Pludselig sagde manden. "har du ikke lyst til at få pik af ham, hvorfor sider i der og snakker. "Var det ikke meningen at du skulle have noget fremmed pik...

Jeg er jo en lidt ældre mand, men synes ikke jeg har prøvet alt det som jeg egentlig har lyst til. Er på gratis sexnoveller, og er begyndt at læse meget om cuckold emnet, samt sex med par. Det er noget der kan tænde mig, bliver opstemt når jeg læser om emnet. Jeg er også på en anden chat/møde side, hvor der er en gruppe hvor par mødes, både par/par og par/m-k. Jeg er regelmæssigt derinde, men desværre mange fake. Altså mænd der udgiver sig som kvinder, ved ikke om det er for at få sig en spiller eller hvad, men det er desværre med til at ødelægge siden, for os mere seriøse.

Nå, jeg var en aften på siden, pludselig var der en q som skrev til mig i rødt. Vi skrev meget sammen den aften, og jeg synes at kemien var der, i hvert fald fra min side. Vi kunne skrive om både alm. Emner, men selvfølgelig også det mere frække. Hun var gift, manden viste godt at hun var her på siden. Han var med på ideen, for de havde prøvet både par, men da også mænd til hende. Både alene med hende men også med ham som deltager.

Jeg var solgt, prøvede på at få lavet en aftale, men hun var ikke så lun på ideen, nok fordi jeg var ældre end dem. Jeg prøvede at sælge dem historien fra de varme lande, fortalte at jeg godt nok var gift, men, men der var desværre ikke meget sex i mit forhold. Lagde også tryk på at jeg var frisk på at prøve, det som de havde lyst til at gøre. Jeg kom ind på at jeg var jomfru vedr. at være sammen med et par, men at jeg ikke havde berøringsangst, over at vi skulle være 2 mænd sammen om hende.

Jeg synes vi svingede godt sammen, kunne som sagt skrive om alt, hun fra frisk på at fortælle om hendes oplevelse, med at være sammen med andre mænd. Hendes mand tændte på at se hende få noget fremmed pik. Vi fandt snart ud af, at vi skulle blive ved med at skrive sammen her på nettet, vi udvekslede også mail, så vi altid kunne finde hinanden igen. Hun synes mail var for langsomt så hun var mere til en sexchat. Jeg prøvede hver gang, vi mødtes på nettet, om vi måske ikke skulle mødes, bare for at se om der er kemi imellem (vigtig). Pludselig en dag, skrev hun at det var i orden for hende og hendes mand var også med på idéen med at vi skulle mødes. Nu var gode råd jo dyre, jeg skulle jo finde en undskyldning for at kunne slippe hjemmefra.

Jeg fik min kone overtalt til en weekendtur med hendes gode veninde, jeg sagde at jeg synes de havde fortjent en god weekend sammen, hvor de var fri for deres mænd, og kunne shoppe sammen, samt få noget godt at spise. Det synes hun var en god ide, hun fik det hurtig aftalt det med veninden, kort tid var det aftalt med overnatning om et par uger.

Jeg kontaktede min chat q, og heldigt for os, så kunne de mødes med mig den weekend. De havde et sommerhus ude vest på, hvor vi kunne være os selv. Så vi var jo for os selv, ingen børn der kunne komme, samt vi kunne jo være anonyme over for hinanden, hvis nu der ikke var kemi. Så var aftalen at jeg skulle køre igen, hvis vi ikke tændte på hinanden.

Konen tog afsted, jeg gjorde mig klar. Fik noget af mine hår i skridtet kortet lidt af, så min pik blev mere synlig, den strittede af glæde over hvad der "måske" skulle ske i dag. Tiden nærmede sig, jeg fik bilen startet, kørte hen til sommerhuset. Havde en ide om, hvor det var henne, men var nødt til at have hjælp til at finde ruten, så jeg fik GBS startet. Efter en længere køretur, kom jeg ud til sommerhusområdet, fik fundet huse. Standsede bilen, tænkte mig om, var det her nu klogt, men min pik fortalte, at det var det så sandelig.

