BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi, mine to søstre, min mor og mig måtte flytte til en lille 2-værelses lejlighed i Vanløse, da min mor blev alene med os.

Det var en kæmpeomvæltning at komme fra at have sit eget private værelse og til at skulle dele værelse med mine 2 søstre på 13 og 11. I opgangen boede flere enlige mødre, og kort efter vi var flytte ind, blev min mor veninde med fru Jespersen der boede på 2. sal.  Jeg gik i klasse med hendes datter, Inge, og vi lavede ofte lektier sammen. Vi var i den alder, hvor man så småt begynder at opdage det andet køn.

SEX I DAG?

Det tog lidt tid at vænne sig til at skulle dele værelse med mine 2 søstre, især var det i starten en overvindelse at man ikke mere havde et privatliv. Det er begrænset med privatliv man har, når man skal dele et værelse på 20m2 med sine søstre. For eksempel var jeg opdraget til at sove i pyjamas uden undertøj, men efter at jeg nu måtte dele værelse med mine søstre blev mange ting anderledes, og jeg opdagede mange ting om mine søstre, som jeg aldrig havde tænkt over.

Når jeg var på besøg hos mine bedsteforældre, lod min bedstemor mig sove en kort natskjorte med bar numse, og efter at have været på ferie hos mine bedsteforældre begyndte jeg at pille sømmen i skridtet på pyjamasbukserne i stykker, og det endte med, at pyjamasbukserne kun bestod af 2 ben holdt sammen af ​​en elastik i taljen. Min mor arbejdede på skiftehold, og når hun var på aften eller nat, blev vi passet enten af vores tante eller af fru Jespersen. En aften vi blev passet af fru Jespersen, men da vi skulle i seng, opdagede fru Jespersen, at mine pyjamasbukser kun bestod af 2 ben holdt sammen af en elastik i livet. Hun bad mig tage dem afholdt af og med et smil sagde hun, at de ikke var til megen gavn som bukser og jeg lige så godt kunne sove helt uden, når jeg alligevel havde numsen bar.

Vi blev tit passet af vores tante fordi vores mor arbejdede på skiftehold. Så kom vores tante aftenen før og sov hos os eller vi tog sporvognen ud til hende på Nørrebro.

I 50érne gik pigerne med kjole eller nederdel og vi drenge gik enten i korte bukser eller plusfours, og da pengene var meget små, blev tøj genanvendt til der kun var en klud tilbage. Undertøj var en sag for sig. På grund af den vareknaphed der var, var det de færreste der havde råd til at købe undertøj, så det var ofte det aflagte tøj fra de ældre søskende eller tøj der var syet om. Min ældste lillesøster hadede at have underbukser på, - de kvalte hende, sagde hun, så hver morgen når hun havde fået tøj på og vores mor vendte ryggen til, tog hun dem af og gemte dem under sin hovedpude inden hun gik i skole.  

Det var weekend, og vores tante ville tage os med en tur i ZOO. Vi fik børstet tænder i en fart, og mine søstre fik deres kjoler på, men da min lillesøster skulle til at gemme sine underbukser under hovedpuden kom vores tante ind på værelset. Hun stoppede op i døren og sagde, der var morgenmad. Hun stod og så tankefuldt på min søster, og spurgte, hvad det var, hun havde gemt under hovedpuden, og uden at vente på svar stak hun hånden ind under puden. Vores tante vendte sig rundt med et smil mod min søster, som stod og rødmede.

”Det er helt i orden”, sagde vores tante og smilede,” Det er også alt for varmt til at have noget under kjolen”, sagde hun. Min søster smilede lettet, og vi gik ud for at spise morgenmad. Mens vi spiste hørte vi en nøgle i døren. Det var vores mor der kom træt hjem fra natarbejdet. Hun stak hovedet ud i køkkenet og sagde ”godmorgen” og vendte sig for at gå ind og sove. Jeg var som sagt bare en lang 15-årig lemmedasker, men alligevel rørte det noget i mig ved tanken om, at både min tante og mine søstre gik med numsen bar. Men skæbnen spillede min kort tid efter et puds.

Om foråret skulle vi have besøg af vores spejder venskabsklub fra Skotland. Vores spejderleder fortalte os, at spejdere fra Skotland talte en anden slags engelsk, og så gik de i ”kilt” – som er en slags mandeskørt. Ingen af ​​os havde nogen idé om, hvad en kilt var, men det lød spændende og anderledes, og vores spejderleder foreslog, at vi også skulle tage kilt på til besøget.

