Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Satte forsigtig min tungespids mod hendes inderlår, lod den langsomt og pirrende køre op imod hendes skød, for så at springe over på det andet ben. På den måde prøvede jeg forsigtig at nærme mig hendes skød.
Nu lod jeg endelig min tunge røre hendes skamlæber. Kunne høre et suk fra hende, det blev da ikke mindre, da jeg åbnede hendes fisse, lod spidsen af tungen langsomt køre op imod klitten. Igen lod jeg den være i fred, men kørte min tunge frem og tilbage over hendes nu opsvulmede læber.

Jeg legede sådan med hende i et stykke tid, før jeg endelig lod tungen køre op til klitten. "ah jo endelig, skat, det er jo så dejlig" lød det fra hende.

SEX I DAG?

Satte munden imod klitten, før jeg sugede den ind i munden, lod mine læber omslutte den, mens jeg legede med den inde i munden. Kunne mærke, at nu var det som hun stivnede, jeg stoppede lige med det samme, kikkede op på hende, hun lå der med lukkede øjne, men med et stivnet smil på læberne.

"nej du må ikke stoppe nu, det var så dejlig" kom det fra hende.

Hun tog fat i mit hoved og prøvede at presse det ned imod hendes skød igen.
Jeg drillede hende lidt, hun skulle lige pines lidt, så jeg gjorde lidt modstand på skrømt.
Efter lidt leg, så lod jeg mig presse imod hendes skød igen. Denne gang lod jeg først en finger glide op i hende, før den lidt efter fik selskab af to mere, sådan slikkede jeg hende, mens jeg kørte mine fingre op i hende.

Trak hende længere ud på sofaen så hun var mere blottet, kunne ikke dy mig for at lade min tunge køre ned mod hendes numsehul. Det var noget, som jeg viste at hun ikke lige var til, men jeg håbede at hun var så meget kørt op, så hun ikke lige stoppede mig.
Ja heldigvis stoppede hun mig ikke, jeg lod min tunge køre rundt om hullet, imens legede jeg med hendes klit. Prøvede på om jeg kunne lirke den lidt ind, det var svært, men jeg fik da lige spidsen lirket inde for.
Jeg var glad, første gang jeg fik lov af hende, min drøm var jo om jeg engang fik hende overtalt til noget anal. Noget som hun altid havde sagt nej til. En drøm var ved at blive opfyldt, måske fik jeg engang lov til en gang analsex, ikke sikkert at det var noget for os, men bare tanken om at få lov til at prøve at kneppe hende i enden, var så vild en fræk tanke for mig.

Efter at have leget lidt, gik jeg i gang igen med klitten, nu var tiden kommet til, at jeg arbejde mig imod at kunne give hende at få en orgasme. Noget hun flere gange havde haft svært ved, nok mest fordi, og jeg ikke rigtig kunne få hende til at give sig noget mere hen, hun har mange gange være meget måske kan man kalde det genert. Eller også er det mine måske mangelfulde evner.

Jeg kørte min tunge hurtige og hurtigere rundt om klitten, for så lige at køre den rigtig langsomt rundt, det var noget som hun kunne lide. Hun stønnede mere og mere, tog fat i mit sparsomme hår, for at trække mit hoved længere ind imod hendes skød. Nu kunne jeg mærke det var lige over, jeg kørte mine fingre helt op i hende, mens jeg slikkede hende hårdt.
Imens kørte jeg mine fingre op i hende, jeg havde vendt dem så de bøjede sig op mod hendes mave. Håbede på den måde at jeg måske kunne til at røre ved det berømte G punkt. Der var da noget i hendes fisse, der mærkede lidt anderledes, svært at forklare, men overfladen var mere ru.
Jeg legede med den del, mens jeg slikkede klitten, kørte min tunge både rundt om den, men også direkte på den.

