BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg er ved at barbere mine ben. Min fisse får også fjernet de sidste hår. Jeg tager et langt og dejligt bad, og skynder mig så ud af døren. Jeg har taget mig en totalt ego dag. En dag hvor jeg gør en masse godt for mig selv. Det har jeg ikke gjort før. Jeg har altid travlt med at opfylde andres behov, og gøre en masse for andre. Jeg har store forventninger til dagen, men også en masse sommerfugle i maven.

Første stop er ved massøren. Jeg har ikke været der før. Jeg sidder lidt og venter på det bliver min tur. Snuser luften ind i venteværelset. Her dufter rent. Der er rolige farver på væggene og jeg begynder at slappe af.

SEX I DAG?

Hele den her ide med at tage en ego dag opstod, da en veninde for en uge siden spurgte mig, hvornår jeg sidst havde gjort noget for mig selv. Det kunne jeg ikke svare på. For har jeg nogensinde gjort det? Hun rystede på hovedet da mit svar gik op for hende. Hun foreslog mig at tage en dag, kun i mit tegn. Opfylde mine fantasier og mine behov. Jeg havde skubbet tanken væk. Men den vedblev at dukke op. Og det er så grunden til, jeg sidder her nu.

Jeg bliver revet ud af mine tanker da en mand siger mit navn. Han er skaldet, et hoved højere end mig og helt dybblå øjne. Jeg går hen til ham, og han rækker mig sin store hånd, og et varmt smil og præsenterer sig som Morten. Han viser mig hen til en briks og beder mig tage min bluse og bukser af. Han rækker mig et håndklæde og går ud imens. Jeg tager mit tøj af og ligger det pænt sammen, ligesom for at trække tiden lidt. Hvad skal jeg mon nu…. Han snakkede om jeg bare skulle ligge mig op på briksen. Så det gør jeg. Kun i undertøj. Døren går op og Morten kommer ind. Han tager mit håndklæde og ligger det hurtigt over mine ben og numse. Han løsner min bh. Han masserer min hals og nakke og skuldre med sine store bløde hænder. Det er dejligt at blive løsnet op. Hans hænder er overalt på min overkrop, i store bløde og alligevel faste tag. Jeg slapper af og føler mig tryg. Mine tanker vandrer. Jeg har læst mange erotiske noveller om kvinder, der besøger en massør med happy ending. Gad vide om ham her er sådan. Jeg fantaserer om hans hænder der vandrer fra mine bryster, ned til mine baller og masserer dem. Om hvordan han lader en finger smutte ind mellem mine baller og om foran hvor han masserer min klit….gad vide hvordan han er at elske med. Han virker rar, og har dejlige hænder. 

Jeg bliver nærværende igen, da jeg hører hans stemme. Han siger at jeg er meget spændt i nakken, så jeg er nødt til at komme igen en anden dag, hvor han kan løsne mine muskler mere op. . Han masserer mine ben færdig, og siger så at det var alt for denne gang. 

Jeg rejser mig lidt omtumlet fra briksen. Jeg snubler over en stol der står der, men Morten når lige at gribe mig. Han dufter godt. Lidt forfjamsket skynder jeg mig over i hjørnet og tager mit tøj på. Jeg går hen til ham og får en ny tid. Han har sin hånd lidt for længe på min, da han giver mig sedlen med en ny dato på. Jeg fornemmer et glimt i hans øjne. Han smiler i hvert fald. Jeg tager sedlen og får sagt tak for i dag.

Næste stop er frisøren. Jeg skal kun have klippet spidser. Hun er klar da jeg går ind i salonen, og viser mig straks hen til en stol. Jeg sætter mig ned. Forklarer jeg bare skal have klippet spidser. Hun spørger om hun  skal vaske det og sætte det lidt pænt. Jeg takker ja. 

