Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

For en kortere periode af mit liv fandt jeg mig en erfaren, fuldmoden elskerinde, som var villig til at forsøde de sidste måneder af min ungkarletilværelse med de hedeste elskovsnætter, jeg nogensinde har oplevet, indtil nu.

Hun var en god veninde til min kommende svigermor. Inger hed hun, og var på det tidspunkt præcis dobbelt så gammel, som jeg selv var. Jeg var den gang lige fyldt 24 og jeg vidste fra min kæreste, at Inger var 48 år. Jeg kendte hende godt i forvejen fra nogle sammenkomster hos min kærestes forældre. Inger var gift med Knud. De boede midlertidigt i et sommerhus i Nordsjælland. Manden var førtidspensionist, mens Inger havde et lederjob i en virksomhed i byens udkant. Det var også der i byen, hun dyrkede sine fritidsinteresser med korsang, plejehjemsstøtte og kirkeligt arbejde sammen med en lille kreds af veninder, hvor i blandt min kommende svigermor, var en af deltagerne.

SEX I DAG?

Min svigermor, Inger og nogle andre veninder deltog mindst én gang om ugen i forskellige fritidssysler og havde gjort det til en vane at slutte af med en øl eller en sodavand på byens gæstgivergård. Min kæreste og jeg deltog i selskabet nogle enkelte gange, men det meste af snakken var meget indforstået, så vi brød som regel hurtigt op for at fordrive aftenen med mere nyttige ting – såsom at udøve lagenartisteri hjemme hos mig. Jeg boede dengang alene i en lille lejlighed, mens min kæreste stadigvæk boede hjemme hos sine forældre i København. Alene af den grund foregik ’øveaftenerne’ som regel hjemme hos mig.

En tirsdag aften fandt jeg på at gå alene hen på gæstgivergården, fordi min kæreste i den uge var på kursus i Jylland. Vi havde på det tidspunkt allerede aftalt, at vi skulle giftes en lørdag eftermiddag tre måneder senere og havde også kundgjort det for alle der gad høre på det. Da jeg den aften trådte ind på værtshuset, så jeg til min store overraskelse, at kvindegruppen som sædvanlig var forsamlet omkring et bord og hyggede sig. Der var god stemning ved bordet, og jeg blev omgående inviteret til at være med i selskabet. Jeg blev tilfældigvis bænket ved siden af Inger uden dog at tænke nærmere over det. Stemningen var i top. Der blev grinet og fjaset. Musikken i lokalet var også god og tilmed god at danse til. Kvinderne sang lystigt med på nogle af melodierne og på et tidspunkt råbte min kommende svigermor, tværs over bordet: "Henrik, tag og dans lidt med Inger. Hun elsker at danse." "OK", sagde jeg henvendt til Inger, "skal vi så fyre den af?" "Ja, hvis du er i stand til det, så lad os gøre det", sagde hun med et smørret grin.

Det nummer viste sig at være en heftig rocksang med hurtig rytme, som ikke indbød til meget snak, men gav god mulighed til at smile til Inger og kigge nærmere på denne lille, glade kvinde. Hun var som sagt en hel del år ældre end jeg, højest 158 cm høj, på alder med min kommende svigermor, og alligevel viste hun sig at være en lille kåd, humørbombe og en yderst fristende kvinde. Hun var ingen skønhedsåbenbaring, havde en lidt flad røv og ingen bemærkelsesværdige hofter. Jeg vidste, hun havde født børn. Hendes bluse var højhalset, men hendes bryster var pænt formede inde under blusen. Alderen taget i betragtning var hun et energibundt uden lige på det lille dansegulv. Jeg blev næsten blæst omkuld af synet af denne energiudladning på dansegulvet og fornemmede svagt, hvordan hendes udholdenhed måtte være uhyggelig i en seng. Noget rørte på sig i mine bukser!

