Nu stønnede hun igen, åbnede øjnene og kikkede på de nye pikke der var kommet ind gennem hullerne omkring hende. Hun spillede dem lidt med sin ene hånd...

Det var lørdag og vi skulle have mandeaften med god mad, vin og hygge. Vi var otte mænd hvoraf jeg havde kendt nogle lige siden gymnasietiden.

Imens grillen kørte fortalte Henrik at vores kvinder i aften ville have en fræk kvindeaften...!

"Rikke fortalte at de ville tage til maskebal...", sagde Henrik, "...i swingerklubben".

Der blev lidt stille, vi kikkede alle på hinanden og så begyndte en at brumme: "Det har konen sgu da ikke snakket noget om, høhø...".

"Vi er meget velkomne omkring kl 20", sagde Henrik, "...og Rikke tager vores datter med. Josefine er lige blevet buksemoden og vil gerne se hvad hendes far og mor hygger sig med når de er i klubben. Så...pas på Josefine!".

Der var store smil og alle nikkede.

Stemningen var munter...og lummer! Vi legede med tankerne om at forføre og nyde hinandens otte kvinder...og unge Josefine. Vi glædede os til at møde Bjarnes kone fra Brasilien, Oles mørke kæreste fra Nigeria og Peters kone fra Tyrkiet. Hun var ældre end ham og havde ifølge Peter altid lyst til sex.

Henrik og et par af de andre drillede mig og sagde at min kones tunge bryster nok ville blive oversprøjtet og slikket rene.

Jeg drillede igen med at hans kone Rikke og datter Josefine i morgen nok skulle have en masse puder at sidde på.

Måske ville andre mænd stå i kø...! Måske andre kvinder ville forføre dem...eller os!

Ja, vi var godt varmet op!

Min plan var at tage det stille og roligt i klubben, ikke forvente noget, nyde en øl i baren, sludre...og selvfølgelig se hvordan min kone hyggede sig. Ville hun tiltrække en masse mænd? Ville hun lege med andre kvinder?

Efter at have klædt om valgte jeg en flot maske og en kappe...og følte mig lidt som Batman!

Efter en øl i baren med et par af vennerne tog jeg en rundtur for lige at se hvad der skete rundt omkring i klubben.

En ældre slank kvinde iført halvmaske med fjer sad i spabadet sammen med nogle unge mænd i gammeldags badedragter, på dansegulvet stod nogle og dansede, på en briks lå en flot mørk kvinde udklædt som stuepige og nød at være omgivet af 5-6 mænd, i gynækologstolen i en meget fræk gennemsigtig kjole lå en der lignede Rikke og var spændt fast og ved de tjekkiske gloryholes stod mænd i kø til tre kvinder og en mand der lå klar.

Jeg fandt og genkendte hurtigt min kone. Hun stod sammen med et par andre kvinder og var godt igang med en mand der måske var Henrik. Han var spændt fast i en gabestok imens kvinderne afprøvede forskelligt legetøj på ham. Min kone stod med lukkede øjne udklædt som fe og holdt hans hoved imens hun pressede sin glatbarberet mis mod hans mund. En moden kraftig kvinde i lædertøj stod og pressede en stor strapon der lignede en hestepik ind i hans behåret røv. Hans klynken morede kvinderne. "Kører det Søs...?", hørte jeg min kone sige. Havde min kone taget sin storesøster, min svigerinde, med...? "Jaa, vi varmer lige op", svarede kvinden imens hun sprøjtede glidecreme på så det gled bedre.

Fra den lange gang med de mange gloryholes kunne jeg høre flere mænd stønne, men hvem mon der suttede dem på den anden side?

På den anden side sad i dæmpet belysning på knæ to fyre, en stor kvinde og lille Josefine ved hver sit hul og suttede løs! Jeg genkendte straks Josefine. Hun spillede en pik i hver hånd samtidig med at hun med sin lille mund suttede på spidsen af en tredje pik. Jeg kælede hendes ryg og kørte fingrene igennem hendes bløde korte hår.

Først sprøjtede pikken i hendes ene hånd og lige efter pikken i den anden hånd. Hun slap forsigtigt dem begge, rejste sig nu op og fortsatte med at sutte. Jeg lod min hånd glide op under hendes sygeplejerske-kostyme og kælede hendes små glatte lukkede skamlæber. Slikkede på mine fingre og førte dem ind mellem hendes skamlæber. Listede en finger ind i hendes skede og lod den kæle hendes varme indre...!

Den store kvinde i frækt undertøj ved siden af havde vendt sig om og kneppede nu pikken i hendes hul. Hendes store bryster gyngede tungt frem og tilbage...!

Pikken i Josefines mund var vist ved at være skudklar. For Josefine suttede nu pikhovedet hurtigere, slubrede og kom så med veltilfredse lyde, sank en gang, suttede langsommere for til sidst at lade den slappe pik glide ud af hendes mund. Hun slikkede sig om munden, lukkede øjnene og gav et lille støn. Mon jeg havde ramt hendes g-punkt...?

