Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg og Lisbeth havde svinget sammen fra første dag jeg blev ansat på kontoret. Alle som en var de skam søde der men hun var den som førte mig ind i sagerne og tog sig af mig.. og det på mere end en måde, skulle det vise sig. Hurtigt gik vi hen og blev rigtigt gode veninder.. Og således talte vi snart om alting.

Vi minder om hinanden, Jeg og Lisbeth.. Begge er vi mørkhårede mit er dog rigtigt lang og hendes kort strittende i en fræk og frisk frisure.. begge er vi start af fyrrene.. godt velskabte med faste former til både gården og gaden som man nok vil sige det.. Samme tøj smag har vi skam også.. friskt men voksent. Udover det ydre er vi begge kække, kvikke og udrustede med den sorteste humor samt et frækt glimt i øjet..

SEX I DAG?

Jeg havde på det tidspunkt været single i snart et års tid.. bruddet havde været hårdt og udover et par elendige engangs knald lige efter "skilsmissen" havde jeg ikke fået sex i over otte måneder.. Jeg var lukket ned!

Nå.. men hurtigt blev det jo sådan at der ikke var nogle videre hemmeligheder mellem mig og min nye veninde. Lisbeth fortalte, ofte i slibrige detaljer om hvordan hendes mand, Finn havde taget hende på dit eller dat måde.. hvor frækt et sexliv de havde og hvor udholdende og veludrustet han var.

Disse små fortællinger begyndte at virke på mig.. men handling som at gå på nettet eller ud i byen for at få noget, blev det ikke til.

Så var det en torsdag at Lisbeth spurgte om jeg ville til middag hos hende og Finn.. Nogle af deres venner var også inviteret.

To dage efter, lørdag aften ringede jeg på døren til deres hyggelige parcelhus..

Finn åbnede.. en rigtig flot fyr.. med smil og krop der ville noget. -Hej Alicia.. jeg er Finn, Velkommen. Han bød mig indenfor.

Middagen var dejlig.. Og deres vennepar rigtigt søde.. Yvonne hed kvinden og Ole hendes mand.. begge også i fyrrene og ganske flotte.. Man skulle tro at Yvonne havde samme frisør som Lisbeth.. og at Ole gik i samme fitnesscenter som Finn.

Som aftenen skred frem var det tydeligt at de to par havde kendt hinanden gennem mange år og som vinen gled mere og mere ned blev stemningen også mere intim.. på trods af deres venskab følte jeg mig ikke spor udenfor.. snarer tværtimod.. for som humøret steg kom jeg mere og mere i centrum.

Vi var faktisk blevet godt fulde og snakken gik nu løs om sex.. det viste sig, hvilke Lisbeth havde røbet lidt om i forvejen, at de 4 ofte dyrkede sex sammen og nu var det at hun og Yvonne var blevet enige om at hvis jeg ville måtte jeg gerne smutte ind i soveværelset med deres to mandfolk.

Min tilstand.. det dejlige selskab.. min pludselige ophidsethed.. de to lækre mandfolk.. alt talte for et ja.. Ja, jeg er på. kom det begejstret ud af min mund..

Ikke to min. efter befandt jeg mig for fodenden af deres dobbeltseng mens Finn og Ole var i færd med grådigt at række mit tøj af mig.. ja, flå det af ville være en bedre beskrivelse..

De kastede mig om på sengen.. og fjernede deres eget kluns.. to store stygge men flotte pikke svuppede frem foran mig.. og som et pat glubske hanulve stod de der og slikkede sig om munden.. Parate til at hoppe på mig..


Ole og Finnn var meget grådige.. deres kvinder havde sandelig informeret dem til fulde.. sikkert nok mest Lisbeth, jo...

Hvor var det bare suverænt dejligt at blive "voldtaget" af de to studs!

Deres bløde men hårde grådige hænder var overalt på mig.. Deres våde sugende og kyssendelæber..

Finn styrede sit gigantiske lem op i min sultne mis.. kørte til bunds i mig som smurt.. mens Ole "tiltvang" sin flotte lige pikkert ind i min, ganske modtagelige, mund.. dunkende, varm og forventende..

Finn dunkede mig til roden gang på gang på, hårdere og hårdere.. dejligere og dejligere.... alt imens jeg lod min tunge og læbers mund gumle på livet løs, på den mest vidunderlige pik jeg længe havde set..

Da slog det mig! Hvad ville mine to veninder mon gøre hvis jeg tilfredsstillede deres respektive med det samme?

Tanken oplyste mit kødlige begær.. jeg bevægede min kusse hurtigere og heftigere.. suttede og slikkede hårdere og dybere.., noget så tændt på at få deres mandfolk til at eksplodere i mig.. enten det ene eller det andet sted.

Jeg vidste det jo.. kender jer mænd.. hurtigt kom de begge.. ikke bare kom ..men kom i mig.. en kvinde som deres koner havde "tilbudt" dem.. skænket dem.. og nu havde jeg ikke blot tømt og malket dem.. men også suget deres energi.. og det til fulde.!!!

Finn tømte sin skønne tykke pik i mig.. fyldte mig med

varm tykt flydende sperm.. nærmest samtidigt med at Ole eksploderede i mit mundtøj.. fyldte mig, så jeg gylpede, med sin klistrede hede sæd.. som jeg, nydende fuldt ud, labbede i mig... alt sammen foran deres koner.

De to matroner betragtede deres udmattede mænd nøjsomt og med undren.. Begge var de noget overraskede.

Jeg udfordrede dem da.. liderlige modne sprøde kusser som de er.. Ku' de mon holde længere til mig end deres respektive?

Med det samme viste det sig at ej var konkurrencen gældende.. Kun liderligheden.

Hannerne var kokset om.. tilfredsstillede og for nu, udmattede.

Med et mega lunt glimt kiggede jeg over på Lisbeth og Yvonne.

Der sad de to trunter, arm i arm og så skuffede på deres flade mænd.. som jeg lige havde tømt.. Foran dem.. suttede og kneppet dem nærmest døde.. overraskede var de alle fire, dog på hver sin måde.

Jeg vidste fra start af at det var en hel anden historie med min kollega og hendes veninde.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.