BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg ligger i teltet og strækker min krop. Jeg kan høre fuglene synge og mennesker der snakker og griner, børn der leger og en hund der gør i det fjerne. Jeg smiler ved tanken om hvordan jeg er kommet hertil, at ligge i et telt.

Jeg trængte til der skulle ske noget andet. Trængte til at komme hjemmefra. En pludselig indskydelse gjorde at jeg sad med computeren og kiggede lidt på forskellige sider.

SEX I DAG?

Der dukkede en reklame op med tilbud på en uges camping i det nordjyske. Inden jeg havde tænkt mig om, havde jeg reserveret en uge, og det blev en realitet . To dage senere skulle jeg af sted. Jeg fik lånt et stort telt med to kabiner og et rum i midten. Jeg pakkede alt, jeg mente jeg skulle bruge, og kørte så meget tidligt om morgenen.

Jeg ankom i solskin. Der var liv og glæde på pladsen. Jeg fik valget mellem flere pladser, og kørte ned for at kigge på dem. Efter flere overvejelser, valgte jeg en stor fin plads lidt af sides. Der var hyggeligt med træer og buske rundt om hver enkelt plads.

Alt er godt, indtil jeg skal have teltet op. Det virkede så nemt da jeg fik instruktioner fra dem jeg lånte teltet af. Men da jeg står med det, er det ikke så enkelt. Stængerne vil ikke som jeg vil og jeg ligner en klovn der forsøger at få publikum til at grine. Problemet er bare at jeg netop ikke ønsker at nogen ser mig. Da jeg febrilsk kigger op fra mit mislykkede projekt, kan jeg dog konstatere at det er for sent. Flere går smilende forbi . Nogen stopper op og kigger. Lige der, vil jeg ønske jeg kan gøre mig usynlig. Da jeg synes det er allermest håbløst og pinligt , kommer hjælpen i form af en fyr der med målbevidste skridt går hen til mig og tager teltet fra mig. Du smiler til mig og går systematisk i gang. Orden på stængerne og så går det hurtigt. Vi snakker ikke meget undervejs. Jeg kigger lidt skjult på dig, når jeg kan komme til det. Du ser godt ud. Måske ikke til et model blad. Men godt på hans måde. Varme øjne, et skønt smil, stærke arme og en dejlig stemme. Inden jeg har set mig om, er teltet oppe. Du hjælper med at tømme bilen og indrette teltet hyggeligt.

I den ene kabine har jeg madras og dyne. I midten et tæppe på gulvet og et lille bord og et par stole. I den sidste kabine har jeg de sidste af mine ting opbevaret og nogle tæpper osv.

Klokken er kun 10 om formiddagen , men jeg har været oppe rigtig længe, og solen og den lidt spændte stemning mellem os, gør at jeg byder på en øl. Vi finder en skygge og sætter os udenfor. Du præsenterer dig som Thor. Du rækker mig din hånd. Den er varm og stor. Jeg synes du har min hånd længe i din. Jeg bliver lidt forlegen og kigger genert væk. Jeg bider mig lidt i min underlæbe og møder nu dit blik. Der er et smil i dine øjne. Jeg mærker varmen brede sig i min krop.

Du drikker din øl ud, takker for den og siger du hellere må gå. Du har nogle aftaler du skal nå. Du når lige at fortælle at jeg kan tjekke de sedler ud der hænger rundt Omkring på pladsen , da der vil være en masse aktiviteter den kommende uge.

Jeg ligger mig ind i teltet , er blevet lidt svimmel af øllen.

Og her ligger jeg nu og strækker mig. Mine tanker går til Thor jeg har egentlig ikke planlagt, eller har de store forventninger hvad angår fyre. Jeg har egentlig slet ikke tænkt så meget over forventninger. Det hele er gået så hurtigt.

Men nu er jeg her og jeg vil have det bedste ud af det hele, og have alt med.

