Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Livet er en forunderlig ting. Nå ja, måske ikke en ting, men så bare noget underligt noget. Tilfældigheder. Nøgleordet er tilfældigheder. En næsten endeløs række af tilfældigheder danner rammen om liv. Tror jeg nok. Den klassiske urtepotte der falder ud af vinduet fra 3’ sal. For et par minutter siden trådte du i et stykke tyggegummi. Selvfølgelig hang det fast under din sål. Satans, tænkte du. Brugte tid på at trække det af på kantstenen. Hvis du ikke havde trådt i tyggegummiet, havde du fået potteplanten i hovedet ! Nu gik det ud over en stakkels pensionist, der intetanendende var på vej til bageren.

Tilfældigheder fører til rækker af begivenheder, nogle gode, nogle dårlige. I sommer indtraf en række. Overvejende positive.

SEX I DAG?

 

Det er lørdag eftermiddag, solen skinner, det er dejligt varmt. Pigerne er iført minimalt af beklædningsgenstande. Bevares, det samme gælder også for det andet køn, men det er ikke lige det jeg har øje for. Flere gange er jeg tæt på at kolliderer med diverse genstande og forbipasserende, fordi mine øjne flakker fra den ene kønne pige til den anden. Lange bare ben og dejlige runde pigearme passere forbi i en konstant strøm. Vuggende hofter og gyngende barme får min puls et par slag i vejret.

Jeg sætter mig på en café hvor udsigten er god. Overfor sidder en køn pige. Iført kort nederdel og en tynd bluse. Hun er optaget af at læse i en avis, ænser ikke omgivelserne. Hun har lagt de lange brune ben over kors og sidder let foroverbøjet. På det lille runde bord står noget der godt kunne ligne en kop kaffe. Jeg ser mig interesseret omkring. Venter på tjeneren skal komme med et glas koldt øl. Pigen med avisen skifter stilling. Mit falkeblik observerer et kort sekund et par hvide trusser. Hun bøjer sig længere frem for at læser et eller andet, jeg registrerer toppen af et par nydelige runde bryster. Takker i mit stille sind avistrykkerne for de små bogstaver.

Pludselig ser hun op, vores blikke mødes. Smiler til hende og løfter det ene øjenbryn. Ser lidt usikkert på mig, smiler igen. Tilbage til avisen. Tjeneren kommer med mit øl. Lader den kolde gyldne væske løbe ned gennem min hals. Altså ikke tjeneren. Intet er så godt som et glas koldt øl en varm sommerdag. Næsten. Hun kigger op igen. Smiler opmuntrende til hende. Hendes blik flakker og vender tilbage. Jeg blinker med det ene øje. Hun vender tilbage til avisen. Der er kontakt. Det er tydeligt at avisen ikke længere er så interessant. Hun sidder lidt uroligt på stolen. Igen skifter hun stilling. Atter et glimt af trusserne, denne gang et par brøkdele at et sekund længere. Hun fjerner en imaginær lok hår med den ene hånd. Løfter den allerede tomme kop op til munden. Hendes øjne ser hen over kanten af koppen over på mig. Jeg løfter mit glas og skåler med hende. Hun smiler. Helt sikkert kontakt. Koppen ned igen og hun trækker på skuldrene. Jeg peger på mit øl og derefter på hende. Spørgende. Hun nikker og pakker avisen ned i en taske.

Vi sidder sammen med hver vores dugkolde øl. Betina og jeg. Læser til eksamen, altså Betina og  ikke i avisen. Pjatter lidt og mærker spændingen stiger. Varmen får safterne til at stige. Bliver enige om at stranden er for kedelig uden os. Hun er let at tale med og timerne går alt for hurtigt. Hen under aften, en let middag på Kultorvet. Ingen af os har travlt. Fortsætter romancen på en anden café.

Vi har rørt en del ved hinanden. Nået til lidt småkysseri. Min ene hånd glider op af hendes vidunderlige lår. Hun stopper mig ikke. Kysser lidt mere og dybere. Mine fingre er nået til trusserne uden ballade. De er lidt fugtige, altså trusserne, håber det ikke kun er sved. Hun spreder lårene let. Inviteret glider min hånd ind under det tynde stof. Det var ikke sved. Vores tunger snor sig om hinanden. Mærker hendes fingre uden på mine bukser. Min kropstemperatur nærmer sig kogepunktet. Fingrene lister sig ind bag lynlåsen, leger blidt med mit lem. Hvisker til hende. Enten går vi i krig i al offentlighed, eller også finder vi et mere diskret sted.

