Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Igen i år ”lykkedes” det mig at få en uges alene sommerferie. Min kone og jeg plejer at have 2 uger sammen og 1 uge hver for sig. Det er sådan det passer bedst med vores arbejdspladser.

Jeg arbejder som projektleder på byggepladser og min kone er sygeplejerske.
Vi har 2 børn på 16 og 18 år, vi selv er begge 47 år og har været gift i 19 år. Lever et almindeligt familieliv og måske et lidt kedeligt men dog eksisterende sexliv.

SEX I DAG?

Jeg er normal af bygning, passer på min krop med cykling og svømning og spiser sundt. Jeg har ikke nogen hingste pik, men en helt normal flot penis på 19cm glatbarberet på nosserne og rundt om pikken.

Min kone er som jeg normal af udseende, løber ture og spiser sundt- et par håndfulde bryster som har fodret 2 børn og derfor naturligt hænger lidt. Hun har en fast røv, er naturlig behåret, dog er bikinilinje, ben og arme barberet.

Vi har en fin og forholdsvis ny campingvogn som ligger fast hele sommeren på en dejlig stor campingplads i Jylland. Campingpladsen er bygget op hen over årene som de fleste andre, som så betyder at der er både ældre og nyere servicebygninger med køkken, bad og toiletter osv.

Jeg har placeret vores campingvogn i en runddel og så den står med udkig lige over på den nyeste af servicebygningerne hvor der er baderum, toiletter og familierum.

Jeg tænder åbenbart på at holde øje med de mennesker der går over i servicebygningen. Jeg sidder og forestiller mig hvad de skal, skal de mon tisse, eller i bad.

Den nyeste servicebygning er indrettet på den måde at man kommer ind i et rimeligt stort rum hvor der er 8 toiletter på hver side hvor væggene er muret op med en dør ind til – væggene går dog ikke helt til loftet så man kan tydeligt hører hvad der foregår inde ved siden af.

Rummet støder op til et andet rum hvor der er en står åbning uden dør, her er der i alt 8 kabiner hvor man kan gå ind, børste tænder, føntørrer osv. Der er en håndvask og en hylde.

Den bagerste ende af rummet består så af brusekabinerne, her er også 8 stk. her er der kun lille bænk til tøjet og selve bruseren, samt en automat til betaling.
I den anden ende af campingpladsen hvor der er en gammel servicebygning er der også brusekabiner men der er også i et rum placeret 6 brusere på hver side som ikke er afskærmet, altså ligesom i en svømmehal.

Campingpladsen er ingen steder opdelt i mænd og kvinder så de benyttes altså af begge køn, OG det elsker jeg.

Jeg er vist det man kalder en skabs ekshibitionist, jeg elsker at om aftenen efter kl.22 hvor der er rimelig ro på pladsen at gå op i den gamle servicebygning og bade ved de brusere som ikke er afskærmet.
Den uge hvor jeg er på campingpladsen alene uden kone og børn er for mig bare én lang liderlig uge. Jeg bruger al min energi på at finde frække oplevelser og det er ikke unormalt at jeg får onaneret 4-5 gange om dagen.

Jeg sidder og holder øje i mit fortelt hvem der går ind i servicebygningen. Er det en tiltrækkende kvinde, går jeg stille og roligt på toilettet tæt på vedkommende. Jeg sidder og lytter musestille – tisser de, eller sidder de mon og piller ved dem selv. Jeg forestiller mig alt muligt.

Jeg kigger i madame poserne, både i brusekabinerne, ved toiletterne og i familierummene. Her finder jeg ofte, brugte trusser, eller bh’er, eller sågar brugte kondomer.

Jeg kan finde på at dufte til det, og spiller min pik i det og ligger det samme sted igen (trusserne ryger dog som regel med i campingvognen til senere leg)

Dag 1:
Den første aften jeg var afsted, gik jeg op i den gamle servicebygning omkring kl.22.30 for at tage et bad inden sengetid, ja og så måske lige se om der skulle væren andre i bad.

Der var ikke andre i bygningen, jeg gik under en af de brusere som ikke var afskærmet og tændte for det varme vand. Jeg trak mine badebukser af, så jeg stod nøgen og nød strålerne på min liderlige krop.

Jeg hørte døren gik op og ind kom en kvinde med en pose i hånden, hun havde en sort bikini på. Vil tro hun var omkring de 40 år, lidt mave og ret store bryster. Jeg havde godt set hende med børn og mand tidligere på dagen.

Hun smilede til mig og sagde hej. - nå du skulle også lige have et godnat bad, sagde jeg og hun nikkede.

Hun beholdte bikinien på og gik under bruseren. Jeg var så liderlig at jeg simpelthen ikke kunne lade være med at tænke frække tanker. Jeg elsker at vise mig frem så jeg begyndte at vaske mig med sæbe imens jeg stod med fronten imod hende. Hun kiggede ikke direkte på mig, men jeg kunne se at hun havde svært ved at lade være - hun var ret genert.

Jeg sæbede min pik godt og grundigt ind, den var allerede halvvejs stiv og stod nærmest lige ud fra kroppen.

Jeg smilte til hende, men sagde ikke noget. Hun tog mod til sig og tog bikinien af og stod nu nøgen. Hun var så smuk og frodig, dejlige store bryster med store vorter, en smuk trimmet mørkhåret fisse.

Jeg kunne ikke lade min pik være, jeg begyndte nærmest at stå og spille pik foran hende dog på en måde lidt diskret, hun kiggede på mig og pikken.

Hun vaskede sig selv ualmindeligt godt i fissen med sæbe, imens jeg bare stod og spillede pik.

