Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg strakte mig dovent under dynen. Jeg er Alene hjemme. Mine fingre går langsomt på opdagelse på hele min krop. Rundt om mine bryster, mine bryst vorter der straks bliver stive. Jeg napper lidt hårdt i dem og mærker straks jeg bliver våd mellem benene. Mine fingre kærtegner min klit og jeg lader en finger smutte indenfor. Et sagte støn undslipper mine læber.

Jeg tænker på sidst vi mødtes. Det var dejligt frækt ude i skoven, og jeg har tænkt på det mange gange siden. . Jeg bliver opstemt ved tanken.

SEX I DAG?

Men et hurtigt kig på klokken viser jeg skal op nu, hvis jeg skal nå et bad inden vi igen har aftalt at mødes.

Det er tre uger siden vi sidst mødtes. Du har været meget i mine tanker siden.

I dag skal vi mødes på et værelse vi har lejet et sted lidt ude på landet. Der virker stille og fredeligt, og jeg har store forventninger.

Jeg mærker det varme vand løbe ned over min krop. Jeg lukker øjnene og forestiller mig det er dine hænder på min krop. Lige fra halsen, brysterne, maven og benene.

Jeg tager bruseren og lader vandet skylle min fisse godt igennem. Jeg nyder at strålerne kilder på min klit og skamlæber. Jeg står nok lidt længere end jeg plejer når jeg tager et bad.

Jeg slukker vandet, tørrer mig og tager en kjole på.

Jeg kigger i spejlet. Jeg er 43 år. Trods mine kun 168 cm og lidt buttede krop, er jeg egentlig godt nok tilfreds. Mit lange brune hår hænger ned af ryggen, mine brune øjne lyser af liderlighed og mit smil beviser at jeg er klar.

Jeg står et stykke tid og overvejer om jeg skal lade være at tage trusser på. Da Jeg skal med bussen, vælger jeg dog at tage dem på. Det andet er alligevel lidt grænseoverskridende når jeg skal sidde i en bus med mange andre..

Jeg vender og drejer mig foran spejlet. Forventningen har et godt tag i mig. Jeg glæder mig. Der kommer en besked. Det er dig der skriver at du allerede er på værelset. I dag ville du være der først. Jeg tager en trøje ud over kjolen og skynder mig ud af døren. Det øs regner. Jeg mærker regnen løbe ned af mit ansigt på vej hen til bussen. Heldigt vi ikke skal være udenfor.

Da jeg kører i bussen, sender jeg alligevel en tanke til mine trusser. I dag er jeg ikke så nervøs som sidst. Vi har udvekslet flere frække beskeder siden sidst. Beskeder hvor vi skiftes til at skrive om vores erotiske fantasier, og hvor vi altid ender liderlige begge to. Og det har ført til mange våde drømme.. Og vi har begge høje forventninger til i dag.

Jeg har sat mig bagerst i bussen. Du sender en besked. Du glæder dig til at se mig. Jeg mærker sommerfuglene i maven. Jeg er så spændt nu..

Du skriver om jeg har trusser på.... Hm det har jeg jo. Jeg mærker jeg bliver godt våd mellem benene nu.

Jeg tænker hvorfor du spørger om det. Men i det samme tikker en ny besked ind. Du udfordrer mig med at jeg skal tage mine trusser af og ligge i min taske. Jeg overvejer det godt og grundigt. Se det er en grænse jeg skal overskride.

Jeg sparker mine sandaler af. Heldigvis sidder de ikke godt fast. Jeg kigger mig omkring. De fleste er optaget af deres telefoner. En enkelt fyr lidt skråt foran mig sidder og kigger ud af vinduet.

Hvis jeg nu gør det hurtigt, opdager han vel ikke noget.

Jeg løfter mig lidt op i sædet og løfter diskret op i kjolen.. Jeg trækker trusserne ned. Jeg sparker dem diskret af. Jeg må bøje mig ned for at samle dem op. De er godt våde af min drivvåde fisse. Idet jeg ligger dem i min taske og lettet tænker at udfordringen er udført, sender du en ny besked.

Du beder mig sutte på en finger og tænke på det er din pik jeg sutter. Jeg ryster lidt på hovedet. Det er på samme tid pinligt og enormt frækt. Jeg lader min finger smutte forbi mine læber og ind i min varme mund. Min tunge omslutter min finger. Jeg kigger lidt rundt. Ingen ser mig. Jeg bliver mere modig. Jeg kører den hurtigt ud og ind af min mund, og mærker det faktisk tænder mig. Jeg forestiller mig din stive pik i min mund. Jeg er godt våd mellem benene nu. Jeg rykker mig lidt rundt. Det er lidt svært at sidde stille.

Du ringer mig nu op. Jeg hører din rolige stemme i øret. Du beder mig tage min våde finger ned og kæle for min klit. Jeg protesterer. Men du insisterer på jeg kæler for mig selv. Jeg lister diskret min hånd ned mellem mine ben. Du er stadig i telefonen.