Lejligheden er lille men hyggelig. Indretningen vidner om sans for arkitektur og kunst. Lige nu er det sengen der har størst interesse, altså af møblementet. Betina er billedskøn. Alt sidder rigtigt på hende. Der hvor lårene mødes, anes en lille tot hår. Med på moden. De dejlige runde bryster er lige min størrelse. Hun klæder mig langsomt af, studere hver legemsdel der kommer til syne. Underbukserne falder. Denne pragtfulde kvinde stirre fascineret på mit stærkt erigeret lem. Tungespidsen danser fjerlet på det blodfyldte hoved, altså det mellem mine ben. En hånd masserer blidt pungen og dens indhold. Stadig den mellem mine ben. Hele lemmet forsvinder mellem de røde læber. Det er bedre end koldt øl. Jeg stopper nødtvungent. Det er ved at gå for hurtigt. Vi lægger os sammen og gnider kroppene mod hinanden. Vores hud er våd at sved. Min hånd finder af sig selv ned mellem hendes lår. Der er varmt. Indvendig er hun våd og glat. Hun stønner lidt. Min ene finger masserer blidt den lille tap. Vores munde er krævende og våde. Min tunge trækker et vådt spor ned på hendes hals, videre ned til de pragtfulde bryster hvor den leger med de stive brystvorter. Langsomt nærmer jeg mig den sparsomme behåring. Betina stønner lidt mere og spreder lårene. Verden er gået i stå. Virkeligheden er to elskende. Min tunge smager på hendes køn. Hvilken delikat oplevelse. Mit spyt blander sig med hendes elskovssafter. Hun overtager. Jeg ligger på ryggen med hendes hoved mellem mine ben. Langsomt glider de sensuelle læber ned over mit lem. Oplevelsen er himmelsk. Nu er det mig der stønner. Jeg må øve vold mod mig selv for igen at stoppe hendes læber. Mit lem er ved at sprænges. Hun flytter sig og sænker sig ned over mig. Kønnet er som varm honning. Langsomt bevæger hun sig op og ned over mig. Hun læner sig frem, så det ene bryst er ud for min mund. Brystvorten smutter ind mellem mine læber. Betina kommer. Hendes krop spændes og det rykker i underlivet. Fornemmelsen af hendes orgasme får mit lem til at åbne for sluserne. Tæt sammenslynget stønner vi vores orgasmer ud i det arkitektoniske korrekte værelse.

Vi ligger tæt sammen. Hvisker søde ord til hinanden. Hun er min stærkeste seksuelle oplevelse. Ikke fordi jeg har haft så mange. Hun er fantastisk. Betina rejser sig og går i bad. Jeg ser efter hende og nyder den perfekte krop. Hun kalder ude fra badet og jeg benytter mig af invitationen og situationen. Vi sæber hinanden ind. Vores fingre finder alle kroge, revner og sprækker. Mit lem har sit eget liv. Stående i badet elsker vi igen. Lidt mere forsigtigt, gulvet er glat. Det varme vand løber ned over os. En dejlig fornemmelse. Vi tørrer hinanden og afslutter elskoven tilbage i sengen. Denne gang varer det længere før vi når højderne. Der er mere tid til at nyde hinandens kroppe. Hun kommer flere gange. Hendes ansigt fortæller mere end tusind ord. Hun får mig til at komme med sin vidunderlige mund. Ganske langsomt glider mit lem ind og ud mellem læberne. Hun beholder mig i munden mens jeg kommer. Det føles som hun suger væsken ud af mig. Hvilken oplevelse.

Solen skinner igen. Natten forsvandt alt for hurtigt. Vi har sovet lidt. Betina ligger og ser på jeg vågner. Hun smiler. Sammen laver vi morgenmad. Nøgne. Frokost havde været mere passende, rent tidsmæssigt. Ristet brød og kaffe. To smøger hver. Fransk morgenmad. Vi rører ved hinanden hele tiden. Betina griner af min synlige begejstring. Fyren er utrættelig. Den må vente, siger hun. Vi klæder os let på og går en tur. Hånd i hånd. Verden er smukkere end i går. En håndbajer i Nyhavn. Vandet blinker skælmskt til os. Vi kysser en del. Folk smiler til os. En gademusikant får en tyver. Nyhavns rose klokken halv tolv om formiddagen. Hvad dag er det ? Færgen til Flakfortet. Turen er skøn. Det blæser lidt ude på sundet. Skibet vugger blidt. Sidder ugenert og piller lidt. Stærk erotisk stemning. Den kunstige ø har mange muligheder. Vi finder en lille oase skjult mellem buske. Hurtigt smider vi tøjet. Lemmet har været halvstift hele morgenen. Endelig. Denne gang lige på og hårdt. Vi vil begge det samme. En hurtig udløsning. Hun støder sit underliv hårdt mod mit. Endnu en gang mødes vi i det orgasmiske univers.

Resten af sommeren er euforisk. Vi swinger perfekt sammen. Kammeratskab og sex. Kan man ønske sig mere ?

Nu har hun født mig en søn. Ligner mig. Desværre. Men man kan jo få så meget pænt tøj !

En kold øl på en café mandag formiddag ændrede mit liv totalt. Pas på med det.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.