BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi var inviteret til familiefrokost hos bedsteforældrene. De gamle var altid så gæstfri med masser af mad og drikke.

Kusinen Tilde havde sin kæreste med. Tilde gik i 9. klasse og kæresten Philip blev student til næste år. De sad sammen under frokosten, holdt i hånden, kyssede og hyggede sig. Philip fik drukket en del øl og snaps og efter de lune rødspætter gik de sammen ovenpå. Mon han var blevet dårlig?

Da vi nåede til osten måtte jeg lige på toilettet.

Da gæstetoilettet var optaget gik jeg ovenpå til det andet toilet. Jeg var lidt nysgerrig om Philip var frisk igen og stak hovedet ind hos Tilde.

Det så ud til at Philip havde sat sig på Tildes seng, lagt sig på ryggen og lå med lukkede øjne. Hans bukser var trukket ned og Tilde havde trukket sin stramme kjole lidt op og red ham stille og roligt bagfra med ryggen til hans ansigt.

Hun kikkede på mig, smilede, red videre og tyssede på mig. Jeg lukkede døren efter mig, listede hen til dem og satte mig på knæ.

Begyndte langsomt at slikke hendes dunet mis og hun lukkede øjnene. Bevægede min tunge ned til hendes små godt spredte skamlæber, hendes fine klit og fortsatte ned til Philips behårede nosser.

Suttede dem begge og begyndte så at sutte skaftet. Tilde lod hans halvstive pik glide ud af hende og smilede igen til mig. Jeg tog hans pik i munden, suttede den og kunne mærke den begyndte at blive fastere. Mon han sov?

Slikkede nu Tildes klit igen og kunne høre hendes tunge åndedræt. Hun holdt på mit hoved, bevægede underlivet og begyndte så en stille behagelig veltilfreds stønnen. Hun fik orgasme...!

Imens jeg fortsatte med at slikke hende tog jeg Philips stive pik og førte den til Tildes skamlæber.

Hun tyssede på mig, rystede på hovedet, tog hans pik og førte den hen til min mund.

Jeg nikkede til hende, åbnede min mund og lod hende stikke hans pik ind i min mund.

Jeg legede lidt med min tunge, suttede i bund imens jeg holdt hans tunge nosser i min ene hånd. Han lå stadig med lukkede øjne, men nu kunne vi høre at han stønnede! Jeg satte tempoet op, suttede godt i bund og kunne mærke hans pik var godt spændt. Tilde kørte sit underliv lidt frem og tilbage på hans mave og grinede lidt. Med ét sprøjtede pikken en kraftig ladning ned i min hals, jeg slugte den, han stønnede og skød så endnu en god ladning. Jeg slugte igen, suttede den tør og rejste mig. "Tak for hjælpen", hviskede Tilde.

Jeg forlod værelset og gik ned til selskabet der stadig spiste ost.

Nogle dage senere sms'ede Tilde til mig. Selvom Philip havde været pænt fuld og var faldet i søvn, havde han mærket hendes ridetur. Han syntes hun var meget fræk, men også meget vovet. Han var urolig for om hun var blevet gravid. Han havde ikke haft kondom på og da han vågnede var hans pik begejstret, lidt øm, helt tømt og helt tør!

Tilde lod Philip blive i troen,...så fremover huskede han kondom.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 78 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.