Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en varm sensommeraften. Jeg var ude at gå en tur ved stranden, som efterhånden var ved at være halv tom. Jeg var iført en kort sommer nederdel og en halterneck top. Jeg følte mig lidt ensom, og var faktisk også lidt opsat på at skulle have lidt sex da det efter hånden var lang tid siden. Jeg begyndte at forestille mig en masse frække fantasier, hvilket også gjorde mig liderlig og ret våd i trusserne, så jeg valgte at tage dem af, er sted hvor der ikke var nogle der lagde mærke til det. Det var rigtig dejligt at få trusserne af, jeg kunne mærke den lette sommerbrise lige på klitten. Det gjorde mig endnu mere liderlig jeg kom til at tage en hånd ned og følte nu hvor våd og saftig jeg var. Imod mig kunne jeg se der kom en flok unge fyre som også var ude og nyde den dejlige sensommeraften. Da de kom tættere på kunne jeg se at der var en bekendt imellem, en som jeg har haft flirtet lidt med. Da han fik øje på mig sagde han et eller andet til de andre og kom hen mo d mig med et stort smil, det kildede i hele kroppen, ikke mindst i klitten. Vi faldt i snak og jeg blev mere og mere vild i varmen, efter som snakken blev mere og mere intens, da vi snakkede om vores frækkeste våde oplevelser. De andre fyre blev ved med at vente på ham men til sidst gik han hen til dem og sagde at de bare kunne gå videre uden ham. Vi var blevet enige om at vi kunne gå videre ned langs stranden. Han fortalte mig at han havde savnet mig, og han begyndte at fortælle mig hvor meget han kunne lide mig. Endnu engang blev jeg helt vild og jeg kunne mærke at der snart skulle ske noget, så jeg spurgte om han ikke ville med hjem og have et glas vin. vi satte os i sofaen, lige over for hinanden, vi snakkede og pjattede, og efterhånden som vinen kom indenbords kom han tættere og tættere på. Efter et stykke tid hvor han havde siddet og skulet lidt ned ad, kom jeg til at tænke på at jeg havde sat mig i skrædderstilling og jeg havde ingen trusser på. tanken om at han havde
kigget direkte på min glatte mis gjorde mig endnu mere liderlig og safterne løb ud af mig. Han spurgte om han ikke måtte tage min nederdel af mig. Men jeg sagde at det måtte han ikke, og jeg trak lidt længere op så han kunne se det hele. Jeg tog selv en hånd ned til missen og begyndte lige så stille at tirre den, som nu var rigtig våd. jeg kunne se på ham at det var noget der tændte ham rigtig meget, så jeg gik lidt mere til den og stak nu en finger ind. Han begyndte nu at røre ved mig, tog lige så stille min top af mig og begyndte at kysse mig over hele overkroppen. Snart røg min nederdel også af og jeg var helt nøgen. Lige så stille bevægede han sig ned mod min mis. Jeg kunne mærke hvor det gippede i hele kroppen. Nu kunne jeg ikke lade ham være længere jeg begyndte også at tage hans tøj af lige så stille. Kyssede også ham over det hele. Jeg kom nærmere hans dejlige stive pik og begyndte at lege lidt med den. Kyssede den blidt og roligt lige på spidsen, lod tungen drille o g jeg kunne mærke på ham at nu var han også rigtig liderlig så han skubbede mig ned i sofaen og spredte mine ben. Han begyndte at slikke mig i cirkler rundt på missen, jeg kunne mærke at safterne løb ud at mig. Han bad mig om at jeg skulle vende mig om så jeg sad på alle fire. Han legede nu også med mine baller. Det var enormt dejligt og jeg kunne mærke at det sitrede over det hele. Han stak stille og forsigtigt sin dejlige stive pik ind i missen på mig, kørte den langsomt ud og ind. Jeg begyndte at lege lidt med min klit. Jeg følte det som en helt rus. han legede stadig med mine baller mens han kørte sin pik ud og ind, tempoet var blevet sat lidt op. Han trak sig ud lige i det jeg skulle til at komme. han stillede sig ved siden at sofaen og jeg kunne se ahns stive pik. Jeg tog den i munden og suttede næsten alt kraften ud af den, lige inden han kom stoppede jeg. Han tog mig med hen til spisebordet hvor han satte sig på en af stolene. Jeg tog det som en invitation til at sæt te mig på ham. Jeg red på ham mens han kælede for min stadig saftige klit. Jeg red og red, det gik stærkere og stærkere, til jeg til sidst kunne mærke at vi begge var lige ved at komme. Jeg var lige ved at eksplodere. Vi kom begge i en kæmpe orgasme. Efter han havde trukket sig ud, suttede jeg ham ren fra vores safter. vi lagde os stille tilbage i sofaen og lå og kiggede på hinanden i flere timer og nød vores dejlige oplevelse.

Vi startede derefter på at være kærester og er det endnu.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.