Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fortsættelse til campingferien 1 og 2

Hverdagen er i gang igen efter den skønne camping ferie. Eller rettere sagt frække ferie. Jeg tænker ofte tilbage på campingferien hvor jeg mødte Thor. Vi havde en masse dejlig sex og frække oplevelser. Vi har skrevet en del sammen efter jeg er kommet hjem. Vi længes begge to efter flere frække oplevelser sammen. Thor er fastlægger på camping pladsen jeg besøgte, og jeg har ofte overvejet at besøge ham. Men den ene dag har taget den anden, og det er ikke blevet til. Nu er planen at Thor skal besøge mig en hel weekend.

SEX I DAG?

Jeg glæder mig. Jeg har sommerfugle i maven, og store forventninger. Jeg har handlet ind og gjort rent. Thor har lige skrevet, han er fremme om to timer. Jeg tager mit tøj af og står nøgen foran spejlet. Forestiller mig Thors hænder overalt på min krop. Hvordan hans store stærke hænder vil klemme mine bryster, og hvordan jeg vil skubbe min numse bagud mod hans pik. Jeg mærker, jeg bliver våd mellem benene.

Jeg går ind i bruseren og tager et langt bad. Nyder bruserens stråler mod min hud. Jeg har lyst til at røre mine bryster og kæle for min klit. Men jeg har lovet Thor ikke at kæle for mig selv de sidste dage op til hans besøg. Han vil gerne have jeg er rigtig liderlig og bare trænger til ham. Jeg sukker, jeg trænger i den grad til at mærke Thor igen. Det kribler i hele min krop ved tanken.

Jeg tørrer min krop, tager undertøj og kjole på, da jeg husker Thor skrev i aftes, det ville være frækt hvis jeg ingen undertøj havde på. Af med undertøjet og på med kjolen. Reder mit hår og tager en let makeup på. Så er jeg færdig, og stadig en time til Thor kommer. Jeg låser døren op, skriver til Thor han bare kan gå ind, og så ligger jeg mig lidt på sofaen. Jeg mærker søvnen overmander mig, og jeg ligger mig godt til rette. Tager en hånd mellem benene, min fisse er Sjaskvåd.

Jeg vågner lidt forvirret, ved at jeg kæler for min fisse. Men jeg har jo lovet Thor ikke at kæle for mig selv. Jeg slår øjnene op, og ser Thor sidde på kanten af sofaen. . Han sender mig et stort smil, med fingrene godt begravet i min fisse. Åh det er dejligt. Jeg sætter mig glad op. Thor kommer helt hen til mig, og vi giver hinanden et kæmpe kram. Hele min krop reagerer på Thor, og det er så dejligt at se ham igen. Jeg kan se i Thors øjne, han er liderlig. Og han trækker vejret hurtigt. Han fortæller undskyldende at det var for fristende at se mig ligge der uden tusser.

Hans ene hånd bevæger sig igen ned til min fisse. Hurtigt får jeg en finger langt op i min varme grotte. Og en mere. Thor bøjer fingrene lidt, og rammer mit g punkt. Med tommelfingeren masserer han min klit. Med den anden hånd krammer han mine bryster med et fast tag. Jeg spænder i hele kroppen og mine ben ryster, da jeg kommer. Thor ligger sig op til mig. Der er ikke meget plads på sofaen, så vi må ligge helt tæt. Jeg slynger mine ben om Thor og ligger mit hoved ind i hans arme. Det er skønt at mærke ham igen. Men jeg er stadig liderlig.

Jeg kan mærke Thors pik igennem bukserne. Den er godt hård og stiv. Jeg flytter mig lidt, så Thor kan ligge sig på ryggen. Jeg trækker hans bukser og boksershorts ned. Hans pik springer ud i friheden. Jeg skynder mig at klemme mine læber om pik hovedet. Kan smage præ spermen. Jeg kigger op på Thor og smiler, mens jeg slikker hans pik. Han begynder at ligge uroligt, og jeg tager hele pik hovedet i munden. Min ene hånd styrer pikken mens den glider ind og ud af min mund. Jeg kan ikke tage den helt til rod, men klemmer godt med mine læber og kan mærke Thor nyder det. Jeg klemmer hans nosser med mine hænder. Hans åndedræt bliver hurtigt og der kommer små støn. Jeg skynder mig at stoppe, og får straks et skuffet blik fra Thor. Jeg smiler tilbage. Er slet ikke færdig. Jeg kravler op på Thor og styrer hans pik hen til min fisse. Jeg sænker mig langsomt ned over pikken, og kan mærke hvordan den glider igennem mine skamlæber og langt op i min grotte. Jeg holder øjenkontakt med Thor mens jeg bevæger mit underliv op og ned over Thors pik. Jeg sætter tempoet op og kan nu mærke jeg bliver fyldt godt ud. Jeg kan ikke holde min orgasme tilbage, og da jeg begynder at ryste og klemme helt sammen om Thors pik, kommer han også. Safterne driver ud af mig. Jeg putter mig helt op til Thor, kysser ham og siger velkommen til en fræk weekend. Han kysser mig tilbage og siger han har glædet sig helt vildt.

