Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg ringede op til Scandlines og ville bestille billet til min bil. Jeg skulle til messe i Berlin og skulle havde plads på færgen fra Gedser. Efter lidt venten kom en kvindestemme i telefonen. Jeg afgav min bestilling og vi snakkede lidt om de forskellige tider som jeg kunne vælge imellem og så gav hun mig et nummer som skulle bruges når jeg kom til billetlugen ved færgelejet. Det lød næsten som et telefonnummer da det også havde 8 ciffer. ”Det lyder næsten som et telefon nummer, er det dit eget nummer spurgte jeg hende”. ”Nej sagde hun… der blev stille i røret og så sagde hun ”men det kan du da godt få” Nu var det mig som var stille. Skulle jeg slå det hen som en spøg eller skulle jeg gå videre. Hvis jeg gik videre viste det sig måske at hun boede i Jylland og da jeg bor i omegnen af København ville der ikke blive meget skind af den bjørn. ”Jeg vil godt ha` dit nummer” hørte jeg mig selv sige. Hun gav mig et nummer som jeg ikke umiddelbart kunne placere på Danmarkskortet.
”Hvis ikke du har hemmeligt nummer kan jeg få oplyst hvor du bor hos teledanmark” sagde jeg til hende. ”Det er ikke nødvendig sagde hun, jeg bor i Allerød”. Hun gav mig en adresse i byen. ”Jeg er hjemme i aften efter kl. 19.00”. Vi tales ved” sluttede jeg samtalen.
Hvornår tales vi ved tænkte jeg.
Jeg var forbavset over mig selv, ”hvad har du gang i” tænkte jeg. Jeg er ikke den type som benytter hver en lejlighed som byder sig til at stifte nye bekend skaber, men der var noget der sagde mig at dette her var anderledes. Ja anderledes, hvis nu hun var meget ældre end mig, (jeg er 38) brugte stok, og var bælgøjet, havde 4 børn fra et opløst ægteskab, så var det meget anderledes. Ok, hvorfor tage sorgerne på forskud. Der var noget som sagde mig at det ikke bare var et flirt.
Jeg havde kendt et par kvinder i mit liv men det var aldrig noget længerevarende. Jo, Eva havde jeg boet sammen med i 3 år, men så ville hun ud og realiser sig selv og så var der ikke plads til mig.
Hun var en god elskerinde og en dejlig kvinde som man kun kunne holde af, og det var trist at hun flyttede.
Jeg var lige omkring Netto på vej hjem fra arbejde, så klokken var næsten 19.00 da jeg havde fået mig et bad og lavet mig en kande kaffe til Tv aviserne. ”Skal du ringe nu” sagde jeg til mig selv. Nej ikke nu. Det ville virke for påtrængende, men alligevel. Hun ville vel ikke sige at hun var hjemme i aften efter kl. 19.00 hvis ikke hun måske forventede at jeg ringede. Hvorfor var jeg nervøs? Jeg arbejder til dagligt med mennesker og er vant til at tage beslutninger. Jeg tog telefonen og ringe til oplysningen. Hun hed Laila Sørensen sagde en metallisk stemme i telefonen. Det var alt. ”Ok skal du havde flere oplysninger om hende må du ringe til hende selv”, tænkte jeg.
Jeg tastede nummeret ind på telefonen og trykkede knappen. Den ringede 4 gange og en kvindestemme sagde ”Det er Laila” ”Hej Laila” Jeg vil godt bestille en bilplads fra Gedser til Rostock”.
”Jeg troede ikke du ville ringe” sagde hun, ”men jeg er glad for at du gjorde det nu”. ”Hvis du havde ringet om lidt var jeg gået ud for at spise” sagde hun. ”Jeg har 3 ugers ferie fra i dag så jeg havde tænkt mig at gå på en lille restaurant som ligger her i byen for at fejre at jeg ikke skal møde de samme sure mennesker de næste 3 uger”.
Sikken en foræring. ”Skal vi så ikke spise sammen”, sagde jeg ”for jeg har kun udsigt til en ostemad, for det er hvad der er i mit køleskab. Jeg har ikke købt noget ind da jeg jo kører til Berlin på mandag”.
