Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vejen til soveværelset er lang, mine tanker kredser om din velsmagende pik.

Er du mon stor, tyk – lille og fræk med fregner på spidsen? Er min mund og åbning skabt til dig, har jeg den rette støbelsesform, min abstrakte tankegang løber løbsk. Jeg vil være perfekt, dit guld og helst Diamant med karat, den dyrbare og smukke skabning som passer ind i våbenskabet med kæde og lås. Nøglen tilhører kun DIG.

Jeg mærker din puls i hvert skridt, vi nærmere os – rummet – soveværelset, der hvor alting kan ske mellem 2 mennesker med lyst, begær og vildelse for hinanden. Mit hjerte banker med alt kraft, blodet er levende og gennemborer gnister og gløder som aldrig før, min krop er solgt og sjælen fanget.

Jeg skimter soveværelset, luften er ren og frisk det minder mig om forår, sommer og den rene nyfaldet sne, så uskyldig og smuk det er vores duft – gemt og aldrig glemt. Din hånd fører med fast greb ind i værelset, elskovsværelset med vægge der altid vil bære vores minder, vægge der vil græde hvis huset rives ned. Jeg vil skrige, det må aldrig ske – jeg elsker vores vægge, det er power med et strejf af magi og begær. Vores mursten.

Sengen står midt i rummet, du har sans for detaljer hvert element passer, jeg fornemmer kreativitet, smag og klasse – du umiddelbare sjældne perle, mit net åbner sig på havets bund, salt og peber. Rummet brænder med naturlig og ægte stearin, det er sansernes fest – du gør dramatisk indtryk og lokker med elegance og maskulin kreativitet og forførelsesteknik, sublimt.

I bedste politiform vender du mig mod væggen, dine hænder bevæger sig med malende håndværk rundt på min krop, jeg mærker du åbner de sidste knapper og min gennemsigtige skjorte falder til gulvet – en sky af kys bliver smurt på halsen så vådt og intenst, det er sansende sammenkomst.

Jeg har svært ved at trække vejret og gisper, er tæt på sirenernes afmagt af indtryk, din indvirkning er mesterlig stor. Min henrykkelse af den voksende bule bag mig skaber et luftigt og fugtigt miljø, jeg LÆNGES. Dine kys fortsætter på ryggen, du mumler silkeblød hud mens jeg mærker dine lange og saftige mundsafter på huden. Du åbner min bh langsomt og forsigtigt. Stropperne glider ned over mine skuldre, dine kys og enestående hænder lader den falde til gulvet, det føles vidunderligt, du har MIG i din magt og håndjern. Hvornår vender du mig? Jeg kan mærke du betragter min ryg, det lange hår og min røv i de sorte stramme bukser. Jeg er tæt på målet – nøgen med dig.

Er det her virkelighed eller drømmer jeg – tænker jeg?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.