Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg tænder mikrofonen og med blød stemme byder jeg Torben velkommen til bussen. Kære Torben, en af legens vigtigste regler har du brudt, spillet kan betragtes som Skak med tårne der beskytter sin dronning, heste der springer og med bondeknægte i forsvaret. Der findes dog en udvej foruden din konsekvens. Du vil undervejs få mulighed for at åbne den hemmelige dør i bussen og finde dit glemte redskab. Du ser undrende på mig og ligner en fortabt mand i overgivelsesbukser, en ny position for den 36 årige politimand med et look tæt på Beckham. 17 tons voks i håret og helt fantastisk svar på den metroseksuelle mand som er vant til små teenagepiger der drømmer om turen på bagsædet i fiksering af håndjern og til lyden af blå blink.

Jeg ser blikket i dine øjne, du vil så gerne hive politiskiltet frem, finde på en undskyldning for at anholde og kneppe mig under din afhøring, det lærte du på politiskolen, klassens time. Du er vant til at udnytte situationen og trække de blå arbejdsbukser ned, presse pikken dybt ind i munden på forsvarsløse piger der bare åbner og holder kæft hvis ikke de vil mærke staven komme til mere magt. Politimanden med voldtægtsfantasier på politigården som frisøren der klipper/knepper håret af mændene i frisørstolen, sygeplejersken med potens og B-vitaminsprøjte i hånden, pedelen på skolen der henter mælkekasser til søde og små kjolepiger samt gynækologen med sadistiske tendenser, gruppen er SÅ egnet til legen.

Jeg fornemmer din nervøsitet og når lige inden kappemanden overtager kontrollen og fortælle om glemmekisten bag den hemmelige dør. Jeg havde taget højde for glemsomhed, et typisk og velkendt syndrom oftest bærer af XY, mine hjælpehænder havde derfor gennemgået lejlighederne. Med hastige skridt kommer kappemanden mod dig, jeg har sat mikrofonen på et stativ tæt på dig, Hanne og jeg skal høre med. I bedst og stærkest politiform vender han dig og begynder sin kropsvisitering, jeg overvejede om Hanne skulle se med, men det ville ødelægge min leg. I stedet havde jeg fyldt bussen med kamera der filmede hele turen fra alle vinkler, frø og fugleperspektiv, fra side til side, alle stillinger. Kappemandens store, varme og legelystne hænder bevægede sig rundt på din muskelløse krop, han fik spredt dine ben længere fra væk hinanden. Der kommer små lyde fra mikrofonen.

Kroppen var i stilling til den store undersøgelse og ydmygelsen blev kun større da kappemanden hviskede ham i øret. Hej politimand, jeg leder efter dit våben. Politimænd ved, der ved forøget mistanke om besiddelse af hemmelige våben kræves dyberegående og lettere intim kropsvisitering, Torben må af med alt tøjet, han havde ingen andre valg og med hans udstående konsekvens i hovedet ville han ikke risikere mere. Han begyndte så småt at tage stykke for stykke af og væk fra kroppen, han var langsom og fræk i sine bevægelser. Var der gemt et strippertalent bag uniformen eller nød han faktisk ydmygelsen og tabet af kontrol? Kappemandens smukke brune øjne og mund var det eneste der var synligt bag masken, hans øjne fulgte Torbens nøgne og veltrænede krop: Hans nøgne ryg og arme var lavet af stærk muskelmasse, armene fyldt med sort og kunstnerisk blæk op og ned. Et godt skåret mandestykke til forsiden på eksklusive pornoblade læst af kvinder og mænd. Seks mænd og seks kvinder, det må give tolv måneder, jeg fik impulsivt en ny ide. Årets kalender med gynækologen, frisøren, sygeplejersken, politimanden, skolepedelen, og de andre udenfor.

Kalenderen skal starte med de svageste i gruppen og slutter med isdronningen eller den berygtede snemand.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.