I pausen efter nummeret fortæller, at hun altid godt har kunnet lide ungdommens musik - det er noget med rytme og intensitet. Der er et eller andet ved den kvinde, der virkelig tænder mig. Jeg kigger hende dybt i øjnene og fortaber mig omgående i de glade, livfulde øjne. Jeg snakker som et vandfald for at gøre lidt indtryk på hende og bliver da også belønnet med et stort smil tilbage. Åh, hvor er hun dejlig, fristende og sensuel, tænker jeg. Vi er i fuld gang med en god snak, da musikken går i gang igen. Denne gang er det gudskelov en rigtig sjæler. "Åh, den der elsker jeg", siger hun omgående, "skal vi ikke danse igen". Jeg ønsker intet andet, tager fat i hendes hånd og fører hende ud på gulvet, hvor jeg lægger armen om hende. Dansegulvet er heldigvis delvis skjult for de andre i selskabet. Jeg er fuldstændig fortabt for omgivelserne, tænker ikke på svigermor og hendes andre veninder. Jeg er bare dybt fascineret af dette guddommelige energibundt.

Jeg er i den syvende himmel og hun finder tydeligvis også behag i mit selskab. Vi danser tættere og tættere og snakker godt sammen. Da nummeret er ved at være slut, kigger Inger mig dybt i øjnene. Hun lister sine hænder ind under min skjorte foran uden at nogen ser det. Jeg kan straks mærke, hvordan pulsen bliver hurtigere og hurtigere, mens blodet pumper voldsomt ud i mit lystne lem. Jeg gnider blidt med mine hænder ned over hendes baller og trykker hendes underliv ind mod mig. Jeg kan mærke, hvordan hun meget imødekommende presser sit underliv ind mod mit lår.

Så læner hun sig ind til mig, så jeg kan mærke hendes dejlige bryster mod min brystkasse. Det bruser igennem kroppen på mig og jeg drister mig til at lade hænderne glide søgende rundt på hendes ryg. Hold da op, hun har oven i købet Bh på. Inger trækker sig en anelse tilbage. Hendes øjne spiller af munterhed og af noget forbandet fristende mere. "Finder du noget du kan lide, som du kunne tænke dig at lege med – eller er det allerede slut med at lege?", spørger hun. Jeg føler mig selvfølgelig temmelig overrasket og fjoget, men opfatter i det samme hendes æggende, opfordrende smil. Det virker som om hun giver mig et usynligt, opfordrende knus. I mangel på svar, og af angst for at miste kontakten til hende bagefter, hvisker jeg ind i hendes lækre, lille øre: "Jeg vil gene lege med dig. Gider du ikke godt gå med mig hjem bagefter og lære mig nogle af dine gode tricks i sengen, inden det er for sent?" Musikken stopper. Hun ser mig dybt ind i øjnene og hvisker: "Jo, meget gerne. Jeg har sandelig også lyst til at lege med dig. OK, vi tager hjem til dig?" Hun smiler, og tilføjer: "Så kan du jo også få vished for, at jeg ikke har Bh på i aften." Jeg bliver hed i kinderne. Det her var langt, langt mere, end jeg på nogen måde havde turdet håbe på. Jeg trækker hende igen ind til mig, ser at ingen ved bordet iagttager os og kysser hende hurtigt på munden. Jeg mærker en jublende lykke i mine underbukser, da hun foreslår, at jeg forlader stedet først og så følger hun ubemærket efter lidt senere. Kort tid efter er jeg på vej hjem med et lykkeligt og forventningsfyldt sug i mine underbukser

Vi ankommer næsten samtidig til min lille lejlighed. Et par små hyggelige værelser. "Jeg skal ikke have noget at drikke ", siger Inger, "hvad med dig?". Vi kaster os i favnen på hinanden midt på gulvet i et brændende kys, som omgående antæn¬der de allerede kraftigt ulmende lyster. Hendes tunge er meget ru og meget pågående. Jeg kommer til at tænke på en lille kalv, der patter på ens hånd. Den tunge gør hende ualmindelig pirrende fræk og den gør mig ualmindelig liderlig. Vi er på én gang både ivrige og lidt blufærdige, som vi står der. Vi er nok begge lidt overraskede over, hvor hurtigt tingene har udviklet sig mellem os.

Jeg lader hånden glide op langs hendes bløde ryg, mens jeg diskret leder efter, hvor lynlåsen begynder, og trækker så ned i den. Inger buer i ryggen, så det bliver lidt nemmere, og så er den pludselig i bund. Inger ryster den ud over skuldrene og så glider kjolen lige så stille ned om hendes fødder og afslører hendes lille, buttede og lokkende kvindeskikkelse, som er en rigtig moden kvindes skikkelse: Pjuskehåret, de faste hofter, brysterne, der er rene pragteksemplarer, som de hænger der, modne og med cirkelrunde røde vorter, som allerede er let hævede. Et par små trusser dækker skødet - og det er alt, hvad hun har på nu. Det, der ophidser mig mest af alt er synet af hendes kridhvide hud. Den er så lysende hvid, at den får hende til at fremstå næsten uskyldsren. Jeg ophidses i den grad af synet og får næsten lyst til at voldtage hende.

Jeg æder hende med øjnene, og hun lader mig bare kigge lidt, inden hun går ind mod mig igen. Så løfter hun hænderne og knapper min skjorte op, stikker hænderne ind under den og kærtegner min ryg, inden hun krænger skjorten af mig, så jeg står med nøgen overkrop. Derefter løsner hun min livrem, knapper op og lyner bukserne ned. Bukserne bliver dog hængende på grund af jordens største stivert. Jeg må simpelthen hjælpe til med at få dem ned over pikken. Bukserne glider ned til gulvet, jeg træder ud af dem og står nu kun i underbukser. Jeg kan se Ingers blik hastigt glide anerkendende ned over min veludviklede brystkasse for til sidst at stirre forventningsfuldt på bulen i mine under¬bukser.

Jeg trækker hende ind til mig og nyder at mærke hendes bløde, bare ryg under mine håndflader. Jeg nyder i fulde drag kon¬takten med den varme glatte hud. Langsomt lader jeg en hånd glide fra hendes ryg ud mod siden og vi¬dere frem, så den kommer til ydersiden af det ene bryst. Inger trækker sig en smule tilbage, så hånden kan komme ind mellem os og lægge sig hen over brystet. Jeg forsøger at være blid og langsom i mine bevægelser trods min store ophidselse.

Det er en vidunderlig fornemmelse at stå med denne modne kvindes bryst i hånden og kæle blidt for det. Hun kunne jo sagtens være mor til mig – i sig selv en ophidsende tanke! Kælent mumler hun: "Mmmm" ind i mit øre. Jeg kan tydeligt mærke, hvordan brystvorten vokser og bliver hård. Jeg nulrer den blidt og forsigtigt, mens hun læner sig lidt tungere ind mod mig. Min anden hånd finder hurtigt det ledige bryst, som også bliver kælet og nulret. Ingers små lyde bliver højere, og åndedrættet hastigere, det er tydeligvis noget, hun kan lide. Det er hun så¬mænd ikke alene om, jeg er næsten i himlen, som jeg nu har et lækkert, fast bryst i hver hånd, og vi er knap begyndt endnu.

Jeg lader atter hænderne glide kærtegnende ned ad hendes krop og om på ryggen, hvor jeg krammer hendes baller. Inger giver et lille støn fra sig og skutter sig behageligt. Så lader jeg hånden glide frem på forsiden, og finder hendes mis. Jeg stryger hen over den uden på trusserne, mens jeg kigger Inger spørgende i øj¬nene. Hun smiler accepterende til mig og jeg trækker langsomt – med rystende hænder – de små trusser af hende. Der står hun i al sin kvindelige dejlighed med en pragtfuld lille mis uden ret mange hår på. Jeg tydeligt kan ane hendes kusse, der allerede gaber forventningsfuldt og glinser lidt.

Det er mig ganske umuligt at skjule min begejstring. Mine underbukser står ud som et telt. Men ikke ret længe, for nu tager Ingers ivrige hænder fat i dem og lirker dem ud over kalorius og videre ned over lårene, til de falder på gulvet og efterlader min stift strittende pik til almindelig beskuelse. Inger kigger intenst og begærligt på den. Så rækker hun hånden ud, griber erfarent om pikken og trækker mig hen til min seng. Hun lægger sig ned med let spredte ben og siger: Tag mig så, knægt. Du må gøre lige hvad du vil med mig. Du må godt blive ved hele natten, hvis du kan.

