BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg tilbringer dagen lidt rundt på pladsen med gåture og en kold drink i skyggen. Der er pool party om aftenen. Der står på skiltet at det aflyses, hvis det er dårligt vejr. Der er ingen fare for at det begynder at regne , så jeg spiser aftensmad og forbereder mig til pool partyet. Jeg er deroppe i god tid og får nogle liggestole. Må hellere reservere nogle ekstra hvis nu.......

Pyntet med blomster og god musik og kolde drinks, er de klar til at begynde. Jeg springer i vandet. Det føles koldt til først. Men efterhånden som min krop vænner sig til det lidt kolde vand, er det skønt. Mine brystvorter er stive og jeg bliver tændt ved tanken om de dejlige ting der skete i nat.

SEX I DAG?

Lige som jeg sidder ved kanten og får vejret efter alle de svømmeture, mærker jeg en stærk arm omkring mig. Jeg bliver kysset på halsen. Med hæs stemme siger du at du ikke forstår du er så liderlig hele tiden. Dine hænder kærtegner mine baller. Du trykker dig ind til mig. Jeg er dog stadig lidt øm efter nattens udskejelser og vi beslutter at gå op til liggestolene. Du ligger dig ned, og jeg rykker min liggestol tæt på din. Jeg drejer mig om på siden og nusser din arm og mave. Lidt tilfældigt strejfer jeg din pik. Pirrer dig ved at røre dig forskellige steder. Du lægger et håndklæde over dine badebukser. Kan godt se din pik er stiv igen. Her er mange mennesker og alle kan se hvis vi laver noget. Jeg springer i vandet, og glad ser jeg, at du følger med. Jeg svømmer hen til dig og kysser dig. I tæt omfavnelse og hede kys sætter jeg mig ovenpå dig. Jeg mærker tydeligt din hårde pik igennem badebukser og bikini trusser. Sammen flyder vi hen i den bagerste krog hvor vi er mere usynlige. Du tager din pik ud af badebukserne og med den ene hånd trækker du mine bikini trusser til side og med den anden styrer du din pik ind i min varme grotte. Jeg har lyst til at stønne højt. Men af hensyn til alle de andre badegæster gør jeg det ikke. Det er frækt at sidde på dig med din pik oppe i mig og ride dig så usynligt som muligt. Mine skamlæber klemmer fast om din pik. Jeg er helt i min egen verden. Første gang jeg kigger op, er jeg tæt på klimaks og ligeglad om folk ser mig. Tænker kun på pikken der fylder min fisse ud. Nogle enkelte kigger hen imod os. Ellers er de optagede af deres drinks og af at bade. En enkelt mand tiltrækker dog min opmærksomhed. Han holder øjenkontakt med mig. Og jeg ser nu at han sidder med sin pik i hånden. Ikke særligt diskret sidder han og river den af. Jeg kan se hans blottede pik hoved. Da hans sæd sprøjter ud i lange stråler, gemmer jeg min mund ind mod din hals for at kvæle mine støn da jeg kommer. Du tager hårdere fat og banker din pik op i min fisse og kommer også.

Vi skynder os op af vandet og går grinende ned for at bade. Alene denne gang. Min fisse trænger til at slappe af. Nyder fornemmelsen af vandets stråler. Nyder det varme vand. Jeg tager tøj på og sætter mit hår.

Jeg mødes med dig igen. Hånd i hånd går vi ned til stranden. Vi kysser, men Ikke andet . Vi går nede i strandkanten og lader det kolde vand køle vores fødder. Vi sidder i klitterne og nyder solnedgangen. Vi griner og pjatter. Du bliver lidt mere alvorlig og fortæller at du næste dag ikke er så meget på pladsen, da du har lovet at hjælpe en kammerat med at flytte. En ide udformer sig i mit hoved og jeg kommer derfor til at smile, da jeg siger at det er helt fint. Vi kysser godnat da du skal tidligt op.

