Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er efterår og parret har besluttet at tage en weekend tur på kro med dans om aften. Parret som er i starten af 50érne har et fornuftigt sexliv. Kvinden i parret Kirsten, havde tidligere på året fortalt sin mand Jens, at hun godt kunne tænke sig at være centrum for to mænd, som dog også skulle være lidt sammen, for tanken tændte hende, i den forbindelse havde de købt en dvd med to mænd og 1 kvinde.

De havde set den en aften og det havde udviklet sig til en rigtig varm elskovs nat. Jens blev, selvom han aldrig havde været tiltrukket af mænd, blev han alligevel tændt når mændene slikkede hinanden, eller manden og kvinden slikkede den anden mand.

SEX I DAG?

Kirsten havde lavet en profil på Scor, og søgt efter en mand, dette havde hun gjort uden mandens kendskab. Kisten havde fundet en slank mand, Anders, passende i alder og aftalt at mødes på kroen.

Bilen blev pakket, med det der nu engang var behov for på en sådan tur.

Vel ankommet og installeret på værelset, tog Jens og Kirsten sig lidt rødvin mens de gik og hyggede lidt om hinanden med varme kys og kærtegn og dejligt bad, og var begge meget opstemte da de omklædte gik ned til middagen.

Kirsten var klædt i lækkert og frækt undertøj, selvsiddende strømper og en meget kort nederdel, en forholdsvis gennemsigtig bluse og havde stukket sine dejlige slanke ben ned i et par høje stiletter. Jens i et pænt og lyst jakkesæt.

De fik en lækker middag med dejlig vin og stille baggrunds musik og sad virkelig og nød hinanden. Musikken begyndte at spille op til dans og straks var de begge på gulvet sammen med en del andre. De dansede tæt og Kirsten kunne mærke på Jens at han var rigtig tændt, og for at pirre ham lidt mere trykkede hun sit underliv mod hans så hun kunne mærke hans dejlige pik.

Efter et par danse satte de sig for at få lidt at drikke, men pausen blev afbrudt af Anders som spurgte om ikke Kirsten havde lyst til en dans, og jo det havde hun og vips var de på dansegulvet. Jens kiggede efter sin skønne kone, og nød hendes bagdel og lækre ben, mens dansen gik. Han bliver dog pludselig opmærksom på at Anders har hænderne nede på enden af Kirsten og tænker at det går vist ikke, for det plejer Kirsten ikke at bryde sig om, men der skete ikke noget, og Kirsten og Anders sluttede dansen og kom hen til bordet arm i arm. Anders takkede for dansen og gik tilbage til eget bord.

Kirsten fortalte at Anders var her alene og virkede som en sød mand, og spurte om ikke de skulle invitere ham over til sig. Det var Jens med på og et øjeblik senere er Anders sammen med dem og sidder og sludrer. Dog undrer han sig over at Jens kun har den ene hånd over bordet. Han får kigget lidt på Kirsten og kan se hun ligesom har fået et frækt glimt i øjet. Jens taber servietten og bukker sig hurtig for at samle om og der under bordet ser han at Anders sidder med hånden meget højt oppe mellem Kirstens ben. Det nager han lidt, men vil dog ikke sige noget endnu. Men som aften går og dansene bliver mere og mere stille og tætte både mellem ham selv og Kirsten og mellem Kirsten og Anders, bliver hans nagen mindre og mindre og i stedet bliver han mere og mere tændt på hvad der kan ske.

Han spørger om ikke de skal slutte med en drink på værelset. Det bliver der hurtig enighed om og et øjeblik efter er de på Kirsten og hans værelse. Jens begynder at mikse et par drinks, og kan ud af øjenkrogen se Kirsten og Anders stå ved vinduet, Anders bag Kirsten og hænderne rundt om hende, hvilket øjensynligt ikke genere hende. Jens får øjenkontakt med Kirsten som spørgende ser på ham, han nikker og et øjeblik efter står hun og Anders og kysser lidenskabeligt. Anders med hænderne på Kirstens bagdel, klemmende og trykkende, så den glider op over kanten på strømperne, Jens står og bliver tændt og går hen bag Kirsten og tager om hende og krammer hendes bryster, han kan samtidig mærke Anders´ hænder mod sit underliv, og bliver mere tændt. Han og Anders begynder nu at klæde Kisten af først blusen, som afslører hendes dejlige bryster som Anders straks lige vil sutte og slikke på. Nederdelen glider ned og afsløre en skøn bagdel i en lille g-streng. Jens knæler og kysser de bare baller, men Kirsten nydende roterer med hofterne.