Det var det som der skulle til, hun kom med et højt skrig. Jeg kikkede op, der kunne jeg se at hun var helt væk. Jeg lod hende slappe lidt af, mens jeg trak mine våde fingre ud af fissen. Gav hende lige chancen til at komme lidt til sig selv.
Jeg fik hende vendt om, så numsen vendte ud mod mig, lod jeg min pik langsomt køre imod hendes våde skamlæber. Pressede imod dem, så gled jeg langsomt op i hendes dejlige varme fisse.
Uden de store problemer gled jeg helt i bund. "ja knep mig, jeg vil ha din varme sperm op i mig, du min skønne tyr, knep mig hårdt" lød det frækt fra hende af.

Som den flinke mand, som jeg er, gjorde jeg som jeg fik besked på. Bankede min pik op i hende, uden hensyntagen til hende, nu skulle hun få det som hun havde bedt om.
Lagde mig hen over hendes ryg, så jeg kunne nå hendes bryster, tog med mine hænder omkring dem, mens jeg kneppede hende. Min skød klaskede imod hendes numse, jeg pressede imod, for at prøve at få de sidste par cm op i hende, kunne mærke at hun ikke var så stram som hun plejede, eller også var det pga. hendes orgasme, hvem ved.

Det var jo dejligt at hun var kommet, så det var kun mig selv jeg skulle tænke på. Jeg var jo vildt tændt, først at få den godt suttet, så slikket fisse, begge ting havde jo tændt mig. Så jeg kunne mærke at jeg ikke kunne holde mig ret meget længere. Kørte pikken helt op i hende, så lod jeg den være der, mens jeg prøvede at tænke på en masse andet.
Det synes hun ikke lige var i orden, hun begyndte så selv at bevæge sine hofter.
Kunne mærke at mine nosser begyndte at trække sig sammen, hurtig kørte jeg et par gange frem og tilbage, før jeg med et støn, sprøjtede min sammensparede sæd langt op i hende. Lod den være dybt begravet i hendes fisse, mens min orgasme langsomt klingede af.

Kravlede af hende, for at sætte mig i sofaen, hun fik sig også vendt om. Vi kunne slet ikke få nok af hinanden, Vi gav hinanden et stort kys, jeg lod min hånd glide ned til hendes skød.
Min sperm var begyndt at sive ud af hende, så jeg legede med hendes dejlige våde fisse. Lod min finger køre rundt i hendes safter, hun rakte ud efter min nu helt slappe pik. Legede med den, men det var ikke muligt at få liv i den, lige med det samme, kunne jeg mærke, så jeg fjernede hendes hånd.
Sådan sad vi et stykke tid, mens vi langsomt fik os taget sammen. Der var jo noget som vi skulle tale om.

"Du var tændt skat, var det fordi, du måske kunne tænke dig at prøve sex med en anden mand end mig, eller bare den frække tanke om at måske at gøre det. Jeg synes at tanken er vildt frækt, sådan at du måske skal have noget fremmed pik" fik jeg sagt.
"måske var det tanken, om at få lov til at nyde en større pik en din, bare tanken om at det er en fremmed som kneppede mig, gjorde at jeg fik vild lyst, men jeg er nu ikke sikker på at det er noget jeg egentlig tør" kom det fra hende.
Vi tjekkede ind på min mail (se sidste fortælling), for at se om der var kommet svar fra ham af.
Det var der ikke, så vi aftalte at når/hvis han svarede, så var det hende som skrev tilbage til ham. Jeg skulle bare være på Sidelinien.

Dagen efter loggede jeg på min pc, og ind på siden. Der kunne jeg så se, at der var kommet mail fra ham af.
"skat, der er kommet mail til os, fra vores ven" råbte jeg til hende.
Hurtig kom hun ind til mig i stuen ude fra køkkenet. Hun tog min pc fra mig, satte sig hen i sofaen, og begyndte at læse.
Jeg stod der og viste ikke lige om det var en god ide, det som jeg var begyndt på???

forsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.