BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Et af vores nære vennepar Charlotte og Kim havde inviteret til weekend i deres sommerhus. Vi skulle lave lidt praktisk i både hus og have, men skulle også hygge. Snakke, grille, drikke... Nogen gange var det stille og roligt med dem. Andre gange blev det noget af en fest, med lege, fællesdans og sent i seng.

Denne aften fik vi drukket en del og min kone var gået i seng som en af de første. Hun snorksov da jeg kom ind i værelset. Der var buldrende mørkt da jeg kort efter slukkede sengelampen for at sove.

Venneparret hviskede godnat, slukkede lyset i køkkenet og gik ind på deres værelse.

Jeg faldt hurtigt i søvn på ryggen og mærkede på et tidspunkt nogen puslede ved min dyne. Der var helt stille i huset, så jeg tænkte det bare var min snorkende kone der bredte sig i sengen. Mærkede en hånd krybe ind i mine underbukser og tage blidt fat i min slappe pik.

Konen snorkede stadig! Hånden begyndte at massere langsomt min voksende pik. Et hoved krøb ind under min dyne, lod tungen køre fra inderlår, forbi nosserne, opad pikskaftet og legede nu med mit pikhoved.

Det var lækkert og nu blev det endnu bedre: Læber kyssede pikhovedet, suttede pikhovedet og suttede længere ned. Min stive pik var nu helt inde i munden, læberne suttede dejligt og omsluttede pikken imens tungen gled legende rundt om den.

Der var helt stille i huset, pånær konens snorken og alle sov...eller næsten alle.

Trak dynen op til min mund og bed lidt i den.

Nu kunne jeg ikke holde mig mere...!

Min pik skød ladninger af sperm inde i den varme mund der bare suttede og suttede.

Når konen suttede min pik lod hun min sperm løbe ud af hendes mund og nedover min pik og mave. Men denne mund sank spermen, suttede helt færdigt og efterlod absolut intet!

Hænder og hoved gled ud af min dyne og forsvandt i mørket.

Da vi alle mødtes over morgenmaden spurgte Kim om vi havde sovet godt. Konen havde aldrig sovet så godt og glædede sig til næste gang.

"Det også så dejligt at varte Jer op", svarede Charlotte. Jeg sad bare smilende og nikkede...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 86 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.