Vi er seks par, to single fyre og en single kvinde, alle i alderen medio 40 til ultimo 50 som har en privat kortklub, med det formål at samle penge ind til et eller to årlige weekendophold, der som regel foregår i en stor spejderhytte, eller lignende.

Ingen af de andre ved at vi dyrker nudismen, og sex med andre, og de ser Pia som en rigtig "dame". Ikke en kedelig, men dog som en kvinde med skarpe grænser. Og ingen af dem har nogensinde set hende i mindre end en badedragt.

Forrige gang vi var på weekendophold var det i en stor spejderhytte der nærmest var formet som et stort T, med et stort fællesrum og køkken i midten, værelsesfløje til to af siderne, og toiletter og baderum i den sidst fløj, så man skulle gennem fællesrummet for at komme på toilettet eller i bad.
Normalt drikker Pia ikke ret meget, men denne gang gik det lidt galt for hende. Så da klokken nærmede sig 23 måtte jeg nærmest bære hende ned på værelset. Det grinede de andre lidt af, for sådan havde de aldrig set hende. Men det kan jo ske for en hver, som de sagde.

Da vi kom ned på værelset, og jeg hjalp hende af tøjet spurgte hun pludselig. Har du kameraet med? Det havde jeg. Så har jeg lyst til at du tager nogle billeder af mig, inden du knepper mig, for jeg trænger til at mærke din store pik. Og din sperm skal være det sidste jeg får at drikke i aften.
Pia lagde sig på en madras på gulvet, først på maven, og så på ryggen, mens jeg tog billeder af hende. Men efter et stykke tid sagde hun, nu vil jeg ha pik. Først i min fisse, så bagi, og til sidst i munden, så jeg kan sluge din sperm. Og hvem vil ikke gerne give Pia det hun ber om?
Da jeg havde kneppet hende i begge huller bagfra, og hun havde fået et par orgasmer trak jeg min pik ud ad hendes røv, og hun vendte sig om og tog min pik direkte i munden, lige tids nok inden spermen begyndte at vælte ud af den. Men der var en del mere sperm end hun havde regnet med, så noget af min sperm løb ud ved hendes mundvige i begge sider, og ned over hendes hage, men det ænsede hun slet ikke.

Da hun havde slugt den sperm hun havde i munden rejste hun sig vaklende og sagde snøvlende. Nu skal jeg altså tisse, og så begyndte hun at gå hen mod døren. Tror du ikke lige du skulle tage lidt tøj på, for jeg synes ikke jeg har hørt nogen af de andre gå i seng endnu, sagde jeg.
Oork nej, de var da alle sammen så fulde, så de er da for længst gået i seng, og det er jo bare lige på den anden side af gangen, snøvlede hun. Mon ikke lige hun havde glemt hvor langt der var, og at hun skulle gennem opholdsstuen. Men jeg tænkte, så lad hende da, og tanken om at nogen af dem måske selv var på toilettet og mødte hende pirrede mig da lidt.

Men det viste sig at ingen af de andre var gået i seng endnu, og hvad skete herfra er hvad de andre fortalte mig bagefter. Pludselig vaklede Pia ind i opholdsrummet splitter nøgen, men det ænsede hun ikke. Tvært imod begyndte hun bare at plabre løs om alt muligt, da hun fik øje på de andre.
Hendes bedste veninde snuppede et tæppe om gik hen til Pia, men hun skubbede hende bare væk og sagde, jeg fryser da ikke, så veninden opgav til sidst. Så de næste 5-7 minutter stod Pia nøgen foran dem, med sperm fra mundvigene og ned over hagen, mens hun ævlede løs. Så mon ikke alle mændene fik studeret Pias bryster og trimmede fisse ret grundigt. Og mon ikke de godt kunne regne ud hvad det var hun havde i mundvigene, og hvordan det var kommet der. Tanken pirrer mig i hvert fald.

Næste morgen da vi kom ned til morgenkaffen begyndte nogle af dem at komme med bemærkninger, men Pia kunne tilsyneladende ikke huske noget, og troede ikke på at hun havde stået nøgen foran dem. Men hold da op hvor blev hun flov, da hendes bedste veninde sagde at det var rigtigt.
De næste gange vi var sammen med dem og folk blev lidt løsslupne kom der tit bemærkninger som, Pia hvornår smider du tøjet, eller Pia er du blevet barberet i dag. Og hvis vi sidder og spiser så, Pia husk at tørre dig om munden så du ikke får sovs på tøjet.

Pia bliver altid rød i hovedet når de begynder på det, men jeg synes det er lidt pirrende, for deres bemærkninger fortæller mig jo bare at de har set alt, og nu ved at Pia er en spermsluger.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.