Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I lørdags var jeg til kobberbryllup, ved en af mine kollegaer og hans kone. Lige siden invitationen kom, har jeg været meget i tvivl om jeg skulle tage med eller ej. For 1½ år siden da min kollega bliv ansat i vores lille firma, ja der flirtede vi en del, og i en pause vi havde et sted i landet, vi kører bus, ja der endte det i en god gang sex, frækt men dumt, det var vi begge enige om.

Jeg ringede til min kollega for lige at høre om de skulle have hjælp med noget, eller hvordan det så ud, og hørte der var 7 afbud pga. vejret, så for den, jeg følte mig tvunget til at tage med til den fest. Nå men klokken nærmede sig jo 16, jeg måtte hellere komme i bad. Jeg fik barberet ben, armhuler og ja man kan jo ikke springe fissen over, vel? Så den fik også en omgang, dejlig glat som jeg nu var blevet, måtte jeg jo lige lege lidt under bruseren. Jeg var ærligt ved at være godt tændt. Et par orgasmer under bruseren, hjælper da en del på det.

Nå af sted skulle jeg jo, da jeg ankom til festen, var de fleste kommet, så jeg måtte jo rundt og hilse pænt på dem alle, øv, jeg hader at give hånd til at mange jeg ikke kender.
Der lige inden for døren, sad min kollega’s kone (Hanne), jeg gav hende et knus og ønskede hende tillykke med dagen, rundt og hilse på de andre, der stod de andre kollegaer, hej og davs til dem, og der stod den han, kollegaen (Simon) der var midtpunktet, et knus og et kys, tillykke smukke…

Mens vi spiste, kunne vi ikke lade være med at flirte lidt på afstand, men det er der jo ikke noget nyt i, folk der kender os, ved vi er lidt hårde i tonen over for hinanden, men at vi også flirter en del, ikke mere i det.
Nå Simon, skulle på wc, og forlod bordet, så gik folk helt amok og alle fyrene løb op for at kysse Hanne, fint, vi var to kvinder, der synes det skulle Simon da ikke blot stå og se på, da han kom tilbage, så vi gik hen og fangede ham, kyssede ham, ja mit kys blev nok lidt længere end det burde ha været, men ja lækkert var det nu…

Så skulle der danses, bordene blev flyttet og dansegulvet kom til sin rette, jeg sad med de andre kollegaer og snakkede, da Simon, efter dansen med Hanne og svigermor, kom hen og byd mig op, vi dansede og snakkede lidt, hvor efter jeg måtte afbryde dansen, skulle altså tisse.

Jeg takker for dansen og går min vej. Damn, de toiletter er da optaget, jeg snyder og finder handicap wc’et, lige da jeg lukker døren kommer Simon, Hej smukke..
-Hejsa, lige et øjeblik så er jeg ude igen. -Det gør ikke noget, jeg smutter blot med dig ind, det er ok, ikke? -Jo jo, kom du blot med…
Og ind smuttede vi begge, jeg hev op i nederdelen, der opdagede han jeg ikke havde trusser på…

-Er du ikke lidt fræk i dag, smukke? -Jo jeg er godt liderlig og har været det hele dagen. -Jeg kender det godt siger han.
Mens han kommer hen og kysser mig, mens jeg sidder der og tisser. Stille glider han ene hånd ned på mit ene bryst. Kærtegner det, og leger med det.
-Du er så skide lækker, ved du godt det smukke. -Tak i lige måde, min blomst.
Jeg tørre mig, og går hen for at vaske hænder da han står bag ved mig og leger med begge mine bryster.
Da jeg har tørret mine hænder, begynder jeg at kærtegne ham, han er nu ret lækker.
Længe står vi der og piller og nusser, stille glider hans hænder op under min nederdel, ind og rammer min klit, jeg gisper og stønner.
-Jeg tror da på du er tændt. -Ja og det her gør det ikke bedre. -Nej det ved jeg godt, men så må vi jo gøre noget ved det.

Min nederdel ryger nu af, og jeg stiller mig på wc’et, så er det lettere for ham at komme til at slikke mig, det er jeg så vild med. Længe slikker han mig, jeg stønner og kommer første gang, men der er meget mere i mig, og det ved han. Nu rejser han sig op, og lader mig finde hans godt stive pik frem af bukserne, umm, den er dejlig stor og godt stiv. Jeg bukker mig lidt frem og kigger op på han mens jeg lader den glide ind i min mund, jeg kan mærke han gisper. Længe sutter jeg, langsomt, lidt hurtigere, og nu ret krævende.
-STOP, råber han, jeg er ved at komme og jeg vil nyde at komme oppe i dig.
Jeg er godt tændt på den stive pik, så jeg stopper med at sutte ham, vender mig om, og bukker mig nu helt frem. Stille trænger han op i mig, vi står lidt og nyder det begge, inden vi stille finder en rytme sammen. Jeg er stønner, og kæmper en kamp for ikke at stønne for højt, det går jo ikke, her er jeg med den ene af midtpunkterne i festen og laver noget der nok ikke lige høre sig til, med en gift mand.
Vi stopper, og han sætter sig ned på wc’et, jeg sætter mig overskrævs og lader ham glide op i min ret våde og godt tændte fisse. Der sidder vi og kysser mens jeg rider ham. -Jeg er tæt på at komme. -Jamen så sprøjt op i mig, så jeg kan mærke dig. Han kommer oppe i mig, og vi sidder længe blot og kysser, og nusser.

Nå men vi må jo hellere komme tilbage til festen, jeg rejser mig. Simon kigger på mig, og siger:
-Stil dig lige op på wc’et igen. Jeg kigger undrende på ham, men gør som der bliver sagt. Så kommer han hen og kysser min klit, inden han finder en klud og vasker mit skridt.
-Vi kan jo ikke ha du skal rende og dryppe på gulvet, vel? Nå nej, det har han jo ret i.

Jeg smutter ud fra wc’et af og ind for at finde et glas vin mere, 5 min efter kommer Simon også ind, efter et glas vin. Jeg ved ikke om folk har opdaget vores røde kinder, men dem om det. Frækt var det sq, og jeg er sikker på det ikke er sidste gang, vi har haft sex sammen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 49 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.