Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fredag aften. Er rastløs, det har været et par hårde uge, så der skal ske noget. Jeg har læst fagligt stof hele dagen, og trænger nu til at slappe af. Går på chatten. Mange tilbud. Det får jeg altid når jeg er pige. Men de fleste kasseres, det er fyre der bare dyrke deres egen liderlighed og uden at spørge om hvad jeg har lyst til. Så kommer der en moden mand, eller var det mig der kom i hans rum? Husker det ikke nu. De traditionelle spørgsmål: Hvem er du? Tina 24 år. Og du? Thomas 37 år. Hvor er du fra? København, svarer jeg. Det er jeg også. Er du single? Ja, og du? Ja det er jeg, svarer han. Hvordan ser du ud? 170/61 lyshåret og blå øjne, svarer jeg. Og du? 183/76 mørkhåret, brune øjne. Lyder ok, svarer jeg. Det gør du bestemt også. Hvordan er dine bryster. Vil du ikke hellere have min IQ? Begge dele *S* Bryster 80D - IQ er ikke målt, men vist ok. Du lyder lækker og kvik. Tak. En lang chat om mange små emner. Jeg skal snart slutte, skrive jeg. Det er jeg da ked af, du virker kanonsød. Det er jeg da også, og du virker også sød, men jeg skal møde min veninde på en café. Hvor, så kan vi jo mødes uforpligtende? Ved ikke, hvorfor ikke. Jeg skriver caféens navn, og beder ham skrive hvordan jeg kan kende ham. Tager tøj på. Sorte blondetrusser og BH, lange benklæder og en stram bluse. Og så en vindtætte lidt lun vindjakke – i juli måned, tænker jeg.

Netop som jeg åbner døren til caféen hvor jeg skal møde min veninde, slår kirkeuret 00.45. Jeg sætter mig ved hendes bord og bestiller en kold fadøl. Vi sidder vel og sludrer hyggeligt en halvanden time. Min veninde er ret optaget af en fyr der hedder Nicolaj. Så kommer Thomas. Mit hjerte slår. Thomas. Lækker fyr. Hans egen overfladiske beskrivelse var ikke et glansbillede. Betaget. Jeg giver mig til kende, og han sætter sig ved vores bord. Præsenterer ham. Snakker længe. Vi giver hinanden et kraftigt intellektuelt modspil. Han er vildt sød og lækker. På et tidspunkt er min veninde og jeg alene ved bordet – øl ind, øl ud. Min veninde griner og ser på mig: Du behøver ikke gå alene i seng i nat, og du må da have lyst til en sød og lækker fyr? Du kender mig, jeg er da hot, jeg smiler og ryster på hovedet.

SEX I DAG?

Typisk min veninde. Vi drikke lidt mere øl. Så siger min veninde og Nicolaj farvel. Der er et lille dansegulv. Jeg spørger Thomas om vi skal danse. Dansegulvet er overfyldt, så vi danser tæt. Han anbringer sin hånd på min nakke, lader den lege med mit lange lyse hår og blidt presser han sine fingre mod min nakken. Jeg er både afslappet og ophidset. Hvilken fantastisk følelse. Så læner han sig mod mig og kysser mig. Det første kys. Meget let og så blidt. Men hvilket kys. Hans læber er bløde og let adskilte. Jeg gengælder hans kys, og forsøger at virke behersket. Han afbryder kysset, smiler og hvisker: Du er dejlig, og så kysser han mig igen. Klokken er næsten halv tre. Som tiden dog flyver af sted. Mit hjerte banker. Betaget, ja det er det rigtige ord. Tunger der kærtegner hinanden. Mærker Thomas hånd strejfe mit bryst. Sukker. Og liderligheden gennemstrømme min krop. Dejligt. Presser mit underliv mod hans og mærker hans rejsning. Skal vi gå. Det er mig der spørger. Hånd i hånd går vi. Hjemme hos mig. Jeg ser på Thomas, fanger hans blik. Jeg er lettere ophidset. Her sidder Thomas og her står jeg. Mine brystvorter bliver hårde under blusen. Så henter jeg et par øl. Jeg sitrer, da jeg sætter mig tæt ind til Thomas. Musikken er stoppet, og jeg rejser mig. Lad mig … jeg vil se hvad du har. Han står og kigger på Cd’erne, og sætter Vangelis på.

