Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lidt tilfældig kom jeg til et noget specielt - 30 års jubilæum her i sommer.

Vi havde et par af vore bedste venner på besøg til grill og havehygge, og vejret var rigtig fint: lunt og lækkert til en hyggeaften i haven.

SEX I DAG?

Vi grillede og snakkede om løst og fast, som man jo gør, og samtalen kom også ind på nogle af de oplevelser, vi har haft sammen.

Da vi var unge, og før vi fik børn, var vi hvert år på campingferie sammen, som oftest i Nordjylland. Inge og Bent lånte en campingvogn med et stort fortelt i familien, og Marianne og jeg lånte et telt, som vi slog op ved siden af campingvognen. Så vi havde forteltet som fælles opholdssted og sovested hver for sig og så kunne vi hygge os ugenert, når vi ville det!

Vi har haft mange hyggelige ture sammen, og vi kom til at snakke om nogle af de sjove eller skøre ting, vi har lavet i årenes løb.

Der har aldrig rigtigt været noget med sex imellem os Inge er meget jaloux anlagt men et år, kunne det måske have udviklet sig, hvis vi havde kørt linen helt ud:

Det var et af de første år, vi var få ferie sammen, denne gang var vi nu havnet på Møn tæt på Møns Klint Vi havde grillet og fået en del at drikke, så vi var alle godt i stødet.

På et tidspunkt foreslår Bent, at pigerne stripper for os på bordet: Marianne er med på ideen, Inge lidt mere tilbageholdende, men går med på spøgen.

Pigerne hopper op på bordet og begynder at danse til den musik, der kommer fra transistorradioen. Først ryger bluserne over hovedet og afslører et par Ga-jol er på Inge og en dejlig, fyldig barm på Marianne. Så ryger de korte shorts, som er så små, at de stort set ikke afslører noget kun at begge piger har et par småblomstrede trusser på.( Det var højeste mode på den tid)

Marianne fører nu hænderne om bag ryggen og begynder at pille ved bh-stroppen nu skal det til at blive rigtigt spændende!

Men så hopper Inge pludselig ned af bordet, tager sit tøj og forsvinder ind i campingvognen - og Marianne går i stå.

Bent og jeg kigger lidt på hinanden, trækker på skuldrene og skåler det var så det.

Inge kommer ud lidt efter hun siger, at hun er for genert til at strippe og så var der ikke mere snak om den sag.

Mens vi sad og mindedes denne episode, lagde jeg mærke til, at Inge fangede Mariannes blik og nikkede med hovedet i retning af køkkenet, Marianne smilte tilbage og nikkede.

Ja, vi var nok mere tilbageholdende, end de unge er i dag sagde Inge men jeg var altså meget blufærdig og genert den gang, det har da heldigvis ændret sig med årene

Vi snakkede lidt mere om den tur, morede os over minderne og fandt ud af, at det faktisk på dato var 30 år siden, pigerne havde været i gang med at strippe og 30 år siden, vi havde nydt den dejlige natur på og omkring Møns Klint.

Det syntes Marianne, vi skulle fejre, og hun foreslog, at vi åbnede en flaske champagne, så vi kunne skåle på jubilæet.

Marianne rejste sig for at hente en flaske, og Inge fulgte med ind i huset.

Mens pigerne var inde fortsatte Bent og jeg med minderne fra den tur.

Vi var enige om, at det var en skam, at stripshowet var blevet afbrudt det kunne måske have udviklet sig til noget meget spændende.

Det varede noget inden Marianne og Inge kom tilbage, men de dukkede op med en flaske champagne og fire glas, så vi kunne skåle på jubilæet, og de havde sat Frank Sinatra på CD en med I did it my way .

Vi hævede glassene og skålede på mange hyggelige timer sammen.

Pigerne satte glassene, og så hoppede de fnisende op på bordet, mens Bent og jeg kiggede undrende på hinanden hvad sker der her?

Uden at mæle et ord startede pigerne et stripshow.

De var begge i løse sommerkjoler, og de startede med at vugge med hofterne i takt til musikken langsomt løftede de op i den ene side af skørterene, helt op så vi kunne se trussekanterne. De trusser, de havde på nu, var noget mere sexede end for 30 år siden: nu var det en sort blonde g-streng på Inge og et par røde silke blondetrusser på Marianne.

De fortsatte deres show med at lade den ene kjolestrop glide ned over skulderen så langt, at vi kunne se, at Inge gik uden bh, mens Marianne s røde bh-strop kom til syne.

