BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Svigerindens mand Henrik var på weekendkursus og min kone var på telttur. Så svigerinden Pia havde ringet og spurgt om vi ikke skulle spise sammen og så havde hun et forslag bagefter.

Den var jeg med på...især på en fredag aften.

SEX I DAG?

Pia havde lavet dejlig mad, bød mig på rigeligt med rødvin og drak selv sodavand.

Da vi havde spist færdigt foreslog hun at vi kørte en tur og det lød hyggeligt.

Hun kørte til et industriområde i udkanten af byen, kendte åbenbart området og fandt hurtigt stedet.

"Så er vi her! Velkommen til vores swingerklub", sagde Pia.

Jeg var både overrasket og spændt!

Pia styrede hjemmevant mod hoveddøren, sagde hej til dørmanden og fulgte mig igennem en mørkerød gang og hen til omklædning.

"Bare rolig! Behold bare dine tights på og så ses vi her igen lige om lidt", sagde Pia og forsvandt ind til damernes omklædning.

Et øjeblik efter mødtes vi igen hvor jeg nu kun var iført tights. Pia var en kvinde med former: Store fyldige læber, store bryster, lidt mave, brede hofter og god røv. Og nu iført noget sort småt undertøj der var ret frækt.

Hun tog mig i hånden og viste mig rundt i klubben. Der var mange gange, områder og rum.

Nogle rum var farvede, nogle havde store madrasser og nogle var helt mørke.

"Hvad er du til...?", spurgte Pia. "Øhhh...", nåede jeg lige at sige inden Pia afbrød mig: "Jeg har en idé! Du skal overraskes, ikke?".

Hun førte mig ind i et rum med svag belysning, madrasser, lænestole og i midten en gabestok.

"Bare slap af og tag det som en fræk oplevelse", sagde hun og gav mig halsbånd på og manchetter på mine håndled og ankler.

Jeg kunne høre nogen kom ind i rummet og hilste på Pia. "Henrik kunne ikke i aften så jeg lokkede ham hér med", sagde Pia og gik hen og trak mine tights af.

Lyset blev skruet helt ned og jeg kunne høre dem hviske i rummet.

En mand bevægede sig hen til mit hoved. Så tæt på så hans slappe pik ramte min næse. Han tog pikken i sin hånd, spillede den lidt, kørte den rundt på mine læber og pressede den så ind i min mund. Jeg kunne mærke pikken allerede nu voksede i min mund. Jeg begyndte at sutte, han sagde "mmm, godt" og lod pikken glide ind og ud af min mund.

Nogen begyndte at kæle mine balder, nosser og røvhul. "Vil du..?", hørte jeg Pia sige og en kvinde sagde ja. Noget der mærkede som en stor tung DILDO blev lagt på min ryg, så gled den ned mod min røv og stoppede ved mit røvhul.

En finger smurte mit røvhul godt...og så blev dildoen presset ind. Mit røvhul blev godt udspilet, jeg trak dybt og så gled dildoen ind i næste pres. Den fyldte ret godt og mærkede som om den blev større og større efterhånden som den blev presset ind i mig.

"Hold da op, Pia! Han er ret god til at tage den store strapon", sagde en kvinde og stødte den længere ind.

Pikken i min mund var blevet godt fast og stiv. Han holdt nu mit hoved og kneppede min mund hurtigere og hurtigere. "Han er også ret god med sin mund", sagde manden.

"Så giv ham belønningen", svarede Pia.

Manden stønnede, stødte pikken helt i bund og skød en pæn ladning sperm ned i min hals. Jeg sank en gang, suttede videre og mærkede endnu et skud sperm komme.

Han stønnede endnu en gang og jeg hørte en kvinde sige "nu må det være min tur".

Den store strapon blive langsomt trukket ud af min røv og da det store hoved gled ud måtte jeg lige gispe.

Manden trak sin slappe tommepik ud af min mund og en kvinde kom hen foran mig. Hun spændte en stor sort våd strapon af, lagde den og pressede så sin glatte mis ind mod min mund. Den duftede dejligt og jeg begyndte at slikke og sutte hendes klit. "Jaaaa, nemlig", sagde hun og holdt i mit hår.

Min røv føltes dejlig varm og brugt. Jeg mærkede en pik glide ind i mit godt smurte og udvidet røvhul og begynde at kneppe mig. Det gik hurtigt, hans nosser kunne jeg mærke og han stønnede allerede. Så tog han mig på hofterne, pressede pikken i bund og afleverede et kraftigt skud. "Mmmm...", sagde han højt og gav et par mindre skud.

Hende jeg slikkede var begyndt at holde godt fast i mit hår. Hun bevægede sig lidt, men koncentreret. Pustede ud, grinede lidt, pressede mod min tunge...og stønnede!

Der kom et behersket skrig fra hende, hun dirrede lidt...og så sprøjtede hun.

Hun hev i mit hår, stønnede, sprøjtede igen og begyndte at grine! "Åhhh, hvor skønt", sagde hun og trak væk fra mig.

Der var helt mørkt, jeg kunne høre lidt musik og lidt hvisken. Nogle hænder begyndte at kæle min varme røv. Så begyndte de at smøre mit røvhul. En finger gled ind i mit røvhul, så tre fingre...og så hele hånden! Det føltes frækt og dejligt. Når hånden drejede lidt rundt i min røv ramte den mit p-punkt...og det var skønt!

Den anden hånd gled nu ind! Nu blev min røv udspilet...igen! Hænderne kørte rundt i min røv, mit p-punkt blev kælet og min pik blev helt stiv. En varme bredte sig i mit underliv og i mit hoved! Det føltes helt skønt! Hændernes kælen af mit p-punkt var fantastisk, min pik sprøjtede, jeg lukkede mine øjne...og brølede! Jeg havde aldrig fået så dejlig en orgasme, nød det og sprøjtede vidst en hel del.

Pia kørte mig hjem og inden jeg steg ud af bilen sagde hun: "Tak for i aften! Du blev overrasket, var rigtig god og vennerne var begejstret. Må jeg invitere dig med næste gang? Jeg kan jo spørge min lillesøster, din kone, om hun vil med?".

Spændende idé...!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 82 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.