Nu går mine tanker til min aftale senere på dagen. Jeg ved ikke helt hvad min veninde havde i sine tanker da hun foreslog jeg skulle udleve mine drømme. Men den ene tanke tog den anden, og pludselig sad jeg på nettet og søgte efter fyre der ville have en trekant. Jeg har aldrig haft en trekant. Jeg har ofte drømt om det, men ikke turde føre det ud i livet. Dog skal det være med to fyre, hvis det nu skal være. Så for sjov søgte jeg. Og da annoncen dukkede op, læste jeg den med stor interesse. To bedste kammerater søger en pige til en trekant. Pigen behøver ikke have erfaring og kan føle sig helt tryg ved os. Uden jeg nåede at tænke mig om, havde jeg svaret dem. Og pludselig havde vi skrevet sammen hele aftenen. Og det havde ført til en aftale senere i dag.

Frisøren føner mit hår tørt og sætter mit hår i en løs knold, og ligger en let makeup. Jeg føler mig mere og mere klar til i aften. 

Næste stop er en undertøjs butik. Jeg kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har været i sådan en. Jeg går rundt og rører ved alle de smukke blonder. Jeg bliver i tvivl om farven. Og hvor vovet det skal være….            En ekspedient spørger om hun skal hjælpe. Og ved fælles hjælp finder vi et smukt sæt i sort. Bh en skubber mine naturlige bryster lidt op, og gør at de fylder på en smuk måde. Trusserne dækker ikke så meget. Men jeg føler mig godt tilpas i dem. Jeg står i prøverummet og beundrer mit spejlbillede. Fantaserer om at Morten pludselig hiver forhænget til side og står i prøverummet med mig. Der er ikke meget plads, men mine fantasier får alligevel god plads til at udfolde sig i mit hoved. 

 Jeg får undertøjet i en lille papir pose. Udenfor står jeg og snuser den friske luft helt ned i lungerne. Jeg har stadig flere timer til jeg skal møde de to fyre. 

Mine tanker går til massøren Morten. Jeg får lidt røde kinder om min fantasi da jeg lå på briksen. Jeg mærker et lille stik af forventning, nu jeg skal hen til ham igen i næste uge.

Jeg går lidt rundt og kigger på tøj. Jeg kunne godt trænge til en ny kjole. Jeg finder en sort med blonder. Normalt ikke en kjole jeg ville købe. Men nu er det jo heller ikke en helt almindelig aftale jeg har senere. Ikke almindelig for mig i hvert fald. Jeg skubber tankerne væk og køber kjolen inden jeg når at fortryde. Den er rigtig smuk. Lækkert blødt stof, og den går mig lidt over knæene. Ekspedienten ligger den i en pose. 

Jeg går i solarium som mit næst sidste stop inden aftalen med fyrene. Jeg putter penge i automaten, går ind i det lille rum og låser døren. Jeg tager alt mit tøj af. Jeg spritter solariet af, og mit blik falder på spejlet. Hvem er hun, hende i spejlet. Jeg har svært ved at genkende mig selv. Jeg har fået noget mere flød i kinderne og liv i øjnene. Sådan tage en dag helt for mig selv, købe frækt undertøj og kjole og tilmed have en aftale med hele to fyre senere på dagen. Det tænder mig faktisk at tænke på. Jeg kan med en finger mærke at min fisse er våd allerede. Jeg ligger mig ind på den kolde solarie plade. Strålerne varmer mig godt igennem. Jeg spreder mine ben. Jeg kan mærke det drypper lidt fra min fisse. Det er frækt at ligge der med helt åbne skamlæber. Solariet slukker. Mine minutter er gået. Da jeg står på gulvet, må jeg lige røre min klit. Der går et gys igennem min krop. Jeg skal lige til at smutte et par fingre op i min fisse, da jeg kommer i tanke om aftalen med de to fyre. De har bedt mig om ikke at kæle med mig selv. De vil have jeg er top liderlig når vi mødes. Med et skuffet suk tager jeg tøj på og låser mig ud. 

Jeg tjekker min telefon. En af fyrene skriver de har en ekstra udfordring. Jeg skal tage mine trusser af. Til  først tænker jeg aldrig i livet. Men jeg overvejer alligevel. Jeg kan mærke jeg bliver tændt ved tanken. Jeg ryster på hovedet og beholder trusserne på. 

