Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vil gerne fortælle om en af mine seksuelle oplevelser jeg har haft.

En af mine venner som hedder Tom er 40 år og er tidligere narkoman han bor i en lejlighed som kommunen har stillet ham til rådighed. Og det var hjemme hos ham det skete.

SEX I DAG?

Tom er blevet lidt skør i hovedet af al den has og andre stoffer han har taget og derfor får han hjælp af kommunen til rengøring af hjemmet. Når jeg ikke har arbejde i perioder besøger jeg ham temmelig tit og det var ved et sådan besøg hos ham at Tom fik et hjemmehjælp-besøg. Tom har tidligere fortalt mig om hans faste hjemmehjælp der kommer hver 2. mandag for at rydde op og gøre lettere rent hos ham. Hun hed Bodil og var 35 år, lille med et langt mørkt hår og så var hun gift og havde 2-3 børn. Da Hjemmehjælpen kom den mandag formiddag sad Tom og jeg og kikkede i Ugens Rapport og snakkede om modellerne i bladet og om de historier på de grå sider. Da Hjemmehjælpen var blevet lukket ind kunne hun ikke undgå at se hvad der lå på sofabordet og hun kommenterede de med at: det er nok nogen der hygger sig. Da hun havde aftalt med Tom hvad hun skulle lave i dag, satte vi os over i sofaen og læste videre i vores Rapportblade og drak os en bajer.

Hjemmehjælperen gik flere gange igennem stuen hvor vi sad og en enkelt gang små grinte hun af os og sagde får i noget ud af og kikke i de blade i har der eller var det ikke bedre af finde en kæreste i to. Jo fik jeg sagt vi går da glip af en masse ved bare kun at se i bladene , men det må vi jo nøjes med når vi ikke har andet sagde jeg. Bodil-hjemmehjælp gik da videre ind for at gøre rent i en andet rum.

Da hun kom tilbage i stuen igen og fortalte tom at nu var hun færdig med rengøringen hos ham i dag, fik jeg hurtig sagt at hun kunne da tjene nogle nemme og hurtige penge her lige med det samme. Hvordan det svarede hun, jo sagde jeg når nu vi kun har måtte nøjes med pigerne i Rapport bladene, kunne vi godt tænke os den ægte vare. Det er sådan at vi hverken kan dufte eller føle de piger i bladet sagde jeg, så derfor vil Tom og jeg gerne give dig 1000 kr. for at vi må dufte til dine trusser, mens du har dem på. Bodil blev hel paf af hvad jeg havde sagt og en smule rød i ansigtet og inden hun nåede at svare, sagde jeg at som den stilling som hjemmehjælp hun havde, ville ekstra 1000 kr. gøre godt i hendes økonomi. Ok sagde hun, men i må love mig at i beholder jeres bukser på.

Mens Bodil fik sine cowboybukser af fandt vi de penge frem som vi havde lovet hende og hun stak dem straks i sin bukselomme. Da stod hun lige foran os med sin lille krop og sine hvid trusser der sad stramt til på hendes smukke figur.

Jeg var den første der fik lov til at dufte og Tom bagefter, men som vi sad der i sofaen og hun stod op, kunne vi ikke rigtig komme til at nyde hendes duft. Så jeg bad hende om at ligge sig på sofabordet med spredte ben og det gjorde hun uden at komme med nogen protest. Da havde vi hende liggende foran os, jeg kunne godt mærke at der var noget der ville ud af mine bukser, da jeg stak min næse helt hen til hendes trusser, lige der hvor kussen var og jeg kunne ane en lille våd plet på dem. Var hun mon blevet liderlig her foran to fyre der begraver næsen i hendes skød. Jeg fik listet en finger op ved siden af min næse og ind under trussekanten og det kunne jeg mærke at hun godt kunne lide, hun var plask våd indenfor. Jeg gav tegn til Tom at han skulle trække sin pik ud af bukserne og jeg gjorde hurtigt det samme, rejste mig op og lagde mig ind over hende og fik trusse kanten skubbet til side og min pik fandt hurtigt hendes fugtige revne og gled lige så langsomt op i hende.

Tom var gået om til hendes ansigt og havde lagt sin pik lige ud foran hendes mund. Hun åbnede den langsomt og Tom s pik gled let ind i den søde hjemmehjælpers mund og han begyndte at bevæge sig helt vild med underlivet og Bodil pressede kinderne sammen om den, så han fik den største fornøjelse han kunne få. Han kom hurtigt inden for et halvt minut og det stod ud af hendes mund hun kunne ikke nå at sluge det, eller ville hun ikke. Og mens dette stod på var jeg også blevet godt opstemt og de varede ikke længe før jeg skød min sperm op i hende med lange hårde stød så hun lige var ved at falde ned fra bordet.

Hun skyndte sig ud på badeværelset, da vi var færdige med hende og kom tilbage medet smil og sagde var det bedre en jeres blade. Det kunne vi jo sige ja og desværre så vi hende aldrig mere hos Tom.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 68 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.