Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Har boet sammen med kæresten gennem 4 år, hvor vi har haft det godt sammen, jeg selv var da 27 min kæreste Maria 20, en lille fræk sag med skulderlangt rødligt hår, 163 høj, ca. 50 kg og med de dejligste faste b-skåls bryster, hun var ikke typen der suttede pik eller gjorde sig fræk for en.

Historien her handler om slutningen på vores forhold, hun havde før jeg mødte hende kysset sammen med en hun mødte i byen, det blev dog aldrig til mere, men han havde på en måde fundet frem til hende og havde ringet til hende, fandt senere ud af han havde været og besøge hende en dag jeg var på arbejde, anden gang de mødtes blev en overraskelse for mig...

SEX I DAG?

Pga. ham var jeg flyttet ud, fordi hun fortalte de havde mødtes men at der ikke var sket noget (fandt ud af de havde kysset) , så efter et par dage ville jeg køre hen til hende om aftenen, der var så småt begyndt at blive mørkt, så kunne nemt se ind i lejligheden, som var en et-plans, jeg kunne se da jeg kom til p-pladsen at der holdte en bil, så tænkte med det samme på om hun måske havde besøg, gik derfor over i haven hvor jeg kunne se ind i stuen og køkkenet..

Hun havde besøg af ham, og det var helt sikkert også planlagt for hun havde virkelig gjort noget ud af sig selv, hvilket jo ikke lå til hende.

Hun havde en stram kort velour nederdel på i sort, en hvid tynd skjorte, og kunne se hun også havde taget et på hvide selvsiddende strømper på.... Noget der jo bare viste hun var klar til ham!

De sad tæt og var begyndt at kysse, de blev tunge kysset til den store guldmedalje, imens han sad og kørte hænderne rundt på hendes bryster og hendes ben uden på tøjet...

Hun tog hånden ned til hans pik, og knappede bukserne op, han rejste sig og tog dem af hvorefter han satte sig igen, hun satte sig på knæ foran ham, tog hans pik frem som allerede var godt stiv, kørte langsomt hænderne op af skaftet, og jeg gjorde store øjne da hun begyndte at køre hendes tungespids op af pikken indtil hun nåede pikhovedet, og tog hele pikken i munden.

Hun suttede og suttede, kunne se han virkelig nød det, han rejste sig op og stod foran hende, der gik ikke lang tid før jeg kunne se på ham at han var rigtig tæt på orgasme, og rigtig nok trak han i det samme pikken ud af hendes mund og begyndte at pumpe sperm ud over hende i tykke stråler, hun blev ramt i året, ansigtet, og skjorte og nederdel blev også sjasket godt til, hvorefter hun tog pikken i munden igen og slikkede ham begærligt ren igen, første gang hun havde smagt sperm...

De satte sig lidt, men efter lidt tid tog han hende i hånden og trak hende med ind i soveværelset..

Jeg skyndte mig over på den anden side af huset hvor jeg heldigvis kunne lure igennem persiennerne så kunne sagtens se hvad der nu skulle ske i den seng jeg plejede at sove i..

Han lagde hende på ryggen, løftede op i hendes nederdel, og der kunne jeg se hun havde investeret i noget nyt undertøj, for hun havde aldrig haft g streng på, men hun lå nu i de frækkeste små hvide silke g strengs trusser, som blev trukket til side så han kunne slikke hende, mens hendes hvide strømpe ben pegede mod loftet...

Han slikkede hende længe, hvorefter, han lagde sig hen over hende og knappede hendes skjorte op, og under den viste der sig en ny hvid blonde bh, må sige hun virkelig havde gjort noget ud af sig selv for hans skyld, men hun lå nu kun i bh og g-streng hvide strømper, nederdelen blev trukket af hende i et ryk, hun satte sig ned mellem hans ben mens han nu lå på ryggen og begyndte igen at sluge hans pik til roden, hendes hoved kørte på fuld tryk over hans pik, så den blev hurtigt stiv igen.

Nu skulle der kneppes hun satte sig overskrævs over hans pik, og begyndte at sænke hendes nu våde fisse ned over hans skaft, med g strengen trukket til side, kun med en lille hvid silke trekant bagpå, en virkelig sexet trusse, inden længe kørte hun i højt tempo op og ned af hans pik, mens brysterne blev vippet ud af bh'en så de vippede i takt med at hun i bogstaveligste forstand, gennem pulede hans stive pik...

Efter noget tid, blev hun smidt om på ryggen, hvor han tog hende hårdt, kunne høre hvor meget hun stønnede gennem vinduet, med de bløde strømpeben helt op omkring ryggen på ham..

Sådan blev de ved, jeg var totalt liderlig, men vidste på dette tidspunkt at det var helt slut..

Inden hans orgasme, skulle hun kneppes bagfra, hun var temmelig sikkert kommet flere gange, men hun stod nu på alle fire, og i denne stilling kunne jeg rigtig se hvordan hans stive pik kørte i hendes stramme fisse, med den frække g streng som et ekstra plus for det må have set rigtig sexet ud fra hans position, kunne se at det snart var tæt på for ham, så var spændt på om hun igen skulle have den i munden, men det skete ikke, for pludselig brølede han, og begyndte nærmest at hugge pikken i hende flere gange, og der må han jo så have skudt spermen langt op i hendes unge 20 årige gennem kneppede fisse.....

Jeg kørte igen, og to dage efter kom jeg og hentede mine ting, hun var ked af det, men sket var jo sket, og det så ud til at hun nød det :-)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.