Jeg giver et gisp da min våde finger rammer min klit. Den er hård. Du spørger om jeg kan lide det. Og jeg skal forestille mig det er din finger der kæler for mig. Jeg er for alvor tændt nu. Du siger jeg skal tage min ene finger op i min våde fisse ... Uhm jeg hvisker at det er skønt.

I det samme kigger jeg op, og ser fyren der før kiggede ud af vinduet. Han smiler til mig. Jeg bliver helt rød i hovedet og forsøger at smile tilbage. Skynder mig at få mine fingre væk fra min fisse, og gør et ihærdigt forsøg på at se uskyldig ud.

Jeg bliver lidt irriteret på dig. Synes det er flovt. Hvorfor gjorde jeg nu også som du sagde. Han har sat sig på det yderste sæde, med benene ud over midtergangen. Han kigger direkte på mig. Jeg kan se hans hånd ligger mellem hans ben. Han har en kæmpe bule i bukserne. Han ser liderlig ud.

Jeg mærker at det alligevel tænder mig en del. Jeg havde ikke troet det ville tænde mig at han havde set jeg onanerede i en bus.

Nu trykker han på stop knappen. Han skal heldigvis af nu. Jeg retter lidt på min kjole og sætter mig pænt. Jeg føler mine kinder brænder, og er glad for jeg sidder bagerst.

Jeg skal af næste gang. Jeg skriver til dig, jeg snart er der.

Jeg hopper af bussen, og løber gennem regnen og hen til bestemmelses stedet. Der er et stykke, og jeg bliver drivende våd.

Du står i døren og venter på mig. Jeg får et sug i maven da jeg ser dig. Du smiler og jeg føler mig tryg.

Indenfor har du tændt en masse små lys, og der er hyggeligt og varmt. Du står parat med et håndklæde og tørrer mit hår, og hjælper mig den våde trøje af. Du giver mig et stort knus og lader dine hænder kærtegne mine baller. Jeg mærker du løfter op i min kjole. Du tager den ene hånd mellem mine ben og smiler tilfreds da du mærker min smask våde fisse. Din hånd er varm. Det er dejligt.

Jeg kysser dig på halsen og hvisker i dit øre at jeg er liderlig.

Du løfter min kjole op og jeg smyger mig ud af den. Du løser hurtigt min bh, så mine bryster kommer ud i det fri, og jeg står helt nøgen foran dig.

Jeg går tæt på dig. Mine hænder finder vej op under din bluse. Kærtegner din mave og dine brystvorter, om på din ryg. Jeg trækker din bluse af. Jeg kysser dig krævende på munden. Min mund kysser din hals, og nipper i dine øreflippper. Jeg kysser din mave. Min ene hånd hviler uden på din bule i bukserne. Jeg mærker din pik er vokset. Jeg bliver endnu mere liderlig ved tanken og glæder mig til at blive fyldt ud.

Med et hurtigt tag åbner jeg din knap i bukserne og hiver dine bukser af.

Jeg kysser dine lår og mellem benene, trækker dine underbukser af og nyder synet af din stive pik.

Jeg kysser alt andet end din pik. Nyder at pirre dig. Nyder at se dig så tændt. Jeg trækker dig hen til sengen. Du ligger dig på maven. Jeg sætter mig helt tæt på dig. Jeg nusser dig i håret, lader mine fingre massere dig i nakken og skuldre og kører i lange strøg ned af din ryg.

Mine fingre kører i cirkler på dine baller, ned af dine ben og fødder.

Mine fingre kører op af dine inderlår og op til dine baller...

Jeg beder dig vende dig om.

Din pik står strunk og flot op i luften. Men den må lige vente lidt. Jeg strækker mig op og kysser dig først blidt og inderligt og så mere krævende.

Jeg kysser din hals og brystkasse. Mine hænder går på opdagelse på hele din overkrop..

Min mund kysser dine bryst vorter. De reagerer straks og bliver stive. Min mund fortsætter ned af din mave og lår. Min kind strejfer din pik, men jeg fortsætter nedad med min mund og tunge.

Jeg kysser stille din pik, på pik hovedet og ned af skaftet. Min fisse brænder også efter at være med. Jeg placerer mig så min fisse er udfor din mund, og din pik er udfor min mund.

Jeg ligger ovenpå dig og har fuldt udsyn til din dejlige pik og nosser.

Jeg sikker helt nede fra dine nosser og opad dit skaft.

Jeg sikker dit pik hoved og tager så hele din pik i munden. Jeg begynder at ligge uroligt. Din tunge masserer og slikker min fisse og klit.

Vi finder en dejlig rytme, og den eneste lyd er en stønnen der undslipper vores læber og smaskelydene når vi sutter og slikker.

Jeg mærker din tunge får mig helt op hvor jeg ikke kan holde mig mere, og på samme tid kommer vi i en vild orgasme. Ugers forløsning kommer væltende...

Jeg ligger mig op til dig. Vi ligger helt tæt og nusser og nyder at ligge sammen.

