Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Grunden til at jeg har besluttet at lægge denne historie i dette forum er, at jeg ved at min tidligere kæreste, med hvem jeg havde denne oplevelse tit sidder og læser de frække historier, mens hun leger med sin klit.
Nu vil jeg så overraske hende og skrive om en oplevelse hun kan genkende.
så er jeg spændt på om hun får så meget voldsommere en orgasme. Vi havde tit talt om at det kunne være sjovt at prøve at have en anden mand med i sengen, men havde en del overvejelser om hvordan vi skulle gøre det uden at det ville give anledning til alt for megen jalousi.
Vi besluttede os for, at hun skulle have bind for øjnene under hele seancen, for på denne måde ikke at blive fristet. Vi havde i forvejen bindelege med som et ekstra krydderi, så forskellen var til start ikke den store. Vi havde set en annonce i Den Blå avis, hvor en mand søgte et par og jeg kontaktede ham, og aftalte et møde, kun ham og jeg.
Han virkede ok, så jeg satte ham ind i reglerne : Han måtte ikke sige noget direkte til min kæreste, vi kan jo kalde hende Lotte, og han skulle komme præcis klokken 15 på adressen, hvor han ville få udleveret et håndklæde og anvist et sted at bade.
Jeg havde i mellemtiden bundet Lotte forsvarligt til et sofabord og leget med hendes utroligt følsomme brystvorter og slikket hendes klit, så hun var på randen af orgasme.
Da Bent kommer ind efter badet, står han bare lige så stille og kigger på hende, mens hans pik begynder at rejse sig ved synet af Lottes enormt store og flotte bryster.
Han er åbenbart lige som jeg selv lidt af en bryst fetichist.
Vi sætter os nu på hver sin side af sofabordet og begynder at lege med Lottes stive brystvorter.
Jeg har fortalt Bent, at hun kan tåle en del hårdhændet behandling af vorterne, så han bider lidt forsigtigt i starten, men efterhånden som Lotte stønner højere og højere, bliver det hårdere og til sidst kommer Lotte så voldsomt at vi kan se hvordan safterne løber ud af hendes glatbarberede fisse.
Vi tager nu et reb jeg har liggende og begynder at surre hende til sofabordet, som en anden rullepølse.
Især rundt om brysterne bliver rebet bundet meget stramt, så de enorme bryster står lige op i luften med de strittende vorter klar til behandling.
Jeg har købt nogle klemmer som vi sætter på vorterne, og bare det er nok til at Lotte kommer igen.
Hun er nu så liderlig at hun vrider sig den smule hun kan under rebet og hun tigger om pik.
Jeg siger nu til Bent, at kan lege lidt med vorterne, mens jeg lige viser hvordan Lotte gerne vil tages.
Hun ligger på ryggen, Bent og jeg tager fat i hvert sit ben og spreder dem så meget vi kan, så der er frit udsyn helt op i hendes våde kusse.
Vi trækker ud i hver sin skamlæbe og blotter hendes lyserøde indre og Lotte stønner.
Safterne løber ud af hende og har dannet en hel lille sø på bordet.
Jeg lægger mig nu hen over hende og borer min stive pik op i den sultne, ventende kusse.
Det er noget Lotte kan lide.
Hun kommer allerede inden den er nået helt i bund.
Jeg begynder at kneppe hende hårdt, men finder hurtigt ud af, at et sofabord ikke er bygget til den slags, så da det begynder at klage sig, må vi løse Lotte, og føre hende ( hun har stadig bind for øjnene ) hen til en madras på gulvet.
Her binder vi hendes hænder over hovedet til en krog i væggen.
Så kan vi nemlig vende hende som det passer os ! Nu trænger jeg til en smøg, så Bent får lov at overtage knepperiet, og imens sidder jeg i en stol og dirrigerer slagets gang.
Jeg bliver helt vildt liderlig af at se en anden mand kneppe min kæreste, og Bent bliver åbenbart lige så liderlig, for der går ikke lang tid før han stønner højt, og da vi har aftalt at han kun må sprøjte hende i munden, hopper han af og jager sin pik i halsen på Lotte, der må sluge hele hans ladning.
Jeg overtager nu hvor Bent slap og jeg kan se at han er ved at være kampklar igen, så vi vender Lotte om så hun ligger klar til en baghyler.
Bent lægger sig under Lotte, så han har de dejlige bryster lige ved munden, og jeg styrer hans fedtede pik op i Lottes våde kusse.
Nu vil jeg prøve om der samtidig skulle være plads til min pik i hendes snævre røvhul, så jeg slikker først hendes lille hul, mens jeg har første parket til Bents pik der arbejder energisk i hendes kusse.
Prøvende stikker jeg først en finger op, og efter hendes lyde at dømme, er det noget hun kan lide.
Så jeg prøver med to og tre fingre og da det også glider glat, stikker jeg nu min stive pik op i hendes røvhul.
Lotte kommer med så voldsom en kraft, at Bent er nødt til at holde hende for munden, af hensyn til naboerne.
Det er vildt liderligt at mærke en anden pik mod sin egen, kun med en tynd væg imellem.
Vi knepper hende nu vildere og vildere, og jeg kan se at Bent har glemt al hensynsfuldhed og har bidt sig fast i Lottes ene vorte. Jeg kan nu mærke at min sperm er på vej og samtidig med at jeg sprøjter oppe i røven på Lotte, kommer Bent for anden gang den dag, i munden på Lotte. Bent lister af og Lotte og jeg aftaler at dette bestemt ikke var sidste gang, hvilket det heller ikke blev, men det må være en anden historie.

Håber du har fået en god orgasme Lotte

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.