Da han vender sig om, ser jeg, at hans pik virker meget stor, selv under hans tøj. Thomas sætter sig, og løfter glasset og siger skål! Skål! svarer jeg. Øllet er koldt, og smager dejligt. Mit ben rører hans, og en elektrisk lystfølelse løber gennem mig. Thomas åbner munden, men før der kommer ord på, læner jeg mig mod ham, og kysser ham let på munden. Så lægger Thomas armen om min skulder, holder mig fast og kysser mig. Jeg glider hen på hans bryst, og vi fortsætter med at kysse hinanden vildt og inderligt. Jeg kan næsten ikke trække vejret, jeg er så ophidset. Jeg lyner hans bukser op, jeg må se den og have den. Hans hænder er overalt på mig. Så tager han min bluse af, så BHen, kærtegner forsigtigt mine bryster og brystvorter som er hårde. Jeg tager hans bukser og underbukser af, og hans pik er stor og smuk. Jeg ved at jeg kommer hurtigt, når den kommer ind i mig, for min kusse er allerede våd. Men jeg vil vente. Ikke forhaste sig, når det er så dejligt, at trække tiden ud i et langt forspil.

Han er nøgen, og han krop er smuk og slank og meget varm at føle på. Spred benene!! Thomas adlyder. Jeg sætter mig på knæ på gulvet mellem hans lår. Det er perfekt når jeg har lyst til at sutte hans pik. Jeg begynder at sutte hele vejen op til toppen rundt om hovedet, skubber forhuden ned, og lader tungen køre over glans, og ned igen. Sådan fortsætter jeg længe. Thomas giver nogle små spjæt, og stønner. Så slikker jeg pikhovedet, kysser det og sutter det blidt, så hårdere og dybere ind i min mund. Hans underliv spjætter vildt, og pikken glide ind og ud af min mund. Det er lige før han kommer.

Vi bytter plads i sofaen, så kan slikke mig. Jeg spreder forventningsfuldt mine ben. Klitoris er stor og hård, og væden siver ud af mig. Han slikker og sutter min fisse, og især klitoris får hvad den kan tilkomme, og jeg stønner og lukker øjnene. Han er virkelig god, og han får mig til at komme. Orgasmen gennemryster min krop, og jeg stønner ubehersket. Kom, lad os gå ind i sengen. Vi lægger ved siden af hinanden, jeg kæler for hans pik, og hans kærtegner min kusse. Et par fingre glider ind i revnen, masserer klitoris. ÅÅÅhh Thomas, det det … åh, ja. Så glider fingrene længere ind. Han finder g-punktet, og masserer det blidt. Åååh Thomas, det er lækkert, dejligt, jeg stønner. Hvis du bliver ved med at kæle for pikken kommer jeg, stønner Thomas. Åh det er dejligt, hvisker jeg liderligt, du har virkelig fortjent at få fisse. Jeg ruller om på ryggen. Han ruller et kondom på pikken, og min kusse åbner sig, og pikken glider langsomt ind. Jeg gyser og ryster af vellyst, for den er så stor og tyk. Da han er helt inde i mig, knepper han mig langsomt, masserer g-punktet med pikken. Jeg gyser og sitrer og stønner i ekstase og får en blændende orgasme. Jeg stønner hæmningsløst (stønner altid højt og hæmningsløst når jeg knepper). Så bevæger jeg mig i kontrastød og en ubeskrivelig vellyst gennemstrømmer min krop, når pikken glider ind og ud af mig. Jeg får hurtigt en ny orgasme, hovedet ryger bagover, og underkroppen rejser sig, og han glider ud. Han er oppe i mig igen. Stenhård og vi knepper længe. Hans vejrtrækning bliver kortere og han stønner uden ophør. Jeg kommer igen. Mit underliv roterer, og igen glider han ud. Igen er han inde i mig. Jeg bøjer benene og spreder dem så meget jeg kan, og han knepper mig i et voldsomt tempo. Jeg hører ham stønne vildt. Jeg kommer, stønner han, og jeg mærker, at pikken udvider sig, og hans sperm sprøjter i flere ryk, men det får ham ikke til at stoppe, og jeg kommer i endnu en orgasme, som er længe om at lægge sig. Åh lækkert. Vi falder udmattet om på sengen kysser og falder i søvn.

Vækuret ringer kl. 8. Thomas har en aftale. Kysser mig og spørger om vi ses igen. Jeg nikker. Han går og jeg falder i søvn igen. Jeg vågner først, da det ringer på døren. Åh, min mor, har sovet for længe. Skynder mig, lukker op. Hej det må du undskylde, er først lige vågnet, snupper lige et hurtigt bad. Døren til soveværelset står åben. Dobbeltsengen ligner en slagmark. Det dufter af sæd og kussesaft. Min mor kan ikke undgå at bemærke det. Og der. På bordet, i askebægret, de brugte kondomer. Rødmer let og går i bad. Vi har en hyggelig formiddag. Hjemme igen. Læser min mail. Mail fra Thomas. Han kommer igen ved 22-tiden.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.