POPULÆRT SEXTOY : TOP10 KVINDER - TOP10 MÆND - UGENS FAVORIT - TILBUD

I en tid hvor alle arbejdspladser etablerer forskellige former for motionstilbud for deres medarbejdere og hvor den store dille er blevet at ”gå til fitness”, begyndte jeg på opfordring af mine kvindelige kolleger på kontoret at dyrke firmaaerobic.

Flere af ”pigerne” i afdelingen var blevet grebet af motionsdillen, og efter nogle kraftige opfordringer stillede jeg op i et ikke særligt smart outfit bestående af et par gamle fodboldshorts, t-shirt og kondisko. Aerobicholdet havde fået stillet et lagerlokale til rådighed som aerobiclokale, men det var meget begrænset hvad der var af muligheder for omklædning og bad efter aerobicaktiviteterne.

Lige ved siden af lagerlokalet var der et lille forrum ind til et baderum med en lille sauna og et omklædningsrum, men man skulle ud på kældergangen for at komme til lagerlokalet.

Første gang jeg skulle deltage, tog mine kvindelige kolleger mig med ned i omklædningsrummet, men da der kun var det samme, ville jeg vente til pigerne havde klædt om, så jeg blev stående ude på gangen og ventede, men de insisterede på at jeg bare kunne klæde om sammen med dem.

Der var ikke megen plads i det lille rum til de 4 damer og mig, men jeg fandt et hjørne og begyndte at klæde mig af. Der var en gevaldig snakken, og det virkede som om, at jeg var helt usynlig. Det er lidt underligt, for det virker som om alle hæmninger forsvinder i et omklædningsrum. Jeg prøvede at gøre mig ”usynlig”, men da jeg kom til underbukserne og skulle til at tage mine fodboldshorts på, spurgte en af damerne drillende, om jeg havde tænkt mig at beholde underbukserne på. Jeg rystede på hovedet og skyndte mig at tage dem af og mine shorts på, og så var jeg ellers klar.  

Vi knoklede på med forskellige øvelser, og sveden drev af os, og jeg fik virkelig min sag for selvom jeg var i rimelig god form. Da vi var færdig med øvelserne var der udstrækning, og så var det ud i bad.

Jeg holdt mig i baggrunden, da der kun var 3 brusere, men ”pigerne” drillede mig og spurgte, om jeg aldrig havde set en nøgen kvinde før, og det endte med, at jeg bed skammen i mig og smed shortsene, tog mit håndklæde og gik ud under bruseren til pigerne.  

Der var gang i snakken da jeg kom ud fra baderummet, og pigerne drillede godmodigt hinanden. Tina, vores chefsekretær, var ved at lægge make-up i BH og g-streng, og en af de andre damer spurgte drillende, hvorfor hun overhovedet havde trusser på, når det kun var en snor mellem ballerne, og Tina svarede med et smil, at hun skulle på date og der skulle være noget til hendes ”date” at pille af.

Det blev hurtigt en fast del af uge rutinen at vi lukkede firmaet fredag kl. 14.45 og startede weekenden med en times aerobic.

Men denne fredag skete der noget. Vi var blevet vandt til at klæde om sammen, og det var blevet naturligt at vi også så hinanden uden tøj, da en af pigerne, Eva, sagde, ” Jeg ved godt, at i sikkert tror, at jeg er ekshibitionist eller sådan noget, men jeg er altså begyndt at gå til nøgen yoga”. Der blev helt stille i omklædningsrummet, og hun fortsatte, ”Før i tiden var mit forhold til naturister temmelig fordomsfuldt, og det fremkaldte et billede fra min barndom af tyske turister ved Vesterhavet kun iført dingleværket, hvide tennissokker og brune snøresko, men flere og flere nøgenbader og bliver medlem af diverse vinterbadeklubber, går i sauna og dyrker både yoga og crossfit uden en trevl på kroppen, så jeg har altså prøvet nøgen yoga, - og det er fantastisk, men det er grænseoverskridende, - man er i akut alarmberedskab, fordi man på et dybt psykologisk plan er bange for at dø af skræk. Det kilder i maven, men det er også det eneste sted, det kilder!”. Vi kiggede chokerede på hende, og en af pigerne spurgte, hvad hendes familie sagde til at hun dyrkede yoga uden en trevl. Hun smilede og svarede, at både familie og venner var lige dele forargede og imponerede.

Vi stod alle tavse og tankefulde, da Eva så rundt på os og sagde,” Hvad siger i, - har i lyst til at prøve det”.

Vi kiggede på hinanden, og Eva fortsatte,” Vi har jo alle sammen set hinanden uden en trevl, så hvad er problemet! ”. Det måtte vi jo give hende ret i, og vi havde jo lokalet helt for os selv. ”Så er det en aftale at vi alle smider tøjet! ”, sagde Eva. Et øjeblik efter stod alle i bar røv og kondisko i aerobiclokalet og gik i gang.

Da vi var færdige med dagens program strakte vi ud og så var det ud i bad og i sauna, en stor oplevelse rigere.

Motion på arbejdspladsen
I alt: 2.5 ud af 5 - fra i alt 35 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.