Jeg gik hen til huset, ringede på, og manden åbnede. "kom ind du er ventet" sagde han. Jeg kom ind i huset, der i sofaen sad hun. Jeg fik mig sat ned, blev budt på en kold øl, hvorefter vi begyndte at snakke om løs og fast. Jeg synes, vi svingede godt sammen, men hverken hun eller jeg tog et initiativ. Pludselig sagde manden. "har du ikke lyst til at få pik af ham, hvorfor sider i der og snakker. "Var det ikke meningen at du skulle have noget fremmed pik af ham, var det ikke det som det hele gik ud på" Hun sagde "ja ham vil jeg da gerne prøve at have sex med, hvad med dig" sagde hun og kikkede på mig. Jeg ved ikke om jeg stammede, men fik da sagt, at det havde jeg da så sandelig også lyst til.

"skal vi så ikke have tøjet af, sofaen er klar, der er lagt en vådlagen ud " fortalte manden," for som du måske ved er hun en, der hvis det er godt nok, får den ene sprøjteorgasme efter den anden". Vi fik tøjet af, både hans og min pik var klar, kunne jeg se. Vi fik os lagt ned på sofaen, med hende i midten og os mænd på hver side af hende.

Jeg var hurtigt til at få fat på det ene bryst, fik fat i vorten, klemte den, mærkede at den langsomt blev stiv. Kunne ikke lade være, begyndte at sutte på den, prøvede at bide en lille smule i den, kunne se at manden på den anden side var ved at gøre det samme, med det andet bryst. Jeg fik fat i hendes ene ben, fik det trukket til side, så hendes fisse blev blottet. Lod min hånd glide ned af maven, ned til hendes lår. Lod hånden køre lidt frem og tilbage, før jeg langsomt nærmede mig hendes fisse. Kørte en finger langs hendes skamlæber, lidt frem og tilbage, tog fingeren op til min mund, ville både smage hende men også gøre den lidt våd, så det var lettere at kunne komme lidt op i hendes fisse. Fik fingeren dernede igen, nu gik det lidt nemmere, den gled langsomt op i hendes fisse, jeg kørte den lidt frem og tilbage, før jeg lige skulle mærke hendes klit. Ny fisse for mig, nye former og skamlæber, men jeg fandt da hendes klit. Legede lidt med den, kunne mærke, den var vokset lidt, hun drejede hovedet over imod mig, sagde "det er dejligt at mærke din finger i min fisse".

Nu overtog manden hendes fisse, jeg kunne se at han kørte sine fingre op i fissen. Hurtig frem og tilbage, pludselig kunne jeg høre det smaskede dernede fra. Hun stønnede "ja ja, det er så godt", hun drejede sit hoved over mod mig, kyssede mig hårdt, kørte hendes tunge ind i min mund, vores tunger kørte frem og tilbage, samtidig stønnede hun af nydelse. Hun greb fat om min pik nu, klemte den hårdt, og begyndte at køre frem og tilbage på skaftet. Hvor var det dejligt at mærke, en ny hånd omkring ens pik, det var en helt anden følelse, end det man var plejede at mærke. Manden forsatte med at sidde mellem hendes ben, hvor han legede med hendes fisse.

Manden kravlede op ved siden af hende, nu mente jeg det var min tur til at mærke hendes våde fisse rigtigt. Jeg kravlede ned imellem hendes lår, nu skulle der slikkes fisse. Fik hendes ben spredt, så hendes fisse blev helt synligt for mig, frækt syn, hun var helt glat dernede (ikke noget jeg var vant til at se), jeg fik hendes skamlæber spredt, så jeg kunne se lidt op i hende. Jeg lod en finger glide op i fissen, mens jeg begyndte at slikke hende. Dejlig smag, lidt moskusagtig, men ikke dårligt. Jeg kørte min tunge rundt om hendes klit, sugede den ind i min mund, mens jeg begyndte at køre et par fingre op i hende. Jeg bøjede dem lidt, så jeg kunne mærke hende indre, fandt et punkt i hende, der var lidt ruflet, håbede det var G punktet, jeg var ved at lege med.

Jeg kunne høre det var noget hun kunne li, pludselig kom hun, jeg blev ramt af noget af hendes væske, smagte egentlig ikke rigtig af noget, men for pokker hvor var det frækt. Jeg havde lige givet en dejlig kvinde en sprøjte orgasme, for 1 gang i mit liv. Jeg forsatte stadig med at slikke, for så til sidst at blive skubbe væk.

"Åh jeg skal lige ha´ en pause", stønnede hun

Jeg fik mig kravlet op til hende, hvor vi kyssede hinanden, mens manden kravlede ned. Nu ville han give hende pik. Han fik sig lagt over hende, fik pikken op i den våde fisse. Jeg tænkte at nu skulle jeg prøve, om hun havde lyst til at slikke pik. Jeg satte mig op på knæ, drejede hendes hoved, ned mod min stive pik. Hun åbnede munden, tog den ind i munden, lod tungen køre lidt rundt om hovedet, fuck hvor var det dejligt. Manden var jo lige ved siden af, han kunne jo se, hvordan hun suttede på min pik. "åh er hun ikke en god piksutter, hun elsker nemlig at sutte pik, du kan glæde dig.

Hvor var det en dejlig oplevelse, sådan at få sutte pik af en, som man kan se, der kan li det, mens manden var ved at kneppe hende. "åh lige en pause, jeg er bange for at bide i den, det er jo så dejligt at få pik, mens man selv sutter pik" Manden stønnede, jeg ved ikke om han var ved at komme eller hvad. Men han stoppede, kravlede ned, hvorefter han begyndte at køre sine fingre op i hendes fisse, det var lige det der skulle til. Hun kom igen i en vild orgasme, hvor hun igen sprøjtede, det smaskede hver gang han kørte fingrene frem og tilbage, så det kunne høres. Han forsatte et stykke tid, mens hun fik den ene orgasme efter den anden. Nu stoppede han, kravlede op til hende hvor han kyssede hende kærligt.

Jeg tænkte, nu skulle jeg også ha fisse, fik mig kravlet ned imellem hendes ben. Tog fat om pikken, lod den langsomt glide op i hende, nød følelsen af hendes varme fisse, men også den følelse af en anden fisse end den, som jeg var vant til. Min pik er jo ikke en af de største, så jeg håbede da på, at hun kunne mærke mig. Jeg begyndte langsomt at kneppe hende, tænkte nok mest på mig selv. Kørte pikken langsomt helt op i hende, lod den være der, jeg nød at den var oppe i en for mig fremmed fisse. Kørte frem og tilbage, havde ikke lyst til at kommen endnu, så da jeg mærkede det var op over, trak jeg mig ud af fissen. Jeg kravlede ned på knæ imellem hendes ben, hvor jeg begyndte at fingre kneppe hende. Jeg kunne nemt få fire fingre op i hendes fisse, jeg tog den anden hånd ned til hendes ende. Noget jeg heller ikke måtte for min egen kone. Jeg legede med hendes røvhul, prøvede at få en finger op, men måtte stoppe i første omgang. Nu ville jeg prøve noget, som jeg kun havde læst om. Jeg vil prøve at slikke hende i røven.

Fik mig pladser ét, fik enden løftet lidt, så jeg kunne se det frække hul. Spidsede tungen, så begyndte jeg at slikke hullet, smagte ikke af noget, spidsede tungen, prøvede at få spidsen op. Jeg fik lige spidsen op, samtidig legede jeg med hendes klit. Jeg havde en fornemmelse af, at hun også syntes det var frækt, jeg opgav at få tungen op, fik kørt en finger op i hendes fisse, for at gøre den våd. Pressede den derefter imod numsehullet, ja nu gled den op, lod den langsomt glide langsomt frem og tilbage. Fuck hvor var det et frækt syn, en drøm at få lov til, manglede bare af få lov til at kneppe hende der, en drøm som jeg har haft i meget lang tid. Jeg begyndte at fingerkneppe hende mens jeg stadig havde en finger oppe i hendes røv.