Jeg har min hånd på din pik. Jeg bevæger fingrene meget stille, men alligevel bliver den langsomt stiv igen. Jeg mærker dine fingre finder vej op i min fisse. Du har nu tre fingre op i mig, mens du også masserer min klit, og jeg vrider mig af lyst. Jeg har et fast tag i din pik og trækker foruden frem og tilbage.

Du sætter dig op og skubber mig om på ryggen og trækker mine ben godt tilbage. Du sætter dig foran mig og så trænger du op i mig med din stive pik. Helt i bund. Du knepper min fisse igen og igen. Jeg mærker din pik bane sig vej op gennem min fisse. Dine nosser banker mod min fisse. Jeg klemmer fast om din pik med mine skam læber. Du kommer i er ordentligt støn og jeg mærker din pik tømme sig. Du masserer min klit og jeg kommer også.. Hele min krop ryster, og du holder godt fast om mig imens. Vi ligger og holder om hinanden. Vi kysser og er fyldte med en dejlig følelse.

Jeg vil lige gå i bad inden vi atter skal hver for sig. Jeg stiller mig op i badekarret mens det bliver fyldt.

For anden gang i dag mærker jeg bruserens stråler ramme min krop. Jeg er mere følsom nu. Mærker hvor strålerne rammer. Lukker øjnene og nyder det. 8

Pludselig mærker jeg dine hænder på min ryg. Du masserer hele min ryg i store lange bevægelser. Du står tæt på mig. Jeg mærker din pik skubbe lidt mellem mine baller. Dine hænder rækker om og klemmer mine bryster. Pirrer mine bryst vorter. Du træder lidt tilbage og masserer mine baller. Du masserer dem med små bevægelser. Du er meget grundig og ælter og rører begge mine baller. Det er dejligt. Du trækker ud i mine baller og jeg mærker en finger rundt om min stjerne. Du slikker på din finger så den bliver godt våd. Du lader din finger trykke let og en finger smutter lidt ind. Du står et stykke tid og masserer min stjerne udenpå og lader en finger smutte lidt ind. Jeg giver mig lidt. Men du fortsætter din massage. På mine baller, mine ben og inderlår.

Badekarret er fyldt og vi synker ned i det varme vand.

Du sætter dig bagerst. Jeg sætter mig mellem dine ben. Du kysser min hals og nipper med dine læber. Dine hænder griber om hvert et bryst. De passer lige til dine hænder. Du masserer dem med et fast greb. Jeg mærker din pik ligge mellem mine baller.

Kombinationen af det varme vand, dine hænder overalt og at jeg kan mærke din pik, gør mig vildt liderlig.

Jeg vender mig rundt så vi har vores ansigter mod hinanden. Vores munde finder hinanden og vi kysser dybt og inderligt. Min ene hånd finder vej under vandet og nulrer dine nosser. Du rejser dig op, går ud af badekarret og ligger et håndklæde på gulvet. Du trækker mig med op. Du beder mig stille mig på håndklædet og bøje mig frem og holde fast i badekarret.....

Du nulrer min klit så den bliver stenhård. Du skiller mine skamlæber af med dine fingre. Du fører din pik op mod mine skamlæber. Du fører den ind i et langt, roligt skub. Helt op. Du fylder mig godt ud. Du knepper min fisse i rolige bevægelser. Du trækker næsten din pik helt ud for så at føre den ind igen. Det er utroligt frækt at stå og bare blive rå kneppet bagfra. Du sætter tempoet op. Du banker din pik op i min fisse, og jeg bliver mere og mere liderlig. Jeg mærker mine ben begynder at ryste og jeg har svært ved at holde fast i kanten på badekarret. Da du fortsat knepper min fisse og samtidig sætter en finger på min stjerne, kommer jeg i en lang orgasme. Mine ben giver efter, og jeg sætter mig på håndklædet. Jeg tager din pik i munden, og du knepper min mund med din stive pik til du får orgasme.

Vi kravler op i badekarret og sidder tæt omslyngede, og bare nyder hinanden.

Først da vandet begynder at blive koldt, tager vi os sammen til at komme op af badet.

Vi tørrer os og tager tøj på.

Vi står lidt og snakker, og så passer det med jeg kan tage bussen hjem. Du følger mig til busstoppestedet. Vi kysser hinanden farvel, og på gensyn.

Det er skønt at have noget at glæde sig til.

Bussen er næsten tom. Jeg sætter mig på bagsædet igen og vinker til dig. Jeg læner mig tilbage i sædet. Tænker på busturen tidligere på dagen. Det var frækt at tænke på. kunne godt lide du sendte beskeder om hvad du gerne ville have mig til at gøre.

Jeg ved jeg vil drømme om denne dag når jeg skal sove. Og også ligge og tænke på, hvad vi skal finde på næste gang. Du har advaret mig om der kan gå noget tid inden du kan ses igen. Men det er en del af vores aftale. Vi ses når vi begge kan få det passet ind i hver vores liv. Og i mellemtiden sender vi frække beskeder og varmer op til næste møde.

Jeg skal af bussen, og vil hjem og fantasere om næste gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.