BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Sidste sommer var vi kørt en tur til stranden for at nyde det gode vejr, og få lidt sol på hele kroppen. Der var som sædvanlig en masse mennesker deroppe, så vi måtte køre lidt frem og tilbage for at finde en god plads. Men til sidst lykkedes det at finde en ret stor gryde med ca. 2m høje klitter ned mod vandet, så vi kunne følge med i hvem der kom gående eller kørende på stranden, når vi stod op.

Vi bredte vores tæppe ud, smed tøjet og lagde os for at nyde solen. Men vi havde ikke mere end lige nået at lægge os inden der kom et par på omkring de 60 år ned i den samme gryde. De spurgte høfligt om vi havde noget imod at de lagde sig i den anden ende af gryden, hvilket var ca. 15m fra os.

SEX I DAG?

Det havde vi selvfølgelig ikke noget imod, og jeg var da oprigtigt meget nysgerrig efter hvor meget tøj de ville smide, for det var et nydeligt par. Han var ret høj og pænt slank med fyldigt gråt har, og hun var ca. 170 høj, også pænt slank og med ildrødt hår som ikke så ud som om det var farvet.

Jeg kunne selvfølgelig ikke tillade mig at ligge og glo, men jeg kiggede så diskret som muligt, mens de begyndte at smide tøjet. Han var hurtigt nøgen og skulle lige til at lægge sig, da en fyr på omkring 30 år kom op over klitten, og han styrede direkte hen til dem. Der var åbenbart stor gensynsglæde, for han blev modtaget med kys og klem. Min første tanke var at det måske var deres søn, men det slog jeg hurtigt hen, da de alle var på fornavn med hinanden.

Kvinden stod stadig i sine små blondetrusser og Bh da han kom, og da de havde hilst færdig hørte jeg hende sige til fyren. Hjælper du mig lige med min Bh, den er helt ny og stadig lidt stram i låsen. Hun vendte ryggen til ham og da han havde åbnet hendes Bh, og hun trak den af kyssede han hende i nakken, mens han lod sine hænder glide ind under hendes armhuler og tog om hendes flotte mellemstore bryster og gav dem et kærligt klem.

Bagefter lod han sine hænder glider fra hendes talje og ned over lårene, mens han samtidig trak hendes trusser med ned. Og mens hun trådte ud af trusserne krammede han blidt hendes velformede baller. Hele optrinet foregik mens hun stod med front over mod os, og jeg kunne nu se at hun var totalt glatbarberet, og at hendes indre skamlæber stak 1,5-2cm udenfor de ydre skamlæber.

Mens hun bukkede sig og samlede sine trusser og Bh op og lagde dem i sin taske smed han sin t-shirt. Og da hun vendte sig om mod ham igen stod han stadig i jeans og bare fødder. Hun tog fat i hans livrem og løsnede den, hvorefter hun lynede hans jeans ned og trak dem af ham. Så lagde hun sine hænder på hans hofter, lod de fire fingre glide ned bag linningen på hans trusser og trak dem ned.

Da hans pik svirpede frem var den allerede halvstiv, og stod i en svag bue. Mens hun trak hans trusser helt af gik hun ned på knæ foran ham, så hendes ansigt var lige ud for hans pik. Og da hun havde trukket hans trusser af kiggede hun på hans pik og sagde. Hvor har jeg glædet mig til at se den, hvorefter hun tog fat om den, trak hans forhud helt tilbage og gav hans pikhoved et kys.

Da hun rejste sig holdt hun stadig om hans pik som nu var blevet helt stiv og førte ham med hen på tæppet. Hun lagde sig ved siden af sin mand, som imens havde ligget og leget lidt med sin pik så den også var blevet stiv. Skal i ikke også sige pænt hej til hinanden sagde hun. Det skulle de selvfølgelig, så først bukkede manden sig ind over hende, tog om fyrens pik og gav den et vådt kys, men uden at sutte den. Og bagefter gjorde den unge fyr det samme.

