BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg tager dit glas og stiller dem begge på bordet ved siden af os og kigger på dig og spørg er du klar på mere nu, du bider dig let i læben og nikker med de mest frække øjne. Fjerner min dyne og løfter din for at ligge mig ind under din dyne så vi ligger tæt og vi holder hinanden tæt og begynder og kysse.

Vi ligger længe tæt og bare kysser og rør ved hinanden, hvorefter du stopper, og beder mig om ligge mig på ryggen. Du sætter dig med din fisse ned over mit ansigt og jeg nyder duften af dig som er en blanding af mine og dine safter.

SEX I DAG?

Jeg begynder at slikke dig og nyder du sidder over mit ansigt og have dine safter over det hele. Inden længe ændrer du position så du læner dig over mig og tager min stive pik under behandling mens jeg slikker dig.

Det er så super frækt det du gør ved min stive pik du skiftes til at sutte og slikke den både blidt og hårdt. Din våde fisse får også en blandet behandling, på et tidspunkt bevæger du underlivet frem og tilbage mens du sutter mig så det bare er at sætte tungen mod dit dejlige hul.

Mens du nærmest rider min spidse tunge så leger min ene finger med din klitoris og du får stønnet at der ikke er længe igen, jeg gør alt for at stimulere din klitoris og pludselig stopper du med at sutte mig og sætter der op igen hele din krop ryster i en lækker orgasme og jeg gør alt for at suge/sutte din fisse så meget som muligt for optimal nydelse....

Du kravler af mig og kommer kælent op til mig og giver mig et meget krævende kys og på den mest frække måde slikker du mit ansigt fri for dine egne safter.

Beder dig om at ligge dig op på alle 4 og jeg stiller mig bag dig og nyder synet af din dejlige røv, tager fat om min pik og fører den forsigtigt op i dig. Starter i det blide da du er lidt stram efter du lige er kommet.

Tager fat om dine hofter og sætter forsigtigt tempoet op, og kan mærke du tager dejligt imod til sidst kører vi et rigtig dejligt tempo. Nyder synet af dig og din blide stønnen,stopper kort varigt og trækker mig ud, du kigger op på mig og kigger med bedende øjne og siger gi mig mere. Denne gang kommer den ikke blidt op den ryger hårdt i bund.

Mens jeg knepper dig hårdt bagfra læner jeg mig ind over dig og leger med det ene bryst og hiver let i din brystvorte.
Stopper med at lege med din bryster og går istedet ned til din klitoris og stimulere den igen, der er ihvertfald ikke problemer med om du er våd mere du sjask våd.

Kan også mærke jeg nærmer mig, så stopper og trækker mig ud. Ligger dig om på ryggen og trænger op i dig. Vil være tæt på dig når vi begge kommer.

Vi kysser rigtig dejlig og du holder mig meget tæt til dig, det er så skønt at mærke varmen fra os begge mens vi er fuld forenet i vidunderlig sex. Du kigger på mig og siger du vil komme med mig og du ikke langt fra igen.

Sætter tempoet op og kigger dig dybt i øjnenen, jeg kigger på dig og siger det nu og du bider dig i læber, holder rundt om dig så jeg har dig helt ind til mig vi mødes i et smukt kys da vi begge kommer. Endnu engang kommer jeg op i dig hvor jeg kan mærke hvordan din fisse klemmer safterne ud af min pik.

Ligger mig om på siden med dig med,min nu slappe pik ligger stadig halvt op i dig, ager dig i håret mens jeg kysser dig og fortæller dig hvor smuk du er og siger tak fordi jeg lærte dig og kende...

Vi ligger lidt tid og bare nyder roen og hinanden, vi ligger i en blanding af ømme muskler, sved, safter og begær men vi ligeglade for vi har endelig mødt hinanden.

Spørg om du vil med i bad...

Du kigger på mig og siger ja tak.

Vi går ud i det store badeværelse som hører til vores lækre værelse, du siger at du vil i det stor kar og sidde tæt og bare nyde mig. Begynder at fylde masser af varmt vand i, mens vandet løber trækker jeg dig ind til mig og kysser dig inderligt mens jeg har en hånd på din dejlige røv.

Der er nu masser af vand med skum i karet, jeg sætte mig sådan at du kan sætte dig ned imellem mine ben, til en start nyder vi bare at sidde helt tæt. Nusse dig i håret og ager dig på halsen, fortæller dig hvor glad jeg er for at vi endelig mødte hinanden.

Nusseriet bliver nu til dejlig skulder massage, du kan mærke at min pik er begyndt at bevæge på sig. Mine berøringer når nu ned til dine smukke fyldige bryster, mens jeg rør ved dem vender dit hove sig om mod mit og vores læber mødes i endnu et heftigt kys.

Mellem kyssene, får du spurgt mig om jeg kan klare mere, kigger på dig og siger at jeg ikke kan få nok af dig. Du vender dig rundt i badet og tager min pik i hånden og gør den helt stiv. Du sætter dig ind over mig og med hånden får du ført min pik op i din fisse, du rider mig i et højt tempo fra start, nyder varmen fra vandet og fra os begge der endnu engang forenes.

Stopper dig og siger jeg vil tage dig bagfra, du hopper af mig og stiller dig på alle 4 stikker min pik op i dig og tager dig hårdt bagfra, mens jeg holder dig om hofterne nærmer en af mine fingre sig dit lille hul, tænker jeg tager chancen lader den komme forsigtigt ind og du giver et lille gisp men siger jeg skal fortsætte. Efter et par minutter kommer vi igen du kommer dog i en voldsom orgasme, tænker det må være den finger....

Vi får gjort badet færdigt, og får bare en lille smule tøj på, vi ligge os til at putte en smule inden vi skal ud og spise, det har været nogle hårde dejlige timer. Falder i søvn med et smil om læben da jeg ligge og holder dig helt tæt til mig.

Del 3 er på vej...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.