Jeg sætter mig ved siden af hende og lægger en hånd på hendes mave lige under brysterne. Så lader jeg hånden glide let rundt på det varme, bløde og silkeglatte maveskind. Hun lukker øjnene et øje¬blik af nydelse, så åbner hun dem igen. Jeg lader roligt hånden fortsætte med at tegne cirkler, som jeg langsomt udvider opad op til hendes lækre bryst. Først lader jeg hånden løbe langs ydersiden af det, derefter runder jeg hånden om brystet.

Hun skal holdes på pinebænken, så hun rigtigt bliver liderlig. Jeg kæler videre, det andet bryst må endelig ikke snydes. Så fører jeg munden ned og sutter og suger omkring først den ene brystvorte og så den anden, mens jeg med hænderne krammer og ælter bry¬sterne. Inger stønner sagte og snart står vorterne igen mørkerøde og hævede som en lille ekstra bjergtop.

Da jeg er færdig med at udforske brysterne, nærmer jeg mig i stedet den anden ende af hendes krop. Lader min tunge vandre ned til navlen, kysser og slikker den. Hun ser ud til at nyde det. Jeg fortsætter videre ned, lader fingrene glide ind i den lille dusk lidt længere nede og purrer op i de korte men meget bløde hår.

Inger skiller lårene endnu mere og jeg lader fingeren fortsætte ind gennem hårpragten ind til den øverste del af skamlæberne. Inger trækker vejret ind hurtigt nu, da jeg blidt skiller skamlæberne og lader fingerspidsen cirkle rundt om hendes lille røde lystknop. Hendes underliv dirrer let, lårene glider længere fra hinanden og jeg kan mærke mine fingre blive fugtige af hendes elskovssaft, der allerede er begyndt at fugte lårene. Så bøjer jeg mig ned over hende med munden helt henne ved hen¬des elskovsgrotte. Jeg mærker en liflig duft af kvinde, da jeg med tungen begynder at kærtegne og slikke skamlæberne. Hun er nu drivende våd og jeg kan tydeligt smage hendes liflige safter. Hun smager dejlig salt som en frisk østers. Jeg finder klitoris, og lader tungespidsen cirkle rundt omkring den. Derefter begynder jeg at slikke hendes dej¬lige fisse – først langsomt, men efterhånden hurtigere og hurtigere. Hele tiden udstøder Inger små klynkelyde, der tilkendegiver, at hun nyder det. Hele tiden: Åh … åh … åh … åh …

Effekten af min tungeleg og mine slik er overvældende. Hun klynker: "Ja, ja, ja – åh det er så dejligt, mere, mere – slik mig, dejlige dreng." Jeg fører hænderne ned under ballerne og krammer dem, mens jeg slikker, som var jeg betalt for det. Inger skubber nu rytmisk sit skød op imod mig og stønner heftigere og heftigere. Så frigør jeg den ene hånd, finder hendes kusseåbning og stikker en finger ind i kussen til jeg finder hendes G – punkt et stykke op. Jeg masserer det blidt.

Det varer kun et øjeblik, så hugger hun skødet op mod mig, griber mig om hovedet og presser mit ansigt ind mod kussen og går så bogstaveligt i bro, mens hun giver et lille hyl fra sig. Hele hendes livlige kvindekrop¬ vrider og vender sig i trækninger, mens hun jamrer, klynker og stønner i et væk. Så klinger det af, og hun kommer tilbage til jorden, tungt åndende.

Hun åbner øjnene og ser op på mig. "Åh hvor var det godt. Jeg trængte sådan til det. Mmm, tak.", siger hun og kysser mig med sin æggende, ru tunge. Hendes blik fanger mit efterhånden krampagtigt strittende lem. "Du er da vist også værdigt trængende nu?" smiler hun hviskende. "Så lad os gøre noget ved det!" siger hun og trækker mig ned over sig.

