Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Synes lige jeg vil dele min første oplevelse med en anden mands seksualitet. Jeg havde længe fantaseret om at prøve at lege lidt med en anden mands pik… Da jeg var imellem kærester ville jeg prøve at lave en profil på en sexside og bare se hvad folk skrev om sådan.

En aften hvor jeg lå med pikken i hånden, gik jeg ind på siden for at kigge lidt på dem der spillede den af på webcam, pludselig bliver jeg inviteret til en privat chat, jeg tøver meget og ved ikke rigtig om jeg tør nu hvor det er så tæt på livet, men jeg er efterhånden så liderlig at jeg tager chancen. Vi skriver i en ti minutters tid om hvad der tænder os, og jeg bliver så opstemt at jeg ikke tør røre ved mig selv mere af frygt for komme, pludselig fortæller han hvor han er og det viser sig kun at være ti minutter fra mit hjem. Jeg bliver hurtig enig med mig selv om at det er nu eller aldrig, og tager chancen.

Da jeg når derover er jeg så nervøs at jeg kun lige er inde i gangen inden jeg smider mig på knæ og åbner hans bukser, ud kommer der en flot pik på omkring 10-15 cm i halv stiv tilstand, jeg slikker stille på skaftet og kan mærke hvordan den vokser. Den vokser sig over 20 cm da jeg slikker på hovedet af den og jeg får min første smagsprøve af præsperm, det smager dejligt af mere, jeg prøver stille og roligt at lade mine læber omslutte pikhovedet, det smager fantastisk og jeg begynder at sutte mere grådigt. Jeg prøver at se hvor langt jeg kan tage den ned i halsen, det er ikke langt, men jeg kan høre på hans stønnen og små stød at han nyder det, jeg bliver mere opstemt og giver fuld gas, da jeg har suttet ham i en ti minutters tid og jeg er ved at være lidt øm i kæben væder jeg min finger og finder hans stramme hul, jeg stikke en finger op og han stønner nu meget højt, jeg stikker to fingre op og går vildere til hans, han stønner hårdt og for fremstammet at han kommer et spiltsekund inden den første stråle bliver sprøjtet langt ned i halsen på mig, jeg er tvunget til at tage ham ud af munden for ikke at blive kvalt, men da han en kæmpe stråle mere lige i ansigtet på tager jeg ham i munden igen og sluger alt hans varme sperm.

Jeg giver ham lige to min til at sunde sig inden jeg trækker ham ind i lejligheden hvor jeg selv smider mine bukser, jeg får hurtig en kondom på og han ligger sig på ryggen, jeg presser lige i kanten af hans hul og driller ham lidt inden jeg kører den indenfor, det er så stramt og dejlig. Jeg går i gang med at kneppe hans stramme hul, der går ikke mere end 3-4 min før jeg fylder kondomet i den største orgasme jeg har oplevet.

Han er blevet helt stiv igen efter turen og jeg giver mig til at spille ham af, han kommer med det samme i et langt sprøjt der lander i ansigtet på, jeg får ham hurtigt i munden igen og sluger endnu en kæmpe ladning. Han falder tilbage på sengen helt slap, hvorefter jeg tager mit tøj på og forsvinder så hurtigt som jeg kom…

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.