nu to genstande indenbords i løbet af fem minutter og skal til at passe på.

Det følgende er skrevet i replikform fordi jeg syns det står klart for mig hvad hvem sagde. Men ord-ret er det jo nok ikke!

- Sagde du fortrænge? spurgte den ældre fyr, det ser ikke ud til at det er en almindelig p-bøde du prøver at glemme?
- Nej, sagde jeg, havde det så bare været det. Det er trods alt noget der kan rettes op på.
- Hvad mener du? spurgte han.
Jeg svarede ikke, men så på dem mens jeg et øjeblik lod øjnene cykle lidt rundt, samlede hænder-ne foran ansigtet og sukkede. - Jeg mener at der er nogen ting man kan købe sig fra, p-bøder f.eks., og så er der noget der bare er utilgiveligt.
- Hvad har du dog gjort? ville den ældre fyr vide.
- Mig? Ikke en skid! Det er sgu da ham der ikke kunne holde fingrene fra min veninde. Men det forstår I jo sikkert ikke en dyt af? Og så går jeg altså ud og ta’r mig nogle drinks og kommer sent hjem og så kan det da være han kan lære det.
- Har du så tænkt dig at sidde her og drikke dig fattig til du mener han har fået nok? ville den ældre fyr vide.
- Det har jeg ikke tænkt over. Måske, hvem ved. Eller gå videre til den næste bar. Jeg ved det ikke. Hvad laver I her?
- Bor her, sagde den ældste. Vi bor på hotellet og så snakker vi ellers med søde mennesker.
Jeg smilede lidt skælmsk til ham og spekulerede på hvornår den unge mon kom på banen. Det havde jeg ikke behøvet bekymre mig om, for han indledte en længere fortælling om at de undervi-ste på en eller anden fagskole og ellers boede i Hjørring. Jeg var lige ved at slukke. Jeg så på ham og spurgte om han virkelig aldrig havde fri. Den fes ind og han stoppede lige så brat som han var begyndt.
- Har du ikke lyst til at sidde her, spurgte den ældste mig.
Jeg overvejede det et øjeblik og rejste mig så. Da jeg satte mig ned i sofaen ved siden af den un-ge. Han præsenterer sig som Jesper og rejser sig endda for at give hånd. Jeg har hans øjne et kort sekund, så lader han dem køre ned i min udskæring. Den anden bliver siddende da han hilser med glasset og siger ”Poul her”. Tina her, siger jeg, men jeg skal nok snart videre.
- Hvor meget har du drukket, vil Jesper vide. Han er pludselig vågnet lidt til dåd.
- Aner jeg ikke. Ikke så meget, men nok til at jeg ikke skal køre, svarer jeg.
De byder mig på en drink, men jeg siger at jeg hellere må gå over til cola for ikke at miste selvkon-trollen. Tjeneren kommer og Poul bestiller. Til mig en rom og cola, selv fortsætter de med rødvin. Jeg når lige at ændre min bestilling til rødvin også, så går tjeneren.
Poul går på toilettet og jeg sidder alene tilbage med Jesper. Jeg rykker lidt på mig og lader mit ene ben hvile over mod hans. Han flytter sig ikke og jeg tager det som udtryk for at han er indenfor min rækkevidde.
- Det er ikke meget tøj du har på, siger han.
- Næh, skal man det? Kan du li’ det? svarer jeg
- Du ser godt ud, siger han.
Jeg lægger en hånd på hans lår og siger ”Tak, det var dejligt at høre.” ”Men hvad fanden hjælper det når han boller udenom med min veninde?”

Poul kommer tilbage og vi sidder alle tre og snakker. De vil vide om jeg så er ude for at få hævn, hvilket jeg benægter. De er færdige med deres rødvin og vi snakker meget hyggeligt, nu også om andre ting. København, nattelivet, gode cafeer osv. Jeg agerer stadig småberuset, men åbenbart ikke mere end at de spørger om jeg vil spise med. De er på diæter og har bestilt et bord på hotel-lets restaurant (hvor ordinært!) og mener nok der kunne blive plads til en mere.

Jeg takker ja og vi går derind og under middagen hører jeg nærmere om deres familieforhold. De er begge gift, Poul med voksne børn der er flyttet hjemmefra, Jesper med små børn, der som han udtrykker det ”har en størrelse hvor det er helt rart at komme væk engang imellem”. Jeg kommer kortvarigt til at savne mine egne, men ved de hygger sig.