Mit sidste stop er en restaurant, hvor jeg vil spise lidt mad, inden jeg skal mødes med de to fyre. Jeg vælger en restaurant der ser hyggelig ud. Jeg går ud på toilettet. Et fint toilet med en lille håndbruser. Det er helt perfekt. Jeg smider igen alt mit tøj og propper det i tasken. . Jeg vasker mig med sæben der står derude. Mine hænder rammer mine stive bryst vorter. Min fisse er straks klar, da den mærker mine fingre med sæben. Jeg får kuldegysninger . Jeg tørrer mig med håndklædet, og tager mit nye undertøj på og den nye kjole. Jeg retter på det bløde stof, og kigger mig i spejlet. Det er dejligt blødt og sidder godt. Jeg kommer i tanke om udfordringen og tager trusserne af. Kigger mig i spejlet igen. Der er ingen der kan se, jeg ikke har trusser på. Så jeg gør det. De bliver lagt i min taske og jeg går ind i restauranten igen. Tjeneren kommer med det samme, og viser mig hen til et lille to mands bord. Jeg kan kigge ud af vinduet. Se folk skynde sig fra det ene sted til det andet.  Jeg bestiller en øl og en let salat. Jeg har så mange sommerfugle i maven, så jeg ikke er særlig sulten. Jeg mærker det kolde læder fra stolen på mine ben. Mine tanker falder på min blottede fisse.. Jeg samler benene så ingen kan se. Jeg kigger mig rundt. Mine øjne falder på en fyr skråt overfor mig. Kan det passe han smiler. Jeg kigger rødmende væk. 

Mens jeg spiser, falder min tanker hen på den aften jeg skrev med de to fyre. Egentlig følte jeg mig ikke særlig seriøs i begyndelsen. Det var jo kun en drøm, en fantasi. Men efterhånden som beskederne fløj henover skærmen og vi kom tættere på hinandens forventninger, fik jeg lyst til at prøve. De lyder rigtig søde. Og de vil gerne have mig med i en trekant. De vil have mig i fokus. De er begge heteroseksuelle, og vil kun have sex med mig. Det lykkedes dem at ophidse mig så meget, så jeg sagde ja.. 

Jeg har drukket min øl og spist ganske lidt. En blød stemme afbryder mine tanker. Det er ham fyren der sad skråt overfor mig. Han står nu ved mit bord med to drinks. Spørger om han må sætte sig. Jeg nikker lidt tavs. Han sætter sig ved siden af mig. . Han løfter sit glas og skåler. Vi drikker lidt tavst. Indtil han bryder tavsheden og spørger hvorfor en smuk kvinde sidder helt alene og spiser. Jeg overvejer hvor meget jeg skal fortælle ham. Men siger blot at jeg har en aftale senere. Jeg mærker hans ene hånd på mit lår. Jeg er ved at skubbe den væk, men det er faktisk dejligt. Da jeg ikke siger noget, tager han sin hånd længere og længere op under min kjole. Da han er meget tæt på min fisse. Så tæt på så jeg kan mærke varmen fra hans hånd, stopper jeg hans arm. Jeg hvisker lidt stille og stammende at jeg ikke har trusser på. Jeg kan høre han smiler, da han siger at det ved han godt. Allerede da jeg satte mig ned kunne han se ret meget under min kjole. Og da jeg ligesom sad i mine egne tanker, havde jeg spredt benene, så han havde et godt udsyn. Han havde sat og beundret min fisse inden han tog mod til at gå hen til mit bord. Nu er han her. Jeg er meget bevidst om hans fingre der nu masserer min klit. Mine ben har svært ved at holde sig i ro. Og da han med et bestemt greb, smutter to fingre op i min fisse, har jeg svært ved ikke at stønne højlydt. Han læner sig ind over mig og kysser mig grådigt på munden. Hans hånd knepper min fisse i et hurtigt tempo. Timers liderlighed skyller igennem mig og jeg oversprøjter hans hånd. Da jeg kommer til mig selv, hvisker jeg flovt undskyld. Manden smiler og siger det var skønt. Han kysser mig farvel, og går smilende tilbage til sit bord. Jeg drikker resten af min vin. Min telefon bipper. Det er en af de fyre jeg skal mødes med. Han skriver de er på vej til cafeen hvor vi skal mødes. Han minder mig om vores aftale, at jeg ikke må kæle med mig selv. 

. . Vores aftale er at mødes på en lille café hvor vi alle kan se hinanden an. De vil have jeg føler mig helt tryg, inden vi eventuelt  går hjem til den ene. 