Jeg bruger næste dag på at shoppe og se området. Det er smukt. En masse dejligt natur. Jeg snuser den friske luft helt ned i lungerne. Jeg køber lidt let mad og glemmer alt om klokken. Jeg er først tilbage på pladsen efter aftensmad . Jeg ser dine kammerater, men kan ikke se dig. De fortæller at du har ledt efter mig, men gik i seng da du ikke kunne finde mig. Du har flyttet hele dagen og er godt brugt. Dine kammerater beklager, og tænker nok jeg er skuffet. Men alt går efter min plan.

Lidt genert får jeg spurgt, om de tilfældigvis har en nøgle til din campingvogn, eller ved om jeg kan komme ind. Og hjælpen er nær. En af vennerne ved i hvert fald hvor der findes en ekstra nøgle og han henter den hurtigt. Nu kan min plan lykkes.

Renvasket og med håret løst sat op og en kjole udover min nøgne krop, sætter jeg kurs mod din campingvogn. Forsigtigt sætter jeg nøglen i og drejer den rundt. Jeg står helt stille da det giver et højt klik. Men på dit åndedræt kan jeg høre du sover endnu.

Det er underligt at liste rundt når du sover. Du ligger lidt på siden. Jeg løfter forsigtigt dynen. Helt nøgen. Min fisse dunker. Liderlig igen. Mine læber omslutter dit pik hoved. Du smager godt. Mine læber klemmer rundt om dit glatte pik hoved og min tunge kører rundt i cirkler. Mine hænder nusser dine Nosser, og jeg tager mere af din pik i min mund. Vil se om jeg kan sluge den til rod. Den er lang. Jeg gisper efter vejret da den kommer helt ned i min hals. Du ruller om på ryggen. Jeg kan ikke finde ud af om du sover. Det gør din pik i hvert fald ikke. Nu mærker jeg et par hænder på mit hoved. Du er vågen. Du smiler. Du kigger på mens din pik kører ind og ud af min mund. Jeg slikker op af skaftet. Jeg suger dine nosser ind i min mund. Min mund har overtaget magten over din pik. Jeg mærker du trækker vejret hurtigere og sætter tempoet ned. Men med dine hænder bestemmer du tempoet og lader min mund kneppe din pik hurtigt. Du sprøjter meget da du kommer, og jeg sluger det hele. Jeg får travlt med at sluge. Det der ryger ved siden af slikker jeg af med tungen. Jeg slikker din pik ren. Du er glad. Meget bedre end din drøm siger du. Vi ligger og putter. Jeg vågner efter et par timer og smutter ned i mit telt. Det er varmt. Jeg ligger nøgen. Jeg er blevet godt liderlig af sutte din pik.

Jeg falder hurtigt i søvn. Jeg drømmer at du slikker min fisse. At din tunge er over alt i min våde grotte. Jeg vil flytte mig, men vågner ved at noget holder mine ben fast. Jeg kigger, og ser det er virkelighed. Du ligger mellem mine ben og slikker min fisse.

Din mund har suget sig fast om min klit. Din tunge kører i cirklende bevægelser , du fortsætter op til min fisse. Du slikker mine skamlæber og tungen finder vej ind i min fisse. Du suger og slikker. Jeg mærker mine ben ryster og da du fortsætter med din tunge, eksploderer jeg. Du slikker mig helt ren. Vi putter os tæt ind til hinanden og falder i søvn i teltet, selvom det er tidlig morgen.

Jeg har hygget med dig hver dag, og jeg har fået en masse skøn og dejlig sex. Vi har besluttet at hele dagen i dag skal vi hygge og bare være sammen. Jeg er forventningsfuld. For jeg ved at du har planlagt en masse. Du virker så glad. Skal hele tiden røre ved mig og kysse mig. Derfor mærker du også hurtigt at jeg har trusser på indenunder kjolen. Du beder mig tage dem af, og gå uden trusser hele dagen. Min bh vil du også gerne have Jeg tager af. Jeg protesterer lidt, men det tænder mig, så jeg tager det af.

