Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hver morgen hilste Birthe og jeg på hinanden fra vores køkkenvinduer på tredje sal.

Birthe var en ældre enlig solbrun kvinde der boede overfor. I starten havde hun haft badekåbe på når vi hilste, men nu var hun som jeg ofte nøgen.

Efter mit morgenbad smurte jeg altid madpakke og spiste morgenmad ved køkkenbordet helt nøgen. Det har jeg altid gjort og føler det naturligt, rart og afslappet.

Vi dyrkede at vise os frem for hinanden og vise når vi tilfredsstillede os selv. Jeg nød at spille pik og sprøjte på køkkenvinduet og Birthe nød at lege med hvad hun fandt.

Denne morgen stod hun da jeg kom fra badet og fjernede omhyggeligt bladene fra nogle flotte majskolber. Vi hilste på hinanden og jeg fandt morgenmad og pålæg frem til min madpakke. Birthe skyllede majskolberne, kikkede på mig og suttede på en. Hun suttede frækt og prøvede at få den hele ind i munden. Min stive pik måtte bare spilles og sprøjte! Imens jeg spillede min pik fandt Birthe en lille plastbøtte frem. Hun slikkede sig om munden, pegede først på mit vindue som jeg allerede havde sprøjtet til med min sperm og pegede så ned i hendes plastbøtte. Jeg må have set spørgende ud for kort efter fandt hun en skål til sin morgenmad frem som hun viste mig og pegede ned i. Nu forstod jeg og nikkede til hende.

Så næste morgen fik jeg spillet min pik godt et par gange og skudt spermen ned i en lille plastbøtte med låg. Da jeg hentede avisen dumpede jeg bøtten ind ad hendes brevsprække. Det var en spændt Birthe der hilste godmorgen og viste plastbøtten frem. Hun dyppede en finger i bøtten, suttede fingeren ren, slikkede sig om munden og gav mig en tommelfinger op. Så tog hun en te-ske fuld af min sperm og rørte ned i sin te. Hun gav mig et tegn om at hendes telefon ringede og forlod køkkenet med koppen i hånden.

Da jeg senere kom hjem fra arbejde var min kone igang med at lave mad. "Jeg tror Birthe har besøg af veninder idag", sagde hun. I Birthes køkken var der aktivitet. Der var omkring fire kvinder der sammen lavede mad, drak vin og snakkede. Birthe vinkede over til os og vi hilste tilbage. Da min kone gik ind for at dække bord vinkede Birthe til mig. Hun holdt den lille plastbøtte op, tog låget af og tømte indholdet ud over en skål med salat. Med sin finger sørgede hun for at tømme bøtten helt og slikkede fingeren ren. Så blandede hun salaten, blinkede til mig og gik ind med skålen.

Næste dag fortalte min kone at hun havde mødt Birthe nede i gården. Birthe ville gerne hilse lidt mere på os end bare at vinke fra vinduerne. Hun ville gerne byde på noget mad en dag. For det havde været rigtig hyggeligt med hendes veninder igår. Især hendes salat med dressing havde de været vilde med…!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.