Vi fik lidt mere rødvin til maden og jeg må indrømme at jeg ikke længere behøvede at spille små-beruset. Jeg var småberuset. Jeg kunne sagtens sanse og samle, men kunne også mærke en virkning af et par hurtige skarpe og så 4-5 glas rødvin. Gik så over til danskvand under påskud af at jeg jo snart skulle hjem igen selvom det ikke var ”lysten der drev værket,” sagde jeg.

Jesper sagde ”det er du sgu da nødt til” og mente at utroskab er noget kun indre missionske tror på kan undgås i et helt langt forhold. ”Og så min egen kone” tilføjede han. ”Hvad med dig selv” spurgte Poul og jeg benyttede lejligheden til at slå ham på kinden og sige det samme. ”Ja, hvad med dig selv?”

Det spørgsmål fik vi ikke svar på, men snakken fik en anden drejning og Poul spurgte om ikke jeg bare skulle ud og få ”stillingen til at stå 1-1.” Jeg afviste og spurgte om han syns jeg virkede sådan. ”Ja”, sagde han bare, og det kom ærligt talt noget bag på mig. Jeg spillede småfornærmet, småbe-ruset og smådum kvinde og det kunne han straks mærke.
- Jamen ærligt talt Tina, du går i byen alene i en noget udfordrende påklædning, kommer sling-rende ind på baren, tager kontakt med to mænd, lægger ud med at fortælle at din mand har været dig utro og sidder og siger at du ikke har lyst til at tage hjem. Prøv lige at hør dig selv.
Javel far, tænke jeg mens jeg samlede mig selv op igen efter denne lige højre. Jeg var jo sådan set sat lidt til vægs og sad bare og så lige ind i øjnene på ham. Jeg kunne ikke undgå at smile lidt da jeg sagde at det måske også havde været en tanke, men at den jo var helt åndssvag. Det ville jo ikke hjælpe på det faktum at min mand havde svigtet mig.
- Det ved man jo ikke, svarede Jesper og så direkte på mig.
Jeg undskyldte dem et øjeblik og gik på toilettet. Da jeg kom tilbage var bordet ryddet og de sad bare tilbage og ventede.
- Hvad nu? spurgte jeg.
- Ja, hvad nu? svarede Poul.
- Tja, I skal vel videre og jeg skal vel hjem. Har I betalt? Hvad skylder jeg?
- Vi rejser på regning, så det er ok, sagde Jesper og tilføjede så ”Vi skal ikke videre, vi skal tidligt op i morgen, men hvis du er med på one for the road, så kunne vi gå op på værelset.
- I bider ikke, vel? spurgte jeg og smilede.
- Nej, kun dem der beder om det, svarede Jesper og smilede.
- Nå, det må jeg så lige huske at lade være med, svarede jeg. Ja tak, en enkelt at gå hjem på skader vel ikke. Så kan han sgu sidde derhjemme og blive lidt mere urolig.
Vi rejste os og gik. Receptionisten gloede noget efter os da vi stod og ventede på elevatoren. Vi kom op på tredje sal og gik hen til Pouls værelse. Han havde et hjørneværelse med balkon og flot udsigt over Tivoli.
- Slå dig ned, så finder jeg noget, sagde han.
Jeg sank ned i sofaen og gjorde tegn til Jesper at han skulle sætte sig ved siden af. Det gjorde han - endda meget tæt på. Duften af velsoigneret mand ramte mig og jeg blev blød. Poul kom og satte nogle glas på bordet. For at nå dem måtte jeg læne mig frem og tog fat om Jespers lår som afsæt. Min hånd ”smuttede” lidt og landede blødt i skridtet på ham.
- Undskyld, sagde jeg betuttet og trak den langsomt til mig mens jeg sendte ham mit sødeste smil.
- Det er ok, lad det bare blive en vane, sagde han. Han var mig noget hurtig i replikken og pok-ker tog ved mig. Jeg lagde igen hånden ned i skridtet på ham og sagde ”sådan, så kan du vist ikke tåle mere!” Denne gang kunne jeg mærke at der var ”noget” derinde bag hans lynlås. Han havde ikke jern på, men den var heller ikke helt død.
- Jeg tror du er ude på mere end vi ved, sagde Poul
- Næh, svarede jeg uskyldigt, min hånd smuttede bare.
- Det kan godt være, men din jakke er gledet til side og din top er forholdsvis gennemsigtig, sva-rede han.