Jeg sagde at hun gerne måtte røre ved den, men hun sagde at det går ikke. Ok sagde jeg, men må jeg så gerne spille pik foran dig? Hun sagde, ja for fanden vil du ikke nok.
Jeg spillede pik 3 minutter mere og så sprøjtede jeg min sperm ud på gulvet i store tykke stråler. Hun smilede til mig og sagde, mange tak. Tog sit håndklæde og gik.

Dag 2:
Jeg kunne fra min campingvogn, se over til en 7-8 andre campingvogne. Der var både familier med små børn og der var enlige mænd/kvinder, og par i forskellige aldre. Ikke langt fra mig, var der en campingvogn med et par på omkring de 60 år. Konen var en pæn kvinde, lidt til gården og gaden med en dejlig røv og store bryster. Manden var kæmpe tyk, og jeg sad og tænkte på hvordan de mon havde sex, hvis det overhovedet var muligt med den mave. Til aften sad de og fik både øl og vin. På et tidspunkt da manden var på toilet så jeg konen hælde et kæmpe glas vin op i et glas fra en 3 ltr.box og bælle det i en fart – måske var de i virkeligheden nød til at drikke en masse for at holde hinanden ud. Hun stor smilede når hun så mig. Hun gik mest i løsthængende t-shirt og leggins.

Da klokken nærmede sig de 23.00 og der var ro på campingpladsen, kunne jeg se at manden gik over i toiletbygningen med sin tandbørste i hånden og kom tilbage 5 minutter efter, for at gå ind i deres campingvogn.

Konen kom hernæst ud af forteltet med en pose og gik over i toiletbygningen. Så tænkte jeg at nu skulle jeg efter, for at se hvad hun mon skulle.

Der var kun os to i bygningen, kunne jeg høre. Hun gik ind i en af de kabiner med dør hvor man kunne stå og børste tænder, føntørre osv. Men hun havde ikke lukket døren. Jeg gik så ind i en tilsvarende kabine lige overfor, så jeg kunne se direkte over til hende, jeg lukkede heller ikke døren. Hun kiggede over og smilede, hun var vist lidt beruset tror jeg.

Hun var ved at tage make up af og stod stadig i t-shirt og leggins.
Jeg gjorde som om jeg skulle til at tage skæg af og tog min t-shirt af, så jeg bare stod i badeshorts. På et tidspunkt gik hun ud af kabinen og ind på toilettet lige ved siden af. Hun tissede – det var tydeligt at høre. Hun undslap en lille prut og sagde ups,, tihi – til sig selv.

Hun kom ud igen og gik ind hvor hun kom fra, så tog hun t-shirten af så hendes store bryster kom til syne. Kæft det var frækt! Hun kiggede sådan lidt over på mig hvor hun troede jeg ikke så det. Hun fortsatte med at ordne forskellige ting i ansigtet.

Efter lidt tid var hun ved at være færdig og det var jeg sjovt nok også. Hun trak sine leggins og trusser af og gjorde klar til at gå i bad. Hun gik ud af kabinen og hen i brusekabinen, her lukkede hun heller ikke døren, men jeg kunne dog ikke se hende længere.

Jeg gjorde så også klar til at gå i bad. Inden jeg gik hen til brusekabinen, stak jeg hovedet over i den kabine hvor hendes ting lå. Hendes trusser lå på bænken - jeg tog dem op. De var drivvåde af hendes safter. Yes, tænkte jeg, hun er pisse liderlig. Jeg gik hen til brusekabinen lige over for hendes, også uden at lukke døren. Hun stod med fronten mod mig. Nu kunne jeg se hendes fisse. Den var overraskende helt glat. Hendes store bryster hang lækkert ned af maven.

Hun smilede til mig, på en lidt genert måde. Jeg begyndte at sæbe mig ind, min pik stod allerede vandret ud fra kroppen. Det var så pisse liderligt at se hende. Hun sæbede sig selv ind, brugte lang tid på både fisse og bryster.
Min pik var nu stiv som en pæl, jeg stod faktisk direkte og onanerede foran hende. Hun smilede endnu mere. Pludselig vendte hun sig om med røven mod mig, kiggede tilbage på mig og gjorde tegn til at jeg skulle kneppe hende. Det skulle gå stærkt, der kunne komme nogen ind i rummet, hvornår det skulle være.

Jeg skyndte mig over i hendes kabine, lukkede døren bag mig og gik ned på knæ for at smage hendes fisse.

Den sejlede i hendes safter, den var så pikklar som den kunne blive. Jeg rejste mig op og stak min pik mod hendes fissehul. Den gled nemt ind, men var også tilpas stram. Det var så frækt. Jeg kørte ind og ud, hurtigt og pludseligt krampede hun og havde svært ved at stå på benene. Hun kom!

Jeg trak mig ud af hende, bad hende sætte sig på den lille bænk og lod hende sutte min pik. 2 minutter efter sprøjtede jeg min sperm ind i hendes mund. Trak mig ud og gav hende et par stråler i hovedet. Det var sgu så liderligt.

Jeg gik ud igen og over i min egen kabine. 1 minut efter hørte jeg der kom en person ind i bygningen. Lukkede min dør op på klem og så at det var en ung knægt på en vel 17-18 år, han gik ind på en af toiletterne.

Jeg afventede lidt, fik samlet mine ting sammen. Hørte fyren gå ud igen 5 minutter efter og jeg ville til at gå, men stak hovedet ind på det toilet han havde været på og så der lå noget på gulvet. Jeg samlede det op. Det var et par brugte trusser - gode gammeldags sloggi trusser. De var fugtige af fissesaft og så kunne jeg se han havde spermet på væggen, den lille gris. Måske var det hans mors trusser han havde stjålet. Jeg tog dem med og gav dem en ekstra spiller inden sovetid.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.