BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg er taget med et par veninder til en fest med overnatning på et hotel. Et arrangement der er blevet arrangeret af den arbejdsplads en af mine veninder arbejder på.

Meningen var egentlig jeg skulle med mødes med dig. Men du måtte aflyse. Så jeg lod mig overtale, og nu er jeg her. Og det er faktisk også ganske sjovt. Snakken gik lystigt under middagen, og bagefter blev der budt op til dans. Jeg har danset længe. Jeg har det varmt. Sveden prikker i min nakke, mit hår varmer langt ned af ryggen og vinen gør mig lidt ør. Jeg mærker en stor interesse fra den ene fyr. Han ligger diskret sin hånd på min ene balle. Han kysser på mig halsen. Han virker rigtigt sød. Og jeg overvejer da også at kysse med ham. Men mine tanker går til dig. Om hvordan vi sidst var sammen og elskede længe og inderligt. Og hvordan jeg egentlig havde glædet mig til at se dig igen.

SEX I DAG?

Jeg fandt på en undskyldning og hentede min taske. Jeg måtte lidt væk fra det hele. Jeg går udenfor for at få lidt frisk luft. Mærker den kølige vind på mine bare arme og ben. Jeg suger den friske luft ind. Det hjælper på tankerne. Som om de bliver blæst væk. Det er dejligt.

Mine ben begynder bare at gå, uden et egentligt mål. Uden et bestemmelses sted. De går bare....

Det er halv mørkt. Rundt omkring står en stor flok og ryger. Der er også en højrystet flok mennesker med øl i hånden. De kommer med kvikke bemærkninger, om jeg er med på noget frækt, og om jeg trænger til pik. Jeg ryster på hovedet og går videre.... Jeg mærker min fisse blive lidt våd. Hvad er nu det. Den skal da holde med mig. Jeg går videre, væk fra alt larm og mennesker. Jeg kommer til en smuk park. Den er godt vedligeholdt ser jeg. Smukke blomster og græsset der er sirligt klippet. Små lamper lyser med små lys kegler på græsset. Jeg snuser den skønne blomster duft ind.

Jeg kigger mig omkring og ser taget af noget. En otte kantet pavillon. Jeg går derover. Den har glas vægge og tag. Små bænke inden i og et lille bord. Nu ser jeg at der er flere af dem rundt omkring.

Jeg finder en pavillon og går derind og sætter mig på en bænk. Der hænger to små lamper. De lyser ikke meget. Men en lille hygge belysning

Hynden kradser lidt på mine lår. Det er lidt frækt at sidde der, på en bænk midt i en park, men uden nogen i nærheden. Jeg må hellere komme tilbage...

Eller.... Jeg kunne jo også lige røre lidt... jeg læner mig tilbage og lukker øjnene. Mærker jeg falder helt ind i mig selv. Min finger der kører ned af min hals, mit kraveben, op til mine læber. Jeg suger fingeren ind i min mund. Kommer straks til at tænke på din pik. Jeg suger kraftigt til og sutter og slikker til min finger er helt øm. Jeg må lige mærke den drivvåde finger oppe i mig. Den glider forbi trusse kanten og op i min fisse der også er driv våd. Jeg forestiller mig du knepper mig med din stive pik. Et støn undslipper min mund. Jeg bliver dog afbrudt da jeg hører en lyd udenfor. Jeg bliver forskrækket og skynder mig at rette på tøjet og gå ud. Det er blevet helt mørkt nu, uden jeg har opdaget det.

Mit hjerte hamrer afsted da jeg bliver opmærksom på en skygge . Nu ser jeg der står en. Mit navn bliver kaldt.

Det er dig. Hvad du pludselig laver her og mange andre spørgsmål dukker op i mit indre. Du kommer hen til mig og kysser mig lige på og hårdt. Vores tunger kræver hinanden, vi trykker os tæt på hinanden og jeg mærker din pik er hård som sten. Jeg kigger op på dig... hvorfor er du så liderlig allerede.

Du tager min hånd og vi går ind i pavillonen igen.

Du fortæller at du pludselig fik mulighed for at slippe afsted alligevel. Endda helt til næste dag.

Du havde ringet og sendt beskeder. Og da jeg ikke svarede, besluttede du at køre alligevel. Du havde heldigvis hørt godt efter da jeg fortalte hvor festen blev holdt. Du blev alligevel lidt usikker da du ankom, og jeg ikke tog telefonen. Du stod lidt udenfor, da du pludselig ser jeg står udenfor i min kjole og trækker frisk luft... du vil kalde på mig men alle de mennesker gør dig tilbageholden. Du går efter mig.

Da jeg går ind i pavillonen, bliver du nysgerrig. Du kigger forsigtigt ind af vinduerne og ser hvordan jeg kæler for mig selv. Du fortæller hvor liderlig du blev da jeg slikkede min finger og finger kneppede min fisse. Du kom til at bevæge dig, og derfor hørte jeg en lyd. Det var ikke din mening at forskrække mig.