Jeg skrår over gaden og finder caféen. Jeg går ind og beder om et bord til tre. Tjeneren giver mig flere valgmuligheder. Jeg vælger et bord allerbagerst. Jeg går forbi flere der sidder og snakker. Det er en lille hyggelig café med dæmpet belysning og stille musik i højtalerne. Jeg beder om et glas rødvin og sætter mig ned. Sommerfuglene basker rundt i min mave. Min puls larmer højlydt. Jeg føler at alle kan se lige op under min kjole. Jeg føler min våde fisse drypper ud på stolen. 

Jeg kan ikke se hvem der kommer ind af døren. Men jeg holder alligevel øje, for at se om der kommer to fyre gående ned mod mig. 

Jeg har sat et par minutter. Et par kvinder og en lille flok unge, er det blevet til indtil videre. Da jeg vil tjekke min telefon for at se om de har skrevet, falder mit blik på en høj fyr, der målbevidst kommer gående ned til mit bord. Han har mørkt hår med lidt krøller. Han kommer helt hen til mig, jeg rejser mig op og vi giver hinanden et knus. Han præsenterer sig som Kasper. Han har en dejlig blød stemme og varme smilende øjne. Han sætter sig overfor mig og begynder at snakke. Spørger mig om alt muligt. Jeg føler mig hurtigt tryg.

 Jeg har næsten glemt der skulle være to fyre, da jeg mærker en hånd på min ene skulder. Jeg kigger lige op i et par meget blå øjne. Jeg har set ham før. Det er Morten. Massøren Morten. Jeg rejser mig op og vi giver hinanden et knus. Jeg er helt rundt på gulvet. Morten og Kasper giver hinanden et venskabeligt knus, mens jeg forbløffet sætter mig ned. Morten smiler varmt og spørger, om det har hjulpet at han løsnede mine muskler tidligere. Han havde genkendt mig, da han masserede mig tidligere. Jeg havde bedt om jeres billeder da vi skrev sammen. Men i ville hellere vente så jeg ikke vidste hvordan i så ud. Mit billede havde i fået lokket ud af mig, så i kunne finde mig på caféen. Jeg bliver lidt mere våd mellem benene da det går op for mig at Morten masserede mig, mens han godt vidste vi skulle mødes senere.  

Få sex i dag

Snakken går fint mellem os alle tre. Vi snakker slet ikke om sex. Pludselig ligger Kasper en hånd ovenpå min, og spørger om jeg har lyst til at komme med dem hjem. Aftalen er stadig den samme. De vil passe på mig hele tiden og kun gøre hvad jeg har lyst til. Jeg kan til enhver tid sige fra. Jeg er fascineret af de to fyre. De ser godt ud på hver deres måde. Men vigtigst for mig er at de virker så rare og jeg kan godt lide deres selskab. Jeg føler mig tryg ved dem begge. 

Vi følges ud af caféen. Mine kinder brænder lidt. Jeg føler at alle kan se hvad vi skal hjem og lave. Men når jeg kigger rundt, er alle jo optagede af hver deres. En er ved at låse sin cykel op, flere står og snakker og over ved et træ prøver en fyr at score en pige. Ingen ligger mærke til os. Kasper tager armen om mig og siger grinende, at han føler sig snydt fordi Morten allerede har rørt min krop. Det sitrer lidt i mig ved tanken. Morten er gået i forvejen. Det tænker jeg ikke så meget over. Kasper kysser min hals og siger at de glæder dem rigtig meget til at forkæle mig hele aftenen. Han hvisker i mit øre om jeg er våd…. Om jeg har brudt reglen, og kælet for mig selv. Jeg smiler ved tanken om manden på caféen. Men kæle med mig selv har jeg ikke gjort. 

Vi er nu fremme hvor Morten  bor. Kasper åbner døren. Sikke et syn. Små lamper oplyser entreen, inde i stuen er der fyldt med stearinlys, og Morten kommer ud og tager imod os. Morten kom senere på caféen fordi han skulle gøre klar, og gik i forvejen nu, så han kunne tænde alle lys. Der virker rigtig hyggeligt. Det er tydeligt at Morten og Kasper er meget gode venner. Stemningen er god. Morten tager mig i hånden og trækker mig hen i sofaen. Han har sat øl, vin og vand på bordet. Jeg skænker mig et glas vin for at dæmpe nervøsiteten lidt. Vi snakker lidt om hinandens oplevelser. Morten og Kasper har prøvet at have en trekant sammen før. Men det var med en af deres kærester. Nu vil de gerne prøve igen med en fremmed kvinde, og nu de begge er singler.