Kisten får drejet sig, og Anders har ryggen mod sengen, og puffer til ham så han vælter ned på sengen. Kom siger til Jens lad os klæde ham af. Først ryger skjorten, og mens Jens åbner hans bukser kysser og slikker Kirsten ham over hele overkroppen, bukser ryger og han ligger nu kun i bokser. Anders er nu også rigtig tændt kan Jens se. Han bliver nu selv overfaldet og bliver frataget sit tøj, undtagen boksershorts. Jens er virkelig tændt nu, og hans pik har rejst sig i al sin pragt. Mens Kirsten tungekysser ham mærker han nu at boksershortsene bliver trukket ned og en varm mund glider ned over hans pik, han kan næsten ikke ligge stille. Kirsten mærker han store ophidselse og glider nedad, og sammen med Anders slikker og kysser de hans pik og nosser. Stop siger han nu må det være Anders´ tur, og sammen med Kirsten trækker de nu shortsene af Anders med tænderne.

De begynder at slikke ham nedefra på hver sit ben og mødes i et stort liderligt kys, hvor tunger leger men hinanden med en dejlig stiv pik imellem sig. De kigger hinanden i øjnene og kan se hvordan de begge er tændte på en måde som sjældent er set.

Anders får drejet sig så han langsomt kan hive trusserne af Kirsten, han får drejet sig selv og Kirsten så han kan kysse og slikke hende op ad benene, da han når hendes nybarberede fisse lader han tungen glide blødt og roligt hen over hendes klit, og det er lige før det er for meget for Kirsten som er så over liderlig at der nu ikke skal meget til før hun får orgasme.

Jens slipper nu Anders´ pik og vil hjælpe ham med at slikke Kirsten, og sammen slikker de nu Kirsten fisse som driver af væde, til hendes første orgasme.

Kirsten ligger og nyder det hele med en dejlig stiv pik i munden. Den lader hun nu være, og siger til mændene at de lige må fikse et par drinks mens hun lige ordner et par småting.

De sidder og sludre lidt, og mændenes ellers så standhaftige pikke er nu faldet til mindre størrelse. Kirsten synes nu at det er deres tur, og beder dem lægge sig på knæ foran hende, for så vil hun da lige give dem en rigtig lækker slikke tur. Kirsten slikker og leger med pikke og nosser så det er en fryd for dem begge og det vare da heller ikke længe inden er ved at komme, men her overtager Jens lige sags gangen. Han beder Anders lægge sig på ryggen, og får Kirsten til at sætte sig på hans pik. Det tænder han at se Anders´ pik glide langsomt op i Kirsten våde fisse, og samtidig kan han se at Anders leger med hendes bryster, trykker hende fremad og ned mod Anders mens han begynder at lege med hendes stjerne. Lader tunge slikke hendes mellemkød, hendes fisse og pikken som glider ud og ind i hende, begynder langsomt at presse en finger mod stjerne, som efter få øjeblikke åbner sig og griber om hans finger, han følger bevægelserne af pikken som mærkes gennem væggen. Han han trækker fingeren ud og sætter sig nu bag Kirsten og begynder langsomt at presse sin stive pik i hendes bagindgang, der er lidt modstand, men pludselig er han inde og begynder at kneppe hende i rolige og stille dybe stød, mens han mærker Anders´ pik i fissen. De er nu alle tre utrolig liderlige og tændte. Kirsten er ved at komme og råber nu at de skal give hende pik pik og atter pik, de knepper hende vildt og sprøjter deres varme sperm op i fisse og røv samtidig med at Kirsten skriger sin orgasme ud i rummet.

De slapper nu at med en drink og en cigaret og Anders smutter hen på sit værelse med tak for en dejlig og fræk aften, med håbet om at det måske engang kan gentages.

Jens og Kirsten falder sammen i kærlig omfavnelse og sover dejligt til næste morgen.

Kirsten bliver om morgenen vækket af Jens med et stort morgenkys og et tusind tak for en skøn aften og spørgsmål om hun havde fået telefonnummer på Anders, hvortil hun svarer med et frækt smil måske.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.