Hendes mand lå fjernest fra os, og så snart de havde lagt sig lagde de sig begge på siden vendt mod hende, og begyndte at kæle for hende. Vi kunne ikke rigtig se hvad de gjorde ved hende, men på hendes høje stønnen kunne vi høre at det helt sikkert var noget hun kunne li. Efter et par minutters pilleri kravlede fyren ned og lagde sig mellem hendes spredte ben og begyndte at slikke hendes fisse. Og nu gik hendes høje stønnen over små frydefulde hvin, som vi var sikker på ville kunne høres langt væk.

Det kunne det åbenbart også, for der gik ikke ret lang tid inden de første par kiggere dukkede frem. Først stod de lidt på afstand, men da de fornemmede at de ikke var uønskede, trak de helt hen og kiggede på, mens de stod og gned på deres pikke. Da fyren havde slikket hendes fisse et stykke tid satte han sig på knæ mellem hendes ben, med sin pik strittende lige i vejret. Og nu kunne vi se hvordan manden satte sig op på knæ, bøjede sig ind over sin kone, tog om fyrens pik og tog den i munden. Og da han havde givet pikken en 8-10 lange sut spredte han hendes skamlæber og førte fyrens pik op i hende.

Det fik hende til om muligt at skrige endnu højere, og det trak selvfølgelig hurtigt endnu flere kiggere til, så der hurtigt var ca. 10 kiggere som nu dannede en ring omkring dem, og alle stod og legede med deres pikke. Hold da op, så mange stive pikke har jeg aldrig set på én gang hviskede Pia, men nu kan vi jo ikke se noget mere, sagde hun og lød skuffet.

Det var sandt nok, for det eneste vi nu kunne se var en masse ben, nogle bare røve på dem som stod med ryggen til os, og enkelte pikke på dem der stod på modsatte side at de tre. Tør vi gå derhen også. Det er jo tydeligt de gerne vil ha tilskuere, eller vil det blive opfattet som en invitation spurgte jeg. Det kunne være frækt at prøve, og vi kan jo altid gå igen svarede Pia. Og jeg kunne tydeligt høre på hende at hun var godt tændt og meget opsat på at vi gik derhen. Så vi blev enige om at prøve, men var også enige om at vi ikke ville deltage direkte i deres show.

Vi rejste os og gik derhen, stillede os lidt bag rundkredsen hvor der var et hul vi kunne kigge gennem. Og helt uden at jeg tænkte over det gled min hånd ned til min pik som jeg langsomt gned. Men kunne alle fyrene, så kunne jeg vel også. Da Pia opdagede det hviskede hun, synes du også jeg skal lege lidt?. Jeg kunne tydeligt høre at det havde hun meget lyst til, så jeg hviskede tilbage at det kunne være frækt hvis hun gjorde det. Så hun begyndte at nuldre sit ene bryst med den ene hånd, mens hendes anden hånd gled ned mellem hendes ben.

Da vi havde stået lidt og kigget og begge var blevet godt tændt, opdagede ham der stod stråt foran og til venstre for Pia os. Det var en ganske nydelig mand medio 40, med en ret flot pik på størrelse med min egen, ca. 19cm. Han puffede lidt til dem der stod til venstre for ham, så der blev plads til os i rundkredsen. Og med en galant håndbevægelse signalerede han at vi gerne måtte trræde frem.

Få sex i dag

Da vi trådte frem lagde han galant sin hånd på Pias lænd, og lod hende komme helt frem. Men i stedet for igen at fjerne sin hånd beholdt han den der. Og mens han kiggede over på os og smilende bød os velkommen, spurgte han om det var ok, mens han kiggede sigende ned på sin hånd på hendes lænd. Pia kiggede op på mig, og jeg kunne se på hende at hun nød det, og samtidig var nysgerrig efter hvad det ville føre til. Så jeg svarede. Det er ok, men du skal ikke forvente sex med os.