Hun stønnede højt, for så igen at komme i en stor sprøjteorgasme. Hun er utroligt frækt, vild oplevelse igen at se at hun kom på den måde. Manden var imens ved at få den suttet af. Jeg kunne se han kørte sin pik ind og ud af hendes mund, brugte den nærmest som en fisse, mens han stønnede højt. Jeg lod fisse og røv være, kravlede op til hende igen, jeg ville se hende sutte pik på nær hold, nok havde man set det på film, med det her var jo irl.

Nu trak manden sig ud af hende, "jeg vil ha fisse nu" kravlede ned og begyndte at kneppe hende, hun drejede sig om mod mig, kyssede mig med vild lyst, kunne smage hende men nok også hans presperm, ikke en dårlig oplevelse. Hun begyndte at lege med min pik, mens manden bankede sin pik op i hende, efter kort tid kunne jeg høre, at ham kom oppe i hende. Han trak sig ud, og lagde sig godt tilfredsstillet ved siden af hende, hun forsatte med at lege med min pik. Jeg kunne ikke holde fingrene væk fra hendes fisse, jeg lod hånden glide ned imellem hendes ben, ramte fissen, kørte et par fingre frem og tilbage i sprækken. Jeg kunde mærke hans sperm langsomt glide ud af hende, jeg brugte det som smørelse og kørte det rundt om hendes klit, bare langsomt, samt legende.

Jeg kunne desværre mærke, at det var i dag jeg havde svært ved at kunne komme. Jeg fjernede hendes hånd, kravlede lidt ned så jeg kunne se hendes fisse igen. Begyndte igen at kneppe hende med mine fingre, kørt dem hårdt op i hende, lod sperm være sperm. Det varede ikke længe, så var hun helt oppe og køre. Hun skubbede min hånd væk og begyndte at lege med sig selv.

"ja engang imellem leger hun med sig selv, og kommer på den måde" sagde han til mig.

Vi lå der begge to og nød synet at hendes leg med sig selv. Både med støn og smaskede lyde fra fissen. Langsomt kom hun nærmere hendes klimas, for så til sidst komme med en lille skrig.

Vi lå alle 3 nu og sundede os. Da hun kom lidt til sig selv sagde hun", jeg skal ha´ noget at drikke er der andre der vil. Vi mænd kunne da godt bruge en øl, hurtig var hun ude af sofaen, som gud havde skabt hende, gik hun hen til køleskabet for at hente en sodavand, samt 2 øl. Vi fik os sat på kanten af sofaen, hvor vi snakkede løst og fast om, hvordan det har været for os.
Hun spurgte om jeg var kommet, men det kunne jeg så fortælle det var jeg ikke, men det var ingen problem, fornøjelsen var at jeg havde fået hende til at komme flere gange. Hun sagde at hun havde fået nogle vilde orgasmer, hvis jeg havde lyst så kunne jeg da bare komme en anden gang, for at lege med dem. Det kunne jeg da kun sige tak til. Jeg undskyldte at jeg desværre måtte køre nu, men at det havde været en stor fræk oplevelse for mig.

Jeg fik trukket i tøjet, mens de sad og så på. Fik sagt pænt farvel og smuttede ud i bilen, der var jo et stykke vej hjem.

Ps da jeg kom hjem, legede jeg med mig selv, og kom i en kæmpe orgasme, mens jeg tænkte over mine oplevelse. Dagen efter mødtes vi på chatten, hvor vi begge 2 var enige om, at det skulle prøves igen. Jeg fik fortalt hende om min drøm om analsex, hvorefter hun lovede, at hun ville tage min anale mødom næste gang vi var sammen.

1. møde med et par
I alt: 4.6 ud af 5 - fra i alt 26 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér