Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Din duft er SÅ tæt på mig, fornemmer eksklusive dråber der bevæger sig fast i vævet og med fart til kernen, mit inderste DNA. Din dampende og personlige duft af mand følger trofast med. Blodets inderste motorvej har glæde af din fartglade herrebil, så stilren og nærmest i konkurrence med sig selv. En hyldest til Herremænd med samarbejde om voldsomme hestekræfter, automat gear. Hånden placeret på skødet af kvinden eller anden og funktionelt greb som sprøjteknappen. Blanke og rene vinduer, ALLE kan se med. Endnu et fast og stolt greb i designet og samarbejdet mellem jer.

Du pirrer og skubber mig til vippernes kant, jeg er klar til Springet med eller uden redningsvest bare dig og mig i elskovsvandet. Kom inden jeg mister bæreevnen i fødderne, et lille skub med dig i hånden efterfulgt af vores frække, sansende leg. Det perfekte makkerpar med følgeskab.

SEX I DAG?

Stadig med ryggen mod dig, løfter du mine arme blødt og langsomt, du fører mine hænder op ad væggen, jeg føler mig frem og nyder de hårde mursten, grundmaterialet mod huden. Mine øjne er stadig lukket og langt fra slukket. Jeg fornemmer lidt begyndende modstandskraft i mig, det flyder med tankestrømme af lava, så autentisk, varmt og dybtgående. Din påvirkning, Gløder.

Du forfører mig med så berusende og stærke indtryk, det bobler som Champagnebrus. Er jeg på livets prøve i balancekunst for jeg mærker elektriske impulser der kribler og krabler overalt på mig? Har en ustyrlig og voldsom trang til at slippe og få din pik lige her, lige nu. Jeg lover vi straks vender tilbage til forkælelse og vildskab i det erotiske sansende og smukke rum, hvor vi slap knuderne.

Min bølgefrekvens af sømandsknuder som den Norske kaptajn lærte mig skaber næppe harmoni på nuværende tidspunkt. Ham gider jeg ikke tænke på, jeg basker min lava væk men mindes kaptajnens julekort med et reb i KVINDENS hånd og et stolt juletrofæ af Rudolph med den RØDE tud. Det må være kaptajnens uniform der vækkede dæmonen bag den pæne nissepige. Han skrev i kortet.

; Kære Frække liderlige Ida med rebet i hånden.

Må jeg være dit år 2016 juletrofæ med løkken om halsen? Fnis, jeg glemmer ikke vores sømandsknuder på nederste bildæk. Vil du møde mig på det store åbne hav og hjælpe med knuden til krogen? Jeg har lovet nytårstorsken til alle på skibet i år, vil du fange fangsten med sømanden, smiler frækt bag mit lange juleskæg, det vokser kun for din skyld.

Smask og STORE Sømandssmil fra det våde og stormfulde fiskevand af bølger og sømandspiber. Med venlig Hilsen, liderlige Sømand og min frække sømandskasket på hovedet, meget heller dit reb derom.

Ps. Jeg skriver når jeg kommer i Havn, har stadig mit sømandskort, den siger 300 sømil.

Pps. Holder du broen oppe når skibet er i havn, i stramme sorte læderstøvler og rottehaler?

Hører du mig siger du med kontrollerende stemme, jeg hører dig og tak for invitationen tilbage. Hvor meget stoler du på mig, har du stadig tillid til mig og spørger direkte efter et tal fra 1-14 på tillidsbarometeret, Hvor højt? Hvorfor, er tallets så vigtigt og hvisker med vilje et lavt og utydeligt svar. Kom SÅ med din reaktion, jeg forventer den mens jeg snart kunne bade i det våde miljø syd for brysterne. G

GENTAG dit svar for mig, højt og tydeligt – Jeg svarer med drillende stemme og søger stadig en reaktion. Findes der et twist af lidt støv og begynder at tælle i hovedet 1....2.....3.....din handling træder i kraft da jeg lander på 12. Jeg havde faktisk forventet et noget tidligere stop, max 7.Tænker vi må øve den post, men holder tanken for mig selv, lidt endnu.

Din overraskelse og reaktionen kommer som et bølgechok. Det tænder mig fra rummets højeste punkt til havets dybest mørke. En værdifuld rulle, orgasmens rulle til evig inspiration. Det er ikke helt bekymringsfrit, men du forsikrer mig, du altid overholder Gentlemanaftaler og gemmer den topsikret i skuffen på gardinfabrikken. Gad vide, gad vide, hmm.

Du skubber mit hoved ømt og roligt tilbage, dit binderi er gennemtænkt, din parfume på stoffet. Min verden er pludselig blevet en erotisk version af solformørkelse. Jeg hører et klik og mærker vilde elektriske stød i kroppen, hvad er dit næste træk? Jeg tror reaktionsoverraskelsen var planlagt til tidspunktet her, men tager fejl da den skønne mandestemme i bedste militærstil afgiver mig nye ordre.

NU kommer ALT på vores rulle, moderne kunst og rytmiske lege med MANDEN der kun øges i antal stjerner og uanede højder - et glødende og smuk evighedsblink blinker. Stjernen er tændt. KLIK og baggrundsmusikken spiller, ordren er i gang med indflydelsesrig vokseværk til den endnu lidt hemmelige pik. Min 6 sans har dog en stærk fornemmelse af vidunderet, dit stolte vedhæng.

Resten er forbudt område - spørgsmålet om drømmen eller virkeligheden stopper her. Jeg vågnede og opdagede et twist. Orgasmerullen er stadig i skuffen, han holder sit ord, det kalder jeg gentle-løft. Jeg kræver en kopi af hans drømme eller virkelighed, den nye Version og det hemmelige twist, deler han måske. Han er lidt hemmelighedsfuld.

:-)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.