BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Onsdag aften, Forlader banken ca. halv fem. Snupper bussen til Nørreport og går ad Købmagergade mod Strøget. Det holder tørvejr endnu, men skyerne trækker op til regn. Thomas kommer i aften. Jeg mødte ham i fredags. En lækker fyr på 37 år.

Mærker suget i mellemgulvet og en varm og dejlig følelse inden i brystet, som øges efterhånden som dagen skrider frem. Hjertet der banker bag brystet. Forelsket? Nej. Men betaget er vel ordet. Men hvorfor? Det er en erotisk betagelse. En betagelse af hans krop, hans udstråling, hans seksualitet. Lukker øjnene et øjeblik, fornemmer ham i mig. Men der er længe til han kommer, da han først skal besøge hans mor. Fortsætte ned ad Strøget og går ind i en butik for at se på tøj. Køber en t-shirt og en sort BH med blonder samt sorte blondetrusser, Ser også på et par G-streng trusser og køber dem. Videre. Tilbage ad strøget og op til Rådhuspladsen. Ser på mennesker og butikker. Der trækker op til regn. De første dråber. Skynder mig ind på Hovedbanegården. Ser på butikker. Går ind i Matas. Bodylotion, Origins, en hårbørste og kondomer, betaler og går videre. Er rastløs. Tager S-toget til Nørreport. Kan klares på samme klip. Så bussen fra Nørreport og ad Nørrebrogade. Men det er en kort tur.

SEX I DAG?

Er hjemme. Laver lidt mad. Sætter Carl Nielsens Maskerade på CDeren, finder min bog og sætter mig til at læse. En filosofisk bog om tid. Tid er det eneste vi har, alt andet skal erhverves? Tja. Hvorfor opfatter man, at et identisk tidsforløb ikke føles lige langt? Det må være oplevelsen, der spiller ind. Du ser bagenden af dit S-tog, der kommer et nyt om 10 minutter. Du er den eneste på den mørke perron. Er ti minutter lang tid? Den samme perron, der er underholdning, der sker noget spændende, men desværre, toget kommer, så du får ikke slutningen med? Gik de ti minutter hurtigt? En aften med din ugifte tante Agathe, med alle fordommene? Kan du fornemme, hvor langsomt tiden går? Men den samme tid, sammen med den søde lækre fyr. du har bagt på i længere tid? Går tiden hurtig? Så kommer der en sms fra Thomas – længes efter dig. Kommer så hurtigt jeg kan. Begæret skyller ind over mig. Tid? Filmer tilbage i tankerne. Sex. Hvor et tidsperspektivet? Vi havde en lækker nat. Et langt ophidsende forspil. Samlejet, hvor lang tid tog det? Aner det ikke. Han var lang tid om at komme. Vildt lækkert. Men tiden? Den eksisterede ikke, og løb alligevel med samme hastighed. Jeg opfattede det bare ikke. Vild sex. Hvad betød det, om vi var i stenalderen, i middelalderen eller nutiden? Og nu hans sms? Der er meget længe til han kommer, en evighed.

Endelig kommer Thomas. Jeg er kun iført en tynd t-shirt og lange benklæder. Han ser på mig. Kysser mig. Og med et suk gengælder jeg hans hede kys. Vi drikker en øl. Snakker om hvad vi har lavet siden mandag. Skåler, men vi er begge utålmodige. Kysser igen, og tager tøjet af dig. Du er fuldstændig nøgen. Jeg kysser hver tomme af din krop, kæler for dine kugler. Så kysser og slikker jeg dit pikhoved, lader pikken glide ind og sutter den begærligt, samtidig med at jeg bevæger hånden op og ned ad skaftet. Du stønner voldsomt af liderlighed. Vi rejser os. Du tager min t-shirt af og bukser og trusser. Du står bag mig, og griber fat om brysterne, krammer dem. Jeg er vild med dine babser, hvisker du. Din stemmer er dæmpet og hæs. Så bevis det , frække. Og hans begærlige hænder krammer og kærtegner brysterne. Nulrer mind store brystvorter. Min hånd søger nedad, finder din pik, masserer den blidt. Åh dejligt, Thomas, stønner jeg. Vi glider ned i sofaen, jeg ligger på ryggen, og Thomas ansigt glider ned mellem mine lår. Han æder mig begærligt. Åhhh. Ja. Stønner, lukker øjnene, nyder. Hans tunge og læber masserer klitten. Vildt. Min hånd på din nakke. Presser hovedet nedad. Stønner. Du glider opad. Kysser min mave. Brysterne. Brystvorten mellem dine læber og tungen der cirkler rundt. Jae åh. Du glider længer opad. Pikken slæber hen ad min mave op mellem brysterne. Videre og min mund fanger spidsen. Læberne der masserer pikhovedet. Du stønner. Smager salt. Lækkert. Sutter pikken begærligt. Du sitrer, Stønner. Nej, nej hvor lækkert. Stop skat eller jeg kommer. Jeg skubber dig ned på dobbeltsengen, så du ligger på ryggen. Jeg lægger sætter mig overskrævs oven på dig. Brysterne på dit ansigt. Lader dem cirkle rundt, mens du forsøger at fange brystvorterne med munden.