De spørger om jeg har prøvet anal sex. Det har jeg en enkelt gang. Men uden den store succes. De lover at passe på mig, Hvis vi skulle få lyst til anal sex. De fortæller at de har flere frække ting i hovedet vi skal prøve, men at jeg altid kan sige fra.

Morten sidder og nusser mig i nakken. Det er dejligt. Han bøjer sig henover mig og kysser mig krævende på munden. I et tag, løfter han min kjole op, og får den hevet af mig. Jeg sidder uden trusser og i min nye bh midt på en sofa mens to fyre kigger på mig. Så godt kender jeg dem jo egentlig ikke. Og alligevel er jeg forbavsende tryg.

 Kasper drejer mine ben op i sofaen og trækker mig ned og ligge. Morten kysser mig krævende på munden igen. Jeg mærker en tunge slikke op af mit inderlår. Kaspers tunge. Han sætter sin mund ligeud  for min fisse. Han ånde er varm. Min fisse reagerer straks. Han berører stille min klit med en finger. Han rejser sig så op for at klæde sig selv af. Morten har længe rejst sig, og står helt nøgen med pikken strittende op i luften. Han tager hurtigt min bh af. Kaspers tunge finder min klit og nærmest suger sig fast til den. Morten har fundet mine bryst vorter og nulrer og sutter dem. Jeg overgiver mig helt, og lader min krop køre sit eget løb. Jeg kan slet ikke tænke, kun nyde. Kaspers tunge har fundet vej til min fisse og jeg hører slubrende lyde dernede fra. Morten bevæger sig. Han står ved siden af mig. Hans stive pik hænger lige udfor mit hoved. Har du lyst til at sutte mig spørger Morten hæst. Jeg tager fat i Mortens pik. Jeg slikker på den. Der pibler præ sperm ud af den. Den smager godt. Jeg suger hans pik hoved ind i min mund, samtidig med jeg har svært ved at ligge stille med Kaspers tunge i min fisse og på mit mellemkød. Mortens pik pumpede i min mund. Jeg lader Morten køre sin pik ind og ud af min mund. Da jeg mærker først én og så to fingre i min fisse, klemmer jeg fast om Mortens pik med mine læber, og han kommer i nogle brøl, mens han fylder min mund med sperm. Jeg koncentrerer mig nu fuldt ud om Kaspers berøringer og tunge. Han bøjer mine ben godt bagover, og presser så forsigtigt sin pik ind i min varme fisse. Morten sidder og nusser mine bryster imens. Kasper støder mere til, og jeg mærker hans pik støder hårdt mod min fisse. Jeg kan ikke holde mig mere og mine ben ryster og jeg mærker kuldegysninger i hele kroppen. Kasper støder til, inden hans pik sprøjter langt op i mig.

Vi går ind i soveværelset og ligger os i dobbeltsengen. Jeg ser nu der også er små lys og hyggeligt herinde.

Morten og Kasper ligger på hver deres side af mig. De spørger om jeg er ok. Jeg smiler. Jeg er meget ok. Det har været fantastisk indtil nu. Morten spørger om jeg havde en god oplevelse på restauranten. Jeg rødmer. Hvordan vidste de nu det. Inden jeg når at svare, fortæller de at det er en af deres venner. De mente det kunne være frækt at jeg fik forløsning lige der, midt på restauranten, inden jeg skulle mødes med dem. Overskride en grænse. Jeg ryster på hovedet. Det her var vidst mere planlagt end jeg lige troede. 