Den store kvinde ved siden af vred sig lidt, prustede og stønnede...!

Jeg satte mig på knæ, kyssede hendes balder og begyndte at slikke skamlæber og hendes lille klit.

Nu stønnede hun igen, åbnede øjnene og kikkede på de nye pikke der var kommet ind gennem hullerne omkring hende. Hun spillede dem lidt med sin ene hånd, åbnede sin lille mund og lagde den pik der var lige foran sit hoved på sin tunge.

Jeg lod endnu en finger glide ind i hende og sugede og suttede nu hendes klit.

Pikken på hendes tunge var blevet stiv og gled nu lystigt frem og tilbage på hendes våde tunge.

Hun holdt pause med at spille pikke, gav lyde fra sig, bevægede sig lidt...og gav så et lille sprøjt. Hun vred sig lidt, stønnede lidt højere og jeg kunne mærke hun strammede omkring mine fingre i hendes skede. Da hun slappede lidt af pressede jeg hele min hånd ind og kørte den legende rundt. Hun strammede straks igen, gispede og trak vejret tungt.

Den store kvinde var færdig med pikken i hendes hul. Efter lidt tilfreds brummen havde hun nu vendt sig om igen og var begyndt at spille den nye pik der var kommet i hendes hul.

Jeg lod min hånd glide ud, rejste mig op, fandt min godt stive våde pik frem og fumlede med et kondom. Josefine kælede med den ene hånd mine inderlår og nosser...og slog kondomet ud af min hånd. Jeg kørte mit pikhoved rundt og ind imellem hendes godt våde vidt åbne skamlæber. Hun var allerede stram igen! Så jeg pressede stille og roligt, fik mit pikhoved ind, holdt en pause, spredte hendes lange tynde ben lidt, tog fat på hendes smalle hofter og spredte hendes små faste balder, pressede igen...og så gled pikken ind!

Jeg kørte min pik roligt frem og tilbage i Josefines dejlige lille stramme omsluttende varme våde skede. Min ene hånd kælede hendes små faste bryster og brystvorter. Min anden hånd holdt i hendes korte hår...og det var enormt ophidsende! Her stod jeg og kneppede en ung kvinde der var yngre end mine egne døtre!

Den store kvinde havde tømt pikken i hullet, hun havde sperm omkring sin mund og sad nu afventende ved sit hul.

Josefine tog mine nosser i sin lille hånd og klemte dem lidt. En dejlig fornemmelse bredte sig i mit hoved, krop og ud i min pik. Mine nosser eksploderede og tømte sine ladninger af sperm helt inde i Josefines varme dyb. Min pik fyldte hende helt ud. Det var skønt! Hun holdt stadig fast om mine nosser, strammede sin skede om min pik og vrikkede kælent med sin bagdel.

Pikken på Josefines lille tunge var faktisk en ret stor pik. Selvom den længe havde gledet frem og tilbage på hendes tunge var den ikke skudt af endnu...!

Jeg trak forsigtigt min egen slappe tømte pik ud af hende og satte mig på knæ. Sperm dryppede ud af hende. Hun satte sig også på knæ og tog den store pik på hendes tunge i sin hånd.

Så smilede hun, tog mit hoved med den anden hånd og førte det hen til den store pik.

Jeg satte mine læber på det store våde pikhoved for at give det et sut...og så pressede Josefine mit hoved mod pikken. Pikken stødte langt ind i min hals så jeg følte brækrefleks. Jeg trak vejret dybt, omsluttede pikken med mine læber og undgik refleksen da hun pressede mit hoved ind igen.

Hun styrede mit sutteri så pikken gled hurtigere ind og ud og dybere...heldigvis uden brækrefleks!

Den store pik var vokset mere, var blevet tykkere og fyldte godt i min mund. Josefine styrede mit hoved med den ene hånd og aede med den anden hånd mine kinder og hals.

Den store pik var nu helt spændt, stødte kort og dybt...og sprøjtede så med tryk på. "Uhhh", hviskede Josefine...og styrede mit sutteri hurtigere og hurtigere! Den tykke sperm gled langsomt ned i min hals, jeg sank en gang og så kom der endnu et kraftigt sprøjt. Pikken begyndte at blive slap, jeg sank igen og nåede lige at lade min tunge køre legende rundt om pikken i min mund inden den trak sig.

"Mmm, jeg er i det røde rum sammen med min mand hvis du får lyst...", hviskede den store kvinde da hun gik forbi. Josefine smilede og gik i gang med at spille pikkene i hullerne. Jeg rejste mig, kørte fingrene gennem hendes hår, sagde "dejligt at møde dig" og gik tilbage til baren.

(...fortsættes!)

Med vennerne til maskebal del.1
I alt: 4.5 ud af 5 - fra i alt 53 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér