BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Har jo en dejlig chatveninde, som jeg lige har været i byen med, så nu skal vi til at finde ud af, hvad vi skal bruge den sidste del af aftenen med. Jeg er lidt træt efter en god aften (hun er jo meget yngre end mig).

"Er der noget som du har speciel lyst til" hørte jeg mig selv spørge hende om. "Lad mig lige tænke mig lidt om", kom det smilende fra hende af.
Vi gik ved siden af hinanden hånd i hånd, ned igennem byen, jeg kunne ikke lade være med at lade min hånd køre op og ned af hendes dejlige baller, for så engang imellem at give den et klem.
Pernille tog telefonen op af jakken, gik lidt væk fra mig, hvorefter hun ringede op til en. Hun snakkede i telefonen et stykke tid, diskuterede noget, men til sidst slukkede hun den med en tilfreds mine.
"nu har jeg et forslag, la´ os tage hjem til mig, du husker nok at min mand har lovet, ikke at være hjemme i aften" kom det sødt fra hende af.
Som sagt så gjort, vi gik hurtig hen til min bil, fik os sat ind i den, kørte hurtigt hjem til hende. Jeg prøvede at få hende til at fortælle, hvad det var hun havde snakket i telefonen om, hun ville overhovedet intet sige om det. Det eneste jeg fik ud af hende er "du får det at se engang senere på aftenen, lad os nu først komme hjem til mig"
Efter et stykke tid, kom vi hjem til deres hus, jeg stillede bilen i deres indkørsel, som lovet var deres bil væk, så hendes mand var nok kørt i byen som lovet. Vi gik hurtig ind i huset, Pernille lavede en kop kaffe til os, mens vi drak den varme drink, prøvede jeg at udfritte hende om, hvad det var som hun have talt med en om i telefonen. Da vi var færdige med kaffen, rejste hun sig. "lad os gå ind i soveværelset, jeg har helt vildt lyst til en gang vild og hård sex".
Vi gik ind i soveværelset, gik hurtigt i gang med at klæde hinanden af, jeg er sikker på at hendes bryster fik en ekstra kærlig omgang. Jeg er helt vild med hendes bryster, så unge og faste, stritter jo lige ud, og hendes dejlige stive vorter, kunne ikke lade være med at give dem nogle kys, for derefter at begynde at sutte, først den ene, den blev hurtig stiv, for derefter at skifte den ud med den anden.
Imens var hun gået i gang med at få mine bukser åbnet, for så at trække dem ned, hånden fandt hurtig ind under mine underbukser, hvor hun tog et fast greb om, min nu meget stive pik.
Vi slap hinanden, fik hver især hurtig vores tøj af, før vi gik i nærkamp. Vi kunne slet ikke få nok af hinanden, jeg havde jo det problem, at der var så mange steder, jeg så gerne ville røre på samme tid, bryster, balle, fisse osv.
Hun havde et godt tag omkring mit lem, mens hendes anden hånd var omme på min røv, pludselig kunne jeg mærke, at hun prøvede at få en finger op i min røv. Hun pressede fingerspidsen imod min ringmuskel, samtidig drejede hun den rundt, for at få din lidt ind.
Det tændte mig helt vildt, jeg tog armene omkring hende, løftede hende fra gulvet, for at gå henimod sengen, for at smide hende ned i sengen. Hun grinede til mig "tænkte nok at en finger op i din røv, kunne få dig op på mærkerne" Hun havde ret, selvom jeg havde fået mere på den dumme i dag, end jeg har prøvet de sidste mange år, så var den klar igen.
Vi lå der i sengen, rørte ved hinanden, alle de steder som vi kunne komme til, jeg var godt i gang med at prøve at komme til at slikke hendes fisse, da hun fik sig drejet rundt, pludselig lå vi i en dejlig 69.
Jeg lå på ryggen, så hun kunne styre, hvordan hun ville sutte på mit lem. Jeg lå der på ryggen med en super udsigt op i hendes drivende våde og åbne fisse. Jeg kunne slet ikke få nok af den, min tunge for rundt i den. Jeg stak tungespidsen op i fissen, ville smage hende, måske kunne jeg stadig smage lidt af mig selv. Um hvor smagte hun da godt, den dejlige smag af en dejlig liderlig fisse, det er noget af det bedste jeg ved. Elsker den måde at man kan få en kvinde til at skrige på mere, mens man slikker, måske også et par fingre oppe i den, samtidig med at man måske også stikker en finger op i numsen, Uhm skønt
Hun var også godt i gang med at sutte på min pik, hendes teknik er uovertruffen, slet ikke på samme måde som min kone gør det. Her kan jeg mærke at hun kan lide det, når endelig min kone tager sig sammen til det er det jo mest af nød og ikke af lyst. Bare det med at hun tog den ind i munden, hvor hun så lukker hendes læber omkring min glans, mens hendes tunge kører rundt om den, måske prøver hun også om hun kan få spidsen af den ind i mit urinrør.
Jeg prøvede at få en finger op i hendes røv, stak den først op i fissen på hende for at gøre den lidt fugtig, trak lidt saft med ud af fissen, for så at sætte den imod hendes stjerne. Lirkede den lidt rundt omkring hullet, pludselig gav den efter, langsomt forsvandt fingeren op i hendes røv. Kørte den prøvende lidt frem og tilbage, kunne mærke at du begyndte at slappe mere og mere af i røven, men du blev ved med at sutte på min pik. Hvis jeg ikke var kommet før i dag, så havde hun fået min sperm allerede nu.
"jeg har vild lyst til at blive bundet, vil du ikke binde mig stramt, jeg skal også blind foldes, vil du ikke gøre det, du ved jo hvor håndjernene er henne" kom det stønnende fra hende af. Det skulle hun ikke sige to gange, jeg fik mig drejet rundt så hun faldt ned af mit bryst, fik mig rejst op, gik hen til skuffen hvor jeg fandt både håndjern til hendes håndled, men også manchetter til hendes ben. Der lå også hendes massage apparater, men også et par butt plugs.
Hun har lagt sig til rette, hendes arme var allerede over hendes hoved, hun havde spredt sine ben helt ud, så hendes fisse stod glinsende åbent. Jeg gik i gang med at sætte håndjern på hendes arme, sørgede for at de blev helt spredt og trukket godt ud, før jeg gik i gang med hendes ben. Fik den ene manchet sat på godt ud til siden med benet, så det andet ben, nu var hun fuldstændigt i min vold. Kom i tænke om at hun også skulle blind foldes. Hen til skuffen, hvor jeg fandt hendes sorte maske. Jeg fik den sat over hendes øjne, så var hun klar til at blive brugt, som lyster.

SEX I DAG?

Jeg stod der ved siden af sengen, kikkede ned på hende, tænkte over hvad skal jeg gøre ved hende. Hun lå jo der så dejlig, min pik stod lige ud, den ville jo bare ind med det samme. Jeg tog mig lidt sammen, gik hen til skuffen, hvor jeg fandt en af de lidt større butt plug, der var også en dåse med noget glidecreme, som jeg også tog med. Tog en pude som jeg stoppede under hendes numse, så den blev hævet lidt, så var det lidt lettere at komme til det som jeg havde i tankerne.
Tog butt pluggen ned i bøtten, kom en god klat creme på enden, satte mig på knæ imellem hendes ben, kikkede på hendes numse, hvorefter jeg satte enden af pluggen imod hendes ringmuskel. Hun slappede ikke nok af, så jeg stak prøvende en finger op, udvidede hullet ganske langsomt, hvorefter jeg prøvede med to fingre. Lidt efter lidt slappede hun lidt mere af, hvor så jeg fik 3 fingre op i hendes røv. Hun vred sig i sengen, ikke meget hun kunne gøre, men jeg kunne både se, og høre at hun nød det, sådan at have mine fingre oppe i sig

Jeg kunne mærke en trækvind, kikkede op imod døren ind til soveværelset, der stod en kvinde i døren, helt nøgen som vorherre havde skabt hende. Hun løftede en finger op imod hendes mund, som tegn på at jeg skulle være stille, vinkede derefter hen imod mig, at jeg skulle komme med ud i gangen.
Jeg rejste mig fra sengen, gik nøgen ud i gangen ud til hende. Lukkede døren stille, hun sagde "Pernille ringede jo til mig, hun spurgte om jeg havde lyst til at deltage i jeres leg, jeg var hurtig til at sige ja, og her er jeg"
Der stod jeg helt nøgen med stådreng over for en dame som jeg lige havde mødt, hvad skulle jeg gøre, viste jo ikke om hun kun var til damer, jeg viste jo godt at Pernille var til begge sider, men det var jo ikke sikkert at veninden var det.
Hun grinede til mig, tog et fast tag omkring min pik, bare rolig du må godt røre ved mig, jeg er også til mænd. Det gjorde mig lidt mere roligt, tog fat om hende, gav hende et saftigt kys. "hvad skal vi gøre ved hende, har du nogle ideer".
Vi snakkede lidt sammen om, hvad vi kunne tænke os at gøre ved hende, jeg fik også at vide at hun hed Lone, og det var første gang de var sammen med en mand i en trekant. Vi listede ind i soveværelset, jeg kravlede ned imellem hendes ben igen, begyndte at udvide hendes ringmuskel igen. I mens gik Lone i gang med at først at give Pernille et saftig kys, det kom som en overraskelse for hende, hun havde jo ikke hørt at Lone var kommet. Efter at hun fandt ud af hvad der var sket, kyssede hun tilbage, jeg var imens i gang med langsomt at presse pluggen op i numsen på hende. Efter lidt besvær kom den op i numsen, jeg kørte den lidt frem og tilbage, så den udvidede musklen. Nu var den rigtig på plads i hende kikkede op på Lone "skal vi bytte plads, har du ikke lyst til at slikke hendes fisse, den er plaskvåd", det skulle ikke siges to gange.
Hun vimsede ned imellem hendes ben, hvor hun spredte hendes skamlæber, så man næsten kunne se helt op i hendes livmoder. Så så jeg Lones tungespids imod Pernilles skamlæber, det var et syn for guder, sådan at se to dejlige kvinder, hvor den ene slikkede fisse på den anden, det er jo et drømmesyn for enhver mand, tror jer.
Fik mig lidt taget sammen, kravlede op på Pernilles bryst, satte pikhovedet imod hendes læber, så hun blev nødt til at tage pikken ind i hendes varme mund.
Villigt åbnede hun munden, stak tungen ud for at smage på min pik, kørte tungen rundt om hovedet, for så at tage den ind i munden. Jeg nød følelsen af hendes tunge og læber imod min pik, jeg begyndte langsomt at kneppe hende i munden. Jeg stak den helt ned i halsen på hende, hun gylpede lidt, da jeg trak du ud igen. Sådan gjorde jeg i nogen tid, nød at have magten over hende, prøvede engang imellem at holde hende for næsen, så hun næsten blev kvalt når jeg stak pikken ned i hendes hals, for så at trække den ud, så hun kunne få vejret igen, samtidig viste jeg, at hun fik slikket fisse, jeg kunne både se og mærke på hende, at det var noget hun kunne bruge. "husk nu hvad det var vi aftalte, hun må ikke komme endnu, hun skal have lov til at mærke at det er os to der bestemmer", sagde jeg til Lone.
Lone kikkede op på mig "kom og tag mig bagfra, jeg vil mærke din stive pik, mens jeg slikke hende"
Jeg tog bindet fra Pernilles øjne, hun skulle have lov til at se hendes veninde blive kneppet af mig, mens hun selv blev slikket.
Jeg stillede mig bagved Lone, kunne se hendes glinsende fisse som tittede frem mellem hendes lår, hun lå indover sengeenden, så hun var lige til at bestige. Jeg kørte prøvende hovedet imod hendes skamlæber, nu var hovedet imellem hendes læber, jeg pressede lidt, kunne mærke hovedet langsomt kom ind i varmen, langsomt kørte jeg min pik op i fissen, den var lidt mindre stram i det end Pernilles, men alligevel dejlig.
Jeg begyndte at kneppe hende, skønt sådan at kneppe, samtidig at kunne se at hun slikkede Pernille, jeg tog min ene hånd foran hendes mave for at røre ved hendes klit. Heldig at jeg var kommet i eftermiddags/aften ellers så var jeg allerede kommet nu, helt vildt fræk, havde aldrig prøvet at være sammen med 2 kvinder på en gang før.
"ja ja hvor er det dejlig, Lone forsæt, ja det er så dejlig det du gør ved mig" kom det fra Pernille, straks holdt Lone op med at slikke, hun var en gæv pige, som huskede vores aftale, nu kunne vi begge to koncentrere os om vores leg. Langsomt men sikkert kom vi begge to nærmere og nærmere vores orgasme, jeg kunne mærke på Lone, at nu var hun ved af komme, hendes skedemuskler begyndte at trække sig sammen om min pik. Den føltes som blev den malket, nu kom hun. Det gik ikke stille for sig, hun var det som jeg vil kalde en skriger, nu kunne jeg heller ikke holde mig længere, jeg prøvede at komme helt op i hende, stødte pikken helt op i hende, for så at fyre den af. Min pik skød den ene kaskade af sperm, efter den anden op i hendes kusse, det var helt vildt godt. Jeg trak mig ud af hendes nu fyldte kusse, kunne se at min pik trak noget af min sperm med ud.
"skal Pernille ikke smage min sperm, når det render ud af din kusse, så kan hun slikke dig ren" sagde jeg til Lone. Hun var med på ideen, kravlede op på hende, sænkede sin kusse ned over hendes mund. Jeg kunne se at Pernille stak tungen frem, klar til at slikke min sperm i sig, Lone tog en hånd ned til kusse, med sine fingre spredte hun sine skamlæber, så Pernille kunne komme til at slikke hende op i hendes kussehul. Det var frækt, sådan at se sin sperm bliver slikket væk fra den kusse, som jeg lige havde afleveret det op i.
