Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne her noveller har fundet sted rigtigt og er en episode jeg tit gennemlever i mit hoved og dag drømmer om. 

Jeg vil starte med at fortælle lidt om mig selv, jeg er 24 år gammel, har et fuldtids arbejde og ellers spiller jeg en del håndbold i fritiden, jeg er 178 høj 78 kg, blå øjne og en pik på 21 cm.
 
Jeg har aldrig haft problemer med at finde en sød pige.
 
Men selv om man har kunne finde en sød pige har jeg altid gået med tanken og fantasien om at møde en moden Kvinde, jeg har tit kigget på mine kammeraters mødre eller mine tidligere skole lære, men aldrig fået drømmen udlevet.
 
Indtil en dag hvor jeg kedet mig bravt, jeg sad på kom og vind og spillede hjerterfri, da en kvinde på de 50 kom ind på bordet, jeg tjekke straks hendes profil ud, og sikken et syn der mødte mig, jeg sad med åben mund og savlede, en smuk kvinde på 50 år, 168 høj ca. 60 kilo og så havde hun nogen utrolig store bryster ( d-skål ).
 
Jeg blev små tændt af at se hendes billeder og jeg skrev en lille hilsen i chatten til hende, skrev at jeg synes hun så sød ud og tak for kigget. Der gik ikke lang tid før hun skrev tilbage at hun havde det på samme møde at jeg også var en sød og smuk ung mand.
 
Vi chattede om lyst og fast en lille halv time og fik så hendes msn.
 
Efter et par dages skriveri på msn lærte vi hinanden lidt bedre at kende, jeg fandt ud af hun var fra skilt og aldrig havde mødt en ung fyr før men at tanken tændte hende meget, jeg fortalte at det var en stor drøm for mig at prøve at være sammen med en modenQ der havde en masser erfaring...
 
Vi blev enige om at prøve at mødes uden der skulle ligge noget i det, jeg havde dog spurgt om jeg skulle have noget bestemt på, hun vil gerne have jeg kom i jakkesæt og jeg ville gerne have hun havde selvsiddende strømper på og nederdel.
 
Jeg var virkelig nervøs da jeg tog hjemmefra den lørdag aften, men meget spændt, jeg fandt adr. og det tog ikke længe før jeg holdt uden for hendes dør.
 
Jeg bankede på og Jette kom ud og åbnede for mig... hold da op et syn der mødte mig, mit hjerte holdt helt op med at slå, hun var lige som i en drøm, nederdel sorte støvler en pæn top og blazer, men stadig kunne man se formerne fra hendes dejlig røv og store bryster...
 
Jeg fik et ordentligt kram og så satte vi os ellers ind i sofaen, lidt nervøs fik vi gang i snakken og fik en kop kaffe, efter noget tid spurgte Jette om jeg ikke havde lyst til at give hende et kys, jeg lænede mig over mod hende og så mødtes vores læber i et vidunderligt  og lidenskabeligt kys, det gav et sus gennem maven og mine bukser blev lige pludselig meget udfyldte... Mine hænder begyndte at gå på opdagelse mens vi kyssede, jeg lod dem vandre ned over hendes dejlige store bryster og og længere ned på hendes lår, jeg fik kørt min hånd op af låret og kunne mærke hun havde selvsiddende på, hvilket bare gjorde mig mere tændt.
 
hun spurgte om jeg ikke var lidt træt og ville se hendes soveværelse, og det skulle hun ikke spørge om 2 gange, om jeg havde. Vi gik ind i hendes soveværelse og begyndte at klæde hinanden af, mens vi kyssede, hun fik hurtigt taget min jakke og skjorte af, mens jeg fik hendes blazer og top af, umm hvor havde hun store bryster, hun åbnede mine bukser og trak dem ned mens hende ene hånd begyndte at massere min store stive pik uden på boxeshortsne, jeg var i himlen, jeg lynede hendes nederdel ned og fik hende til at stå ud af den. jeg kørte en hånd ned mellem hendes ben og kunne mærke uden på hendes trusser hvor våd hun var... vi stønnede begge blidt mens hun legede med mig og jeg med hende, vi fik taget undertøjet af og lagt på sengen. jeg spurgte om jeg ikke måtte slikke hende, men hun mente vi skulle lave en 69èr så hun kunne smage min store pik, jeg lade mig øverst og begravede hovedet mellem hendes ben, imens tog hun min pik i munden og suttede som i en drøm lod hendes tungespids lege med mit pik hoved, mens fik jeg spredt hendes læber med den ene finger og begyndte at slikke hendes klit, lod min tungespids danse hen over klitten, vi var begge i den 7`ne himmel, mens hun slikkede mig kørte hun en finger om i mit bagerste hul noget jeg aldrig havde prøvet før, men det var simpelthen så frækt, jeg var på randen til at komme første gang, stønnene spurgte hun om jeg ikke ville lege med hendes stramme hul, jeg kørte først min tunge derned og slikkede hendes strammehul, vi begge stønnede helt vildt, efter lidt tid førte jeg 1 finger op og begyndte at finger kneppe hende som hun finger kneppede mig mens vi slikkede og suttede løs, der gik kun 2 min så kom vi begge i en stor og skøn orgasme vi rystede begge helt vildt...
 
vi lade os ved siden af hinanden, det var vildt skønt og en stor drøm, der var ved at gå i opfyldelse. da vi havde sundet os lidt begyndte hun at kæle for min pik og det varede ikke længe den var klar til anden halvleg, hun satte sig overskrævs og kørte langtsom min pik op i hende, hun begyndte stille og roligt at ride mig, jeg var så tændt synet af hendes bryster hoppe og høre hende stønne gjorde mig så tændt, efter noget tid stoppede hun, vil du ikke tage mig bagfra? hun lade sig på alle 4 og jeg stilte mig om bagved hende, jeg kørte langsom min stive pik ind i hendes dejlige våde kusse, kørte den i bund og tag fat om hendes hofter, begyndte at kneppe hende, så hendes bryster gyngede, gav hende et klap på ballerne mens jeg hammerede min pik op i hende, det var skønt og kunne mærke at jeg var ved at komme, jeg satte tempoet op og hammer den i bund det bedste jeg har lært, vi stønnede om kap, og kom igen sammen i en skøn orgasme,. ¨Virkelig en dejlig oplevelse, efter at have sundet os aftalte vi at snakkes ved og genoptage denne skønne aften, desværre er det ikke blevet til noget da hun har mødt en jævnalderne fyr. Men drømmer stadig om at møde en moden Kvinde.
 
Dette var min første novelle så i må tage jer i akt for stavefejl og hvis den er lidt rodet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 59 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.