Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var Fredag og jeg stod og snakkede med en pige i klassen som hed Freja. Hun var en af mine bedste pige venner. Hun var skide lækker. Perfekte Bryster og god lille røv. Vi stod og snakkede og pludselig sagde hun: Knep mig! Jeg stod i lang tid og tænkte. Hva helvede? Freja? Den pige som mente at sex var ulækkert? Men jeg sagde da bare i orden! Først troede jeg det var fis. Men da hun låste døren til klassen og begyndte at smide blusen blev jeg lidt mere overbevist. Da hun stod i en blå G-Streng og BH tog hun min pik frem og begyndte at sutte den. Jeg spurgte om hun havde prøvet sådan noget før. Det havde hun ikke. Da jeg var ved at komme sagde jeg hun skulle stoppe og lægge sig på bordet. Jeg tog hendes trusser af og begyndte at slikke hendes fisse mens jeg stak en finger i fissen på hende. Hun stønnede voldsomt hele tiden. Efter et stykke tid sagde jeg hun skulle rejse sig op. Så lagde jeg mig på bordet. Hun kom op til mig og skulle til at putte min pik i fis se på hende. Jeg holdte den ved hullet og hun gled stille og roligt ned over den. (Hun var jo Jomfru |:) Den gled med lidt hjælp stille og roligt op i skeden på hende hun lukkede øjnene kraftigt i lidt så jeg kunne se det gjorde lidt ondt. Men da vi kom igang gik det fint.. Jeg tog fat om hendes fine bryster og klemte dem. Hun kom mens hun sad på mig. Hun vred sig i hele kroppen og hendes fisse klemte sig sammen om min pik. Det fik mig til at komme. Hun skyndte sig ned fra bordet så jeg kunne komme hende ud i munden.

Hun slugte det hele. Da vi havde taget tøj på igen sagde hun at det var fantastisk. Hun skulle nok ringe hvis hun ville igen. Senere ringede hun 1 gang om ugen. Så vi kneppede hjemme ved hende og hjemme ved mig. Og nogen gange også andre steder.!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 44 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.