Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I dag står hans første ord indrammet i hjertet og under gemte beskeder som end ikke vulkanens øje af eksplosioner kan slette. Hans "Brand" er Gentleman med ordforme og skønhedsnærvær i unik særklasse, opmærksom på kvinden i rummet og altid i særpræget forkælende rolle.

Min drøm smører klister på tapetet og hvilken klister? Våd, mere våd og pool klar med vores klister – sammen skaber vi drømmen eller virkeligheden.

Han åbner døren, jeg har gjort mig smuk for ham. En mand som ham fortjener en stilfuld kvinde, jeg kender reglerne i gamet om hans brunst og opmærksomhed og lever mig fuldt ind i rollen som velskabt med eller modspil i sengen og udenfor. Min blomst er afhængig af vandet fra særlige vandhaner, det lærte jeg tidligt måske er det medfødt.

Vores øjne mødes og skaber gnister i udstillingshøjde, den højde mange sukker og rækker ud efter men aldrig når eller kun drømmer om. Bang, stigen er væk under fødderne. Der står en Mand, en lidt ældre Mand der i keramisk ovn er varmet med perfekt temperatur. Velklædt, dufter af maskulinitet og et udpræget behersket kropssprog med selvværd. Han kender tydeligt sin position og delikatesse i modtagelsen af mig, det er luksus på højt plan.

Efter vores sammenkomst i entreen bliver jeg fulgt ind i huset til stuen, han har virkelig spillet højt med lækker musik, vin og gjort ALT for mig. Han skænker mig et glas vin, det er dråber fra hjertet og måske pikken – det gør mig ikke noget. Jeg nyder det og ønsker øjeblikket mere stærkt end nogensinde, jeg fornemmer et savn i hverdagens mikser af ligegyldighed og overset interesse i fordybelsen. Det er cool og opblomstringstid.

Det svømmer med bølger og vibrationer når vores blikke mødes i sofaen og mellem hans overflod af drømmende og magtbehersket ord der som det smukkest vandfald løber fra munden kommer vores kroppe tættere på hinanden. Det er SÅ sanseligt og pirrende, jeg ønsker kun den her mand i smeltetilstand hele natten. Jeg ved han fornemmer min lyst som jeg mærker hans og snart mærker vores læber hinanden, det internationale kickstart tilbage til elskovsrødderne.

Jeg føler sart og kraftig mødes i vores kys, der er forbindelse til hvert hjørne af min krop og mærker min sanselige orgasme kommer frem i rå mængde. Det er fantastisk poetisk og fandens frækt når detaljen om håndværket dyrkes. Min krop brænder efter ALT med ham, der findes ingen exit før tid.

Den måde han holder om mig mens vi kysser, hans hænder i mit lange hår, han har kontrollen og jeg nyder det. Elsker mænd af den kaliber. Min stramme gennemsigtige skjorte åbnes knap efter knap, jeg mærker hans hænder ved brystet - han giver sig god tid mens han tydeligt mærker min rysten efter Ham.                    Den aften er skabt til forførelse og rustikke sanser, det er fordybelse i verdensklasse.

Han hvisker med sin selvsikre stemme - Kom og fører mig gennem huset til soveværelset.

Er det her Virkelighed eller en drøm tænker jeg?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.