”Det kan vi godt, men jeg har ikke bil, så hvis du mener det, må du komme her til Allerød”
”Jeg er der om 20 minutter” sagde jeg. ” Jeg venter udenfor restauranten, den ligger lige ved Nordea banken, du kan ikke undgå at se den” Vi afsluttede samtalen og jeg fik hurtigt fisket nøglerne til bilen.
Hvordan ser hun mon ud, tænkte jeg da jeg kørte ud af motorvejen mod Farum og Allerød.
OK tænkte jeg. Vi kan vel begge to tage det som en oplevelse og hvis vi ikke finder den anden sympatisk, og er på bølgelængde kan vi vel bare sige tak for mad og gå hvert til sit.
Jeg fik parkeret bilen og gik hen af den mennesketomme gågade. Der stod ganske rigtigt en kvinde ved Banken.
”Dav” sagde jeg, og gav hende et let kram” du må være Laila. ”Ja så må du være Claus” sagde hun mens hun gav mig et flygtigt kindkys.
Hun var nervøs og jeg kunne mærke at jeg var klam i hænderne, ”Skal vi gå ind” sagde jeg.
Vi fik anvist et bord og det var først nu herinde i lyset at jeg rigtigt kunne se hende. Hun var sød og havde et pænt langt sort hår som var flettet. Jeg hjalp hende med jakken og helt ubevidst fik jeg strøget hende over hendes bryster. Vor åndsvagt, det var ikke meningen, men der var så lidt plads til der hvor jeg skulle hænge jakken at jeg måtte række helt ind foran hende. Hun virkede ubemærket af det, og satte sig. Jeg sad overfor hende og nu kunne jeg rigtigt betragte hende. Hun var sød at se på og også en pæn pige. Hun havde en lang sort slåom nederdel på, og en nærmest halvgennemsigtig skjortebluse på. Jeg kunne se at hun havde en af disse bløde brysteholder som mere er til pynt end de gør gavn. Det var heller ikke nødvendig fornemmede jeg. Jeg anslog hende til at være midt i trediverne. Hun så på mig og sagde ”er jeg ok” Vi grinede begge to som to børn der havde fået fingrene i klejnekassen samtidig. Det løsnede op og lige pludselig snakkede vi om alt muligt. Job, bolig, arbejde, og om hvorfor jeg skulle til Berlin. Det var en elektronik messe hvor vores søsterselskab i tyskland havde en stand.
Vi fik først vores flaske vin. Vi nåede at drikke et glas af vinen inden vores mad kom. Vi fik vores bestilling og der blev lidt stilstand i spørgsmålene mens vi nød vores mad. Jeg turede ikke drikke ret meget vin, da jeg på det tidspunkt regnede med at skulle køre hjem. Laila drak et par glas og virke glad og lidt opstemt. Hun var måske stadig lidt nervøs og derfor drak hun måske lidt mere vin for at komme sin nervøsitet til livs.
Laila var en sød og pæn kvinde. På et tidspunkt skulle hun på toilettet og jeg kunne betragte hende på vejen der ud. Flot krop, fyldige bryster, og hofter man kunne holde i uden at hun virkede kraftig. Hun havde sorte strømper på med et flot mønster. Woolford tænkte jeg. Gad vide hvad det hele ville ende med. Hun kom ind igen og nu kunne jeg betragte hende forfra. Der var et eller andet der manglede, Jeg kunne ikke umiddelbart se hvad det var men hun sagde det selv, ”Jeg fik revet mine strømper på stolekanten så jeg måtte tage dem af, og det værste var at det var buksestrømper med bukser i” ”Fortalte hun mig noget” Jeg lænede mig ind over bordet og så hende i øjnene, ”har du så ingen bukser på”. Hun fnisede lidt frækt. Hun var sød når hun var fræk. Der var noget udefinerbar over hende. Jeg føler selv at jeg er en god menneskekender, men Laila havde jeg lidt svært ved at sætte i bås. Vi fik spist det sidste og var kommet til den obligatoriske kaffe.