Du pirrer mig. Da vi sidder på en fortovs café og får en let frokost , tager du din ene fod op mellem mine ben. Helt op så dine tæer kan kærtegne min fisse.

Da vi spiller mini golf på campingpladsen, stiller du dig helt tæt på mig og tager med et fast greb om mine baller. Da jeg skal skyde, bøjer jeg mig let forover. Du skubber en finger op i min fisse så jeg slet ikke kan koncentrere mig. Du griner da jeg giver dig skylden for jeg ikke kunne ramme kuglen.

Min fisse er efterhånden ret våd og liderlig.

På vej ned gennem campingpladsen , giver du mig et stort vådt kys. Vi står og tungekysser. Jeg hvisker i dit øre at jeg har lyst til at mærke din pik i min fisse. Ikke endnu , siger du og kilder mig. Da jeg vil kilde igen, løber du væk. Jeg skynder mig bagefter dig. Du er løbet ind i mit telt. Du ligger på min madras og smiler. Jeg ligger mig ned til dig, så vi kan kysse . Jeg kan mærke din pik igennem tøjet. Den er godt stiv. Jeg laver bevægelser med mit underliv, så jeg rigtig kan mærke din pik.

Nogen går rundt udenfor teltet, og i det samme kan vi høre på lynlåsen at der bliver lynet op.

Det er din gode ven, Asger. Jeg sætter mig forskrækket op. Han vil bare aflevere noget til dig. Du får en pakke. Du smiler og spørger om han ikke vil være med til at afprøve den. Asger trækker lidt på det. Men nikker så. Dog ikke de intime steder. Min fantasi arbejder på højtryk. Hvad er der i pakken. Og hvad skal der ske. Jeg mener du har fortalt, Asger har en kæreste.

Jeg ligger mig på maven, men kommer i tanke om, Mine manglende trusser og bh. Jeg forsøger at trække kjolen lidt længere ned. Du tager blidt Mine hænder op over mit hoved og kysser mig i nakken. Du trækker min kjole lidt op over mine baller igen.

Asger sætter sig ved siden af mig. Han ligger en varm hånd i min nakke, og masserer i bløde bevægelser min nakke og mine skuldre. Jeg ligger stille og nyder det, da jeg mærker i trækker i min kjole. Jeg protesterer lidt, men du hvisker i mit øre at du passer på mig, og at I vil massere hele min nøgne krop. Jeg løfter mig lidt så i kan trække kjolen af. Jeg gyser lidt da jeg ligger helt nøgen. Asgers hænder er hurtigt på min ryg igen. I lange bevægelser stryger han sine hænder på min ryg. Han stopper hver gang inden han når mine baller. Jeg nyder hans hænder der skiftevis masserer min nakke og skuldre i bestemte greb og nusser min ryg. Men jeg fantaserer også lidt om hans hænder på mine baller.

Jeg har godt hørt lyden af tape og papkasse da du åbner pakken. Jeg mærker nu dine varme hænder massere mine baller. Du ælter og masserer. Du trækker mine ben lidt fra hinanden. Du rækker noget til Asger. Da jeg mærker en varm og snurrende fornemmelse på min ryg, er jeg klar over det er et massageapparat. I langsomme bevægelser trækker Asger den rundt på hele min ryg. Jeg bliver dejligt afslappet og nyder det.

Du rykker dig tættere på. Med dine hænder spreder du mine baller. Jeg mærker noget koldt og hårdt. Du sætter det i klem i mine ben. Spidsen rammer min klitoris.

Da du starter vibratoren, giver det et stød i hele min krop.