Jeg så ned ad mig selv og op igen.
- Det var jo meningen at han skulle blive jaloux når jeg kom hjem og han så min påklædning.
- Hvor jaloux? fortsatte Poul.
- Du er sgu da ude for at score! Sidder her med næsten blottede bryster og tager på min kolle-gas pik og prøver at undskylde dig med at hånden smuttede. Den er sgu for tyk, Tina! Nu skal vi nok hjælpe dig med at få udlignet dit regnskab med din mand. Tag du bare jakken af, jeg tror du ser meget bedre ud uden den. Desuden er her alt for varmt til at have jakke på.
Jeg sad og lod som om jeg ikke var helt tilpas med situationen. Poul nikkede til Jesper som tog fat i jakken bagfra og begyndte at tage den af mig.
- Nej, det går altså ikke, det er helt forkert det her. Hvad tænker I dog på? sagde jeg, men lod modstanden være så beskeden at jakken trods alt kom af. Jeg førte mine hænder op og dæk-kede brysterne bag den transparente top og smilede.
- Hvad er det dog I har gang i? spurgte jeg. Nu sad jeg der i min kvartskåls push-up bh og top og bare arme.
- Du havde det jo varmt, sagde Jesper tørt mens han smed jakken over i en tom lænestol.
- Desuden ser du meget bedre ud sådan, tilføjede Poul. Og dine brystvorter strutter jo vildt, så mon ikke du egentlig kan li’ det?
Jeg tog hænderne ned og undersøgte dem med et par fingre. Jeg lagde en hånd på Jespers lår igen.
- I har ret, men det går altså ikke at sidde her med jer to sådan her!
- Nemlig ikke, sagde Jesper og tog min hånd ned til sin gylp.
Der var sket ting og sager siden den var der for et minut siden og jeg gav hans pik et klem gennem stoffet. Han førte sin hånd op over min top og tog lagde den blidt ovenpå mit venstre bryst. Jeg klemte ham igen og han lod den stryge ned over min brystvorte. Det gav et gib i ham.
- Hvad fanden, hun har sgu en ringe i brystvorterne! sagde han.
- ”Hun” hedder Tina, og det er kun i dén dér, rettede jeg ham. Og hvad er der i øvrigt galt i det?
- Ikke noget, det har jeg bare aldrig set det før, svarede han.
Poul kom nærmere for at se på.
- Tag lige toppen lidt op så vi kan se, sagde han.
- Tror du jeg er stripper? spurgte jeg
- Lige om lidt er du måske, svarede han.
Jesper begyndte at løfte op i min top og jeg forsøgte at holde den nede med den ene hånd, mens jeg lod den anden ligge i hans skød. Han vandt og et øjeblik efter var hans hånd på mit bare bryst og gled ned over den piercede højre brystvorte. Jeg sukkede lidt da han tog fat i ringen og forsig-tigt drejede den fra side til side så brystvorten blev vredet en smule rundt.
- Du kan jo li’ det, sagde han.
- Ja, sagde jeg, men nu må du hellere stoppe!
- Skal jeg så snydes? spurgte Poul. Han fjernede min anden hånd med en bestemt bevægelse og trak toppen op i den anden side også. ”Du har pæne bryster”, sagde han så og så på mig. Jeg smilede tilbage og sagde tak, men at nu måtte vi hellere snakke om noget andet.
- Det kan vi sgu da ikke, sagde Jesper og kælede videre for mit ene bryst og for brystvorten.
Pouls hånd og fingre fandt det andet bryst og begge lagde de deres anden hånd på hver mine skuldre. Jeg nød det og kunne ikke lade være med at sukke igen, lukke øjnene og lægge hovedet bagover på ryglænet.
- I må stoppe, sagde jeg mens jeg lå der og gjorde ingenting andet end at sukke tilfreds mens mit underliv modtog i tusindvis af impulser og fik min lyst til at stige og stige.
Jesper rykkede væk fra mig og trak mig med sig ind på midten af sofaen. Jeg fulgte modvilligt med og Poul satte sig så på min anden side. Jeg lagde min hånd over på hans skridt og kunne nu med hver hånd mærke en stor dejlig pik. Pouls vist noget større end Jespers. På én gang mærkede jeg mine arme blive løftet i vejret og toppen blev trukket over mit hoved. Jeg protesterede, men den var væk. Nu mærkede jeg Jespers læber slutte sig om min piercede brystvorte som han et øjeblik efter omsluttede og begyndte at nappe forsigtigt med tænderne. Det var vildt fedt og jeg var lige ved at glemme at protestere. Mine hænder var igen ”på plads” på hver sin bule i deres bukser og jeg mærkede pludselig min nederdel blive trukket op og hænder der lagde sig på mine knæ og forsigtigt søgte op langs indersiden af mine lår.