Det gør jeg heller ikke, men du har en meget smuk og fristende kone, som vi vist alle nyder synet af svarede han. Og det havde han åbenbart helt ret i, for jeg kunne se hvordan de andre fyre i kredsen skiftevis kiggede på de tre, og på hvordan Pia stod og legede med sig selv. Og jeg må indrømme at det pirrede mig helt vildt. Tanken om at hun var min, og det kun var mig der måtte kneppe hende, men at de alle kunne se hende nøgen tændte mig vildt.

Det pirrede mig at hans hånd hvilede på hendes lænd, og jeg vidste at hun med garanti nød det, så jeg fik lyst til at vi skulle prøve at gå en smule videre. Så jeg lagde min ene hånd på hendes ryg lige over hans hånd, og mens jeg langsomt lod min hånd glide nedad pressede jeg samtidig hans hånd ned mod hendes venstre balle. Han opfangede selvfølgelig hentydningen og begyndte at kramme hendes balle. Så snart Pia mærkede hans hånd kramme sin ene balle og min hånd på den anden, kiggede hun spørgende op på mig. Og da jeg blinkede til hende, smilede hun bare tilbage, og så var jeg klar over at hun var med på den.

Lidt efter var der én af dem der stod overfor os i kredsen som sagde. Må vi ikke se hvad den flotte frues hånd skjuler mellem benene?. Pia kiggede op på mig og hviskede, må jeg?. Det pirrede mig vildt at hun sagde, må jeg og ikke skal jeg, for det fortalte mig at hun virkelig havde lyst til at vise dem sin fisse. Så jeg hviskede, ja vis dem det hele skat. Og mens hun stillede sig med lidt spredte ben skød hun underlivet lidt frem, lod begge hænder glide ned til sin fisse, og skilte sine skamlæber, så de tydeligt kunne se hendes fisse og hvor våd hun var. Og jeg var selvfølgelig pave stolt og meget pirret over at høre deres kommentarer om hendes krop, og om hendes våde fisse i særdeleshed.

Mens hun stod sådan hviskede hun. Hold da op det er frækt det her, jeg er sjaskvåd nu. Det hørte ham der stod og krammede hendes balle, så han sagde. Det lyder dejligt, men det er jo desværre kun dem overfor som kan se det. Nu kiggede Pia igen op på mig og smilede, og denne gang var det hende der blinkede til mig, så jeg var spændt på hvad hun nu ville gøre. Det er da synd du slet ikke kan se det. Men er det ikke også bedre at få lov at mærke hvor våd jeg er sagde hun, mens hun samtidig tog fat om hans håndled og førte hans hånd om foran.

Åh jo svarede han, mens han begyndte at lege med hendes våde fisse, og hun igen begyndte at kramme sine bryster. Lidt efter slap hun sit højre bryst og stak sin hånd over og tog om min pik, som hun begyndte at gnide langsomt. Og da hun samtidig kiggede op på mig og smilede havde jeg en fornemmelse af hvad hun var ude på. Så jeg smilede tilbage og lavede et skævt nik over mod ham, for jeg havde opfanget at hun var nysgerrig efter at mærke hans stive pik i sin hånd.

Nu hvor du mærker hvor våd jeg er, så må jeg vel også mærke hvor stiv din pik er, sagde Pia. Og uden at vente på hans svar stak hun sin hånd over og tog fat om hans pik. Åhhh ja, meget gerne, jeg håbede du ville, men turde ikke tro det, svarede han. Og da hun begyndte at gnide hans pik vendte jeg mig så jeg kom til at stå med front mod Pias højre side, så jeg bedre kunne se hvordan han legede med hendes fisse, og hvordan hun gned hans pik.