Da vi har sundet os lidt, går Thor i bad mens jeg gør klar med lidt vin og mad. Jeg skyller mig bagefter og trækker kjolen over hovedet igen. Kun kjolen. Thor er ved at trække vinen op. Han har cowboy bukser på. Men ingen bluse. Det er et dejligt syn. Snakken går let mens vi spiser. Thor er nem at snakke med. Meget positiv og ved en masse om mange ting. Jeg føler mig godt tilpas i hans selskab. Jeg tager min ene fod og kører den op af hans ene ben. Han kigger mig straks i øjnene og smiler. Han tager min fod og masserer den. Jeg giver den et sagte støn. Vi har skrevet en masse om hvad vi godt kan lide og hvad vi tænder på. Jeg kan rigtig godt lide at få masseret mine fødder. Og det husker han. Jeg lukker øjnene og nyder det. Jeg strækker mine tæer og mærke hans bule i bukserne. Straks får jeg små stød i underlivet. Jeg tager min anden fod og masserer hans pik uden på bukserne. Den føles meget stiv. Jeg nyder at pirre ham.

Jeg bliver ved, til han pludselig rejser sig op og trækker mig op af stolen. Hans stemme er grødet og liderlig, da han beder mig læne mig forover over bordet. Jeg hører han trækker sine bukser af. Og i det samme bliver hans pikhovede presset mod mine skamlæber. De åbner sig straks for ham, og han trænger ind i en hurtig bevægelse, og helt i bund. Jeg mærker hans pik som et stempel der kører ind og ud...jeg sanser ikke andet end at nyde. Da vi begge kommer, falder jeg helt sammen i benene, men Thor har en hurtig arm om mig, så jeg ikke falder. Vi ligger os ind på sengen, så vi lige kan komme til kræfter igen. Inden Thors besøg havde jeg spekuleret på, om vi kunne få tiden til at gå en hel weekend. Det er jeg ikke bekymret for mere.

Næste morgen vågner jeg tidligt. Jeg skynder mig op og lave morgenmad. Thor sover stadig da jeg kravler under hans dyne, og forsigtigt kysser hans pik hovede. Mine læber suger hans pik ind i min mund. Det er skønt at mærke hans silkebløde og varme pik hoved i min mund. Langsomt lader jeg den trænge længere og længere ind i min mund, og ud igen. Den vokser og bliver stiv. Jeg holder pause, da hans pik bliver presset længere ind i min mund. Jeg kigger op og møder hans blik. Han er vågnet. Han bevæger sit underliv, så hans pik i faste bevægelser knepper min mund. Han skyder lange stråler sperm i min mund, som jeg skynder mig at sluge, og slikker hele hans pik ren. Thor smilte og sagde det var en dejlig morgenmad.

Under selve morgenmaden var der en fræk undertone. Thor var afslappet efter hans orgasme, men jeg var bare blevet endnu mere liderlig. Han elskede at pirre mig. Vi spiste morgenmaden nøgne. Og inde i sengen. Jeg var ikke så sulten, tænkte mere på Thors pik og på at få sex. Thor gav sig god tid til sin morgenmad. Han ville lige have et jordbær, og valgte et stort og fast et. Jeg nåede at tænke om jeg slet ikke fristede mere end et jordbær, da jeg mærker at Thor med en fast bevægelse har skubbet jordbæret op mellem mine skamlæber.

Han ligger sig mellem mine ben og bider og slikker på jordbæret. At mærke hans tunge så tæt på mine skamlæber er snart for meget. Han suger jordbæret ud, og jeg får et hurtigt kys på mine skamlæber. Thor tager chokolade saucen frem. Han sprøjter tynde stråler ud på mine bryst vorter. Jeg har svært ved at ligge stille. Mens han med langsomme bevægelser slikker chokoladen af mine bryster, presser han en finger op i min Sjask våde fisse. Han tager fingeren op til min mund, og siger jeg kan smage hvor liderlig jeg er. Jeg sutter og slikker hans finger, som er det hans pik, alt imens hans tunge slikker, sutter og Napper i mine bryst vorter. Jeg tigger om hans pik, og tror næsten ikke han har hørt mig, da han pludselig presser sin pik direkte op i min fisse. Endelig. Hele min krop skriger på pik, og da jeg endelig får den, bliver jeg helt svimmel. Jeg mærker jeg bliver gennem kneppet i et fast tempo og Thors finger der masserer min klit. Jeg stønner liderligt, og kommer så i en kæmpe orgasme. Jeg trækker Thor ned til mig. Kysser ham krævende og putter mig så tæt ind til ham. Det hele føles rigtigt når jeg er sammen med Thor.