Jeg går en tur rundt på pladsen. Der summer af liv og glade stemmer. Vejret er skønt og over alt hygger folk eller er i gang med forskellige aktiviteter. Jeg kan ikke lade helt være med at kigge efter dig. Men jeg ser dig ikke . Sedlen du har nævnt indeholder mange aktiviteter. Allerede om aftenen reklamerer de med levende musik og en buffet. Jeg synes det er lidt grænseoverskridende at gå selv til sådanne ting. I det hele taget at tage selv på telt tur er grænseoverskridende. Men nu er jeg her, og så skal jeg da også opleve noget. Jeg går op i receptionen og køber en billet.

Nu har jeg nogle timer for mig selv , så jeg beslutter at snuppe en bikini på og en lille kjole uden over, og så går jeg ned til stranden.

Det er en skøn strand med mange klitter. Jeg kigger mig lidt rundt. Ensomheden dukker lidt frem. Jeg sætter min taske og går ned i vandkanten. Mærker det kolde vand omslutte min krop. Jeg gyser. Skynder mig at dukke ned under vandet inden jeg kan nå at fortryde. Vænner mig hurtigt til vandet. Der er mange i vandet. Jeg tager nogle svømmeture indimellem børn og voksne. Jeg går op på stranden og snupper min taske . Jeg går op i klitterne og finder et fint sted lidt skjult uden mennesker i nærheden. Så er der ingen der opdager jeg er selv.

Jeg breder mit håndklæde ud og ligger mig på det. Jeg tager min bikini overdel af og mærker solen brænde på min hud. Det er dejligt at ligge og slappe af. Jeg bliver liderlig af at ligge næsten nøgen og slappe af. Jeg er normalt ikke så vild med at være helt nøgen et sted hvor andre kan se mig. Men det er som om jeg overskrider flere grænser på denne tur. så jeg løfter numsen og trækker mine bikini trusser af. Jeg bliver våd mellem benene ved tanken om at andre kan se jeg ligger helt nøgen og slikker solskin. Jeg spreder benene lidt. Vinden puster sagte på mine lår.

Mine hænder kærtegner mine bryster , nulrer mine bryst vorter og mærker de bliver stive og hårde. Mine hænder vandrer ned over min mave, kærtegner mine inderlår, mine fingre finder min klit. De fortsætter ind i min varme fisse. Jeg er meget våd. Jeg skiftevis nulrer min klit og kører fingrene ind i min fisse. Da jeg kommer, glemmer jeg at jeg er på en offentlig strand. Jeg glemmer alt om tid og sted. Da jeg kommer til mig selv fornemmer jeg at noget skygger for solen. Jeg prøver at finde noget jeg kan trække over mig, for at dække min nøgne krop. Jeg finder det ikke, og da jeg kigger, er der ikke nogen at se.

Jeg tager min bikini på. Jeg har fået en del sol. Jeg pakker mit håndklæde i tasken og går hen mod campingpladsen .

Der er mange ved Poolen. Jeg finder mit shampoo og et rent håndklæde frem og en kjole og går op i en bruser.

I badet tager jeg bruseren, og skyller både min fisse og min numse godt. Jeg får kuldegysninger da jeg tænker på om nogen mon har set mig ligge og onanere på stranden. Selvom jeg ikke troede det, er det faktisk en tanke der tænder mig. Jeg tørrer kroppen og sætter håret i en løs frisure.

Jeg lægger en let makeup og trækker en kjole ud over min bh og trusser. En pludselig indskydelse, får mig til at trække trusserne af igen og gemme dem i tasken. Nu er jeg klar til at gå til fællesspisning og musik. Jeg går efter lyden. Mange er allerede kommet. Der er fakler og blomster og borde sat op i små grupper. Det er rigtig hyggeligt. Mange kender hinanden og har sat sig sammen. Jeg finder et tomt bord og bænke sæt og sætter mig ned. Hurtigt kommer der flere folk og jeg bliver spurgt om de må sætte sig. Jeg siger selvfølgelig ja, og skæver til dem. Det er 5 fyre . De smiler og griner og virker i godt humør. De får mig hurtigt smittet med deres humør. De er søde. De snakker og spørger til mig. Jeg føler mig godt tilpas. Da vi er ved at spise, kommer der en fyr mere som de andre kender. De har åbenbart holdt en plads til ham. Da jeg kigger nærmere , opdager jeg at det er dig. Jeg rødmer og mærker en varme i mine kinder. Jeg får øjenkontakt med dig og du løfter sit glas og skåler med mig...jeg mærker en kildende fornemmelse mellem benene. Som aftenen går, og vi får mere at drikke, flirter vi mere og mere åbent.