”Skal vi gå hjem til mig og få kaffen” spurgt hun.
Vi fik overtøjet på og jeg betalte regningen. Det var rigtigt nok at hun boede lige ved siden af restauranten. Vi gik op i hendes opgang og ind på 1. st. sal. Hun boede smagfuldt og da vi havde fået overtøjet af spurgte hun mig om jeg ville sætte noget musik på mens hun lavede kaffe.
”jeg tager lige lidt lettere tøj på mens du kan gøre dig det behageligt” sagde hun og forsvandt ind i et tilstødende værelse. Hun lukkede ikke døren og jeg kunne se ind i en del af værelset. Hun gik hen til et klædeskab og tog noget tøj ud. Gad vide hvilket tøj hun finder behageligt tænke jeg. Hun kom ud i en form for silke dress hvor bukser og overdel havde stor vidde. Hun gik ud i køkkenet og kom tilbage med en bakke med kaffe og noget chokolade. ”Vil du havde en cognac”. Hun ventede ikke på mit svar men hentede to glas fra et barskab og en flaske. ”Jeg har nydt vores aften” sagde hun. ”I lige måde” svarede jeg. Hele atmosfæren virke dejligt, det var som om vi havde kendt hinanden i langt tid. Hun satte sig i sofaen ved siden af mig og krydsede benene, og nu så jeg at hun havde taget strømper på igen. De samme som sidst. Det var ikke strømper som ligger i 3 styks pakninger i netto. Hun virkede som en kvinde som vidste hvad hun ville ha` det bar hendes lejlighed også præg af. Vi drak kaffe og snakkede igen om alting. ”Skal vi danse” spurgte hun. Der måtte ske noget havde hun nok syntes og en dans var måske det der skulle til for at komme videre. Det er ikke fordi jeg ellers ikke er den udfarende men jeg vidste ikke endnu helt vor langt vi var komme i det lille program. ”Ja meget gerne” svarede jeg. Vi gled ind i hinandens arme og bare nød musikken.
Hun duftede dejligt og jeg tænkte at hun måtte havde spædet sin parfume op for ingen duft kan holde sig så kraftig i flere timer. Det var som om at det lige nu var nok for hende at hvile sit hoved på mit bryst og så ellers bare vugge til musikken. Jeg kunne mærke at mit lem var begyndt at røre på sig. Hvis hun drejede sig lidt var jeg sikker på at også hun kunne mærke en begyndende bule og det var ikke min cykellygte. Vores læber mødtes i et kort kys. Hun stoppede nu helt op og vi kyssede nu mere heftigt. Vores tunger blev hidsigere og hidsigere, snart hendes i min mund og min i hendes. Jeg lod en hånd køre op af hendes arm under hendes vidde overdel og jeg stoppede ikke før jeg var oppe ved hendes skulder hvor jeg kunne mærke at hun ikke havde nogen brysteholder på. Vor langt turde jeg gå? Det ville tiden vise for nu førte jeg min anden hånd op og inden under hendes overdel. Jeg nåede hendes ene bryst og kuplede min hånd omkring det. Hun begyndte igen at danse lidt til musikken, som signal til mig om at det var i orden. Jeg blev nu mere dristig og flyttede min hånd fra skulderen ned til hendes rumpe og krammede den ene balde. Hun gned mig uden på buksebulen som nu var blevet meget stor. Jeg tog min jakke af og slipset for det var ikke til at komme til for alt det tøj. Hun stak et par finger ned i min bukselinning og gned uden på mine shorts over min bule. Vi holdt om hinanden da vi nærmest væltede ned i sofaen og nu gik det