Da jeg kom hjem fra spejder var min tante der. Hun passede mine søstre, mens jeg var til spejder og min mor var på arbejde. Jeg fortalte hende om det forestående besøg og forslaget om, at vi også skulle være klædt i kilt. Hun sad lidt og kiggede på mig og spurgte, om jeg også gerne ville havde en kilt, for så ville hun sy en til mig, - hun skulle bare tage nogle mål at sy kilten efter. Hun målte og skrev ned, og aftalen blev, at jeg et par dage senere tog sporvognen ud til hende på Nørrebro.

Min tante blev glad for at se mig, -kilten var syet færdig og manglede kun de sidste tilretninger. Jeg var meget spændt på at se den, og min tante bad mig tage den på. Jeg tog mine korte bukser af, men beholdt underbukserne på og min tante hjalp mig kilten på. Hun satte nogle knappenåle i et par steder og så tilfreds ud og bad mig vende mig rundt. ”Den sidder jo perfekt”, sagde hun,” Men husk nu, at det er en tradition, at man ikke havde noget på under en kilt, så husk for fremtiden at tage dine underbukser af”, sagde min tante.

Et par dage senere skulle jeg komme igen og hente kilten, og igen tog jeg sporvognen ud til min tante. Ude i hendes køkken tog jeg mine korte bukser af og kilten på i stedet. Da jeg havde fået kilten på tøvede jeg et øjeblik. Min tante havde jo sagt, at man ikke havde noget under en kilt, så jeg tog også mine underbukser af. Det var en overraskende fri fornemmelse at stå foran min tante i bar numse og ”nederdel”. Min tante bad mig dreje rundt og sagde, at hun hellere måtte tjekke om jeg havde husket hvad hun havde sagt og løftede bagsiden af ​​min kilt så min bare ende kom til syne. Min tante smilede og gav mig et lille dask,” Dejligt at se, at du har hørt efter”, sagde hun med et smil. ”Husk for fremtiden altid at gå med bar numse, når du har kilt på, og næste gang du besøger mig så kom i kilt”. Jeg nikkede, - at blive kilt tjekket var lidt pinligt, men også spændende.

Da jeg kom hjem var min mor var på aftenarbejde, og mine søstre blev passet af fru Jespersen. Min spejderkammerat Claus stod allerede i sin spejderuniform og kilt og ventede på mig da jeg kom hjem. Jeg skyndte mig ind på værelset sammen med Claus for at tage min spejderuniform og kilten på. ”Har du underbukser på”, spurgte Claus. Jeg rystede på hovedet. ”Min tante sagde, man altid skulle gå med numsen bar når man havde kilt på”, sagde jeg. ”OK, så tager jeg også mine af”, sagde Claus. Vi gik sammen ud i køkkenet. Fru Jespersen syntes, vi var flotte, og min nysgerrige lillesøster løftede op i bagsiden af ​​kilten for at se om det var rigtigt at jeg ikke havde bukser på. ”Man har aldrig bukser på under en kilt, - du har jo heller ikke bukser på under din kjole, - vel”, sagde fru Jespersen.

Et par dage havde jeg lovet at besøge min tante og fortælle om mine første dage i kilt, og jeg tog sporvognen ud til Nørrebro.

Min tante modtog mig i døren og jeg fik et kæmpekram til velkomst. Min tante havde en meget tynd og kort sommerkjole på, og gav mig et let kys på munden.

Det var første gang jeg kyssede en pige, – altså sådan rigtigt. Jeg vidste ikke rigtigt, hvor jeg skulle gøre af mine hænder, så jeg lagde dem på hendes hofter. Hendes hænder gled op og ned ad min ryg, og mine hænder og gled om foran til hendes bryster. Min tante havde ikke BH på, og hendes brystvorter var helt stive og hårde. Mine fingre tog forsigtigt omkring dem, og hun tog min hånd og lagde den på sin ene balle. Hun havde ikke noget på under sin kjole. Hun spredte benene lidt og førte min hånd ind mellem sine ben og hjalp mine fingre med at finde ind mellem hendes varme og fugtige skamlæber. Det gav et helt gib i mig og jeg blev lidt svimmel af den helt nye fornemmelse.

