Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en kvinde på de 25. Jeg har fået et arbejde som sekretær. Min chef er en herlig fyr på de godt 30! Jeg har store velformede bryster, en størrelse D, lækre ben, brunt frækt hår, og et frækt ansigt.

- Det var fyraften og jeg tog mit tøj, for at gå, da jeg hørte at chefen kaldte på mig. jeg gik derind og sagde: Jeg har altså fri, på en irriteret måde. Han sagde at jeg skulle komme hen til ham. Jeg gik derhen og han begyndte langsomt at åbne min skjorte, hvilket jeg blev overrasket over. Han plejede ellers ikke at være sådan, selvom jeg tit havde lagt mærke til den bule han ofte havde mellem benene. nu hvor jeg stod der med skjorten lukket op og ingen bh på, blev han mere liderlig. Han begyndte langsomt at slikke mine bryster, det var dejligt. Jeg kikkede ham dybt i øjnene, derefter på han lem som var vokset en del, og begyndte at knappe hans bukser op, mens jeg smed min jakke på bordet. Jeg tog hans boxer'ere ned og lagde mærke til at han havde en MEGET stor, tyk pik. "Uhm" tænkte jeg og begyndte at sutte den, i bund. Han stønnede, og kun efter et øjeblik kom han. Jeg trak mig væk og han sprøjtede sin varme, velsmagende sperm udover mit ansigt og tøj. Jeg grinede og sagde, at nu var det hans tur. Jeg trak min lille mini-nederdel ned, og afslørede mine manglende g'ere. Han begyndte straks at slikke min fisse, og jeg stønnede højt. Nøøj, d var da helt vidunderligt dejligt. "du er go'" sagde jeg og han grinede lidt. han trak sig lidt væk men kom ned igen da jeg trak hans hoved ned igen. Straks kom jeg i en ordentlig orgasme, uha. Derefter tog han min hånd, førte mig hen til bordet og sagde "Læg dig, med din dejlige, våde fisse mod mig" Jeg lagde mig på bordet som han sagde, med spredte ben. Han trak sig langsomt ind i mig. efter lidt tid med et lavt tempo, gik han i gang. Uhm. Det var vidunderligt. Han var altså virkelig go'.Jeg så på ham, han nød det. Han trak sig ud da han var ved at komme, trak sig op foran mit ansigt og sprøjtede sin sperm som kom i store mængder, ud på mit ansigt, mit bryst og min mund. Jeg suttede lidt på hans dejlige pik's hoved men han trak sig væk. Han sagde jeg skulle ligge mig på gulvet og vende mig om på alle fire. Det gjorde jeg og bagefter tog han mine stramme balder til side. Så kunne jeg mærke hans tunge slikke lidt i mit lille røvhul, cirkle rundt om det. Så kunne jeg mærke hans Pik komme langsomt ind i min røv. "Gør det hurtigt så er det mere smertefrit" sagde jeg, det gjorde han så. Jeg skreg lidt. Så begyndte det at gå hurtigt og jeg stønnede højt. Jeg sagde "Stop!" og han tog sit lem ud. Jeg begyndte at sutte den vildt, det bedste jeg havde lært. Jeg suttede ham altså HELT vildt hurtigt. Jeg stoppede og han kom, igen. Jeg gik ud af lokalet, men han stoppede mig pludselig. Han spurgte mig om jeg ikke skulle ha' et bad. - Okay, sagde jeg og vi gik hjem til ham og tog et bad. Vi rørte lidt på hinanden, kælede, i badet. han sæbede mig ind, og lige før han kom til min glatbarberede fisse, ga' han den et lækkert, gennemtrægende slik.

Mums. Så skyllede vi os, og jeg gik hjem. Dette har blevet til mange go'e sex-oplevelser senere...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.