De dansede meget pirrende med store hoftevrid, mens de rullede hovederne fra side til side, så deres lange hår svingede frem og tilbage foran ansigterne.

Nu røg den anden kjolestrop og kjolerne gled langsomt mod jorden og afslørede to smukke, solbrændte kvindekroppe: Inge s åleslanke krop og Mariannes lidt mere fyldige - vidt forskellige, men smukke hver for sig.

Inge må stadig være lidt generet, for hudfarven afslørede, at hun soler med bh selv om hun har Ga-Jol modeller . Mariannes fyldige bryster var derimod dejligt brune og med stive brystvorter.

De fortsatte deres rolige dans og trådte ud af kjolerne, så de stod kun iført trusser, og de sluttede deres show med at vende deres skønne bagpartier til, sprede benene let og bukke overkroppen helt forover, så vi kunne se de udspændte trusser dække deres køn og mellem benene smilede Inge og Marianne sødt til os.

Bent og jeg klappede og piftede som tak for showet men inden vi vidste af det, sad de to i skødet på os. Inge havde sat sig hos mig og Marianne sad hos Bent.

Jeg blev noget overrasket og var lidt nervøs for, om Inge kunne mærke stiverten i mine bukser. Hun sad i hvert fald, så det klemte dejligt på den!

Men hun blev ikke siddende så længe. Der er vist en, der bliver klemt sagde hun og trak mig op på benene, omfavnede mig og bed mig blidt i øret.

Nu er det jeres tur til at smide tøjet sagde Inge, og så begyndte pigerne at tage Bents og mit tøj af. Først røg t-shirten og så shortsene og vupti, så havde Inge også hevet mine trusser ned om hælene.

Igen overraskede Inge mig hun tog et fast greb i mine nosser og trak mig på den måde hen mod huset. Marianne havde taget fat direkte om skaftet på Bents jern og hev ham samme vej. Det må have været et syn for guder at se to fyre blive hevet ved de ædlere dele ind i huset Bent og jeg kiggede på hinanden, trak på skuldrene og lod os føre med.

Vi blev ført ind i stuen, og endnu en gang havde pigerne en overraskelse til os: på gulvet lå to oppustede luftmadrasser, og der var tændt ca. 10 fyrfadslys, som stod rundt i stuen. På luftmadrasserne lå 4 5 kondomer med frugtsmag det var nok Mariannes, for hun vil kun slikke mig, når der er gummi på.

Nu indhenter vi det, vi ikke nåede på Møn sagde Marianne.

Hun rakte ud efter et par kondomer og smed et over til Inge, som begyndte at åbne pakken.

Nej, stop lige sagde jeg jeg skal altså tisse, inden den får regnfrakke på Inge tog igen et fast tag i mine nosser og trak mig ud i badeværelset og hen til toilettet.

Min pik stod stift op i luften og så kan man altså ikke tisse. Det forklarede jeg Inge og bad hende vente lidt eller måske hellere gå ud.

Nej, det kan jeg ordne på en anden måde, og så er du måske også mere udholdende om lidt sagde hun, og førte mig hen til håndvasken, gik om bag mig og tog den ene hånd ind imellem mine ben, mens hun med den anden tog hun fat om pikskaftet og begyndte at køre på den. Den var godt nok varm, og hun brugte en hel speciel teknik, som jeg ikke havde prøvet før: samtidig med at hun satte farten langsomt op begyndte hun at give pikken et lille klem hver gang hånden på vej frem var lige før pikhovedet det virkede helt vildt.

Det var også vildt at stå foran spejlet med ens bedste veninde stående bagved, mens hun fingerkneppede mig.

Der gik heller ikke lang tid, før jeg eksploderede med en stor ladning, der sprøjtede langt op i håndvasken.

Jeg sank sammen over håndvasken helt stakåndet og så stivelsen sive langsomt ud af kalorius.

Og mens jeg stod der, smed Inge g-strengen og satte sig på toilettet for at tisse hun var ægte blondine med en veltrimmet trekant, fandt jeg ud af.

Mens jeg tissede, så jeg at Inge vaskede fissen grundigt med en svamp. Hun sendte mig et skælmsk smil og blinkede, da hun tørrede den. Hun tog fat i mit lem og trak mig hen til håndvasken, hvor hun sæbede kalorius ind, skyllede den af og tørrede den omhyggeligt til sidt fik den et kys på kinden

Og så fattede hun sit favoritgreb og førte mig ind i stuen.