Vi ænsede næsten ikke længere parret som havde sex med den unge fyr, eller alle de andre kiggere. For det var meget frækt og grænseoverskridende for os det vi selv havde gang i. Men indtil nu havde vi set hvordan fyren og manden skiftevis kneppede konen og fik suttet pik af hende, og hvordan de også begge suttede pik på hinanden ind imellem.

Nu begyndte det at tynde ud i kiggerne, nogle af dem nåede vi at se sprøjte, og hvor andre havde stået kunne vi se der var en våd plet i sandet. Til sidst var der kun Pia og mig, vores ven, og en enkelt kigger som stod overfor os tilbage, så jeg foreslog at vi satte os ned. Pia lagde sig lidt skråt op af klitten bagved hende, så hun stadig kunne følge med i hvad de tre lavede, mens vores ven og jeg satte os på knæ på hver sin side af hende, med front mod hende. Og mens han igen legede med hendes fisse krammede jeg hendes bryster, og hun spillede vores pikke.

Nu havde kvinden lagt sig på ryggen og hendes mand sad over hendes bryst, mens hun suttede hans pik, og han samtidig suttede pik på den unge fyr som stod foran ham. Og næsten samtidig som manden sprøjtede hende i munden, sendte den unge fyr hele sin spermladning ind i munden på ham. Det var tydeligt at både manden og konen slugte de ladninger de hver især fik.

Da showet var forbi spurgte jeg om vi også skulle stoppe, men jeg kendte godt svaret, og ønskede heller ikke at stoppe nu. Nej da, jeg vil da også se jer sprøjte, svarede Pia, og vores ven bifaldt hendes svar. Skal vi så bare sprøjte ud i sandet ligesom alle fyrene spurgte jeg drillende, men kendte igen godt svaret. Nej jeg vil gerne at i begge to sprøjter ud over mig, svarede Pia.

Parret og den unge fyr havde nu sat sig op ved siden af hinanden med front over mod os, og konen sagde. Nu må det vist være vores tur til at være tilskuere. Vi vidste ikke lige hvad vi skulle svare, så vi nøjedes med at smile til dem. Men det pirrede mig, og helt sikkert også Pia, at de sad så de kunne kigge lige op mellem benene på hende, mens hun havde en stiv pik i hver hånd, og fire hænder som legede med hendes bryster og fisse.

Der gik ikke mere end et par minutter inden vi begge sprøjtede som på kommando, og Pia styrede vores pikke så hun fik vores sperm ud over sine bryster, maven og fissen. Da vi havde sprøjtet færdig var hun godt sølet til i vores sperm. Hvad med ham den sidste, er det ikke lidt synd for ham, der er jo plads til lidt mere, sagde Pia, mens hun smilende kiggede ned af sin overspermede krop.

Jeg gav hende ret, så hun kaldte på han og spurgte om ikke også han havde noget til hende. Det lod han sig ikke sige to gange, så han kom hurtigt over til os, og vores ven overlod ham sin plads. Det var en nydelig mand på omkring de 65, med en ikke voldsomt stor pik. Du må gerne sprøjte ud over mig også, men du må klare det selv, sagde Pia. Og mens han sad ved siden af hende og gned sin pik, lå hun og legede med vores sperm, som hun forsøgte at fange så meget som muligt af med fingrene og slikkede det op. Det syn må åbenbart ha tændt den ældre mand, for der gik ikke ret lang tid inden han og sprøjtede sin sperm ud over hende.

Bagefter gik vi ned til vandet, så Pia kunne blive skyllet ren for de sidste rester af vores sperm, og den ældre mands sperm som stadig løb ned af hendes ben. På vej derned snakkede vi om hvor frækt og grænseoverskridende det havde været. Og vi var begge overraskede over hvor stor pli alle kiggerne havde udvist, for det er ikke noget vi ellers er vant til deroppe, så det havde nok været en heldig dag. Men vi var også enige om at selv om det havde været en utrolig fræk oplevelse, så behøvede vi ikke en gentagelse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 58 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.