stærkt. Jeg løftede op i hendes overdel og trak den hel af. Hendes bryster var flotte og faste med nogle vorter så røde som kirsebær. Jeg sugede den ene ind i min mund samtidig med at hun nærmest klynkede. ”Mine vorte er meget følsomme” sagde hun. Det tør siges. De blev lige så store og lange som det yderste led af min lillefinger. Jeg nulrede dem forsigtig samtidig med at jeg løftede ud i hendes bukser. Hun hjalp selv med at få dem af. Nu havde hun kun de sorte strømpebukser på. Det var magen til dem som hun havde fået revet i stykker på stolen. Det var et flot syn. Jeg tænder på kvinder i strømpebukser især når man kan ane konturen af det der er inde i. De var strammet op så de sad helt oppe i revnen mellem balder og fissen. ”Du må godt rive dem i stykker” sagde hun. Man skulle tro at hun lige på det punkt kendte til min isme. Jeg dykkede ned og gav hende kys hele vejen ned til fissen. Det er nu ikke lige sådan at rive et par strømpebukser i stykker, især ikke i skridtet, der er mange gange en forstærkning. Jeg fik dog hul ind til skattekisten og nu var der åben bane. Hun lugtede af kvinde og der var små perler omkring skamlæberne. Jeg kyssede hende omkring fissen dog uden at berøre den endnu. Hun klynkede nu endnu mere og gav små spjæt fra sig hver gang jeg kom tæt på rosenbladene. Jeg kunne se hendes klit var stor og rød. Den var næsten lige så stor som hendes vorter, og da jeg begyndte at slikke fra mellemkødet og til cliten hulkede hun næsten som et lille barn. Jeg lukkede læberne omkring den og bearbejdede den med min tunge. ”Jeg kommer Åhåhåhåh jeg kommer” hulkede hun. Hun gav et spjæt fra sig og krummede ryggen i en bue og så kom hun. Hendes orgasme klingede langsomt af og hun havde små svedperler på overlæben. Jeg kyssede dem af og gav hende et stort trutkys lige midt på munden. ”Åh Claus hvor var det godt. Jeg har ikke fået sådan en orgasme i meget lang tid” sagde hun.
Jeg elsker at se en kvinde hengive sig til sådan en nydelse, at se dem fuldkommen henrevet af det der sker med deres krop når de når de tinder af bjerget. Jeg var lidt forbavset over mig selv. Min pik stod stadig oprejst men for at give Laila denne nydelse havde jeg neddæmpet min egen lyst.
Vi kyssede og hun hviskede i mit øre at hun syntes det var pragtfuld. Vi lå lidt og nussede og talte om at det var en sjov tilfældighed at vi to kom til at tale sammen. Der sidder mange på det billetbestillingskontor. ”Nu er det din tur” sagde hun. Hun trak mine bukser ned og ud over mine fødder. Hendes hånd tog om min pik og hun gned den roligt. Hun bøjede sig ind over den og gav den små kys som om det var den hun ville takke for sin orgasme. Der kom lidt sperm ud, men hun slikkede som om det for hende var helt naturligt. Hun tog hovedet ind i munden og lob tunge spille hen over revnen. Det var skønt. Nu forsvandt der mere af den ind i hendes mund, og hun begyndte at sutte og slikke op og ned på den. Helt ud til hoved og helt ned til roden. ”Skal jeg sutte dig til du kommer eller vil du elske på gammeldags maner” spurgte hun. ”Jeg vil elske med dig stille og roligt” svarede jeg. Jeg lagde mig ned ved siden af hende og vi begyndt at kysse inderligt.