Jeg synes også at jeg skulle lave noget, så jeg kravlede ned og begyndte at slikke Pernilles kusse, samtidig stak jeg næsten hele min hånd op i hendes kusse. Jeg kunne nemt få fire fingre op i hende, hun var helt vild våd, jeg prøvede at få tommelfingeren med, ja nu lykkedes det, jeg havde alle mine fingre oppe i hende nu. Hun rystede af lider, jeg kunne se hendes safter de rendte næste ud af hende. Jeg kunne mærke at hendes kussemuskler, de klemte omkring mine fingre, hun var lige ved at komme. Jeg skyndte mig hurtig at stoppe, hun skulle jo ikke komme endnu, vi skulle nok bestemme hvornår?.

Kikkede på hende, kom i tanke om, at jeg havde de taget mit kamera med, ud i gange hvor jeg havde smidt jakken på gulvet, fik fundet det i lommen, hen til soveværelset igen, for at begynde at fotografere hende. Er sikker på at jeg fik nogle super billeder af, hvor man kan se at Pernille slikker Lone ren for mine safter. Jeg fik også hendes kusselæber spredt, så jeg kunne fotografere hende lige op i kussen, samtidig med at hun havde butt pluggen oppe i hendes røv. Jeg kikkede på Lone, "Hvad siger du til at du bliver slikket til en orgasme af hende, så vil jeg samtidig knepper hendes røv" Det var hun med på, hun fik sig vendt om så hun kikkede på mig, samtidig fik jeg hendes røv løftet lidt mere med en ekstrapude. Jeg fik trukket butt pluggen ud af hendes røv, med et hørbart svup. Hendes røvhul stod åbent, jeg gav hullet en klat glidecreme, fik noget på min finger, satte den ned mod røven, kørte min finger ind i hullet, så den blev godt fedtet ind. Så satte jeg min pikhoved imod åbningen, pressede lidt imod, kunne se at hovedet langsomt gled ind i hullet, nu var hovedet kommet ind faktisk uden det store problem, nu var hun jo også vant til at blive brugt i det brune hul.
Min pik gled langsomt op i hendes røv, fuck hvor er hun dog snæver, men det er helt vildt dejlig. Nu var jeg kommet helt i bund, hendes røvhul klemte dejlig omkring min pik. Jeg kunne samtidig kramme Lones dejlig store bryster, mens jeg har pikken begravet i Pernilles røv. Lone tog med hendes ende hånd, fat i Pernilles klit, hun klemte og nullede den samtidig med at jeg bankede min pik dybt op i hendes røv.
Hver gang jeg trak mig ud, kunne hun komme til at gnide på Pernilles klit. Må sige det igen, jeg har aldrig oplevet noget lignende, være sammen med 2 dejlige kvinder, boller den ene i røven, mens jeg ser at hun slikker fisse på en anden.
Lone er nu ved at være ved at komme, jeg tog godt fat i hendes bryster, tog omkring hendes vorter, klemte dem helt flade, det var lige det der skulle til, smerten i hendes bryster, fik hende til at komme, hun pressede hendes fisse ned over Pernilles ansigt mens hun kom, det gik ikke stille af, godt at vi var alene hjemme. Pernille var nu også ved at komme, jeg kunne mærke hendes røvhul, den klemte sammen omkring min pik. Nu kom Pernille "åh det er vildt godt sådan at bliver kneppet i min røv, ja nu kommer jeg ja ja nu" Jeg var også ved at være der, men hun skulle lige udsættes for det sidste, jeg trak min pik ud af røven, skubbede Lone væk, stak pikken med alt slim, og jeg ved ikke hvad, ind i hendes mund. Lone fik sig vendt om, så hun også kunne sutte på min pik, nu fik jeg slikke pik af 2 piger, "nå hvem vil have fars sperm" begge kvinder åbnede deres munde. Nu kom jeg igen, jeg sprøjtede ud over deres ansigter, først fik Lone et sprøjt, så fik Pernille også noget, så proppede jeg pikken ind i Pernilles mund, for at aflevere den sidste ladning.
Nu kunne jeg fuldstændigt, pikken var begyndt at gøre ondt.
Jeg lagde mig på Pernilles ene side, Lone lå på den anden side, sådan lå vi lidt, bare for at slappe, vi var alle tre fuldstændige færdige. Da jeg var kommet lidt til mig selv igen, begyndte jeg at løsne Pernille, hendes håndled, de var helt røde, selvom håndjernene det var godt polstre, men så meget havde hun rykket i dem, under vores lille leg. Da hun sådan var helt fri, tog hun om halsen på både Lone og mig, gav os en kæmpe knus, "det var godt nok vildt det her, og hvor var I dog onde imod mig, jeg var jo lige ved at komme flere gange" Vi grinede lidt af det, lagde os ned for at nyde det med at være tæt samme alle tre.
Jeg var blevet en oplevelse rigere

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.