Da jeg ligger rigtigt mellem hendes bløde lår, lister hun en hånd ned og leder min dunkende pik på rette kurs. Åh, hvor saligt, jeg har næsten stjerner for øjnene. Jeg mærker, hvordan pikhovedet glider ind mellem skamlæberne, presser mod kusseindgangen og nu kommer det sindssygt lækre øjeblik, hvor min meget følsomme pik glider gennem indgangen og ind i den varme moderskede. Hun er vidt åben og drivende våd, så jeg glider lige så stille op, op, op, til jeg sidder fast mod hendes skamben. Jeg kan mærke munden på hendes livmoder. Jeg kan ikke komme længere. Det er første gang, jeg oplever, hvordan det føles at komme ind i en kvinde, der har født børn. Åh, det er vidunderligt. Alt glide dejlig let og så det sug en moden kvinde kan frembringe med sin kønsåbning. Tænk hun kunne jo sagtens være min mor! Åh, denne ovenud liderlige tanke virker fuldstændig som Viagra på min pik, der er sitrende hård.

Inger slår hænderne om mig og kryster sig hårdt ind til mig, mens hun smiler varmt og kærligt til mig. "Åh Gud, dreng, hvor er du dog dejlig. Dig kan jeg nok ikke lære ret meget" Mit hjerte løber over af varme følelser for denne dejlige, voksne kvinde. Jeg knuser og kysser hende intenst, mens jeg ser ind i hendes varme, glade og kærlige øjne. "Du er også smadder dej¬lig, Inger – så forbandet lækker og fræk. Jeg vil ønske det her kan vare ved". Jeg kysser hende igen, og er samtidig opmærksom på, at hendes skede pulserer blødt om mit lem, der stadig sidder dybt i hende. Hun smiler til mig: "Kom, dejlige dreng, knep så mor, som du aldrig har kneppet med nogen før. Gennempul mig, råknep mig resten af natten. Jeg længes efter at mærke din dejlige, unge tyrepik rigtig udfolde sig."

Det lader jeg mig ikke sige to gange. Jeg trækker mig tilbage og glider så langsomt til bunds igen i hendes dejlige, varme moderskød. Vi gisper begge ved denne nærkontakt. Vi ligger stille igen et øjeblik, så begynder jeg langsomt at elske med hende. Jeg trækker mig næsten helt ud, så kun pikhovedet trykker på hendes skamlæber. Med små hurtige bevægelser med bagdelen lader jeg nu pikken prikke ind i det yderste af Ingers velsmurte kønsåbning. Min pik er som et fuglenæb, der piker korn op. Til sidst banker jeg pikken helt i bund og fortsætter med at banke den i bund i denne kneppeglade kvinde, mens jeg stadig øger tempoet.

Nu mærker jeg virkelig, at det er en erfaren kvinde, jeg elsker med. Hun møder mine stød med underlivet, tager imod og sørger for, at lemmet kommer helt op i hvert eneste glidende angreb mod hendes kusse¬bund. Det er skønt ud over enhver beskrivelse. Vi bliver ved i et jævnt malende tempo. Hun ligger med lukkede øjne og udstøder hele tiden sine små klynkelyde: "Åh – åh – åh – åh". Disse klynkelyde giver mig i den grad en helt ufattelig selvtillid. Jeg føler, at jeg virkelig er god til at elske. Nu kan jeg bare blive ved hele natten og hun er otrolig udholdende.

Det står dog meget hurtigt klart for mig, at jeg ikke vil kunne holde til det her ret længe. Dertil er det alt for ophidsende. Heldigvis virker det, som om Inger har det på samme måde. Hun er begyndt at stønne højere og vrider overkroppen, mens hofterne arbejder stadigt ivrigere. Jeg mærker, at hun også er tæt på at komme. Jeg prøver at sætte tempoet lidt ned for at trække de sidste gyldne øjeblikke ud, men det afføder omgående en protest fra hende: "Åh nej, du må.. åhh.. ikke stoooppe.. åh, nu.. ja åh ja.. åh, bliv ved.. hurtigere.. åhhhhh, nuuuu.. jaaaaaa.. AAHHHHHH.."