Massageapparatet på min ryg. Vibratoren på min klit og jeres varme hænder på min krop, gør at jeg føler jeg svæver. Jeg nyder hver berøring og hver bevægelse sender små bølger ned til mit underliv. Du fjerner vibratoren, men kun for at presse den mod åbningen til min fisse. Langsomt men bestemt presser du den op i min varme grotte. Jeg spreder mine ben helt og presser mig mod vibratoren. Du presser mig tilbage ved at trykke på mine baller. Jeg kan kun ligge og nyde. Jeg føler mig meget våd. Vibratorens bevægelser dybt inde i min fisse og smaske lydene da du kører den ind og ud af min fisse, gør mig liderlig og jeg mærker hele mit underliv trækker sig sammen, mine ben ryster og vibratoren smutter ud af min fisse med et svup, da jeg kommer.

Lidt flovt konstaterer jeg at jeg helt har glemt Asger er her endnu. Jeg kigger op på jer. I sidder begge og smiler. Du sætter dig ned og jeg ligger mig på ryggen, mellem dine ben, halvt siddende op af dig. Jeg får øje på vibratoren. Den er helt fedtet ind i mine safter. Massageapparatet ligger stadig og snurrer. Du følger mit blik og tager det op, og sætter det på mine bryster. Mine brystvorter bliver straks stive.

Asger rejser sig op, han skal tilbage til sit eget telt. Det er lidt akavet at ligge med massageapparat skiftevis på mine bryster, og safterne flydende fra min fisse. Jeg får et akavet knus da han går.

Du kysser min hals og nipper i min ene øreflip. Jeg kan mærke din stive pik mod mine baller. Jeg vender mig om og rækker mine læber op mod dig. Krævende kysser vi hinanden. Jeg suger dine læber ind mellem mine tænder, vores tunger danser om hinanden og vores munde kysser begærligt hinanden.

Min fisse er så våd Den drypper.

Jeg rækker ned og får fat i din pik. Den har rejst sig og er på vej til at være stiv.

Jeg kan mærke Den drypper på mine fingre. Jeg tager min ene finger op til min mund og sutter den ren. Du smager dejligt.

Jeg er tilbage ved din pik. Jeg trækker forhuden helt tilbage og lader fingre kæle for dit pik hoved. Jeg kæler for dine nosser. Holder dem i hånden og klemmer dem forsigtigt. Jeg har et fast greb om din pik og river den af på dig. Jeg stopper inden du kommer, og kysser din mave og bryst vorter. Jeg sætter mig forsigtigt ned over din pik og lader den langsomt trænge op i min fisse. Jeg bevæger mig langsomt op og ned. I det samme får du vippet mig af og lagt mig på ryggen. Du skubber mine ben godt tilbage og presser så din pik i bund i min fisse. I hurtige bevægelser fylder du min fisse helt ud, og du knepper mig i raske og hurtige bevægelser, helt i bund. Det er fantastisk dejligt at blive fyldt helt ud af din pik og kneppet godt i bund.

Jeg sprøjter min første orgasme ud, men du holder fast i mig, og din pik fortsætter med at kneppe min fisse som et stempel der kører ind og ud. Jeg klemmer godt fast om din pik med min fisse, og jeg mærker du sprøjter langt op i mig. Jeg vil slet ikke give slip på dig igen. Men til sidst synker vi ned ved siden af hinanden og skal lige komme os igen.

Da vi om aftenen, beslutter os for at få lidt mad, går vi op på campingpladsens restaurant. Jeg kigger i menukortet, da jeg mærker en varm hånd i min nakke. Det er Asger. Jeg mærker at jeg bliver varm i kinderne af flovhed. Få timer inden så han mig ligge nøgen og få en orgasme. Han er Tjener og skal tage imod vores bestilling. Hver gang han går forbi vores bord, smiler han eller blinker med det ene øje. Jeg spørger til hans kæreste, men du fortæller at han er single. Så er det faktisk frækt han har givet mig massage, og jeg slapper af og nyder aftenen og opmærksomheden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.