BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Frugt og bobler ville pigerne have når de overraskede den gravide Maria!

Maria var i midten af tyverne og veninde med kusine Camilla. Camilla havde sammen med veninderne arrangeret babyshower for Maria. De ville tage på stranden med hende og ville så tage hjem til Camilla og overraske hende.

Camilla havde spurgt om jeg havde lyst til at hjælpe med maden inden de kom hjem fra stranden. Et par af pigernes kærester kunne hjælpe. Vi var fem fyre der mødte op og jeg var den ældste. Vi fordelte opgaverne og alle gik igang.

Simon og Frederik hentede sushi. Og vi andre dækkede op og lavede frugtsalat. Da drengene kom hjem med sushi'en sagde Simon: "Det har vi sgu gjort godt drenge. Mon ikke pigerne bliver overrasket. Men mangler der ikke noget til frugtsalaten...?".

Camilla havde sagt nej til råcreme da det ville blive al for fedt til pigerne. Simon grinede og lukkede sine bukser op. Gik hen til den store skål med frugtsalat og begyndte at spille sin pik.

"Mmmm", sagde han, "...vil I ikke være med?".

"Yes", sagde Frederik og hev sin pik frem.

Jonas og Kasper kikkede på hinanden og så på mig. "Skal vi...?", sagde de.

Vi lukkede vores bukser op og stod nu alle fem omkring den store skål og spillede pik.

"Ahhh,...nu kommer min varme råcreme til tøserne", sagde Simon, lukkede øjnene og sprøjtede sin tykke hvide sperm ned i frugtsalaten. Han spillede sin pik videre og sprøjtede igen. Kasper stod og stirrede på Simons pik, spillede nu sin pik langsomt...og kom! Frederiks sperm løb nu i en lind strøm ud af hans pik og ned i skålen. Jeg nød synet af alle de stive pikke, trak vejret dybt og gav mit bidrag af sperm ned i skålen.

Vi kikkede smilende på hinanden, på Jonas der stadig spillede sin pik...og blinkede til hinanden. Simon gik hen til Jonas og begyndte at kæle hans balder. Frederik suttede på hans små brystvorter. Kasper gik på knæ og begyndte at slikke Jonas behårede nosser. Jonas stønnede, lukkede øjnene, spillede lidt hurtigere og skød så een ladning, to ladninger, tre ladninger sperm ned i frugtsalaten! "Tak drenge", stønnede Jonas.

Simon blandede salaten godt, satte den ind på det veldækkede bord og sagde: "Så kan vi godt smutte inden tøserne kommer...".

Det var blevet en dejlig babyshower fortalte Camilla mig senere. Turen til stranden havde været perfekt, Maria var blevet meget overrasket og glad. Og frugtsalaten var skøn...!

Jeg glædede mig allerede til at hjælpe drengene med næste babyshower...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 59 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.