Jeg må have blundet lidt, for hører pludselig Thors stemme ude fra gangen. Han fortæller han er på besøg hos mig, og skal være her til dagen efter. Meget frækt siger han. Jeg lytter, men hører kun hans stemme. Så må han snakke i telefon.

I det samme kommer Thor ind med et smil. Han fortæller han også har blundet lidt, men er blevet vækket af telefonen. Det var Asger. Thor spørger om jeg kan huske ham fra camping. Ham der masserede mig i teltet og serverede for os i restauranten! Selvfølgelig kan jeg huske ham. Dengang troede jeg, at han havde en kæreste. Da var han lige blevet single, og er det stadig, tilføjede Thor. Thor fortalte at Asger gerne vil besøge Thor denne weekend. Men det kan Thor jo ikke.

Få sex i dag

Vi lå og kælede igen og Thor masserede min ryg og mine baller. Jeg spurgte ind til Asger, og Thor fortalte han kun havde set lidt til ham de sidste uger. Ellers er de efterhånden meget sammen. Asger er single og har ingen planer om at ændre det. Men han trænger til sex, så han er godt misundelig siger Thor med et grin.

En ide former sig i mit hoved, da jeg spørger Thor om de nogensinde havde været fælles om at have sex med en kvinde. Thor ryster på hovedet. De har snakket lidt om det i fuldskab, men aldrig når de var ædru. Thor siger er han er lidt nervøs for det. Godtnok snakker han og Asger om alt. Det har været lidt mindre på det sidste, da Asger har haft travlt. Men han er nervøs for om det vil ødelægge noget for os. Det kan jeg ikke forestille mig. Thor ringer til Asger og inviterer ham til aftensmad. Jeg mærker forventningen i min fisse og jeg bliver liderlig igen.

Hele dagen bygger vi stemningen op med dybe tungekys, små berøringer, frække kommentarer og flirtende blikke. Jeg kan mærke en vis alvor hos Thor blandet sammen med han er liderlig. Han fortæller han er blevet glad for mig, og selvom vi har snakket om, at ingen af os ønsker en kæreste, kan han heller ikke helt lide tanken om mig sammen med en anden. Han ved at Asger ser godt ud og er bange for jeg vælger ham i stedet. Jeg strækker mig på tæer og kysser Thor. Jeg har ikke regnet med at store, stærke Thor er så følsom. Jeg synes Thor er både lækker og sød. Jeg bliver glad for hans ord. Jeg kan garantere jeg ikke falder for andre. Og vi behøver jo ikke have sex med Asger. Vi har jo bare inviteret ham til aftensmad.

Thor står i køkkenet og laver det sidste af maden, jeg dækker bord og nyder at jeg ikke skal lave mad for en gang skyld. Jeg stiller mig bag Thor og holder ham om maven. Ligger mit hoved ind mod hans ryg. Nyder hans varme gennem skjorten. Det ringer på døren, og jeg skynder mig ud og åbne. Asger ser endnu bedre ud end jeg huskede. Det er hans smil og glimt i øjnene jeg ligger først mærke til. Han giver mig et kæmpe kram. Nu er Thor også kommet til, og jeg skynder mig ind mens de krammer. Jeg kan ikke lade være at tænke på de to skønne fyre samtidig.

Jeg skubber tanken væk. Vil ikke ødelægge noget mellem Thor og jeg.

Snakken går godt ved bordet. Jeg mærker hurtigt at de to fyre kender hinanden super godt, og har god kemi. Jeg føler mig ikke udenfor, de er gode til at tage mig med i snakken. Pludselig, ud af den blå luft, midt i en snak om biler og værksteder osv, siger Thor at vi har snakket lidt om det med at have en trekant. Asger smiler bare. Han er ikke sådan at hyle ud af den. Thor fortæller også om hans bekymringer. At vi har aftalt ikke at have noget fast, men nu bryder han sig ikke om tanken om mig med en anden. I hvert fald ikke hvem som helst. Han vil gerne have en trekant med Asger og jeg. Asger smiler og siger at han er frisk. Men det skal være uforpligtende, for han er slet ikke parat til at binde sig til noget fast. Det beroliger Thor, der smiler glad tilbage.