Det er blevet mørkt og musikken stopper med at spille. Flere er gået tilbage til deres telte og campingvogne. Os der er tilbage er rykket mere sammen. Du sidder lige ved siden af mig. Vores ben rører hinanden. Jeg begynder at småfryse. Du lægger en arm omkring mig. Det føles trygt og varmt. Det viser sig at du er fast ligger på pladsen. Du bor i en campingvogn. De andre fyre er dine venner der besøger dig. De er efterhånden blevet mere højrøstede. Ham den ene spørger om jeg nød min tur på stranden. Og de andre skubber til hinanden og griner. Du trækker mig lidt tættere på sig og hvisker ind i mit øre at jeg bare skal ignorere dem. Du kysser min hals. Du har en arm i min nakke, din hånd følger mit kindben og du drejer nu mit hoved så vores ansigter er helt tæt på hinanden. Vores læber mødes i et langt kys. Du smager godt. Jeg nusser dig i nakken og har helt lukket de andre stemmer ude, da jeg hører ordene det var frækt, onarere og orgasme. Jeg frigør mig fra dig for at høre mere med. De snakker om hvor frækt det var at jeg havde lagt offentligt og onaneret til jeg kom, og at flere af de andre fyre havde onaneret imens. Du beder dem stoppe. Men fyrene har talt sig varme. De tjatter til dig og siger , det så frækt ud. Og at det ikke er værre end din fantasi om at en pige sutter din pik mens du sover. Du skynder dig at drikke din øl.

Få sex i dag

Jeg er ved at være godt våd mellem benene. Tænder lidt på at de har set mig ligge og onanere. Du rejser dig op. Jeg skutter mig. Det blev så koldt uden hans arme omkring mig. Du rækker en arm ud til mig og trækker mig op. Du begynder at gå. Jeg følger efter. Da vi kommer til en bygning, stopper du op. Du tager fat om mit ansigt med begge hænder og kysser Mig. Krævende og bestemt. Vores tunger danser om hinanden. Jeg føler jeg drypper på jorden , så våd føler jeg mig. Jeg mærker dine hænder finde vej under min kjole. Du snapper efter vejret da du opdager jeg ikke har trusser på. Du skubber mig blidt baglæns til jeg rammer noget hårdt. Det er et bord. Du løfter mig lige op på kanten og knapper dine bukser op . Du styrer din pik hen mod min fisse. Jeg er så våd så din pik smutter bare ind. Du pumper mig i lange seje træk. Jeg bliver fyldt helt ud. Jeg mærker hurtigt min fisse trækker sig sammen og jeg føler jeg klemmer din pik voldsomt. Et højt brøl afslører at du også kommer. Du kysser mig inderligt og længe. Vi går ind i toilet bygningen og vasker os lidt. Rundt omkring går der mennesker og små snakker. Jeg har slet ikke tænkt på at nogen kan se os. Jeg føler mig helt anderledes på denne ferie. Mere åben og mere mod på at prøve nye ting.

Du insisterer på at følge mig hen til mit telt. Vi kysser hinanden på gensyn inden jeg går ind i teltet for at sove.

Jeg har svært ved at falde i søvn. Tænker længe på dine læber , hænder og smil.

Jeg vågner ved biler og motorcykler der kører på pladsen. Jeg har sovet længe. Jeg gør mig klar til en ny dag og spiser og klæder mig på. Jeg vil ind til byen og kigge lidt.