- Nej, det må I ikke, sagde jeg pligtskyldigt og prøvede at samle benene, men hænderne for-svandt blot op under nederdelen. Jesper var først fremme og var igen ham der fandt min hem-melighed.
- Hold kæft Tina, du har sgu da udstyret i orden, sagde han da han trak kondomet op af den selvsiddende og viste det frem. ”Det skal vi da nok få brug for”.
- Nej, nu må I stoppe. Jeg har klædt mig frækt på, det indrømmer jeg og I er også søde og dejli-ge og jeg er ved at blive godt liderlig, men det her er jo helt forkert, sagde jeg.
- Vel ikke mere forkert end det din mand har foretaget sig? sagde Poul.
- Jo, fnisede jeg, for I er jo to. Han var kun sammen med én!
- Én veninde går vel nogenlunde lige op med to fremmede, mente Jesper.
- Nej, én til én. Sådan regner jeg vist. Og hvorfor skal jeg sidde her og være afklædt og gramse på to par bukser, når I har fri adgang til mig? Smid bukserne, så kan vi fortsætte LIDT endnu, men vi stopper altså inden det går galt!
De slap mig og rejste sig som på kommando. Begge smed bukserne; Jesper kylede sine væk som en 16-årig mens Poul lagde dem pænt over en stoleryg. Jeg kunne ikke lade være med at grine! De så kortvarigt på hinanden, og tog så underbukserne af også.
Jeg havde ret! Poul var i besiddelse af en ordentlig tyk, men ikke så lang pik mens Jespers så me-re almindelig ud. Begge stod lige ud i luften, Jespers endda med en flot vinkel opad.
De satte sig igen og jeg tog fat om de to manddomme og begyndte at kæle for dem. De blev helt vilde; nærmest kastede sig over mine bryster igen og lod hænderne fortsætte hvor de havde slup-pet. Mine ben gled til side og jeg mærkede fingre omkring trusserne. Først ovenpå, så ned langs snittet og derefter ind under. Ind til hårtotten og ned over revnen.
Poul skubbede sofabordet væk og lagde sig ned med hovedet mellem mine knæ. Så trak han mig ned i sofaen og tog fat om mine hofter mens hans hoved nærmede sig mit skød. Næsten fremme tog han fat i trussekanten i hver side og trak dem ned. Jeg satte mig på trusserne for at yde mod-stand, men han lod sig ikke genere. Løftede mig blot op og trak dem af mig. Jeg klagede mig lidt og sagde nej, men da hans tunge ramte mine skamlæber, holdt jeg inde. Han skilte mine skamlæ-ber ad med tungen og lod den finde min clit som kom under kærlig behandling. Det var edder ma-ne mig svært at gøre modstand nu!
Jesper kyssede mine bryster skiftevis og hans hænder gled ned langs mine sider ned til nederde-len. Han fandt snoren den var bundet med og trak sløjfen op. Poul tog den på samme måde som trusserne og trak den af mig. Jeg lå nu tilbage i strømper og bh - og sko som en anden pornomo-del. Hvorfor de har sko på i seng har jeg aldrig forstået, men lige nu tænkte jeg ikke lige over min undren.
- Jeg tror vi skal stoppe her, sagde jeg.
Jesper satte sig lidt væk, men holdt en hånd på mit ene bryst og blev ved med at kæle for det. Poul løftede hovedet.
- Du nyder det jo og det gør vi også. Du kan stoppe når du vil, men er du sikker på det skal være lige nu?
- Jeg kan lige give jeres to flotte stådrenge et kys til farvel, så er jeg sikker på vi holder, sagde jeg.
Jeg lænede mig over mod Jespers skød og holdt min mund lige ud for hans pikhoved. Han rejste sig i sædet så den rørte mine læber. Jeg åbnede og lod spidsen af det blottede hoved komme ind. Holdt ham der og lod så tungen spille frem og tilbage. Han vred sig og trykkede sig op mod mig så jeg fik hele hans pikhoved ind i munden. Jeg kunne ikke dy mig og begyndte at sutte ham. Poul lagde mit ene ben op i sofaen og lod det andet blive nede på gulvet. Så dykkede han igen ned over mit skød og slikkede mig.