Stemningen bliver lummer og der er tavshed. Nu ved vi ikke hvordan vi kommer videre. Asger bryder tavsheden ved at sige han gerne vil begynde med at massere mig. Han beder mig tage kjolen af og ligge mig ind på sengen. Thor blinker til mig. Han ved godt, jeg heller ikke i dag har undertøj på.

Jeg kan høre fyrene snakker sammen, mens jeg ligger nøgen på sengen. Det kilder i min fisse. Jeg mærker et par varme hænder i min nakke. . De bevæger sig ned af min ryg i langsomme bevægelser. Han kører dem ned af mine ben, og op af mine inderlår. Han stopper, inden han når min fisse, men jeg når at mærke varmen fra hans hænder inden han bevæger dem op på mine baller. Han masserer mine baller med faste hænder. Skiller mine baller og kører tilfældigt en finger ind til mit bagerste hul. Jeg stritter automatisk med numsen. Han vender mig om på siden. Han sidder bag mig og klemmer mine bryster hårdt og blidt på skift. Han koncentrerer sig igen om mine baller.

Thor sidder sig foran mig med sin stive pik lige ud for min mund. Jeg skynder mig at gribe den med mine læber. Jeg ligger mig om på maven så jeg rigtigt kan få hans pik ind i min mund. Jeg slikker hele hans skaft med min tunge for til sidst at tage hele hans pik i munden. Jeg har svært ved at sluge den helt til rod, men kan næsten. Jeg er meget koncentreret om at sutte Thors pik, da jeg mærker noget koldt på min ryg og baller. Det glider ned mellem mine baller. Ned til mit bagerste hul, og om til min fisse. Det kilder dejligt. Asger hælder mere på. Jeg mærker spidsen af flasken mod min fisse, og kan mærke han sprøjter olien op i min fisse. Han bevæger en finger hen over mit mellemkød og giver nu mit bagerste hul en gang olie. Asger skubber en pude ind under mit underliv så min røv stritter mere.

Jeg mærker en forsigtig finger der trykker på mit røv hul. Alt olien gør at den nemt smutter ind. Han sidder længe og bearbejder mit hul. Spidsen af fingeren ind i mit hul, og ud igen. Nu har han hele fingeren oppe i mit bagerste hul. Jeg nyder det. Jeg bliver bevidst om Thors pik i min mund og suger godt til, for så at lade tungen slikke hans pik hoved godt. Efterhånden som Asger finger knepper mit røv hul mere og mere, knepper min mund Thors pik mere intensivt. Jeg mærker Thor begynder at stønne og hans pik begynder at trække sig sammen. Han eksploderer i en orgasme, hvor jeg ikke når at synke ret meget. Jeg får sperm i ansigtet. Jeg synes det er frækt og koncentrerer mig igen om Asger finger, der nu langsomt bliver til to. Det er på en gang underligt og samtidig vildt skønt at ligge og blive finger knepper i røven.

Asger spørger om jeg er klar til pik i røven. Jeg tøver lidt, da jeg ikke er vant til det. Men jeg føler mig tryg og siger ja. Thor kæler for mine bryster. Jeg mærker Asger, trænger forsigtigt ind i min røv. Han virker stor. Centimeter for centimeter trænger han langsomt ind. Jeg begynder at slappe af. Olien virker godt.

Lige som jeg synes det er rigtig dejligt trækker Asger sig ud. Han beder mig ligge mig på Thor der har lagt sig klar med stiv pik igen. Jeg spreder mine skamlæber og sluger Thors pik med min fisse. Jeg er våd og liderlig og rider ham krævende. Jeg mærker en hånd på min ryg. Det er Asger. Forsigtig siger han, jeg vil være med. Og så mærker jeg hans pik i min røv igen. Jeg føler mig helt ud blokket af både en pik i min fisse og i min røv. Jeg øver tempoet over Thors pik i min fisse og mærker også at Asger kører sin pik hurtigt ind og ud af min røv nu. Asger kommer først. Han sprøjter sin varme sperm ud over min ryg. Thor er mere udholdende efter sin første orgasme. Jeg rider hans pik i hurtigt tempo og mærker tre fingre i røven, da jeg eksploderer i en orgasme så hele min krop ryster.

Vi ligger alle tre og snakker bagefter. Helt udmattede. Asger skal hjem igen. Han har en aftale tidligt næste morgen.

Thor og jeg falder i søvn i hinandens arme.

Men mon ikke Thor og jeg ses igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.