Jeg går lidt ind og ud af nogle butikker uden at købe det store. jeg har tankerne et andet sted. Vil gerne se dig igen. Mærke dig og elske endnu mere. Jeg finder en lille hyggelig restaurant. Jeg sætter mig udenfor og bestiller en salat og en kold øl. Jeg sidder og kigger på alle de mennesker der går forbi, da jeg genkender dig. Jeg skal til at vinke til dig, da jeg ser han ikke er alene. Du følges med en smuk mørkhåret kvinde. Jeg kig her væk og håber i ikke ser mig. Nu er der pludselig ikke så hyggeligt mere. Selvfølgelig er du ikke single. Det har jeg slet ikke spurgt dig om.

Jeg levner det meste af min mad og skynder mig tilbage til pladsen. Jeg ligger mig ud foran teltet og får en middagssøvn på et tæppe. jeg er lidt ærgerlig over jeg troede du ville have mig. Jeg vågner ved at dine kammerater grinende kommer gående. jeg forsøger at smutte ind i telt et men de når at se mig og kalder på mig.

Jeg svarer undvigende på deres spørgsmål og ved ikke hvad jeg skal svare da de spørger om jeg vil med jer ud at spise om aftenen. Jeg skal til at sige jeg ikke kan , da du kommer gående .....alene. de andre spørger om du har fået sendt din søster godt af sted. Din søster. Jeg hører slet ikke hvad de mere siger, men får hurtigt sagt ja tak til at tage med ud og spise.

Vi mødes om aftenen. Vi kan gå hen til restauranten. Du tager som den største selv følge min hånd da vi går. Det er dejligt.

Restauranten er hyggelig og med en dejlig atmosfære. Snakken går let mellem os alle og timerne flyver af sted. Flere gange har du diskret lagt din ene hånd på mit lår. Efter den hurtige gang sex i går , er jeg kun blevet mere liderlig. Jeg drømmer om at mærke dig igen. Derfor sagde jeg også hurtigt ja, da du spurgte om jeg ville med dig hjem i hans campingvogn. Små solcelle lamper lyser op foran dit fortelt. Det er hyggeligt indrettet. Campingvognen er med god plads og en stor dobbeltseng.

Vi kommer kun lige indenfor, så kysser vi hinanden. Jeg kysser din hals og nipper dig i ørerne med mine læber, mens du trækker min kjole af. Mine hænder masserer din ryg. Jeg trækker din bluse af og nipper i dine bryst vorter. Min mund fortsætter ned af hans mave hvor jeg kysser og slikker. Jeg hjælper dig med at få dine bukser af. Dine boxershorts trækker jeg af med min mund. Din Pik står stift ud i luften. Jeg kysser den lige midt på hovedet. Det pibler frem med Præ sperm. Det smager salt. Jeg slikker mig om munden. Jeg tager forsigtigt dine Nosser i hånden og klemmer dem blidt, mens jeg suger dit pik hovede ind i min mund. Jeg tager en stor del af din pik i min mund. Du stønner nu og jeg skynder mig at trække mig tilbage. Jeg skubber dig blidt ned i sengen. Men med et hurtigt tag, får du trukket mig med ned i sengen og lagt dig øverst. Du kravler ned mellem mine ben og jeg mærker en varm tunge mellem mine skamlæber. Du suger og slikker . Du suger nu min klit ind i din mund til jeg er ved at komme. Du siger du trænger til at mærke mig. Jeg benytter mig af situationen og skynder mig fri. Jeg skubber dig om på ryggen og sætter mig tilrette . Jeg får din pik sat foran min indgang til min fisse. Jeg løfter mig op så han kan trænge ind. Ret hurtigt finder pikken vej, og baner sig vej op igennem min fisse. Jeg sidder øverst så jeg kan ride hans pik og bestemme tempoet. Langsomt lader jeg hans pik bane sig vej op gennem mine skamlæber og helt i bund i min godt våde fisse. Jeg klemmer godt til og kan mærke hver centimeter der fylder mig ud. Jeg løfter mig op så pikken næsten kommer helt ud hver gang. Men så er jeg også nødt til at mærke den ordentligt og jeg sætter farten op. Mine knæ har jeg i madrassen, jeg holder øjenkontakt med dig. Min fisse malker din pik i hurtigt tempo. Det sortner for mine øjne og hele min krop ryster, da jeg kommer i en kæmpe orgasme. Du kommer også. Mærker du skyder din sperm langt op i mig.

