Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Birthe hørte ikke noget. Hun stod i køkkenet mens hun kiggede ud af vinduet på de vilde gæs der gik rundt i baghaven. Hun fik en ubehagelig fornemmelse af at nogen kiggede på hende. Langsomt drejede hun hovedet og kom med et gisp da hun så ham stå få meter fra hende. Der var dem der sagde at han var autistisk, nogle sagde han var skør, men de fleste mente at han bare ikke var særlig kløgtig. 

Niels var, hvis man så bort fra det mærkelige udtryk han havde i ansigtet, en pæn ung mand. Hvad han var kendt for var hans ekstra store pik. Folk sagde hans lem var på størrelse med en hestepik. Han var blevet set sidste sommer løbende omkring splitter nøgen. Og der blev hvisket og fniset meget i den lille landsby over den episode. 

Da Birthe igen havde fået vejret gispede hun "Niels hvad laver du her og hvorfor bankede du ikke på." Niels grinede men sagde ikke noget i stedet lod han bukserne falde og stod nu nøgen fra livet nedefter stadig med et fjollet grin om munden. Hans krop var næsten perfekt og hans pik begyndte at blive større. Hun vidste at det ikke ville hjælpe at skrige, da han kunne springe på hende på ingen tid. Hans pik var på rekord tid blevet stiv. Hun følte en klam angst gå igennem hende mens han bevægede sig tættere ind på hende. 

Han lagde sin hånd over hendes mund. Mens han holdt hende tæt ind til sig førte han hånden op under hendes nederdel. Han trak hendes trusser ned og løftede hende op så hun halvvejs sad på bordet. Birthe kunne ikke fatte at dette kunne overgå hende. Hun var lammet af angst og selv om hun ville kunne hun ikke røre sig. Han var måske svag begavet men havde på ingen måde en svag fysik. Han begyndte at kysse hende men da det ikke blev gengæld blev det bare til lidt vådt slikkeri i hendes hoved. 

Niels løftede hende op og bar hende ind i soveværelset. "Jeg kneppe dig." Sagde Niels med en dyb næsten komisk stemme. Han begyndte at flå tøjet af hende mens hans øjne strålede i forventning som dreng der river indpakningen af en julegave. Han begyndte slå hende bagi. Og grinte fornøjet da hun begyndte skrige lad være. Han var som en uartig dreng der pinte et insekt. Birthe mås var nu helt rød og ophovnet efter de mange slag og Niels stoppede op for at beundre sig værk. Birthe, der lå på alle fire, så tilbage på drengen, der med det samme benyttede lejligheden og langede hende en lussing. Tårene begyndte at løbe ned ad Birthe kinder mens han hårdt begyndte at støde sin kæmpe pik mod hendes skræv. 

Det varede noget før han fik fundet frem til åbningen. Birthe måtte kæmpe hårdt for at udstå smerten da pikken endelig begyndte taktfast at køre ind og ud af hende. Niels kneppede som gjaldt det livet. Han tog fat i håret og tvang hende tilbage mod ham. "Jeg elsker dig." prustede han mens spyttet sejlede fra hans mund. 

Pludselig lød der en gøen som Birthe kendte. Det var naboen labrador. Den stod i døren og så til. Niels var henrykt han kaldte på hunden der kom op i sengen til dem. Den kunne hurtig se hvor der skete noget og til Birthe store forfærdelse begyndte den at slikke slikke deres sammen smeltede kønsorganer. Niels fortsatte med at kneppe lidt endnu inden han kom mens han brølede som en besat. 

Mens Niels trak sig ud fortsatte hunden med at slikke Birthe. Den lappede lystig de store mængder sperm i sig der nu flød fra kussen. Birthe var så ydmyget som man kunne blive men af frygt for tossens reaktion kunne hun ikke gøre andet end at ligge stille med røven i vejret og skjule sine tårer i lagnet. Niels klappede og kløede hunden, der stadig lod den ru hunde tunge løbe over hendes fisse. Det der nu skete kom fuldstændigt bag på hende. Tungen forsvandt og hun troede at nu kunne dette mareridt endeligt få en ende. Men til sin store forbavselse mærkede hun et par hunde poter blive lagt over hendes ryg og de skarpe negle bore sig ind i ryggen. Hun kunne lugte hundens dårlige ånde tæt ved hendes ansigt mens det i alt sin gru gik op for hende at Niels ville hjælpe hunden med at få sig knald. Hundepikken gled relativt ubesværet ind i hende mens hun kunne høre tossen nærmest vrinske af fryd og glæde på hundens vegne.

Hunden kneppede hende i hurtige små bevægelser og hun kunne mærke pikken blive større. Hun havde engang hørt at når hunde pulede så kom der et tidspunkt hvor de simpelthen fysisk ikke kunne skilles ad pågrund af hanhundens opsvulmede pik. Hundens bevægelser var nu blevet endnu hurtigere og den gav sig til at bide i Birthes øre så blodet blandede sig med hendes tårer. Endelig langt om længe kom hunden og følelsen af at blande kropsvæsker med et dyr blev en erfaring for Birthe som hun gerne havde været foruden.

Hunden hoppede af og sprang over til Niels. "Nå vi skal gå." Sagde Niels med hans mærkelige dybe stemme. Og i højt humør gik de ud af huset mens Niels nynnede "det er sommer, det er sol og det er søndag." Birthe lå længe uden at vide hvad hun skulle gøre.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.