Hun kommer med et lille skrig, hendes kusse trækker sig sammen om min pik og så ruller orgas¬men ind over hende. Jeg pumper løs i en vanvittig spurt. Jeg vil være med, jeg vil også komme, mens hun stadig er i sin orgasme, så vi kan dele det guddommelige højdepunkt.

Det lykkes. Hendes krop ryster stadig i krampetrækninger, da jeg en sidste gang hugger min pik langt op i kussen "Jeg skal langt op i dig, langt op i dig. Helt op i halsen", skriger jeg. "Jeg kommer, jeg kommer, jeg kommer oppe i dig!". Min sæd står i kaskader ud i denne hede, vibrerende moderkusse. Inger mærker den varme strøm bryde frem, og hun skriger tilbage. "Ja! Ja! Ja! Også dig! Ja åh ja! Åh Gud! Åh Gud, jeg kommer igen … ååh." En ny mindre orgasme ruller ind over hende, så vi begge får det fulde ud¬bytte af den fælles udløsning.

Få sex i dag

Fantastisk. Første gang, vi elsker, er det perfekt. Vi synker udmattede og meget tilfredsstillede sammen i hinandens arme og blunder let.

Lidt senere vågner jeg ved, at Inger har rørt på sig. Hun har øjensynlig været oppe, mens jeg sov og har frisket sig lidt op. Hun opdager, at jeg er vågnet op, kommer hen og sætter sig på sengekanten. Hvor ser hun forbandet sexet ud den lille kvinde, som hun sidder der med benene stikkende ud under en af mine skjorter, som hun er smuttet i. Jeg har fuldt udsyn til hendes let behårede mis. Jeg ved, at jeg kun behøver at knappe nogle få knapper op for at komme til hendes dejlige, fristende bry¬ster. Tanken er nok til, at min ungdommelige pik begynder at rejse sig.

Jeg begynder så roligt og veloverlagt som muligt at knappe hendes skjorte op. Hun kigger lidt overrasket på mig, da jeg begynder på mit forehavende, men hun er ikke mange sekunder om at være med i legen. Da skjorten er åben, glider mine hænder indenfor og finder hendes bryster. Det er stadig noget nyt og spændende sådan at sidde og lege med Ingers moderlige bryster, så jeg giver mig god tid til at udfor¬ske dem. Det er rigtige kvindebryster, tunge og forholdsvis store med et stort brunt parti rundt omkring de røde vorter, som allerede stritter forventningsfuldt. Synet går lige i skridtet på mig.

Hun lader mig kæle lidt, så læner hun sig over mod mig med et lille forventningsfuldt smil. "Jeg går ud fra – ja, jeg håber faktisk - at det betyder, at hviletiden er ovre?" Hun lægger samtidig sin bløde hånd på min pik og mærker atter min ubændige længsel. "Herligt." Hun smider skjorten, så der er fri og uhindret adgang til herlighederne. Det benyt¬ter jeg mig naturligvis straks af. Jeg bøjer mig lidt ned og planter et kys på hvert bryst, hvoref¬ter jeg tager vorten i munden, suger den lidt ind og lader tungen svirpe hen over den. Inger stønner dæmpet, og vorten vokser på rekordtid til en stor, fast bule i min mund. Samme nummer med samme effekt med det andet bryst.

Hendes ivrige, legende hånd har fundet min pik. Mens jeg sidder og suger og slikker bryster, finder hun ned under mine nosser, trækker hånden opad. Nu mærker jeg den varme hånd fatte om skaftet på min dunkende pik. Roligt begynder hun at trække forhuden frem og tilbage, så englene synger. Da hun har gjort det lidt, glider hånden ned igen og tager fat om pungen, som hun blidt løfter og kæler forsigtigt for.

Jeg har ikke lyst til at gå glip af en eneste kvadratcentimeter af Ingers krop, og der er mange steder, jeg endnu ikke har set. Det råder jeg bod på ved at kysse mig vej ned over hendes mave og ned til missen, langsomt og nydende. Det gør det lidt svært for hende at nå, men hun slipper stiverten uden protester og lader mig gøre, som jeg ønsker - i det mindste lige nu.

