BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hanne forsøgte at genskabe personerne og indtrykkene ude fra bussen, var Torben den spinkle mørkhåret fyr med frække grønne øjne eller ham hun for alt i verden ikke tændte på? Hun nåede ikke tankens ende før hun duftede og mærkede noget røre munden, situationen var ret grænseoverskridende. Frisøren der var vant til at kneppe håret af de fleste mænd, sad nu foran en fremmed pik og var snart på opdagelsesrejse sammen. Pik og Mund.

Hendes smukke og fyldige læber var i mund-chok, det var velsmagende og lækker læbebalsam der med hård materiale penslede læberne, hver en læbelinje blev fugtet. Kvindens Lip-gloss der med glans og perlende fugteffekt åbnede munden og gjorde plads til den store og fyldige gevinst. Stemmen i mikrofonen: smil du smukke kvinde, der er snacks på vej, smag og nyd. Hun havde tydeligvis prøvet det før, tungen bevægede som vi andre dypper bananer i det fineste chokolade, helt ned og dyppe. Der var lykkefølelser i tungebevægelserne og munden skabt til pikforførelse af den fineste mundelegance.

Filmrullen optager æstetisk nydelse plus alt det andet, vi døber legens FILM, orgasmerullen.

Hanne kunne dufte en genkendelig aroma fra hænderne. Var det Torben eller Kappemandens pik hun havde i munden, jeg måtte afbryde inden der blev sprøjtet med flødebolleskum og førte hende tilbage til hendes våde sæde og trusser. Min stemme var tændt:

Kære Torben og Hanne, nu det tid til at sætte skub i legen og gøre plads til næste deltager, kappemanden fulgte en tydelig ophidset og legelystige Torben til sin plads og mon ikke konsekvensen løb med perfekte løbesko gennem hans tanker, hvem sætter sig på sæde 6?

Døren gik op, det var tiltrængt med frisk og fornyet luft til bussen og næste deltager blev råbt op. Imens gruppen udenfor havde invitationsfokus på Kappemanden kastede jeg mit hemmelige modtager signal over til agenten, blink, blink og et sidste blink. Marie var næste deltager og lige inden vi nåede første trin faldt mit blik tilbage på gruppen, jeg fik øjenkontakt med Per. Hvis øjne kunne smelte tøjet af folk og føre dem til det store boblende badekar, lå vi der. Min pegepinger vinkede ham over til mig, jeg lod ham dufte halsens smukke dråber og hviskede lidt vådt i øret: Kom med mig.

Gruppen undrede sig over den hastige fart og jeg fornemmede en smule nervøsitet over deres blikke da Kappemanden hev et rødt og blåt stof op fra lommen. Per blev bedt om at blindfolde Marie og jeg overtog selv det blå stof og bandt stor knude på Per, det skulle nok holde ham varm. Med lidt støtte op af trinene var de bussens nye deltagere. Per trak et nummer i bingoposen, det var nummer syv. Dig eller hende spurgte jeg? Du svarede hende og kappemanden fulgte Marie til siddeplads nr. syv. På sædet lå en seddel og jeg jeg læste højt:

Kære Marie, bussen har snart afgang og vi skruer lidt op for musikken og overraskelserne undervejs. Du har fået det heldige trumfkort, du kan vælge ved behov og overdrage til en af legens øvrige deltager eller selv få gavn af det. Valget er dit, tænk klogt og strategisk. Lade i stikken eller holde hinanden fast i gruppesammenknald.

Maries tankeboks kører max to minutter af gangen, den store tidsrøver er Handelsbanken når hun skal forføre den kedelige bankmand under skrivebordet. Heller diamanterne og de mange besøg hos plastikkirurgen og tasken fra Bottega Veneta end at undvære. Hun får brug for det Hele og VI har det HELE. Marie og gynækologen, det perfekte sæde-match når samtaleemnet rystes over på SkamlæberModen.

Per står stadig i bussen med sit blå bind og knude, jeg skal lige i lommen på Kappemanden og finde kuverten. Jeg husker svagt noget med den hemmelige dør eller siddeplads 6 ved at bryde regel nummer to. Udenfor.

Kommer snart, igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.