Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har knaldet i en autocamper for første gang i mit liv.

Min gode ven og elsker Gogge, som jeg har kendt end del år, har ofte sagt til mig når jeg var med ude på hans værksted hvor han sætter gamle biler i stand, at vi skulle prøve at knalde i en af de gamle autocampere han havde derude, når den var køreklar. For et par måneder siden var jeg med ham ude og sætte vinduer i en wv´er og da vi havde gjort det, satte jeg mig på sofaen bag i bilen mens han ordnede et par andre ting på bilen udvendig. Jeg kunne mærke at sofaen var fint polstret i noget gammelt stof med blød skumgummi under, når den først blev slået ud som sovesofa, ville der være plads til at vi kunne ligge bag i bilen og elske ude i en skov eller strand.

SEX I DAG?

Der var bare lige et men.....der var vinduer overalt bag i den bil ( ikke som de ny modens auto campere i dag, hvor der knap kan ses ud af) og der var ingen gardiner for de vinduer, så hvis jeg skulle knalde i den så skulle de ske på en meget afsides stand/ skov hvor andre ikke kunne se os.
Min nysgerrighed var alligevel for stor, da Gogge kom og fortale at den nu var køreklar, dog unden gardiner for vinduerne....så jeg sagde, jammen så lad os køre en tur i det fine vejr og se hvor den fører os hen.

Vi kørte mod en strand, som jeg vidste der måske ikke var så mange mennesker på og selvom den ikke var 4 hjuls trækket så kunne den alligevel køre et godt stykke ud af stranden fordi sandet var rimelig hårdt her, da vi var kommet et godt stykke væk fra nedkørslen og væk fra der hvor der lå flest mennesker, begyndte jeg at sidde og tage Gogge på låret, mens jeg smilede frækt til ham uden at han af den grund kørte fast i sandet....hvor langt skal vi ud spurgte han lidt efter, lidt længere sagde jeg . Lidt efter så jeg to andre autocampere med ret lang afstand mellem, den ene var næsten lige så gammel som den vi kørte i her, den anden af den nyre version uden mange vinduer i. Der mellem de to autocampere lidt efter den brune, der holder vi op mod klitterne sagde jeg til ham.

Da han havde parkeret bilen steg han ud og tog to campingstole med fodskammel ud fra bagagerummet, mens jeg åbnede sidedøren og smed mit tøj på gulvet bagi, iførte mig badetøj og sagde jeg lige snuppede en dukkert mens han slog sofaen ud til soveplads( elskovs plads)
Da jeg kom op fra vandet igen, sad han udenfor bilen i en af campingstolene med benene smækket op på fodskamlen....jeg har aldrig set en festival stol med fodskammel indbygget før, sagde jeg til ham da jeg dumpede ned i den anden ved siden af ham mens jeg smed håndklæde og badetøj ved siden af og lod solen varme min nøgne våde krop, mens han sad og smilede frækt til mig, endnu i hans badeshorts......
Jeg har redt op til os i bilen sagde han lidt efter.....jammen så må vi hellere lægge os derind sagde jeg og bad ham smide shortsene mens jeg gav ham et klask i røven da vi rejste os fra stolene og rakte en kys mund op mod hans ansigt, som han besvarede med at gøre det samme mod min røv og mund.

Lidt efter lå vi begge nøgne bagi bilen med bagklappen åben ud mod klitterne, hvis nogen kiggede ned oppe fra klitterne kunne de måske nok kun se vores ben under bagklappen og fra vinduerne i siden af bilen var der langt til nærmeste" nabo" . Men når vi elskede hjemme i vores soveværelser, plejede jeg at sidde ovenpå ham og ride ham, det kunne jeg ikke her, så ville jeg slå hovedet op i taget.

Vi lagde os derfor med hoveder og kroppe mod hinanden så vores røv vendte ud mod vinduerne og lå længe og bare kærtegnede og kyssede hinanden indtil hans fingre langsomt gled op mellem mine lår og baller og skilte dem ad så han kunne få fingerne op i fissen, mens jeg vendte mig om på ryggen. Jeg kiggede op til siden og så at man akkurat lige kunne se mine bryster ovenover vinduet, men ikke mine ben og fissen udefra.
Nu slappede jeg mere af og nød hans forførelse af mig mens han store fingre hurtigere og hurtigere kørte ud og ind af fissen. Han lå til min venstre side og min hånd der nu gled op mod hans skridt mens jeg selv blev mere og mere ophidset af hans hånd oppe i fissen, lige inden jeg fik den første orgasme, fik min venstre hånd fat omkring hans pik, der allerede var stiv og hård og jeg klemte hårdere omkring den, da jeg skreg orgasmen stille ud ( så folk i klitterne ikke skulle tro jeg var ved at blive voldtaget)

Nu var det Gogges tur til at ligge og småstønne, mens jeg kørte min hånd hurtigere og hurtigere op og ned af hans pik, jeg nød det og især da jeg kunne mærke at den blev endnu mere hård og stiv af det. Jeg kunne lige akkurat sætte mig op på hug og bøje mit hoved ned og sutte pikken bagefter, mens jeg spredte benene lige foran hans hånd der igen fandt op i fissen og kørte ud og ind mens hans pik bare voksede mere og mere inde i min mund, som tilsidst måtte give slip og stønne den næste orgasme ud, mens safterne sprøjtede ud af min fisse.

Jeg lagde mig igen ned på ryggen og sagde han skulle lægge sig ovenpå mig, for nu ville jeg have pik i min smask våde fisse. Det var der akkurat lige plads til på sengen at han kunne og nu kom der virkelig gang i fjederne på bilen, som gyngede frem og tilbage, mens akten stod på, så ingen der evt gik/ eller kørte forbi var i tvivl om hvad der foregik hvis de ikke kunne se det igennem vinduerne. he he åh ja nu kommer jeg stønnede jeg lidt højre da han blev ved med at hugge sin store pik op i mig og det kunne han straks mærke da pikken blev våd i det næste hug han jog op i fissen, inden han udmattet faldt sammen ovenpå mig og trak sig langsom ud af mig igen, mens han smilede frækt op til mit ansigt og lagde sig lidt ved siden af mig igen.

Vi lå lidt og kærtegnede hinanden igen og jeg kunne mærke at han også gerne ville have tømt hans nosser, så jeg satte mig igen på hug og suttede nu både hans pik og nosser, der var helt glatbarberet og derfor undgik hår i munden ( hvilket jeg ikke kan fordrage)
Skal jeg også prøve at lægge ovenpå dig, sagde jeg lidt efter da min mund slap hans pik og hånden kærtegnede nosserne. Uhm ja hvis du kan sagde han.

Jeg lagde mig ovenpå ham bryst mod bryster og mine ben så spredte som muligt så jeg lige akkurat kunne få pikken ind i fissen, der stadig var meget våd. Hans hænder tog fat om mine baller og ruskede hele min krop ud og ind af hans og jeg tænkte at det var godt han er så fysisk stærk at han kunne løfte hele min krop op og ned indtil hans pik endelig efter flere minutters "styrketræning" kunne tømmes for sperm oppe i min fisse der også nåede at få den 4 orgasme inden hans udløsning.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.