Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Torben var næsten nøgen, et smukt værk skabt af hans forældre, en etagenøgne skulptur med glans fra top til tå, den perfekte politiform i høj og nøgen glans med størrelse i midten for centrum. Hver en bevægelse blev filmet, en tryghed for mig og legen, men et sandt helvede hvis udgivelsen blev afspillet på politigården. Kollegaerne ville nok kalde inspektøren til samtale og i ren misundelsesform få ham fyret. Det ville ødelægge deres højtstående ry, hvis nogle skulle opdage deres ydre symbolik i voldtægtsfantasierne. Kappemanden nød hans luksuriøse magt og tænkte et kort sekund, hvorfor han ikke blev chauffør længe før, han var jo skabt og født til opgaven. Det måtte være hans livs skæbne da han mødte skaberen bag legen. Hans brune øjne bag masken kastede et blik over på hende, et blik med magtfaktor i spil med hinanden. Kappemanden havde lyst, en dominerende lyst til skaberen, han turde ikke følge lysten den måtte fortrænges og lege med på de eksperimenterende betingelser.

Jeg fangede godt hans øjne og selvom jeg kunne optimere hyggen i trekantsforme nød jeg min rolle som skaberen, manipulationsmagten med fordele. Svagt tænkte jeg på bondeknægten i spillet, et lille frø der voksede sig stor og stærk i grene og med en stamme hvis rødder bevægede sig som ukrudt under jordens overflade. De grene var fyldt med blade, grønne blade som legen anvendte en af de vigtigste farver fra, det grønne stof. Kappemanden bad Torben vende sig, han tændte lommelygten og lyste hans krop op og ned og den samme vej tilbage. Umiddelbart gemte han intet, det skulle hans hænder nu på opdagelsesrejse efter. Kappemanden spurgte ham, med eller uden bind? Torben svarede med og fik sit grønne bind for øjnene, hans hænder hørte derefter forsigtigt rundt i hans voks fyldt hår, han fik massage i hovedbunden, det inderste hårstrå blev undersøgt tykt og tyndt, der var intet foruden masser af klistret voksmasse. Kappemanden kiggede over på mig, jeg begav mig over til mikrofonen og sagde.

Kappemandens hænder er klistret, vi må sparre på vandet i bussen, din mund skal flyde med springevandets rene vand og gøre sit sprudlende arbejde, slip vandet løs. Kappemanden førte sin ene finger ind i munden, kørte den godt rundt i bassinets vand. Førte en finger mere til, udvidelsesprocessen var i gang og mundens vandfald fra tungen vaskede den ene finger efter den anden ren. Først den ene hånd derefter den anden. Kappemanden kunne se midten for centrum af Torben voksede i hastigt tempo. Torben nød sin afmagt, det afslørede den voksende bule og forbindelsesledet fra hans mund og til mikrofonens lyde i bussen. Jeg gik over til Hanne hvis tanker skabte billeder forbudt for børn og hviskede hende i øret.

Du skal undersøge næste led hos Torben, du må ikke afgive lyde eller bruge andet end munden som redskab. Jeg tog hendes hånd og førte hende foran politimanden, fik hende sat på gulvet med en pude under knæene og førte hendes ansigt og mund til slikkepikken. Den første scene og optagelse hvor pik og kvinde mødes og hvor Torben tror hans pik suttes og sluges af sit eget køn. Hvad optager det hemmelige kamera mon i bussen?

Svaret KOMMER og mon der sker nogle twist med pikken i munden, tænker uartige DU.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.