Hun lå på ryggen og jeg lagde det ene ben imellem hendes. Vi havde ikke travlt. Der er ikke noget så dejligt bare at ligge og mærke en kvinde krop ved sin side. Jeg aede hendes krop og bed lidt i hendes vorter og igen blev de helt stive. ”Claus elsk mig nu” sagde hun. Jeg krappede ind over hende samtidig med at hun spredte benene lidt. Vi lå lår mod lår. Hun tog min pik og førte den mod sin fisse. Hun hjalp den lidt indenfor hvor et let tryk fra min side fik den helt i bund. Sådan lå vi lidt og hun stønnede en smule. Jeg bevægede mig så jeg gled helt ud så kun hovedet var indenfor, og så helt i bund men det var med rolige bevægelser. Jeg løftede mig op så jeg gned hendes klit hver gang jeg kørte ind og ud. Det var enormt så stor den kunne blive. På et tidspunkt troede jeg at hun trykke på min pik med en finger men det var hendes klit jeg mærkede. Jeg kunne mærke min udløsning var på vej og Laila kunne også fornemme det, tror jeg. Vi kiggede hinanden dybt i øjnene og mærkede en hengivenhed for den anden. Vi tænkte ikke kun på os selv men også på den andens lyst. Hun begyndte at stønne lidt mere nu, ja hun hulkede ligefrem. Det var sødt. Hun begyndte at spænde kroppen igen ligesom hun gjorde da hun fik sin første orgasme. Hun lå med lukkede øjne men hele hendes underkrop bevægede sig nærmest ukontrollabel. ”Claus jeg kommer igennnnnn igennnnn igennnnnnn” hulkede hun. Se på en kvinde mens hun får sin orgasme, og du vil se en fuldstændig nydelse som ikke overgås af noget andet. (efter min mening) Hendes orgasme klingede af igen og der var en tåre som løb ned af den ene kind. Hvis ikke hun var kommet nu havde jeg ikke kunne mere. Jeg tror Laila kunne mærke at det var lige ovenover at jeg kom for lige med et trak hun med begge sine hænder min røv helt ind til sig så jeg var i hende til roden og så gav jeg los. Det kom og kom og jeg lagde mit bryst ned på hendes. Vi kysse ømt og bare nød at ligge så tæt. Hun var en smuk kvinde og da hun stod bagefter i sine sortestrømpebukser var det lige før jeg kastede mig over hende igen.
Vi fik en velvoksen cognac bagefter og jeg blev der natten over.
”Henter du morgenbrød hos bageren” spurgt hun næste morgen. Jeg gik ud og tog et bad, og spurgte Laila om ikke hun havde en barbermaskine. ”Jeg har kun en skraber” svarede hun. ”Ok hvis bladet bare er skarp er der vel ikke den store forskel på om det er en Lady shaver eller en til mand shaver. Jeg gik ind efter badet for at tage mit tøj på. Laila lå stadigvæk i sengen og så fræk ud. Det var ikke den bredeste seng hun havde, så jeg havde flere gange i nattens løb ligget og kigget på en dejlig røv når hun hade sparket sin dyne af. Det var fristende at se hende ligge der som en anden diva. Hun lå med det ene ben og bryst uden for dynen. Jeg gik hen til hende og gav hende et godmorgen kys samtidig med at jeg lagde hånden på hendes lår. Hun fik det der udtryk i øjnene igen. Hvis jeg tolkede det rigtigt så kunne en slikketur eller et morgenknald fremkalde en orgasme meget hurtigt. Jeg lagde mig ned på knæ og skubbede hendes dyne op over hendes mave så hun ikke kunne se hvad jeg foretog mig. Jeg gned på hendes kilder som nu havde en ”normal” størrelse, men det varede ikke længe. Det var utroligt at den kunne blive så stor. Laila begyndte nu at stemme hælene i madrassen som tegn på at der var ved at ske noget. Jeg bukkede mig ned og slikkede hende på skamlæberne og ned til det bagerste hul. Jeg spidsede tungen og stak den så langt op i hendes fisse som jeg kunne. Hun smagte lidt af morgenurin, men for mig er det en skøn smag. Vi havde været i bad aftenen i forvejen så jeg vidste hun var ren. Jeg tog klitten ind mellem læberne og beabejdede den med tungen. Virkningen udeblev ikke, for nu gik hendes ben som små stempler hen over madrassen og endnu engang kulminerede det i en orgasme. Jeg tror en da at den var større en dem hun fik i aftes. ”Nu går jeg til bageren” sagde jeg, men jeg gik dog lige ud og vaskede mig i ansigdet. Jeg hader når jeg står hos bageren en lørdag morgen og ham der står ved siden af lugter af morgen fisse.
Laila og jeg har ikke slået pjalterne sammen (endnu) Men vi ses tit og ofte.
Nu fik jeg slet ikke fortalt om vores tur til Berlin. (Laila tog med) Det var ellers noget af en oplevelse.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.