Jeg kravler ned i sengen og tager Kaspers pik i munden. Jeg kan smage mine fisse safter. Jeg masserer hans pik hoved med mine læber. Jeg mærker noget koldt på min nakke og ryg. Jeg finder ud af det er olie. Morten masserer mig ind.  I lange bløde strøg. Jeg kæler for Kaspers nosser og hans pik samtidig med jeg mærker Mortens hænder på min krop. Det at jeg er smurt ind i olie, gør det intenst. Han masserer mine baller. Med en meget våd hånd masserer han min klit. En finger smutter op i min fisse med en svuppende lyd. Jeg har nærmest hovedet begravet i Kaspers skød, da Morten rammer min stjerne med olien. I et langt tryk mærker jeg min stjerne får en masse olie. Lige så forsigtigt gnider Morten rundt om min stjerne og giver et let lille tryk. Jeg spænder lidt.

Morten har sluppet massagen og siger han gerne vil mærke min fisse. Han ligger sig ned, og beder mig sætte sig på ham. Min godt liderlig e fisse glider langsomt ned over Mortens pik. Den er stor. Jeg bliver fyldt godt ud. Jeg begynder at ride Morten i dybe hurtige træk. Han beder mig sætte tempoet ned, da han ellers kommer. Jeg havde kun tænkt på den store pik i min fisse, da jeg pludselig bliver opmærksom på Kaspers hænder. Han har overtaget olien og har sine hænder godt begravet i mine baller. Han siger jeg skal ligge mig ned på Morten. Morten spreder mine ben godt ud til siden. Han bevæger sit underliv så jeg mærker hans stive pik.

Kaspers sprøjter temmelig rundhåndet med olien. Det går op for mig, hvad han vil da jeg lærer en finger på min stjerne. Jeg prostererer lidt. Men Morten kysser mig. Han siger jeg til enhver tid kan sige stop.

Kasper tager prøvende sin meget olierede finger og trykker let på min stjerne. Mere olie. Forsigtigt trykker han sin lillefinger op i min stramme røv. Det gør lidt ondt. Men da Morten i det samme presser sin pik op i min fisse, glemmer jeg alt om smerten. Mortens pik i min fisse, og Kaspers finger i min røv. Det er dejligt. Kasper tager prøvende sin finger hurtigere ind og ud. På en måde gør det ondt, men samtidig er det så dejligt.

Kasper spørger om han må prøve at presse sin pik op i min røv hvis han er meget forsigtig. Jeg tænker at det i hvert fald skal være Kaspers, ud af de to, da Mortens er noget større. Jeg indvilliger. Morten knepper min fisse mens Kasper gør klar bag ved mig. Han tager et konsol på sin pik. Jeg mærker olien igen. Så trykker det på min stjerne. Jeg når at tænke at han aldrig kommer op i min røv med hans pik. Men nu mærker jeg en smerte, og han er inde. Han stopper op. Morten har en finger på min klit og hans pik afleder min fisse. Langsomt trænger Kasper lidt mere ind. Stykke for stykke trænger han op i min røv, mens Morten knepper min fisse og masserer min klit. Jeg føler mig meget fyldt ud. Jeg når at få Kasper helt op i min røv. . Jeg er meget koncentreret, og da jeg giver slip på nervøsiteten kommer jeg. Jeg får kuldegysninger og ryster. Kasper trækker forsigtigt ud af min røv. Jeg føler stadig jeg har ham oppe i mig, da Morten hurtigt knepper min fisse og han kommer.

Kasper har trukket sit kondom af og står med meget stiv pik foran mig. Jeg tager ham i munden og når kun at sutte lidt, før han sprøjter sin sperm ud i hele mit hoved. Jeg synker ned på sengen. Totalt udmattet.

Jeg må være blundet hen. Det er helt mørkt. Jeg Kigger på min telefon. Klokken er 2 om natten. Jeg hører stemmer. Jeg går efter lyden. Det er Morten og Kasper. De sidder i  hver deres stol i stuen med en øl. De smiler bredt da de ser mig. Jeg sætter mig i sofaen. Jeg skutter mig. Jeg havde glemt jeg er helt nøgen. Morten rejser og kommer tilbage med en dyne. Han sætter sig ved siden af mig og putter dynen om mig. Jeg læner mig ind til ham.

Kasper bryder tavsheden og spørger om det var meget slemt da jeg havde hans pik i røven. Jeg ryster på hovedet. Det var dejligt.

Vi går i seng og putter os ind til hinanden. Ikke sidste gang vi har haft en aftale. 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.