Da jeg når hendes dejlige varme kusse, bruger jeg næsetippen til at mosle lidt rundt i hendes lette hår¬pragt, inden jeg fortsætter. Inger sukker svagt og spreder benene godt, så der er fri og uhin¬dret adgang til alle hendes herligheder. Jeg lader en hånd blive på maveskindet og nusser rundt, mens den anden aer det silkebløde inderlår.

Jeg giver mig tid til at nyde synet af hendes skød. De ydre skamlæber er store og lukker sammen om selve revnen, men da jeg med højre hånd trækker let i den ene side, åbner de som en blomst og afslører de mindre, små læber. Disse er lidt mørkere røde og folder en smule og de glinser, godt fugtede af Ingers safter. Jeg planter et kys på hver læbe, det giver fire kys i alt, til Ingers velbehag. I hvert fald synker hun lidt længere ned i sengen, så lårene spredes yderligere og skødet åbner helt. Jeg tager det som en opfordring til at blive ved, og lader tungen spille hen over skamlæberne lige under kilderen. Inger gisper, og underlivet hopper, så jeg bliver ved. Tungespidsen svirper frem og tilbage, op og ned, langs skamlæberne og på tværs, på kilderen og ud for skedeåbningen.

Hun stønner og giver sig. "Åh ja. Det er godt. Bliv ved, jeg elsker det. Åh det gør så godt!" Pludselig trækker hun mig i håret. Jeg kigger forundret op på hende. Hvad nu? Jeg får hurtigt svar på mit spørgsmål. Hun smiler med øjne, der er helt tågede af ophidselse. "Kom, Henrik. Tag mig. Jeg trænger til at mærke dig oppe i mig igen."

Forventningens glæde breder sig i kroppen. Jeg skal elske med denne moderlige kvinde igen. Herligt! "Jeg vil også pokkers gerne have dig igen" svarer jeg, "du er simpelthen det dejligste, jeg har mødt. Hvordan skal vi gøre det denne gang? Du ved så meget om det her". Hun ser mig dybt ind i øjnene og smiler liderligt: "Dejligt, at du spørger, min dreng. Jeg vil op og ride på din store pik, den stilling elsker jeg." Godt med en erfaren kvinde, der har prøvet lidt af hvert og ved, hvad hun vil, tænker jeg.

Inger rejser sig op og skræver hen over mig, så hun kan sænke sig ned over mig. Hun er allerede drivende våd og meget åben. Min pik glider uden vi¬dere dybt op i hende, til jeg kan mærke hendes livmoder. Så begynder denne erfarne og vidunderlige kvinde at ride mig først meget langsomt og så hurtigere og hurti¬gere. Jeg - jeg nyder bare kussen, der danser omkring min pik. Jeg nyder synet af hendes skønne, gyn¬gende og dansende bryster. Jeg må bare række armene op og kæle for dem. Jeg griber om først den ene og så den anden vorte med den ene hånd og nulrer dem til stivhed, løfter overkroppen lidt og fører så brystvorterne ned til munden og suger dem ind.

Samtidig fører jeg den anden hånd op til hendes fisse og finder hendes lille knop og kæler blidt for den, mens Inger farer op og ned over min pik. Pludselig stønner hun: "ÅH Henrik, Henrik - jeg kommer, jeg kommer". Hun krummer sig bagover og falder kort efter ned over mig, mens hun ryster og skælver.

Først lidt efter falder hun til ro, løfter hovedet og kysser mig. "Hvor var det dejligt," siger hun, "men vi er da slet ikke færdige. Jeg må da finde ud af, om der er noget du ikke kan. Hvis jeg overhovedet skal lære dig noget, Så vær så god at spille ud". "Herligt", svarer jeg. "Dig bliver jeg aldrig helt færdig med. Jeg kunne godt tænke mig at tage dig bagfra. Det giver mig en oplevelse af, at jeg behersker dig og det ophidser mig meget."