Du er vild af liderlighed nu. Dine hæmninger er væk. Griber om brysterne. Krammer dem blidt og hårdere. Stønner. Fanden hvor er du lækker Tina, hvisker han. Din patter … din fisse. Mere siger du ikke, for jeg lukker din mund med kys. Så glider jeg ned ved siden af dig, og din tunge finder min kusse, og begærligt sutter og slikker du mig og jeg slikker og sutter dig. Vi sukker og stønner af vellyst. Jeg er totalt liderlig, det er for lækkert. For dejligt. Kan ikke vente længere. Slemme dreng, trænger den slemme dreng til fisse? Ja, og du skal få pik, frække tøs. Ruller et kondom på og fører den op i fissen, mærker den glide op i kussen, sukker og stønner. En lang stønnen undslipper Thomas, da jeg sænker mig ned. Åh, skat, det har jeg drømt om hele dagen. Jeg ridder dig langsomt, langsomt, mærker pikken glide ind og ud, lukker øjnene nyder følelsen. Liderligheden er i hele min krop. Rider dig langsomt. Dine hænder på mine struttende bryster. Høre dig hviske frække ord. Rider dig. Øger tempoet. Hurtigere. Hurtigere. Vi er vilde. Rider dig. Du er som en vild hest. Mit hår flyver og brysterne hopper. Hurtigt arbejder jeg mig til toppen af en orgasme, men uden at komme. Jeg stopper. Rider dig igen. Dine hænder søger igen opad, og begærligt krammer og kysser du mine faste bryster. Hurtigt ridder jeg dig.

Vi stønner højt af vellyst. Tidsfornemmelsen er væk. Mærker bare pikken der gør mig vild. Hører grynt og støn. Er det dig eller mig? Et højt åh. Så rammer orgasmen mig, og jeg kan næsten ikke holde pikken oppe i mig, så voldsomt bevæger jeg mig, men jeg holder fast i dine skuldre. Damper af. Sveder. Er rød i hovedet. Lækkert. Så knepper jeg dig igen. Vildt så udholdende du er. Dit ansigt er fortrukket. Mine roterende og hoppende bevægelser er mere end du kan modstå. Du stønner. Jeg stønner. Kommer, kommer kommer, ekstasen vælter ind over mig. Jeg mister kontrollen med min krop. Pikken glider ud af mig. ÅÅHHHH. Orgasmen flader ud. Lækker tøs, hvisker du. Du vil have mig bagfra. Lægger mig på knæ. Holder fast i sengegavlen. Din pik glider op i min hungrende våde kusse. Du knepper mig som et vildt dyr. Vi er vilde dyr. Sanser intet. Sengen knirker. Sengegavlen slår mod væggen. Vi er et. Knepper. Du stønner, brøler. Brøler nærmest. Jeg i et skrig, og vild stønnen. Så kommer du, mærker du tøver. Sæden der sprøjter ud af pikke, hører dig grynte. Stønne. Pikken der bevæger sig ukontrolleret. Hurtige stød. Sæden opfanges af kondomet. Pause. Men du er stadig stiv. Knepper igen, men du er ved at være færdig. De sidste krampetrækninger. Vildt. Og så går det hele på mig igen. Et voldsom orgasme, spasmer, spasmer, åhhh, kollapser. Færdig. Ligger stille. Kysser. Kirkeuret slår et. Falder i søvn.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.