I pavillonen vil du gerne have jeg fortsætter hvor jeg slap. Jeg tager mine trusser helt af. Løfter min kjole op. Sætter mine ben ud på bænkene ved siden. Mine ben er helt spredt. Du kan se lige op i min glinsende fisse. Jeg kæler for mit inderlår, Min finger nulrer min klit. Jeg putter en finger op i min fisse. Jeg mærker den varme skede omslutte min finger. Jeg tager en mere derop. Du står med hånden på din pik og kigger på. Jeg lukker igen øjnene og lader mine fingre kneppe min fisse. Hurtigere og hurtigere ind og ud....

Pludselig mærker jeg din varme tunge på min klit. Det sender en bølge af begær gennem min krop da du sutter og slikker min klit. Jeg ryster og mærker hele min fisse trække sig sammen. Da jeg kommer i en kæmpe orgasme, slikker du min fisse imens. Det er frækt og min fisse er stadig liderlig..

Bænken er lille, din pik er sten hård og jeg er stadig liderlig. Vi beslutter at gå tilbage til værelset jeg har for natten..

Undervejs kan jeg ikke lade være at røre ved din pik. Du stønner at den er så hård det gør ondt at have bukser på.

Jeg får pludselig en drilsk tanke. Du stod og lurede på mig da jeg kælede for mig selv i pavillonen. Vi er stadig selv. Men musikken og folks høje stemmer er rykket tættere på. Jeg skubber dig hen så du står med ryggen op af en mur. Jeg knapper dine bukser op. Din pik nærmest springer ud. Helt stiv. Jeg tager dit pik hovede i munden og begynder langsomt men målrettet at arbejde din pik helt ind i min mund. jeg arbejder ihærdigt med din pik. Ind og ud af min mund. Jeg kan høre på dine støn at du nyder det. Jeg mærker Din pik spænder til, og du sprøjter nogle ladninger sæd ned i min hals. Jeg synker alt din sæd. Jeg slikker dig rent, trækker dine bukser på plads og knapper igen. Vi går med hinanden hånd i hånd tilbage til festen.

Menneskerne kommer tættere på, musikken høres tydeligt nu. Vi går ind af døren og op af trappen. Finder mit værelses nummer. Mens jeg leder efter nøglen og skal låse op, tager du mig på mine baller. Du ælter og masserer dem. Jeg har svært ved at låse op. Mærker min fisse er totalt klar igen og jeg kan ikke koncentrere mig om at låse op. Du ligger din hånd på min, og vi får døren låst op. Vi kommer kun lige indenfor døren, får sparket døren i, og så kysser vi. Grådige kys. Kys der vil mere. Vi tager hurtigt tøjet af. Vores hænder er overalt på den andens krop. Vi er så liderlige nu så vi kun tænker på at have sex..

Du kysser mig mens du skubber mig baglæns. Jeg mærker en kant udfor mine baller. Du løfter mig op på bordet, og rykker min numse helt ud til kanten. Jeg ligger mig ned. Du stiller dig lige udfor min fisse med din stive pik. Du skiller mine skamlæber med fingrene og styrer din pik indenfor i min varme fisse der skriger på pik. Du gennemborer min fisse med din pik. Du trykker den helt i bund. Jeg mærker dine nosser klaske mod mit fisse. Du tager mig hårdt men dejligt. Jeg mærker de sidste timers liderlighed slippe løs. Jeg spænder min ryg i en bue og klemmer mine ben sammen om dine baller. jeg skriger min orgasme ud og falder udmattet sammen på bordet.

Vi ligger os sammen over på sengen. Jeg forstår stadig ikke at du pludselig er her. Du fortæller at du også var noget usikker på om du skulle køre, nu jeg ikke tog telefonen. Men du er glad for du gjorde det. Det er jeg også. Jeg rækker mig ned og tager mig raske med min telefon. 11 ubesvarede opkald og 13 beskeder. Alle fra dig. Jo du har da gjort et godt forsøg på at få fat på mig.

Du rejser dig og siger du lige skal hente noget. Døren smækker bag dig. Nysgerrighed prikker i mig. Du kommer tilbage med hænderne på ryggen. Du smiler hemmelighedsfuldt. Du giver mit et sort tørklæde foran øjnene. Du lover mig, du kun gør noget jeg kan lide. Jeg ligger mig på ryggen igen. Du er helt stille. Jeg kan fornemme du bevæger dig. Jeg mærker din finger på min pande, langsomt ned over min kind og hals, din finger kører rundt om mine bryster og ned på min mave. Du stopper, og jeg hører du tager noget bag dig. I samme øjeblik mærker jeg noget iskoldt på min ene bryst vorte. Det giver et gys i min krop. Og da du i samme øjeblik suger brystvorten ind i din varme mund mærker jeg min fisse bliver våd. Du giver den anden bryst vorte samme behandling og jeg mærker det tænder mig. Du gør det flere gange. Is koldt og så din varme mund.. Jeg føler ikke jeg har kontrol over min krop mere. Du har den fulde kontrol, og jeg nyder det.