Jeg ligger mig ved siden af dig og putter mig ind i dine arme. Jeg kan mærke vores safter løbe ud af min fisse. Jeg strækker mig tilfreds. Jeg spørger dig lidt ind til den fantasi, dine kammerater nævnte første aften. Du fortæller at du altid har fantaserer om at ligge sig til at sove nøgen . Og så vågne ved at en kvinde sutter din pik. Jeg tænder på din fantasi. En ide former sig i mit hoved. Det må blive en anden aften.

Jeg ligger mig foran dig så vi ligger i ske. Dine hænder ligger og masserer mine bryster. Klemmer lidt hårdt på mine brystvorter. Jeg er ved at være godt liderlig igen da jeg mærker din hårde pik banke på min ryg. Jeg mærker dine fingre der skiller mine skamlæber af og din pik der kigger indenfor. Du tager mig lige på og hårdt. Presser din pik op i min fisse. Og Din mave der klasker mod min ryg. Du løfter mig op så jeg står på knæ . Du presser dig op i mig igen og tager min fisse med din pik. Du tager fat i mit lange hår og holder fast. Du knepper min fisse hårdt og bestemt. Jeg mærker det bliver fugtigt omkring mit bagerste hul , og Lige da du sætter en finger mod min stjerne , kommer jeg. Du knepper videre og så mærker jeg du trækker dig ud og skyder din sperm op af ryggen på mig.

Godt indsmurte i hinandens safter, falder vi i søvn, godt udmattede.

Jeg vågner ved at du ligger og kigger på mig. Du smiler da du ser jeg er vågen. Heller ikke i dag skulle du vågne ved at få suttet pik. Jeg smiler indvendigt. Jeg har helt andre planer. Men det sker, når jeg synes det skal ske.

Jeg slår et stort håndklæde om mig og går op for at bade. Vælger familie rummet, da bruseren der er rigtig god. Jeg går ind og sætter mine ting. Da jeg skal til at lukke døren, er der en arm i vejen. Døren bliver skubbet op. Jeg nær slet ikke at sige der er optaget , før døren skubbes helt op og jeg ser det er dig. Jeg skynder sig ind og låser døren. Med et hurtigt ryk løsner du mit håndklæde, og jeg står nøgen foran dig. Du smiler. Vi mødes i et skønt tungekys der kilder mellem benene. I bruseren skiftes vi til at skylle os. Jeg hælder sæbe ud over din ryg. Masserer alt sæben ind fra top til tå. Ryggen får lange blide strøg og især dine baller og pik er jeg meget grundig med. Jeg tager godt fat om skaftet og trækker i din pik. Helt tilbage og helt frem.

. Jeg vasker mit lange hår og du sæber mig ind. Da du sæber min fisse ind er den øm, men slet ikke færdig med at være liderlig. Et suk undslipper mine læber da du uden forvarsel tager to fingre op i min fisse. Endnu en finger fylder min fisse ud. Du finder mit g punkt og finger knepper mig. Mine ben ryster og jeg falder helt sammen. Min orgasme overvælder mig og jeg sidder på det kolde bruser gulv med min ømme fisse.

Da jeg er kommet lidt til mig selv, tager du prøvende din hånd og presser mit hoved hen til din pik. Min tunge slikker dit pik hoved. Mine læber klemmer rundt om din pik , men så trækker jeg mig tilbage og lader mine hænder gøre arbejdet. Mine fingre omslutter din pik. Blotter pikhovedet og nusser det med en finger. Kærtegner dine Nosser. Med en fast hånd, kører jeg forhuden frem og tilbage indtil du sprøjter din sperm ud. Vi vasker os færdigt og går hver til sit. Selvom min fisse er meget øm, svæver jeg rundt. Hvem havde dog troet det ville blive så god en ferie.

Fortsættes....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.