Det var vildt godt og ufattelig frækt. Her lå jeg og modtog min straf. Jeg følte jeg efterlevede dom-mens præmisser og nød at det hele var dikteret på forhånd. Jeg havde en opgave som jeg var i færd med at løse og det så ud til at ville lykkes.
Jeg tog fat om Pouls hoved og trykkede det ned mod mit skød. Så trak jeg ham væk igen samtidig med at jeg lod Jespers pik glide ud af min mund. Den var stenhård.
- Er det nu vi stopper? spurgte han
- Det tror jeg, svarede jeg.
- Næh hov, sagde Poul, skal jeg måske ikke også have et farvelkys. Er det takken?
Jeg vendte mig i sofaen så mit hoved kom over til Poul, som havde sat sig op.
- Du har ret, sagde jeg og dykkede ned mod hans pik mens jeg vendte røven op mod Jesper.
Jeg tog Pouls korte tykke pik i munden og førte forhuden tilbage med læberne. Han var ikke så hård som Jesper, men gav sig meget da hele pikken forsvandt mellem mine læber. Jeg begyndte at sutte ham og mærkede så Jesper rykke ind på knæ mellem mine ben som han spredte lidt. Jeg tog Poul ud og sagde bare ”kondom på, Jesper”. ”Er sket” svarede han og det næste jeg mærkede var da han gled op i mig.
Jeg var helt færdig da jeg mærkede ham trænge til bunds i min grotte og han begyndte at hamre løs.
Jeg suttede Poul alt jeg havde lært og han fulgte utrolig godt med i rytmen mens han holdt om det ene af mine bryster, der hang og gyngede under mig. Bh’en var ikke rigtig til nogen nytte i denne stilling, til gengæld kunne han komme til med hænderne.
Så var det at det gik galt! Jeg mærkede at Poul var ved at komme og tog ham ud af munden. Dommen var jo ret klar på det område. ”I vagina”! Jeg tog ham ud for at undgå det, men han fort-satte og sendte et kraftigt skud afsted som ramte mig på halsen. Resten kom i små pulsende slag og løb ned over hans pik og nosser. Jeg tog om pikken med hænderne og kælede for den. Jesper blev mere vild og pludselig eksploderede også han. Hans ellers vedholdende rytme stoppede og han trykkede sig ind mod mig. Langt oppe i mig fyldte han kondomet op.
Han blev der nogle sekunder efter de sidste trækninger havde lagt sig, så trak han sig ud og rejste sig. Han kom hen langs sofaen og tog fat om mig. Førte mig op at sidde i sofaen og satte sig ned ved siden af.
- Tina, du er en dejlig pige og jeg tror du fik hvad du kom for, sagde han.
- Jeg har aldrig været sammen med to mænd på én gang, løj jeg.
- Jeg har aldrig været to mænd om én pige, svarede Jesper.
- Du er sgu for meget Tina, sagde Poul med et smil. Han gik ud og kom et øjeblik tilbage med et håndklæde om livet.
- Har du lukket den inde? spurgte jeg.
- Ja, det er vist ved at være sengetid for gamle mænd, svarede han.
- Øv, sagde jeg. Nu er jeg endelig varmet op og så er det slut?
- Vi kan gå ind til mig hvis den gamle skal sove, grinede Jesper.
Jeg så på Poul. Noget plagede ham vist. Jeg rejste mig og samlede mine ting sammen. Jesper gjorde det samme.
- God nat Poul, tak for i aften.
- God nat Tina, hvis din mand er utro igen, så kig forbi og hør om jeg bor her, svarede han!
Jeg grinede til ham. Gav ham et kys på kinden og listede så ud på gangen med tøjet i armene, sammen med Jesper. Jesper så på mig.
- Du er godt klar over at vi skal ned på anden sal og gå et stykke før vi er der, ik’? spurgte han da døren smækkede bag os.
Det vidste jeg af gode grunde ikke, men nu var jeg ligeglad og gik småfnisende efter ham. Vi mø-det ingen og gik ind til ham.
- Jeg fryser, sagde jeg. Må jeg tage et bad?
- Ja naturligvis, skal jeg gå med?
- Det kunne da være hyggeligt svarede jeg.