Jeg er så fokuseret på din behandling af mine bryster, så jeg giver et hvin da du pludselig sætter det iskolde på min klit. Men det gør at din varme tunge føles så meget mere følsom. Jeg finder ud af det er en isterning, da du drypper lidt koldt vand på min mave og ned til min brændende fisse. Du sætter isterningen mod mine skamlæber. Jeg føler at min fisse brænder så meget af liderlighed så den smelter med det samme. Du skubber den op i min fisse, og så mærker jeg din varme tunge. Jeg vrider mig af liderlighed og spænder mit underliv op mod dig. Det er så fantastisk frækt at mærke skiftevis det kolde og det varme. Du mærker jeg er ved at nå klimaks igen, og du stopper lidt. Du er helt stille. Jeg spænder i hele min krop. Gid du vil røre mig igen... gid du vil tage mig med din stive pik igen. Eller røre min fisse. Bare gør noget. Jeg tager min hånd ned til min fisse, men det opdager du med det samme og fjerner bestemt min hånd. Men igen er du stille...

Hele mit underliv dunker. Min fisse skriger på at blive fyldt ud. Uden at tænke, ryger min hånd ned til min fisse igen. Nu lyder du mere bestemt, og fjerner mine hænder igen.. Du ærgrer dig over, du ikke har noget med så du kan binde mine hænder. Jeg gyser af liderlighed. Jeg er så tændt jeg snart ikke kan holde det ud. Safterne driver ud af min fisse.

Nu hører jeg en brummen. Det kommer tættere på. Jeg spørger ikke hvad det er, selvom jeg gerne vil. Jeg er overbevist om, du ikke svarer mig. Og så mærker jeg det. En hård, kold, og snurrende ting lige på min klit. Du hvisker at jeg skal ligge mig om på siden. Du placerer nu det, jeg finder ud af er et massageapparat, lige ved indgangen til min skede. Du sætter det fast mellem mine ben og sætter godt gang i det. Du sætter dig hen med din pik udfor min mund, mens du holder begge mine hænder. Du presser din pik ind i min mund. Jeg masserer dit pik hoved med mine læber. Jeg nyder at smage din pik, og mærke dit glatte pik hovede. Jeg har dog svært ved at ligge stille. Massage apparatet bevæger sig og masserer mine skamlæber, så det snurrer i hele mit underliv, og jeg fyldes med en følelse af lyst og begær.

Jeg sluger din pik, malker din pik, klemmer om din pik. Jeg har givet mig helt hen til nydelsen. Din pik der kører ind og ud af min mund og massagen af min fisse. Du løsner blidt mit bind for øjnene. Jeg nyder at se dig. Dine øjne lyser af liderlighed.

Jeg er meget tæt på at komme, da du i samme øjeblik fjerner massage apparatet fra min fisse. Mine skamlæber føles helt opsvulmede og har lyst til mere.

Du vender mig om så jeg står på knæ. Du nusser min ryg, mens du presser din pik mod mine skamlæber. Din pik klemmer sig igennem mine skamlæber og op i min fisse. Du fortsætter helt i bund. Du tager mig på mine baller og strejfer min stjerne. Det får mig helt til tops. Mine skamlæber klemmer om din pik hver gang du trykker den i bund som et stempel i min fisse...

Umiddelbart Efter hinanden kommer vi til orgasmens højder. Jeg kravler helt hen til dig, og du slutter dine arme tæt om mig. Vi ligger os tæt sammen. Du trækker dynen hen over os.. Jeg ligger med hovedet på din brystkasse. Vi er begge to dejligt afslappede nu.

Vi har sovet et par timer, da jeg vågner igen. Jeg ligger og betragter dig, mens du sover. Tænker tilbage på vores skønne elskov. Jeg mærker på min fisse med den ene hånd. Den føles brugt men godt tilpas. Jeg løfter dynen. Din pik ligger slapt. Jeg rører den forsigtigt. Men du sover endnu. Jeg tager mere fat om din pik. Den bliver mere og mere stiv. Jeg gør det forsigtigt så du ikke vågner. Jeg trækker forhuden frem og tilbage. Nusser på dit glinsende pik hoved. Nu er den helt stiv. Du begynder at røre på dig. Da jeg trækker lidt hurtigere, kigger du på mig med et frækt smil. Du troede du havde drømt. Vores læber mødes, og vores tunger danser om hinanden. Vi kysser krævende og længe mens min hånd kæler for din pik. Du når lige at stønne at du kommer, og så sprøjter du din sperm op på mine bryster og mave. Vi ligger og nyder hinanden lidt og snakker om alt det der skete aftenen inden. Vi slutter morgenen med et langt bad sammen, hvor vi sæber hinanden ind. Vi kører hjem med smil på læben og nyt stof til frække beskeder.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.