”Kom”, sagde hun og trak mig indenfor. Vi fortsatte kæleriet, og jeg blev mere modig og min tante løftede lidt op i kjolen og dirigerede mine hænder op under kjolen, og langsomt lod jeg en hånd glide ned over hendes kusse. Hun var meget langhåret, jeg havde jo kun mine små søstre at sammenligne med.  Min tante spurgte, og jeg var begyndt at barbere mig. Jeg rystede på hovedet, og hun hviskede,” Ja, for jeg trænger til at blive studset”. Jeg stoppede op, men fortsatte så med at kæle for dusken. Vil du vil gøre det for mig!” spurgte hun.

Stadig med hænderne oppe under hendes kjole, bevægede vi os hen mod badeværelsesdøren.

Inde på badeværelset satte min tante sig med spredte ben på toilettet og i skabet over håndvasken fandt jeg en saks og noget barbercreme og en shaver. ”Start med at studse hårene med saksen”, sagde hun. Hun var drivende våd, og det var svært at holde koncentrationen med en dejlig smuk, våd og villig kusse lige for næsen.

Det tog sin tid at studse kussen omhyggeligt. Efter studsningen blev hendes store læber omhyggeligt sæbet ind, og ti minutter senere var hendes skamlæber helt glatte. Jeg fandt noget lotion og et lille spejl spurgte, mens jeg holdt spejlet så hun kunne nyde synet af sin nybarberede kusse, om hun var tilfreds med resultatet.

Min tante så med slørede øjne, og sagde, ”Uhm, - lækkert, nu er det på tide, du indvier den”. Jeg stod med en kæmperejsning og beundrede resultatet. Min pik stod som en træstamme op ad maven. Forsigtigt tog min tante fat i pikken for at se nærmer på den. ”Jeg har aldrig set en omskåret pik i virkeligheden”, sagde hun, ” Den er lækker”, og lod tungespidsen kredse rundt om kanten på hovedet. Nu var jeg lige på eksplosionspunktet og da min tante lod hovedet forsvinde ind i sin mund eksploderede jeg i mit livs vildeste udløsning. Min tante gurglede og slugte hele min ladning. ”Kom, lad os gå i bad”, sagde hun.

Vi gik ind under bruseren, og vi vaskede omhyggeligt hinanden og min tante var meget omhyggelig med at at vaske både min pik og min stjerne. Efter badet tørrede vi hinanden, og min tante var meget omhyggelig mad at tørre mig. ”Kom,”, sagde hun,” Vi går ind i stuen”, og nøgne gik vi ind i hendes stue. ”Sæt dig, så henter jeg lidt at drikke”, sagde hun, og gik nøgen ud i sit køkken. Et øjeblik efter kom hun ind i stuen. ”Læg dig ned”, sagde hun og skubbede mig ned i sofaen. Jeg lagde mig på ryggen. ”Luk øjnene”, sagde hun. Nu ramte tungen selve glans, og der undslap mig et højt gisp. Som ren refleks spredte jeg benene lidt mere ved berøringen, og hendes ene hånd gled ned mellem mine ben, mens hun langsomt begyndte at proppe en finger ind i min stjerne.

Hendes tunge gled hen over min mave, - legede lidt med navlen og smuttede videre til den bløde hud på indersiden af låret, og jeg havde den dejligste udsigt til hendes vidt åbne og meget våde kusse. Hun havde nogle smukke, dejlige og fyldige skamlæber, og hun sænkede sin kusse ned over mit ansigt mens hun stadig havde fingeren i min anus. Hun var drivende våd, og instinktivt begyndte jeg at slikke og sutte på hendes store bløde purpurfarvede skamlæber. Hun stønnede, og dirigerede min tunge, mens hun med et par fingre viste hvor hendes blårøde perle gemte sig.

Pludselig klemte hun benene sammen om hovedet på mig og trak sig lidt væk, for et øjeblik efter igen at sænke kussen ned til min mund, - men kun i et øjeblik for derefter at komme med en dyb gryntende lyd.

Hele hendes krop spændte, og hun væltede om på siden med begge hænder presset mod venusbjerget. Hun lå lidt og rystede, før hun åbnede øjnene med et stort smil.

Vi gik i bad igen, og efter at have tørret os satte vi os nøgne i hendes lille køkken og drak en kop the, inden jeg trak i tøjet for at tage hjem..

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 65 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.