Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele startede den sommer 2006. Jeg var fyldt 14 i Januar, og havde fået 15.000 i konfirmationsgaver. de penge skulle jo bruges på noget, så nogle venner og jeg, tog til Aarhus for at shoppe.

Vi mødes foran Quitess 11.30, for at købe jeans. Da vi står derinde, falder mit blik på en noget ældre dreng. mit blik mødes, af et elevatorblik, der stopper på mine runde 85c. Da hans blik igen kører op, vinker han med hovedet hen til ham. mine veninder har fuldt episoden, og skubber mig af sted. Det må jeg takke dem for!

efter vi har snakket lidt, giver ham mig sit telefon nummer. derefter finder han de fedeste Diesel jeans til mig, og spørger om vi skulle gå ind og prøve dem. jeg siger ja, og sender ham et frækt blink. da vi står derinde hvisker han i mit øre, at han vil se mig med mindre tøj på. jeg imødekommer hans krav, og smider mine jeans, og blotter min glatte fisse, og mine gennemsigtige g-stringstrusser. jeg ser straks et ganske gevaldigt telt, under hans stramme hængerøv. han spørger hvad jeg hedder.

" Stella," svarer jeg, " dig?"

" Nikolai, og før du spørger, er jeg 17," svarer han.

jeg siger ikke noget da han begynder at tage på mine patter. han stopper og spørger om jeg skal prøve jeansene. jeg sætter min finger for hans mund, fjerner den, og begynder at snave med ham. efter et minuts tid, stopper vi og aftales at mødes foran det lokale diskotek klokken 21.00.

klokken 21, står han allerede uden for, og da han ser mig, løber han om bag mig og tager mig på patterne. han visker i mit øre, at han gerne vil kneppe mig så hårdt. jeg nikker med et svagt støn.

21.30, står vi foran hans kollegie dør. han har allerede knappet min nedringede skjorte op. han visker til mig at han vil slikke mig til jeg kommer. han åbner døren, og trykker på en knappe. og igennem højtalerne begynder starten til Glamour hotel lavt. han flår tøjet af mig, og hiver sit store lem ud.

" Wauw, 25?" spørger jeg.

" Tæt på .. 27,5!" svarer han stolt. før jeg ved af det, har han givet mig et kondom, og jeg putter det straks i munden. lige så stille , ruller jeg det på med munden. der efter lægger han mig ned på sin uredte sovesofa, spreder mine ben, og presser hårdt sit store lem ind. og holdt kæft hvor var han stor! han fyldte mig ud til bristepunktet. hurtigt begyndte han og kneppe meget hurtigt, og det varede ikke længe før jeg fik aftenens første orgasme. og der blev mange flere ...

jeg har valgt at stoppe historien her, for ikke at støde andre med min unge alder. Alle navne er dæknavne, og tidspunkter og steder er også ændret.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.