BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Sidste weekend, da vi havde afleveret datteren hos sin farmor, hvor hun skulle være til søndag, tog min mand og jeg i byen.

Vi havde været i byen og spise en hyggelig og romantisk middag, havde været i "blockbuster" og låne et par FILM, og nu gik turen hjemad, til "kvalitetstid".

SEX I DAG?

Min mand fik den ide at vi liige skulle holde ind på vejen, på en resteplads for at "varme lidt op".

Da vi holdt stille, sad vi og kissemissede lidt, kyssede og pillede, hans ene hånd gled op under min bluse og æltede blidt mine bryster, nev blidt i mine vorter, mens den anden gled op under min nederdel og fandt min mis, min hånd fandt hans bule i bukserne, som hurtigt begyndte at vokse under mine fingre.

Han lynede ned og lænede sig tilbage, mens jeg lænede mig frem, snart mærkede jeg hvordan den voksede yderligere mellem mine læber, mens jeg roligt suttede og slikkede på den, men... desværre et par billygter fejede over os, og min mand stoppede mig.

Det var nu ikke fordi han var bange for at vi skulle blive opdaget, den risiko tændte bare os begge, nej det var bare at i aften var det "vores aften", vi ville ikke havde tilskuere.

Vi smilede til hinanden, og så spurgte han, om vi skulle liste ind på det lille p-plads toilet, og fortsætte? jeg svarede JA, og vi skyndte os at låse bilen og smutte ind på toilettet.

Lige så snart vi var kommet indenfor, havde lukket til båsen og han havde trukket min bluse af, faldt jeg på knæ foran ham og tog igen hans stive pik i munden.

Der var bestemt ikke for meget plads derinde, altså på toilettet, så han satte sig ned, jeg suttede og slikkede, sugede på hans pik mens han stønnede, men kort efter lagde han en hånd i min nakke og tav...

Jeg hørte det også, døren derude gik i, nogle var kommet ind på toilettet, min mand træk mig op fra gulvet, vendte mig op, træk op i min nederdel og træk mig ned at sidde på hans skød, langsomt, (og lydløst, håbede jeg) gled han op i mig, og så skete det... holderen til toilet rullen gled på gulvet, den faldt simpelthen ud af vægen, og hvor den havde siddet tidligere, var der nu et fint rundt hul, lige ind til båsen ved siden af.

Gennem hullet kunne vi se der kom en ½ slatten pik, jeg overvejede at give den en "flad", men min mand stoppede min arm, og nikkede mod den, mens han åbnede munden i et O.. og jeg forstod hvad han ville havde mig til.

Jeg grab om den og begyndte at spille på den, den var ikke så stor til at starte med, men hold da op, det blev den ret hurtigt.

Jeg prøvede at bukke mig frem for at sutte den, som min mand havde bedt mig op, men som alle ved der har været på offentlige toiletter, så kan man ikke bukke sig så meget sammen så man kan få hovedet derned, og slet ikke hvis man sidder på skødet af en stiv pik.

Så der var jo ikke andet at gøre end at blive ved med at spille, rejse sig op og så ned på knæ.

Som sagt, så gjort.

Snart efter sad jeg på knæ på det ikke særlig rene gulv, på et offentligt toilet, med dunsten af urin og sved i min næse, og med en fremmede pik mellem mine fingre, og mine mands pik mellem læberne, snart efter var det den fremmede pik mellem mine læber og min mands pik i hånden.

Min mand lænede sig tilbage, sparkede den ene sko af, stak sin fod ind mellem mine lår, og begyndte at gnide sin storetå mod min mis, lad mig bare sige, han skulle havde skiftet strømper, for de blev ret fugtige, mens jeg skiftevis suttede og spillede på de 2 fyre, det varede ikke længe inden fyren udenfor begyndte at lave "kneppe bevægelser" mod væggen, stønnede og åndede tungt, og så sprøjtede han 3-4 stråler ind over mig, ramte min bluse og nederdel, og min mand begyndte at nærme sig også, men han stoppede mig, da fyren trak sin tømte pik tilbage, og ret kort efter kunne vi hører døren blive åbnet og lukket.

Min mand og jeg begyndte at grine, og så rejste vi os og gik ud, der holdt ingen biler udover vores egen på p-pladsen, fyren havde åbenbart travlt. jeg fik ikke tømt min mand derinde, men for pokker han blev tømt, da vi var kommet hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 59 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.