Min kone har ofte sagt at det er uretfærdigt at hun ikke nåede at kende andre fyre inden hun traf mig. Hun ville måske gerne opleve at blive kneppet af en fremmed pik.

Jeg syntes at hun skulle benytte sig af muligheden hvis chancen kom.

Da vi skulle bygge til huset kom der en fyr der skulle grave grunden ud, han kiggede meget på min kone og sagde flere gange til mig at hun så dejlig ud med et par gode bryster. Da hun en dag kom hjem med et tøj indkøb, kom hun ud og viste os sin nye gennemsigtige bluse, hun var ikke selv opmærksom på hvor gennemsigtig den var, så gravemaskinemanden og jeg kiggede noget på hende selv om hun havde en sort bh på under blusen. Villy som han hedder sagde til hende at det var bedre hvis hun ikke havde noget på under blusen, det smilede hun blot af.

Da hun senere kom ud havde hun taget sin bh af, så vi nu kunne nyde hendes store flotte bryster gennem blusen.

Villy sagde til mig at hun lignede en der trængte til at få noget pik, jeg sagde til ham at det fik hun da også en gang imellem.

Dagen efter kom Villy med rundstykker og min kone lavede kaffe. Selv om Villy var der ,gik hun stadig rundt i sin morgenkåbe, jeg ved at hun ikke havde noget på under.

Flere gange , mens vi sad og drak kaffe gled morgenkåben lidt til side og Villy kunne se det meste at hendes bryster og jeg kunne se at hun nød det.

Senere ringede telefonen og jeg gik ind på kontoret for at tage den. Her kunne jeg høre at Villy også var på vej ud for at arbejde og min kone fulgte med ud i bryggerset, hun havde noget vasketøj der skulle ud.

Da de var kommet ud i bryggerset og Villy ville gå om ved hende lænede hun sig op ad vaskemaskinen og Villy tog nu fat i hendes morgenkåbe åbnede den helt op så han kunne se på hendes nøgne bryster, han begyndte at tage på brysterne og fortsatte med at køre en hånd ned over hendes mave og ind mellem lårene på hende.

Da hun så ud til at nyde det fortsatte han med at lege med sine store fingre oppe i kussen på hende.

Hun lynede hans bukser ned , tog hans store stive pik frem og legede med den i hånden.

Da hun var blevet meget liderlig hørte jeg at hun sagde til ham at han skulle kneppe hende.

Villy skubbede hende op på vaskemaskinen og spredte hendes ben og begyndte at slikke hendes kusse til hun sad og jamrede og bad om en stor stiv pik.

Lidt efter rejste han sig op og jog sin stive pik helt i bund i hendes kusse, Villy kneppede hende hårdt og meget længe indtil den gik på ham .

Villy satte sit tøj på plads og gik ud til sin gravemaskine.

Min kone kom ind og fortalte at Villy havde kneppet hende og hun nu ville kneppes af mig også.

Det var så hendes pik nr. 2.

Siden har hun prøvet 10 andre pikke, hun er bla. blevet kneppet i en bil. Min gode kammerat Jeppe har fået lov at kneppe hende i vores seng mens jeg så på og bagefter selv kneppede hende.

På en ferietur til Italien fik hud lov til at gå med en tysk mand ind i hans telt , her trak han bikinien af hende, legede med hendes bryster og kusse inden han kneppede hende i en halv time.

Så nu kan hun sige at hun har prøvet andre mænd.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.