Marianne og Bent lå i en 69 er i fuld gang med en slikketur: Bent lå på ryggen og Marianne ovenpå det lød meget saftigt, og jeg kunne se Mariannes fisse og Bents tunge, der spillede på Mariannes knop.

Inge og jeg lagde os på den ledige luftmadras, og fandt hurtigt ud af, at man ikke kan ligge to ved siden af hinanden, så jeg fik Inge lagt på madrassen på ryggen, vendte mig om, så jeg rykkede ned imellem hendes ben, mens hun fik nærkontakt til min pik.

Og sikke et syn der mødte mig: Inges dejlige veltrimmede trekant, der omkransede hendes smukke skamlæber store og dejlige væltede de ud af fissen på hende og en stiv tap foroven bød sig til. Den strittede stiv og fugtig.

Jeg kiggede på Inges hvide hud den trekant, der ikke havde fået sol, fordi den var dækket af trusserne, når hun solede hvid, cool som klinterne på Møn!

Inge var meget varm blot en lille bevægelse med tungen fik hende til at rotere og stønne, mens hun suttede på min pik, som ikke var helt med endnu.

Ud fra lydene, der kom fra Marianne og Bent; tydede meget på, at de nærmede sig et højdepunkt - jeg kunne høre på Mariannes stønnen, at hun var meget varm nu.

Jeg slikkede blidt langs Inges skamlæber og endte med at bide blidt i hendes klit, der nu var stor og hård og så kunne jeg mærke, at hun først blev helt stiv og så eksploderede i et brag af en orgasme: hun klemte benene hårdt sammen om mit hoved, så min mund var låst fast om hendes klit og så vred og vendte hun underlivet, medens hun stønnede vildt.

Hun glemte fuldstændig min pik heldigvis, for ellers tror jeg der havde været fare for, at hun havde bidt den over! Men jeg kunne mærke, at den var ved at være klar igen.

Inden Inge var faldet til ro igen, vippede hun mig ud på gulvet og om på ryggen, og så satte hun sig oven på mig. Hun fik hurtigt pikken hjulpet ind i varmen, og så begyndte hun at ride på mig jeg skal love for, hun var liderlig og jeg kunne mærke på hendes fissemuskler, at hun var på vej mod en ny orgasme.

Kom Bent - gi mig en hamburger! stønnede hun, mens hun stak sin pariserrøv fristende bag ud.

Hvad nu, tænkte jeg hvad mener hun.

Bent, der lå og hvilede ud efter sit ridt med Marianne, rejste sig og kravlede hen bag Inge, parat til at kneppe hende bagfra, og pludselig mærkede jeg, at pladsen i Inge blev trangere. Bent havde banket sin pik ind i Inges bageste hul.

Det var vildt ophidsende, fordi det klemte meget omkring min pik, og Inge kørte hurtigere og hurtigere, mens hun skreg: Ja, sådan drenge en hamburger med en over- og en underbolle(r) og en steg imellem.

Marianne, der havde set på, mens Bent hoppede på Inge, kravlede hen til mig og skrævede med benene over mit hoved, så jeg kunne se lige op i hendes nykneppede fisse. Den var lige i højde med Bents mund, og Marianne bød sig til, så Bent kunne slikke hende, mens han pulede Inge.

Alle var dybt koncentreret om at holde samme takt.

Der gik ikke lang tid, før Inge eksploderede i en ny orgasme, som forplantede sig til både Bent, Marianne og mig.

Vi væltede rundt på gulvet slappe som en stak gulvklude.

Marianne og jeg endte, så vi kunne støde næserne sammen Marianne smilede det smil, jeg kender så godt: tilfredshedens smil efter et godt knald. Så vidste jeg, at hun havde nydt det, og jeg gav hende et vådt tungekys.

Vi faldt alle i søvn på gulvet, men i nattens løb havde alle fundet ind i sengene Inge og Bent sov i gæsteværelset.

Ved morgenbordet var der ingen snak om nattens aktiviteter det var den sædvanlige vennesnak om løst og fast men med en lidt usikker undertone. Alle var vist lidt spændte på, hvem der ville bryde isen.

Det skete først, da Inge og Bent skulle hjem, og Inge sagde: Tak for en hyggelig jubilæumsfest næste år er det 30 år siden, vi var på Skagen, skal vi ikke fejre det hjemme hos os? så skal vi piger nok pynte Grenen på I to tyre!

Ja, Inges blufærdighed var sandelig forduftet siden vore unge dage og jeg kan næsten ikke vente til næste jubilæum.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.