Inger får sig bakset sig op på knæ og rundt, så hun har den rigtige ende mod mig. Udsigten til hendes lækre mås med den indbydende revne giver de sidste 5 % stivelse, så jeg er aldeles kampklar, da jeg går i stilling bag hende. Jeg sænker pikken til den rigtige højde og presser den ind mod de fugtige skamlæber, som villigt deler sig og lader pikhovedet passere. Jeg lader det glide op og ned i revnen for at få det smurt godt ind i saft, inden jeg med et blidt, men bestemt tryk passerer kusseind¬gangen og glider indenfor i den varme, bløde kusse. Jeg tager et solidt tag med begge hænder i Ingers hofter og nyder synet af hendes kridhvide, æggende bagdel.

Endnu engang mærker jeg, hvordan lemmet nærmest bliver indkapslet i Ingers erfarne og tilpas stramme kusse. Med langsomme bevægelser lader jeg min pik glide i bund for så at trække det så ud, så kun spidsen er indenfor, før jeg igen glider op i hende. Det er skønt ud over enhver beskrivelse og på Ingers stigende klynken er det tydeligt at høre, at hun nyder det lige så meget, som jeg gør.

På et tidspunkt giver hun efter i armene, så skuldrene hviler på sengen og måsen står lige i vejret. Det giver mig mulighed for at trænge endnu dybere op i hende end før. Det er det rene skinbarlige paradis det her.

Desværre kan det ikke blive ved i en uendelighed denne nat. Inger begynder efterhånden at blive ret stak¬åndet og hendes støn bliver højere og hyppigere, indtil det bliver en uafbrudt strøm af lyde, samtidig med at hendes dejlige, hvide krop begynder at sitre. Hun er uden tvivl på vej mod et nyt kli¬maks, og det kommer hurtigere, end jeg har ventet. Ryggen bøjer sig opad, og hun presser underli¬vet hårdt imod mig, mens hun jamrer sin orgasme ud i værelset. Kussen lukker sig om mit pumpende lem. Jeg må holde godt fat om hendes hofter for ikke at blive kastet af, sådan vrider hun sig.

Jeg sæt¬ter et sidste voldsomme stød ind dybt og langt, langt oppe i hende og presser mig helt i bund. Jeg kan mærke udløsningen komme helt nede fra roden af pikken. Med et brøl begynder jeg at tømme mig; strint efter strint af sperm sprøjter op i hende, mens hun vrider sig under mig og skriger sin fryd ud: "Åh, det er dejligt, dreng. Bliv ved. Kom højt oppe i mig. Pump, pump, sprøjt, sprøjt! Åååh!"

Nu ligger vi begge stille i orgasmens salige efterveer, mens vi kysser blidt og er fulde af blide, mættede følelser. Jeg er færdig, tømt og udmattet, men meget glad, fordi jeg har følelsen af, at jeg har fundet mig en vidunderlig veninde, men også en elskovslysten og meget erfaren elskerinde.

Klokken er tre om natten. Inger skal oven i købet køre langt op til et sted i Nordsjælland. Bare hun ikke falder i søvn i bilen undervejs. Hun er ikke bekymret for, at hendes mand skal vågne og udspørge hende om det ene tidspunkt at komme hjem på. Hun ved, han sover tungt hele natten. Det er bestemt ikke første gang, hun kommer sent hjem.

Vi aftaler, at hun skal forsøge at komme på besøg hos mig, så ofte det kan lade sig gøre, inden min kæreste flytter ind om 3 uger.

Det lykkes os lykkeligvis over alt forventning senere at mødes adskillige gange for i nogle optimalt liderlige og totalt erotikfyldte stunder at kneppe hjernen ud af hinanden. Nogle gange går vi i gang allerede ved 17-tiden, når Inger kommer direkte fra arbejde. Ikke desto mindre bliver vi altid ved til hen ad kl. tre om natten. Hun er umættelig og jeg er gudskelov ung og letantændelig. Før holdt hun sig, som hun siger, til ældre mænd; men har nu fået mere smag for unge mænd. Gudskelov for det. Det er der nok en del, der bliver meget glade for.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 343 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.