I badet kom hans pik til live igen. Først vaskede han mig af, men det var helt tydeligt at han ikke vidste hvordan han skulle gebærde sig omkring min piercing. Jeg tog hans hånd og lærte ham det. Meget gerne pille, dreje, vride og hive, men ikke overdrive nogen af delene eller pludselige ryk.
Bagefter sæbede jeg ham ind og brusede ham af. Jeg dykkede ned og tog hans halvstive pik i munden og kørte forhuden tilbage med læberne. Jeg eksler den fornemmelse, når jeg på den må-de pakker godterne ud og de samtidig bliver klar til brug.
Han blev hård igen og jeg fortsatte lidt.
Så tørrede vi hinanden og gik ind på værelset. Det var koldt at komme ud.
- Skal vi ikke lige varme os i min seng, spurgte han
Den var jeg med på, så vi lagde os tæt ind under dynerne og lå og kælede. Han lagde sig ovenpå mig og krøb nedad. Lagde hænderne på mine bryster og lod hovedet fortsætte ned til mit skød som han begyndte at slikke. Så tog han fingre til hjælp og der blev rigtig fyret op under mig. Det var SÅ fedt og jeg forsvandt helt ind i mig selv og min nydelse indtil jeg kom i en ordentlig rystetur.
Han krøb op igen og havde på en eller anden måde fået et kondom med ind i sengen som han nu trak på. Jeg tænkte kort om jeg havde kunnet sige fra hvis han bare havde boret sig op i mig uden - det var jeg ikke sikker på. Lige dér har jeg et svagt punkt.
Han gav mig kondomet og bad mig give ham det på.
Vi byttede plads så han lå ned på ryggen og jeg krøb ned over ham. Jeg tog hans pik i munden igen og suttede den i nogle lange bevægelser.
- Lad mig komme i munden på dig! sagde han.
- Nej, svarede jeg, den hopper jeg ikke på.
Jeg gav ham kondomet på og satte mig op over ham og lod mig synke ned så han forsvandt op i mig.
Hold kæft hvor var det fedt. Lagde mine hænder på hans brystkasse og begyndte at ride ham mens han tog fat om mine bryster. Jeg lukkede øjnene og forsvandt fra det hele mens jeg red som en vanvittig.
Det er i de situationer at der pludselig kommer lyd på mig. Jeg stønner, råber og skriger og var ved at flække af grin da det pludselig dunkede løs på væggen mod naboværelset.
- Skal vi invitere dem ind, spurgte jeg fnisende.
Jesper grinede og sagde nej!
Vi fortsatte lidt. Byttede så plads igen og jeg havnede i missionærstillingen. Det gik først op for mig da jeg lå der og igen kom jeg til at tænke på dommen. Der var efterhånden en del afvigelser, men mon ikke det går?
Jesper oksede løs så jeg var ved at være helt følelsesløs. Så stivnede han igen, borede sig op i mig og fyrede sin ladning af igen. Han lagde sig ned over mig og vi lå i en ordentlig krammer et stykke tid.
- Du er den mest utro kvinde jeg har mødt, sagde han.
- Tja, hvad skal vi kalde dig, spurgte jeg.
- Jesper, svarede han!
- Ok Jesper. Jeg tager hjem nu. Det har været fedt at møde dig og Poul. Hvad gik der forresten af ham?
- Aner det ikke. Han er af og til lidt underlig i lunet! Skal vi lige skylle os af igen?
Det gjorde vi så. Jesper fik gudhjælpemig stådreng igen, men efter min mund havde arbejdet på ham i et stykke tid, var han ærlig og sige, at der ikke var mere at hente. Kun rigor mortis, som han udtrykte det!
Jeg samlede mine ting sammen. Jesper bad om mit telefonnummer, men der satte jeg grænsen. I stedet fik han min web-mailadresse. Der er det i det mindste mig der bestemmer hvem der skal lære mig at kende og hvem der ikke skal.
Vi skiltes i døren til hans værelse og jeg tog en taxa hjem.
---
I min rapport til retten må jeg igen se på præmisserne og vurdere i hvilken grad jeg har udstået straffen. Jeg syns ikke selv det kunne være gjort meget anderledes under de forhold selvom jeg måske skulle have ydet mere modstand, have bollet med begge i to stillinger, have undladt oralsex før det blev krævet og forladt hotellet da Poul ”smed os ud”. Jeg håber på rettens forståelse for disse misforhold.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.